• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni toparlanan evlilikte özel yaşam

G greengirll icinde azicikta olsa istek varsa cekim varsa esine hala bi sans var demektir, degerlendirebilirsin.. ben kotu seyler yasadim sagligimi bile etkiledi.. bu yuzden benim esime karsi nerdeyse hissettigim birsey yok! Bu yuzden bu anlamda geri donusude yok. Duygularim olmadan sevisemem.. bu yuzden dokunmuyorum yani. Beni bu hale getirmeseydi yani.. cocuklarimin biraz buyumesini bekliyorum hepsi bu.

Haklısınız, asla aileme özelimi anlatmamıştım o ana kadar, ama tam boşanma arifesindeydik ve paylaşabileceğim kimse yoktu, bir yandan ailem sürekli sıkıştırıyordu, başkası mı var yoksa şu bu, inanılmaz bunalımlı bir dönemdi ve ağzımdan kaçırıverdim...

Tabi ki ağızlarında bakla ıslanmamış bizimkilerin, kendime de çık kızdım sonrasında çünkü biliyorum annemin huyunu anında söyler. O da kendince beni haklı çıkarmak istedi belki de, çünkü kv sürekli aileme benim hakkımda konuşuyordu ve bizim kulağımıza geliyordu inanılmaz can sıkıcı bir şey.

Şu an kv annemle konuşmuyor mesela, çok kırılmış....Sebebi bizim sorunlarımız olduğunu anneme anlatmak istemiş ama o dinlememiş anlamak istememiş. Kv kendince benim her hareketimi biriktirip "sorun demeti" yarattı ve bunlarla anneme sinin kızın şöyle senin kızın böyle dedi, ne kadar hoş bir tavır sizce?

Velhasıl ben de son karar olarak kv nin ağzını kapatmak için konuşmaya gittim, boşanma aşamasına geldiğimizi görünce 180 derece döndü, bende onun eleştirdiği şeylerin tam tersini yaparak ağzını kapatıyorum ama geçmişte yaşadıklarımızı asla unutmadım, hep uyanığım o yüzden.
İşin kolay değil arkadaşım.
Allahım yardımcın olsun inşallah.
Sadece aile sevgisi ve eve gelince canım cicimle nereye kadar hayat sürer bilemedim.
Ben çok severim kayınvalidemi ama evimizde bu kadar bahsi gündemde olması sıkardı beni.
Sorun demetini biriktirmesi gereken kişi eşindir,annesine ne oluyor ki?
Artı gerçekten anlamadığım annenin evlatlarına 5 yaşındaki çocuk muamelesi?
Koca adam olmuş nasıl sıkılmaz bundan?
Yine sen bilirsin,hayat senin. Adam senden kendi isteğiyle boşanmaz he annesi isterse o ayrı. Gerçi senden başka bir kadın da bu adamı ve ailesini istemez,kayınvalide de bunun farkında olduğu için seni elinden kaçırmaz bence.
Eşin merhametli,yumuşak yürekliyse sevgiyle yaklaş ona,seven insan kıyamaz,sevdiğini mutlu etmek ister. Beraber sinemaya gidin,tiyatroya gidin. Cumadan kaçın bir yerlere,haftasonu üç saat uzak bir yerde geçirin. İlla sevişmeyecekseniz bile beraber saunaya,havuza,masaja girin,rahatlayın. Birbirinize daha sıcak dokunun.
Gerçekten yerinde olsam buraları zorlardım bak inan iyi gelir inşallah her ikinize de.

Sağolun yorumunuz için evet kopamadık seviyoruz ama çok yıpranmıştık, ben kv nin isteklerini yerine getiremiyorum diye boşansaydım çok ağrıma giderdi, çünkü ben çok zor dönemlerden geçtim kv ye anlatmadım bile ama dönemlerde o hep ilgi bekledi, küstü darıldı. Kafasına göre beni ölçtü biçti astı kesti, eşim de bunlardan etkilendi. Ben sırf ailem bize çok karışıyor diye evliliğimiz etkileniyor diye ailemle arama mesafe koydum, kv bunu kendi ailesiyle bile iyi anlaşamayan bizle nasıl anlaşır oğlum diyerek kullandı.

Eşimde de çok hata var bende de ailelerde de. Şimdi düzelmeye çalışıyoruz, en azından evliliğim bitse bile benim tek derdim kendime laf ettirmemekti ve aileme de. Kv nin beni şikayet edecek bir şeyi bulamamasını sağlamaya çalışmaktı, şimdi bu yoldayım.

Geçen hatta sırf yanlarında beraber tatile gidelim dedim biliyorum eşim istemez ama sırf onların yanında gelin bizi istemiyor lafını söyleyemesinler diye...
şu mesajınızı hayretler içinde okudum
siz nasıl onlarla tatile gitmek için ortaya plan yapabildiniz üstelik eşiniz istemeyecgini bildigi halde
kusura bakmayın ama siz bir alemsiniz.önce eşinizle plan yapın hemde başbaşa kalmak için günü birlik şeyler yapın.
bırakın aileyi onlara odaklanmayı üstelik bir de belli ederek yapıyorsunuz onlar da ohoo gelin bizi kaybetme korkusu sardı oglumun da bizi ezdirmez diyip kılıç kalkan ekibi kurmasına sebep oluyorsunuz.
Allah aşkına kendinize gelin valideniz o adamın annesi siz eşisiniz bunu anlayın ve kabul ettirin

şu mesajınızı hayretler içinde okudum
siz nasıl onlarla tatile gitmek için ortaya plan yapabildiniz üstelik eşiniz istemeyecgini bildigi halde
kusura bakmayın ama siz bir alemsiniz.önce eşinizle plan yapın hemde başbaşa kalmak için günü birlik şeyler yapın.
bırakın aileyi onlara odaklanmayı üstelik bir de belli ederek yapıyorsunuz onlar da ohoo gelin bizi kaybetme korkusu sardı oglumun da bizi ezdirmez diyip kılıç kalkan ekibi kurmasına sebep oluyorsunuz.
Allah aşkına kendinize gelin valideniz o adamın annesi siz eşisiniz bunu anlayın ve kabul ettirin

Hayır tamamen yanlış anladınız, eşimle tatil planı yaparken kv-kp turlardan bahsettiler gidilebilir beraber diye o an benden beklendi gelin bakalım bizi istiyor mu istemiyor mu gibisinden ben de a tabi gideriz benden yana sıkıntı olmaz dedim, eşim istemez ama ailesi isterse gayet da gider yani. Kv zaten daha önce herkes geliniyle tatile gidiyor diye laf sokmuştu. Eşim aman aman hadi beraber gidelim modunda bir insan değil, yani aslında ne yöne çeksen o yöne gider ama ailesi isteyip ben sesimi çıkarmazsam suç bana kalıyor anlatabildim mi?

Sadece aile sevgisi ve eve gelince canım cicimle nereye kadar hayat sürer bilemedim.
Ben çok severim kayınvalidemi ama evimizde bu kadar bahsi gündemde olması sıkardı beni.
Yine sen bilirsin,hayat senin. Adam senden kendi isteğiyle boşanmaz he annesi isterse o ayrı. Gerçi senden başka bir kadın da bu adamı ve ailesini istemez,kayınvalide de bunun farkında olduğu için seni elinden kaçırmaz bence.
Eşin merhametli,yumuşak yürekliyse sevgiyle yaklaş ona,seven insan kıyamaz,sevdiğini mutlu etmek ister. Beraber sinemaya gidin,tiyatroya gidin. Cumadan kaçın bir yerlere,haftasonu üç saat uzak bir yerde geçirin. İlla sevişmeyecekseniz bile beraber saunaya,havuza,masaja girin,rahatlayın. Birbirinize daha sıcak dokunun.
Gerçekten yerinde olsam buraları zorlardım bak inan iyi gelir inşallah her ikinize de.

Eşim benden önce iki nişan geçirmiş, ama bana anlattığı kafamız uymadı ayrıldık, kv de ben karışmadım kendi istedi demişti, o zaman aklıma böyle şeyler gelmedi tabi. Ama şimdi anlıyorum ki dışardan çok iyi görünen ama çok zor bir aile, dediğin gibi kimse istemez. Zaten kv baktı ben gidersem başkası zor gelecek, illa ki gelir birileri ama ne kadar dayanır içlerine girince.

Beraber aktiviteler yapıyoruz tabi ki, ben dediğiniz gibi tatil de istiyorum artık ama çok yoğun çalışıyoruz, yakın zamanda ayarlamak istiyorum, geçen konusu açıldı, şöyle ki eşim kv de uyuyakalmış yorgunluktan ordan tatil konusun açıldı, kp tura gidelim dedi ben de olur dedim çünkü biliyorum ki ben bir şey demezsem "gelin bizi istemiyor" çünkü geçmişte oldu. Belki bir kere gidilir herkes mutlu olur bir daha da gidilmez, içlerinde uhde çünkü, kv gelinimle tatile gittim, gelinim şöyle böyle diye etrafa hava atmaya bayılır, derdi bu. İspat derdi içerisinde.

Güzel bir tatile öyle ihtiyacım var ki umarım yakın zamanda olur...

Anneleri sürekli hayatlarının her saniyesinde içinde olduğundan evliliğimizdeki her adımı takipte. Görümcemlere de karşı böyle, hatta görümcemin kv sini bile refüze etmeyi başardı şaşkınlıkla izliyorum.

Tabi baştan yakın oturmayı kabul etmek de benim ve ailemin suçu, dediğim gibi ben saftım ve eşimden küçüktüm belki de onlar beni yontup istedikleri kıvama getireceklerini sandılar, karşı çıkınca kötü oldum.

Eşim benden önce iki nişan geçirmiş, ama bana anlattığı kafamız uymadı ayrıldık, kv de ben karışmadım kendi istedi demişti, o zaman aklıma böyle şeyler gelmedi tabi. Ama şimdi anlıyorum ki dışardan çok iyi görünen ama çok zor bir aile, dediğin gibi kimse istemez. Zaten kv baktı ben gidersem başkası zor gelecek, illa ki gelir birileri ama ne kadar dayanır içlerine girince.

Beraber aktiviteler yapıyoruz tabi ki, ben dediğiniz gibi tatil de istiyorum artık ama çok yoğun çalışıyoruz, yakın zamanda ayarlamak istiyorum, geçen konusu açıldı, şöyle ki eşim kv de uyuyakalmış yorgunluktan ordan tatil konusun açıldı, kp tura gidelim dedi ben de olur dedim çünkü biliyorum ki ben bir şey demezsem "gelin bizi istemiyor" çünkü geçmişte oldu. Belki bir kere gidilir herkes mutlu olur bir daha da gidilmez, içlerinde uhde çünkü, kv gelinimle tatile gittim, gelinim şöyle böyle diye etrafa hava atmaya bayılır, derdi bu. İspat derdi içerisinde.

Güzel bir tatile öyle ihtiyacım var ki umarım yakın zamanda olur...
Tamam onlarla da gidin ama haftasonu karı koca bir yere gitmek de çok zor değil.
Pazar çalışıyor musunuz ikiniz de?

Hayır tamamen yanlış anladınız, eşimle tatil planı yaparken kv-kp turlardan bahsettiler gidilebilir beraber diye o an benden beklendi gelin bakalım bizi istiyor mu istemiyor mu gibisinden ben de a tabi gideriz benden yana sıkıntı olmaz dedim, eşim istemez ama ailesi isterse gayet da gider yani. Kv zaten daha önce herkes geliniyle tatile gidiyor diye laf sokmuştu. Eşim aman aman hadi beraber gidelim modunda bir insan değil, yani aslında ne yöne çeksen o yöne gider ama ailesi isteyip ben sesimi çıkarmazsam suç bana kalıyor anlatabildim mi?
anladım. siz eşiniz boştayken şimdi kendi avuçlarınızın içine almaya çaba sarf edin boşverin validenin söylemlerini.
akşam sinema h.sonu gezi organize edin adamın aklın da süreklilik saglayın.
siz valideniz tanımışsınız aslında nelere nasıl yaklaşacagını daha iyi bilirsiniz ama dikkat edin yerinizi doldurmasına izin vermeyin.
erkegin kalbine giden mideden geçmiyor dikkatinizi buna da verin

Tamam onlarla da gidin ama haftasonu karı koca bir yere gitmek de çok zor değil.
Pazar çalışıyor musunuz ikiniz de?
Yok çalışmıyoruz, bazen olabiliyor ama. Haklısın ablacım benim de isteğim bu yönde biraz rahatlamaya ihtiyacımız var. Ama eşimde şu kafa var "bizim sorunumuz varken ne gezmesi". Kafasında halen rahata ermeden tatile falan gitmeyecek eminim, o da büyük ihtimal ilişkiyi bir süre izleyecek gene sorun mu olacak görecek.

Çünkü kv deyimiyle "bana bir şans verdi, ben bir şans istedim". Kv eşime öğüt vermiş yoksa düzelmeyecekmişiz , laflara gel kendini öyle görüyor ki ilişkimizin karar vericisi o.

Bir süre daha beklemek durumundayım gibi. Ama inanın kendime çok kızıyorum kv gibi kurnaz bir tilkiye nasıl bu şansı verdim, eline nasıl koz verdim.

anladım. siz eşiniz boştayken şimdi kendi avuçlarınızın içine almaya çaba sarf edin boşverin validenin söylemlerini.
akşam sinema h.sonu gezi organize edin adamın aklın da süreklilik saglayın.
siz valideniz tanımışsınız aslında nelere nasıl yaklaşacagını daha iyi bilirsiniz ama dikkat edin yerinizi doldurmasına izin vermeyin.
erkegin kalbine giden mideden geçmiyor dikkatinizi buna da verin

Sağolun anlayışınız için. Hani beni eleştirdikleri ne varsa göstere göstere yapıyorum ki ağızları kapansın. Tura da giderim sıkıntı değil eşimin hatrı için.

Yok çalışmıyoruz, bazen olabiliyor ama. Haklısın ablacım benim de isteğim bu yönde biraz rahatlamaya ihtiyacımız var. Ama eşimde şu kafa var "bizim sorunumuz varken ne gezmesi". Kafasında halen rahata ermeden tatile falan gitmeyecek eminim, o da büyük ihtimal ilişkiyi bir süre izleyecek gene sorun mu olacak görecek.

Çünkü kv deyimiyle "bana bir şans verdi, ben bir şans istedim". Kv eşime öğüt vermiş yoksa düzelmeyecekmişiz , laflara gel kendini öyle görüyor ki ilişkimizin karar vericisi o.

Bir süre daha beklemek durumundayım gibi. Ama inanın kendime çok kızıyorum kv gibi kurnaz bir tilkiye nasıl bu şansı verdim, eline nasıl koz verdim.
Bak canım benim artık bir yola girmişsin. Zafere giden yolda herşey mübahtır!
Kayınvalide demiş,diyor,diyordu takma kafana.
Adama açıkça sor,şu an ne sorununuz var da haftasonu tatile gidemiyoruz diye.
Tamam evliliğiniz bir sallanmış,sonra iyi kötü toparlanmışsınız. Eee şimdi de aynı evdesiniz,beraber elele uyuyorsunuz daha ne? Beraber saunaya sonra da masaja girince mi sorun olacak?
Hadi bakalım,ipleri eline alma vakti geldi greencim.
Madem eşin yönlendirmeye geliyor,şimdi sen geç direksiyona bence.

Bak canım benim artık bir yola girmişsin. Zafere giden yolda herşey mübahtır!
Kayınvalide demiş,diyor,diyordu takma kafana.
Adama açıkça sor,şu an ne sorununuz var da haftasonu tatile gidemiyoruz diye.
Tamam evliliğiniz bir sallanmış,sonra iyi kötü toparlanmışsınız. Eee şimdi de aynı evdesiniz,beraber elele uyuyorsunuz daha ne? Beraber saunaya sonra da masaja girince mi sorun olacak?
Hadi bakalım,ipleri eline alma vakti geldi greencim.
Madem eşin yönlendirmeye geliyor,şimdi sen geç direksiyona bence.

Sağol ablacım ne güzel yazmışsın :)

Tamamdır birazcık gayret göstereyim alıştırayım belki sonradan kendi isteyecek gidelim diye:) Olmadı ben ayarlayayım ilk seferi?

Sağol ablacım ne güzel yazmışsın :)

Tamamdır birazcık gayret göstereyim alıştırayım belki sonradan kendi isteyecek gidelim diye:) Olmadı ben ayarlayayım ilk seferi?
Tabii ki sen ayarla.
Hatta "sürpriz yaptım canım aşkımmm" diye atla üstüne!
Benim anladığım kadarıyla eşin yönetilmekten hoşlanıyor. Koca adam olmuş hala annesinden etkilenebildiğine göre bunu sen daha kolay yapabilirsin. Unutma seninle yaşıyor,annesiyle değil.
Avantaja çevir bunu.
Hatta tatile gidince "ahhh burası ne güzelmiş,annenlerle de gelelim,o da sever bence" diyerek cici gelinliği de gözüne sok.
Yerinde olsam yok sayardım geçmişi. Annesine mi gittiniz,yemek,çay, vs. evinize dönünce kocama sarılıp "ayyy çok özlemişim" diye 50 defa öperim adamı.

Tabii ki sen ayarla.
Benim anladığım kadarıyla eşin yönetilmekten hoşlanıyor. Koca adam olmuş hala annesinden etkilenebildiğine göre bunu sen daha kolay yapabilirsin. Unutma seninle yaşıyor,annesiyle değil.
Avantaja çevir bunu.
Hatta tatile gidince "ahhh burası ne güzelmiş,annenlerle de gelelim,o da sever bence" diyerek cici gelinliği de gözüne sok.
Yerinde olsam yok sayardım geçmişi. Annesine mi gittiniz,yemek,çay, vs. evinize dönünce kocama sarılıp "ayyy çok özlemişim" diye 50 defa öperim adamı.
Ne tatlısın ablacım sen ya:) Kv şimdi kendince "geçmişi yok saymış", neler yapmışım kadına beni affetti işte büyük kadın:D

Tamam ben tatil planlarına başlıyorum :) Ben de biraz hayata küsmüşüm aslında farkediyorum da yeni yeni toparlanıyorum, sosyal yaşam, günler, spor vs...Eşimle de aktiviteler yapma zamanı.

Son dediğini yapıyorum aslında:) Bir sarılma bir kapıda boynuna atlama şımarıklıklar :)

Sağol ablacım gelişmeleri yazıcam sana :)

Ne tatlısın ablacım sen ya:) Kv şimdi kendince "geçmişi yok saymış", neler yapmışım kadına beni affetti işte büyük kadın:KK70:

Tamam ben tatil planlarına başlıyorum :) Ben de biraz hayata küsmüşüm aslında farkediyorum da yeni yeni toparlanıyorum, sosyal yaşam, günler, spor vs...Eşimle de aktiviteler yapma zamanı.

Son dediğini yapıyorum aslında:) Bir sarılma bir kapıda boynuna atlama şımarıklıklar :)

Sağol ablacım gelişmeleri yazıcam sana :)
Ah canım benim sağolasın.:KK74:
Ulu kayınvalideni salla,büyüklüğüyle otursun o zaman oturduğu yerde.:KK55:
Olur bazen öyle hayata karşı dargınlıklar,gözyaşları,sızlanmalar...
Olmasa iyi de ne yapalım,sınav dünyası.
Sen geçmişi boşver,şimdiye bak.:21:
Ben mesela akşamları hemen kocamın tepesine çıkarım mız mız mız konuşurum,"bugün şöyle yoruldum da şu geldi bu gitti de bir adam geldi yeşil gömlek giymiş de amaaan dedim benim benim kocama aldığım gömleğin yeşili daha tatlıydı da aman ne özlemişim de sen ne yaptın canım benim,sen de özledin di mi,çok mu yoruldun ahh canım ahhh meyve yiyeyim mi,ay bugün ne soğuk vardı di mi vs. vs. " hiç susmam,tepesinden inmem. :KK73:
Sonra artık kendim yorulunca yanındaki koltuğa uzanırım.Orada da mız mız aklıma geldikçe konuşurum.:KK70:
İlgi gerçekten çok önemlidir,dene bir şey kaybetmezsin,inşallah çok şey kazanırsın.:KK68:
Dualarım ve kalbim seninle canım.:KK60:
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum.:KK3:

Ah canım benim sağolasın.:KK74:
Ulu kayınvalideni salla,büyüklüğüyle otursun o zaman oturduğu yerde.:KK55:
Olur bazen öyle hayata karşı dargınlıklar,gözyaşları,sızlanmalar...
Olmasa iyi de ne yapalım,sınav dünyası.
Sen geçmişi boşver,şimdiye bak.:21:
Ben mesela akşamları hemen kocamın tepesine çıkarım mız mız mız konuşurum,"bugün şöyle yoruldum da şu geldi bu gitti de bir adam geldi yeşil gömlek giymiş de amaaan dedim benim benim kocama aldığım gömleğin yeşili daha tatlıydı da aman ne özlemişim de sen ne yaptın canım benim,sen de özledin di mi,çok mu yoruldun ahh canım ahhh meyve yiyeyim mi,ay bugün ne soğuk vardı di mi vs. vs. " hiç susmam,tepesinden inmem. :KK73:
Sonra artık kendim yorulunca yanındaki koltuğa uzanırım.Orada da mız mız aklıma geldikçe konuşurum.:KK70:
İlgi gerçekten çok önemlidir,dene bir şey kaybetmezsin,inşallah çok şey kazanırsın.:KK68:
Dualarım ve kalbim seninle canım.:KK60:
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum.:KK3:

Evet ablacım sınav her şey, her yaşadığımız olumsuzluk olumlu şeyler de katıyor aslında, bu yaşadıklarım da inan çok şey öğretti bana.

Eşim de sizin gibi hemen anlatmaya başlar şu şunu dedi böyle oldu bir de benden fikir alır sence ne demek istedi (oysaki eşim yönetici ben daha alt kademeyim benden fikir alıyor kıs kıs gülüyorum içimden bazen) sinirli ise sakinleştiririm...Ben ona dertlenirim bazen dinler...

Ah bu aileler hep beklenti hep beklenti...Yani inan bazen sırf uğramıyor desinler diye kapıya gidiyorum onda bile içeri geçmezsem hemen bozulma napayım evde bir ton işim var, terli terli spordan gelmişim ya da...

Neyse ben olumlu olarak elimden geleni yapıyorum yukarda Rabbim görüyor o bana yeter...

Sağol ablacım.

Son bir senede hiçbiri yoktu, hatta bazen sarılmak bile istemesem geri çekerdi kendini. Şimdi kendisi isteyerek sarılıyor, ayağımla oynuyor falan ilk zamanlarımızdaki gibi yani. Bir tek birleşme yok. Ben de yeni yeni düzeliyorum esasen yaşadığımız şeyler kolay değil belki de tek korkum hiç istemeyecek diye düşünmem ama zamanla o da olur belki.

Bizim evliliğimizin iyi olduğu zaman ailesi ile sorun yaşamadığımız dönemler o zamanlarda her şeyimiz iyi oluyor.sorun yaşarsak her şey bitiyor eşim böyle maalesef. Çok detaycı.
Eşiniz başak burcu mu

Tabii ki sen ayarla.
Avantaja çevir bunu.
Waaaay iyi tatlikler ben bile etkilendim kiz.:KK9::KK9::KK9:

Merhaba kızlar, eşimle son iki yıldır boşanma aşamasına geldiğimiz sorunlarımız vardı (eşimin ailesi kaynaklı), şimdi toparlanıyoruz ama kafamı karıştıran bir konu var sizden destek istiyorum...

Yaşadığımız sorunlar yüzünden son bir yıldır cinsel yaşamamız sıfırlanmıştı, halen de sarılma öpme dışında yakınlaşma yok. Ben yaklaşmaya çekiniyorum istiyorum ki eşim bir adım atsın, o da çok ketum bu konularda, ben de bir şeyler söyleyip sorun yaratıyor havasına girmek istemiyorum.

Zamanla bu da toparlanır mı beklemeli miyim daha önce bunu yaşayanlar var mı...
Bu yazinizdan anladığım kadarıyla olması için yapma mecbiriyetini hissettim ,yani evliyiz seks de yapmalıyız gibi . Görev gibi gormeyin bunu ilk o adimi atsın nedir ya ,canınız çekiyorsa kocanizi öyle seksi gecelik erotik ambiyans falan uğraşmadan öptüğü anda coz adamın düğmelerini ver startı gerisi gelir ,bununda kendinize dert ediyorsunuz valla yazık poncik kalpcegaziniza ,nikahlı kocam tapusu benim evime çevire yiyisirim ,günlük sorunları yatağa asla tasimam bedava zevk veren mutlu eden bı olaydan mahrum kalamam yani ,özetle bacım yapıştır gitsin ,yanlız sol taraftan iki günlük Ban geliyor gibi ama yapmayın ya valla bezdim ..

Back
X