• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni toparlanan evlilikte özel yaşam

Tamam yapi olarak cekingen olabilirsin ama ilk adimi bi at bakalim ne olacak ...
Yatak odasinda bi bakis at yanina git ne bileyim ne guzel kokuyorsun de onun saclariyla oyna anlar illaki karsilik verir davetkâr ol . İki tarafta bi adim bekler durursaniz bi 1 yil daha beklersiniz gibi.

Ben de de ayni dert var. 1 buçuk yildir hic.birikte olmadık. Boşanma asamasindayken tekrar deneyelim dedik. Ama yakinlasamadik bir.turlu .. Evet uzun zamandır birliktelik olmaması hep beni de aldatma.şüphesine götürdü fakat emin olamadim..bence içinde istek varsa git yaklaş sonunu düşünmeden. Zaten hala sevgi istek varsa yakınlaşma sırasında anlarsın. Bakarsın icinizde hala bisey var istek arzu sevgi ten.uyumu devam ediyorsa kurtarmak için elinizden geleni yaparsınız. Ben öyle yapacağım. İnsalah hakkinizda hayırlısı olur..
Ben durumu aileme anlattım onlar da konuşurken istemsizce eşime başka kadın mı var demişler eşim çok bozulmuş, o günden beri de eskisi kadar samimi değiller. Canım şu var, aynı anda kaç kişiyi idare eden erkek de var başkası olabilir de olmayabilir de. Günahları kendi boyunlarına.

Bir şey bitmişse zaten başka birisi olmasa da olsa da bitmiştir. Bizim aramızdaki sorun ailesinin bir türlü benden memnun olmayışıydı, çok sık gitmemem falan. Bende bir de böyle deneyeyim evliliğim için dedim, eşim bayağ değişti yumuşadı ama tabi tamamen inanmış mıdır bilemem, kv benim hep "rol" yaptığımı onları sevmediğimi falan söylemiş belki de öyle düşünüyordur içinde hala bilemem....

Benzer seyler yasadim ve malesef fazlasiyla senelerim gitti. Sarilmak, öpüsmek var diyorsun...hep mi vardi, yoksa bu "düzelme" döneminde mi gayret gösteriyor?
Daha önce cinsellik, ilgi felan nasildi?
Görümcemde böyle diyorsun acaba aseksüel mi? Benim ex esim ve kardesleride böyle cinsellige karsi isteksizler.
Zor bir durum...aile terapisine esiniz sicak bakiyorsa deneyin derim.

Son bir senede hiçbiri yoktu, hatta bazen sarılmak bile istemesem geri çekerdi kendini. Şimdi kendisi isteyerek sarılıyor, ayağımla oynuyor falan ilk zamanlarımızdaki gibi yani. Bir tek birleşme yok. Ben de yeni yeni düzeliyorum esasen yaşadığımız şeyler kolay değil belki de tek korkum hiç istemeyecek diye düşünmem ama zamanla o da olur belki.

Bizim evliliğimizin iyi olduğu zaman ailesi ile sorun yaşamadığımız dönemler o zamanlarda her şeyimiz iyi oluyor.sorun yaşarsak her şey bitiyor eşim böyle maalesef. Çok detaycı.

erkek kafası rahat olmadımı iateksiz olur oda seni zorlamak istemiyordur hazırlan cagır

Şöyle bazı anneler çocuklarına hala 5 yaşında imiş gibi yani büyümüş ve sorumluluklarını almış yetişkinler gibi davranmıyor, her işlerine koşuyor her şeylerini onlardan önce düşünüp hallediyorlar böylece kişiler büyümüyor sorumluluk almıyor ve bu da cinsel açıdan isteksizliğe sebep oluyormuş.

Benim kv de çocuklarına karşı böyle yani hiç bir zorluk yaşamamışlar kaç senelik evli kızı hala temizliğinden yemeğine kadar kv düşünüyor, sanki hala aynı evdelermiş gibi. Bize de aynısını yapmaya çalışıyor, kendince bunu da "iyilik yaptım" olarak görüyor. Nitekim görümcemin özel hayatına kadar biliyor düşünün yani.
çok gıcık . bi huzur versin .
burnunu sokmasın özel hayatlara.

çok gıcık . bi huzur versin .
burnunu sokmasın özel hayatlara.
Keşke öyle olsa. Çocuklarının yatak odalarına kadar girecek nerdeyse o kadar meraklı ve her şeye burnunu sokan bir tip, tüm ailenin her şeyinin içinde. Böylelikle kendini "işe yarayan sorun çözen" vs biri olarak addediyor.

Keşke öyle olsa. Çocuklarının yatak odalarına kadar girecek nerdeyse o kadar meraklı ve her şeye burnunu sokan bir tip, tüm ailenin her şeyinin içinde. Böylelikle kendini "işe yarayan sorun çözen" vs biri olarak addediyor.
aman Allah ım.
siz müsade etmeyin .
baştan nasıl tavır koyarsanız o şekilde rahat edersiniz

çok gıcıkmış .
çocukları memnun ise diyecek bi şey yok.
siz kendinizi koruyun mutlaka. hoş bi şey değil yaptığı
Kv ye asla "sen yanlışsın" diyemezsin, kabul etmez, seni yolar :D

Ben de başka bahanelerle, güleryüzle eşimi iknayla uzak tutmaya çalışıyorum yani sonunda kendi istediğimi yaptırmaya çalışıyorum.

Geçen illa ev alın diye tutturdu ah bakın ne fedakarım gittim size ev baktım, kendi evinini yolunun üstündeki evlere bakmış illa buralar olsun :D Zaten dipdibe yaşıyoruz, hani oğlunu kaçırır götürürüm uzaklara maazallah hiç göremez korkusu bu :D

Ben de eşimi ikna ettim vazgeçtik almaktan, içime sinmiyor anne dedi :D:D

Kv ye asla "sen yanlışsın" diyemezsin, kabul etmez, seni yolar :KK70:

Ben de başka bahanelerle, güleryüzle eşimi iknayla uzak tutmaya çalışıyorum yani sonunda kendi istediğimi yaptırmaya çalışıyorum.

Geçen illa ev alın diye tutturdu ah bakın ne fedakarım gittim size ev baktım, kendi evinini yolunun üstündeki evlere bakmış illa buralar olsun :KK70: Zaten dipdibe yaşıyoruz, hani oğlunu kaçırır götürürüm uzaklara maazallah hiç göremez korkusu bu :KK70:

Ben de eşimi ikna ettim vazgeçtik almaktan, içime sinmiyor anne dedi :KK70::KK70:
güzellikle yaptırıyorsun yani.
çok iyi yapıyorsun.
eşin de anlamıyordur bi şey . iyi yapıyorsun . tebrikler .
kv gerçekten akıllı ya. işine geldiği gibi işliyor vallahi.

güzellikle yaptırıyorsun yani.
çok iyi yapıyorsun.
eşin de anlamıyordur bi şey . iyi yapıyorsun . tebrikler .
kv gerçekten akıllı ya. işine geldiği gibi işliyor vallahi.

Napim canım başka çare bulamadım....Kv bana sende hiç kurnazlık mı yok istediğini yaptıramıyor musun dedi geçende... Ben de dedim bu kadın madem böyle ben de aşağı kalmıcam...Madem eşim Güleryüz tatlı dile kanıyor bende böyle yapıcam başka türlü ikna olmuyor anası çokkk güzel işliyor...

Napim canım başka çare bulamadım....Kv bana sende hiç kurnazlık mı yok istediğini yaptıramıyor musun dedi geçende... Ben de dedim bu kadın madem böyle ben de aşağı kalmıcam...Madem eşim Güleryüz tatlı dile kanıyor bende böyle yapıcam başka türlü ikna olmuyor anası çokkk güzel işliyor...
:KK55::KK55::KK55::KK55:

Ben durumu aileme anlattım onlar da konuşurken istemsizce eşime başka kadın mı var demişler eşim çok bozulmuş, o günden beri de eskisi kadar samimi değiller. Canım şu var, aynı anda kaç kişiyi idare eden erkek de var başkası olabilir de olmayabilir de. Günahları kendi boyunlarına.

Bir şey bitmişse zaten başka birisi olmasa da olsa da bitmiştir. Bizim aramızdaki sorun ailesinin bir türlü benden memnun olmayışıydı, çok sık gitmemem falan. Bende bir de böyle deneyeyim evliliğim için dedim, eşim bayağ değişti yumuşadı ama tabi tamamen inanmış mıdır bilemem, kv benim hep "rol" yaptığımı onları sevmediğimi falan söylemiş belki de öyle düşünüyordur içinde hala bilemem....
Yanlış anlama da bunu ailene anlatman bana göre hoş olmamış.
Benim kocam böyle bir sohbete girse ben kolay affetmezdim.
Cinsel yaşam çok özeldir,lafı yapılmamalı bana göre.
Başkasınınkini de duymak istemem ben de anlatamam.

Yanlış anlama da bunu ailene anlatman bana göre hoş olmamış.
Benim kocam böyle bir sohbete girse ben kolay affetmezdim.
Cinsel yaşam çok özeldir,lafı yapılmamalı bana göre.
Başkasınınkini de duymak istemem ben de anlatamam.
Haklısınız, asla aileme özelimi anlatmamıştım o ana kadar, ama tam boşanma arifesindeydik ve paylaşabileceğim kimse yoktu, bir yandan ailem sürekli sıkıştırıyordu, başkası mı var yoksa şu bu, inanılmaz bunalımlı bir dönemdi ve ağzımdan kaçırıverdim...

Tabi ki ağızlarında bakla ıslanmamış bizimkilerin, kendime de çık kızdım sonrasında çünkü biliyorum annemin huyunu anında söyler. O da kendince beni haklı çıkarmak istedi belki de, çünkü kv sürekli aileme benim hakkımda konuşuyordu ve bizim kulağımıza geliyordu inanılmaz can sıkıcı bir şey.

Şu an kv annemle konuşmuyor mesela, çok kırılmış....Sebebi bizim sorunlarımız olduğunu anneme anlatmak istemiş ama o dinlememiş anlamak istememiş. Kv kendince benim her hareketimi biriktirip "sorun demeti" yarattı ve bunlarla anneme sinin kızın şöyle senin kızın böyle dedi, ne kadar hoş bir tavır sizce?

Velhasıl ben de son karar olarak kv nin ağzını kapatmak için konuşmaya gittim, boşanma aşamasına geldiğimizi görünce 180 derece döndü, bende onun eleştirdiği şeylerin tam tersini yaparak ağzını kapatıyorum ama geçmişte yaşadıklarımızı asla unutmadım, hep uyanığım o yüzden.

Neler yaşadığınızı tam bilemiyorum ama bana güvenmiyor demişsin bir de bunları aileye anlatmak sorun olur son noktayı koymak lazım bunu anlatıyorsan bence yapma

Bundan sonrasına odaklan bence cinsel ilişki çiftler arasındaki bağı kuvetlendiriyor madem birbirinize şans verdiniz bırak ilk adımı sen at kendine ve eşine gerçekten şans ver birbirinizi seviyorsunuz belli ama yıpranmışsınız bunun tamir olması lazımsa ilk adım senden veya ondan çok önemli değil
Önemli olan karşılık buluyor musun dene eğer seni reddederse o zaman gerçekten bırak zamana o yapsın her şeyi derim
Umarım düzelir her şey Allah aile büyüklerini ıslah etsin bildiği gibi yapsın siz mutlu olmaya bakın

siz hala evlisiniz eşinizi arzuluyorsanız neyin çekinceligi.üstelik ailenize bile anlatmışsınız bu özel durumu ozaman çekingen bir tip degilsiniz.
valideleri agzında kuş tutan yaranamadı ki siz yaranmak için çaba sarf ediyorsunuz ögrendiginizi tekrar edin eşlere ailesi hakkında konuşmayı bırakmak onların dolduruşuna gelen eşinize ayy öyle mi fark etmemişim daha dikkatlı olurum daha sık giderim diyip arkasını döndügü anda bildiginizi okumayı tekrar edin.
kusura bakmayın bu adamlar bekarken gün yüzüyle ana babasını görmemek için gece eve girerler ama o sihirli imzayı basan anam o benimci oluyor.
cinsellil evlililde en önemli faktörler den biridir.

Neler yaşadığınızı tam bilemiyorum ama bana güvenmiyor demişsin bir de bunları aileye anlatmak sorun olur son noktayı koymak lazım bunu anlatıyorsan bence yapma

Bundan sonrasına odaklan bence cinsel ilişki çiftler arasındaki bağı kuvetlendiriyor madem birbirinize şans verdiniz bırak ilk adımı sen at kendine ve eşine gerçekten şans ver birbirinizi seviyorsunuz belli ama yıpranmışsınız bunun tamir olması lazımsa ilk adım senden veya ondan çok önemli değil
Önemli olan karşılık buluyor musun dene eğer seni reddederse o zaman gerçekten bırak zamana o yapsın her şeyi derim
Umarım düzelir her şey Allah aile büyüklerini ıslah etsin bildiği gibi yapsın siz mutlu olmaya bakın
Sağolun yorumunuz için evet kopamadık seviyoruz ama çok yıpranmıştık, ben kv nin isteklerini yerine getiremiyorum diye boşansaydım çok ağrıma giderdi, çünkü ben çok zor dönemlerden geçtim kv ye anlatmadım bile ama dönemlerde o hep ilgi bekledi, küstü darıldı. Kafasına göre beni ölçtü biçti astı kesti, eşim de bunlardan etkilendi. Ben sırf ailem bize çok karışıyor diye evliliğimiz etkileniyor diye ailemle arama mesafe koydum, kv bunu kendi ailesiyle bile iyi anlaşamayan bizle nasıl anlaşır oğlum diyerek kullandı.

Eşimde de çok hata var bende de ailelerde de. Şimdi düzelmeye çalışıyoruz, en azından evliliğim bitse bile benim tek derdim kendime laf ettirmemekti ve aileme de. Kv nin beni şikayet edecek bir şeyi bulamamasını sağlamaya çalışmaktı, şimdi bu yoldayım.

Geçen hatta sırf yanlarında beraber tatile gidelim dedim biliyorum eşim istemez ama sırf onların yanında gelin bizi istemiyor lafını söyleyemesinler diye...

Back
X