arkadaşlar ben de üçüz gebelik yaşıyorum. Allah a şükür şimdilik herşey iyi gidiyor. ama karnım daha şimdiden bayaa belirginleşti. son halini düşünemiyorm. öğretmenim, okulda yoruluyorum ama ilk dönemi bitirmeye çalışacağım. hakkımızda hayırlısı olsun, Sağlıkla sıhhatle alalım bebişlerimizi kucağımızaa inşallahh :)
cnm bişey inşallah allahın izniyle bende üçüzlerime hamileyken dershaneye gelip gidiyodum kpss ye hazırlanıyordum ilk dönemler karnım o kadr büyük değildi ama son dönem çok kötüydü sınava o karnımla girmiştim doğurcam diyede çok korkmuştum ama rabbim yüzüme güldü alanyaya atandım dikkat et kendine çok ayakta kalma gereksiz şeyler yeme protein ağırlıklı beslen haftada iki defa balık ye yeşillik olarak tere ye ıspanak ye 3 litreden az su içme ayağının arasına yastık koyarak yat rahatlatıyor
cnm ben test filan yaptırmadım sadece 20 kaçtı haftası hatırlamıyorum ayrıntılı ultrasona girdim .ben 34. haftada doğum yaptım bir gün gözlem amaçlı küvezde kaldılar umarım senin içinde herşey yolunda olur ...[/QU
inşallah canım, ben de ayrıntılı ultrasona girecekmişim sadece. umarım herşey yolunda gider, senin gibi 34. haftaya kadar dayanırız da küvezde beklemezler inşallahh .
Slm kızlar bende 24. haftadayım nerelerdesiniz ne durumdasınız merak ediyorum
slm canım bende 21.haftaya girdim nasıl bebişlerin cinsiyetleri ne
ayrıntılı ultrasona girdinmi
Hamilelik günlerimi hatırladım birden..
Daha iki ay oldu doğum yapalı ama yıllar yıllar geçmiş gibi..
Allah hepinizin bebeklerine sağlık sıhhat versin!
benimde üçüzlerim olcak inşallah kocaman oldum şimdiden benimde 15. hafta da seninki nasıl gidiyo yehare ?
ucuz annesi olmak nasil bir duygu
slm canım bende 21.haftaya girdim nasıl bebişlerin cinsiyetleri ne
ayrıntılı ultrasona girdinmi
yeni üçüz hamişler genelde face de takılıyoruz bana özelden ulaşın sizi grubumza ekleyım..
Slm yarın 4 boyutlu ultrason olacak inş. cinsiyet hepsi kız. tek yumurta ikizim var. Çok zor zaman geçirmek merakla bekliyoruz bir taraftan riskleri düşünmeden edemiyorum sonra zamana sarılıyorum. Her geçen gün, hafta sevinç oluyor. Evde oyalanıyorum kayınvaldem bizde bütün işleri o yapıyor aslında üçüz hamile gibi değilim tek gebelik ayarında gidiyor herşey karnım daha sert sadece tedbir amaçlı hiçbirşey yapmıyorum. senin nasıl geçiyor.Bebeklerin durumları nasıl cinsiyetleri ne. Senin durumun nasıl çalışıyor musun evde misin
slm canm benimde biraz zor geçiyor çok fazla ağrım var sürekli dinlenmem gerekiyor öğretmenim ama şuan çalışmıyorum izinliyim
benim bebişler 2 erkek 1 kız kısmetse
maşallah sen 30 a gelmişsin az kalmış canım sen ne durumdasın bebişlerin nasıl kaç gr olmuşlar
özelden yazışabiliriz istersen canm
slm canm benimde biraz zor geçiyor çok fazla ağrım var sürekli dinlenmem gerekiyor öğretmenim ama şuan çalışmıyorum izinliyim
benim bebişler 2 erkek 1 kız kısmetse
maşallah sen 30 a gelmişsin az kalmış canım sen ne durumdasın bebişlerin nasıl kaç gr olmuşlar
özelden yazışabiliriz istersen canm
canım durumun nasıl gidiyor merak ettim.24. haftadasın sanırım. ağrıların dindimi biraz. bebeklerin sağlıkları nasıl kaç gr oldular. arada birşeyler yaz merak ediyorum.doktorum neler diyor hangi ilaçları kullanıyorsun. ben 28. haftaya girdim artık. haftaya kontrol var yine bayağı ağırlaştım ayaklarım vücudumu zor taşıyor hafifte şişme var dizlerimede baskı yapıyor dayanılmayacak gibi değil idare ediyorum.
canım bende 25.haftaya girdim hala ağrılarım devam ediyor özellikle vajinadan bacağa doğru olan kısım sende de varmı böyle ağrılar yaa endişeleniyorum
salı günü şeker yüklemesi yapılcak bakalım bebişlerde iyidir inşallah ya en son iyilerdi 550 gr falandılar 3 hafta önce
elevit ve gyneferon içiyorum canm magnezyum içiyorum bide ağrılar için ama hiçbi faydası olmuyor
şişme bende de başladı hafiften ya gece hiç uyku yok sende durumlar nasıl bak sana özelden msj atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?