Sende de çıktı demek küçük şeylerden demek hamilelikte normal bi durum.
Bizim cinsiyetlerimiz belli olmadı henüz. Haftaya gelince söylerim dedi doktor.
Benim karnımda şu an normal hamilelere göre 1 ay ilerde gibi duruyor:)
İnşallah 30 lı haftalara gider ve bebilerini sağlıcakla kucağına alırsın. Dualarım sizinle.
ben normal doktora gittim hala normal kadın doğumcu kimse söylemedi bana ilk gittiğim prof. tu üçüz tecrübesi vardı güya ama sana anlattığım gibi başka şeylerde oldu bıraktım şimdiki doktorum iyi ikiz tecrübesi çok ikiyi yapan üçüde yapar dedim sıkıntım yok şimdilik üçüz aday forumlarındaki verilen ilaç vs gibi şeyleri doktorumda veriyor buda bana güven veriyor ama baştan yönlendirme olsaydı perinatoloji uzmanı araştırırdım burda kimse hasta kaybetmek istemiyor galiba baksana endokron uzmanına bile yönlendirmediler.
Ya bu nidilat beni mahvetti gunde 4kere cok agir geldi bas agrisi bas donmesi mide agrisi bulanti vs.
Sendede oluyomu sen kac tane iciyosun
acaba 4 degilde 2 mi icsemki
merhaba bende aranıza yeni katıldım benimkiler daha çok küçükler şunu merak ediyorum karın çok fazla büyüyormu ?internette bir kadın resimlerini paylaşmış inanılmaz büyük bir karnı vardı ve doğum sonrası da karnı fena porsumuştu öyle mi olur acaba doğum sonrası ? bir de hep kötü senaryolarla karşılaştım üçüzlerle ilgili gelişimleri ile alakalı bilgi verirseniz sevinirim geceleri korkudan uyuyamamaya başladım
merhaba bende aranıza yeni katıldım benimkiler daha çok küçükler şunu merak ediyorum karın çok fazla büyüyormu ?internette bir kadın resimlerini paylaşmış inanılmaz büyük bir karnı vardı ve doğum sonrası da karnı fena porsumuştu öyle mi olur acaba doğum sonrası ? bir de hep kötü senaryolarla karşılaştım üçüzlerle ilgili gelişimleri ile alakalı bilgi verirseniz sevinirim geceleri korkudan uyuyamamaya başladım
kızlar bende 2 günden beri ağrılar başladı zor nefes alıyorum uyuyamıyorum ağrıdan ciğer geliştirici iğnenin mi etkisi anlamadım çok şükür bu zamana kadar sorunsuz geldim zor birşeymiş bu ağrılar bebişimolsun sen nasıl idare ediyorsun
Canm bende bayadir agrilar var nefes zorlugu var ama napim dayanmaya calisiyorum ama gercekten cok zorlaniyorum 31leri gorursem ins. Nasil daysncam rabbim yardimcimiz olsun ignenin etkisi deildir bence haftan ilerledi baya olur artik agrilar sizilar bi sonraki kontrol ne zamn
amin inşallah dediğiniz gibi gider ben hala inanamıyorum zaten üçüz olduğuna kimseye de söyleyemedik,daha önce düşük yaşadığımız için şuanda 7 haftalık ..hem korkuyorum hem de hala üçüz olduğuna inanamıyorum garip bir duygu içersindeyim hala kabullenemedim ...sanırım kimseyle paylaşmadığımız için böyle
1,5 hafta var kontrole. gece biraz uyudum daha iyiyim ama artık bol dinlenme zamanı gelmiş.
Benimde 2nisan kontrol bol bol dinlenmek lazim gercrkten en ufak is bile yapmiyorum ben
sen magnezyum ve calsiyumu nasil kullaniyosun?ben bir gun calsiyum birgun magnezyum iciyorum oyle dedi dr
bide ben kafama gore yaptim ama nidilati 2 ye dusurdum ya sormadim dr a napim cok kotu etkileri var
rahime dogru baski dolgunluk hissi varmi sende
amin inşallah dediğiniz gibi gider ben hala inanamıyorum zaten üçüz olduğuna kimseye de söyleyemedik,daha önce düşük yaşadığımız için şuanda 7 haftalık ..hem korkuyorum hem de hala üçüz olduğuna inanamıyorum garip bir duygu içersindeyim hala kabullenemedim ...sanırım kimseyle paylaşmadığımız için böyle
üçüz hamileleri gördükçe rahatlıyorum. biraz korkuyorum, her haftayı sayar oldum. bu da bitti, bu da bittii diyee . Allah ım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ben 30. haftadayım. inşallah daha da tutmak istiyorum :) sen kaçıncı haftadaydın?
ben 30. haftadayım. inşallah daha da tutmak istiyorum :) sen kaçıncı haftadaydın?
31 bitti seninkide üçüz mü bende 32yi bitirdimi rahatlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?