yeni üçüz anneleri bizde burda paylaşalım gebelik sürecimizi

her doktorun yoğurt yiyişi farklı. 30. haftadan sonra başlayacağız dedi benim doktor.

Ya ben cok erken vuruldum ozamn 24.hafta dedi doktorum.neyse hayirlisi insallah.nasilsin canim ne durumdasin gorusemedik ben ayni agrilarim biraz azaldi ama simdide rahme dogru acaip bi baski var sendede oluyomu

Ya ben cok erken vuruldum ozamn 24.hafta dedi doktorum.neyse hayirlisi insallah.nasilsin canim ne durumdasin gorusemedik ben ayni agrilarim biraz azaldi ama simdide rahme dogru acaip bi baski var sendede oluyomu

Erken vurulma durumu şüpheli doktordan doktora değişiyor bir zararı yoktur bence. Baskı bende 24. haftada olmuştu ama azdı sonra geçti giderek artar diye düşünmüştüm hatta korse falan alayım diye düşündüm doktor izin vermedi bebeklerin gelişimini engeller diye. Konrollerde birşey çıkmıyorsa kafana takma ama rahatsız edici boyuttaysa doktorundan en azından telefonla bilgi alabilirsin. şu kontrolerde bir hafta idare ediyor sonraki haftayı sabızsızlıkla bekliyorum 29. hafta bitiyor az kaldı sabır.

Evt cok sukur kontrolde bisey cikmadi normal dedi.hic sorma yaa gun sayiyorrjm nerdeyse bir hafta daha bitsin diye.ne guzel sen 30a geldin sayilir insallah rabbim kolaylik verir hepimizede

Evt cok sukur kontrolde bisey cikmadi normal dedi.hic sorma yaa gun sayiyorrjm nerdeyse bir hafta daha bitsin diye.ne guzel sen 30a geldin sayilir insallah rabbim kolaylik verir hepimizede

Çok şükür 29. bitti. kasılmalarım arttı sanki yazıyorum saatini süresini haftaya doktora söyleyeceğim NST ye ne zaman gireceğim onuda merak ediyorum. az kaldı üç haftayı devirsem birde 2 kg olsalar süper olacak. Allah yardımcımız olsun yarı yolda bırakmaz bizi inş. sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder.

Kasilma nasil oluyo canim sende tarif edermisin?az kaldi insallah senin dedigin gibi 3haftayi da asarsan super olur.benimde en az 7-8 hafta daha dayanmam lazim rabbim kolaylikla bitirmenizi hayirla saglikla yavrularimiza kavusmamizi nasip etsin

Kasilma nasil oluyo canim sende tarif edermisin?az kaldi insallah senin dedigin gibi 3haftayi da asarsan super olur.benimde en az 7-8 hafta daha dayanmam lazim rabbim kolaylikla bitirmenizi hayirla saglikla yavrularimiza kavusmamizi nasip etsin

Karnım toplanıyor, sanki içinde balon var şişiyor sonra iniyor. Rahim kasılmaları 24. haftadan sonra normal diye biliyorum doğuma hazırlık yapıyormuş rahim ama sıklığı önemli benimki düzensiz öğlene kadar hiç bir şey yok sonra başlıyor akşam daha sık oluyor gece anlamıyorum zaten normal mi bilmiyorum.

Bilmiyorumki bende oyle bisey yok henuz ilerki haftalarda olur sanirim.bende suan rahme baski var agri yapiyo yururken zorluyo.ya senin bebislerin hareketleri nasil tekme atma durumlari benim sagdaki oglus acaip hareketli masallah hic durmuyo soldaki oglus cok nadir tekme atiyo en altta kizimda rahme dogru bi vuruyo zonkluyo rrsmen:))

Benimde tek olan hareketli hiç durmuyor gece gündüz tekmeliyor. ikizler daha sakin doktora göre onlarda hareketli hissetmiyormuşum. dışardan hareketleri gözleniyor bazen canım yanıyor. doğumdan sonrada böyle devam ederlerse yandık :)

Aynen sagdaki oglusumu disardan belli oluyo tekmeleri falan digerleri uslu sanirim:)) evet dogumdan sonrada boyle olurlarsa eyvah eyvah:) sen lonsinosh gogus kremi suruyomusun simdi ben daha baslamadim ama iki gundur gogus uclarim sizliyo nedense anlamadim

Ben mustelanınkini kullanıyorum memnunum şimdilik ama genelde lansinoh kullanılıyor bence kullan ben senin haftalarında zaten kullanıyordum belki ondan öyle bir sıkıntı yaşamadım. rahim kasılmalarını takip ettim ama takibe değmezmiş öğleden sonraya kadar hiç olmuyor akşam üzeri başlıyor düzensiz 1 saat aralıklıda olabiliyor 2 veya 3 saatte birde olabiliyor anormal olan saatte 4-5 kez olmasıymış onun için sıkıntı yok diye düşünüyorum yinede doktora soracağım artık 30. haftadayım merak ediyorum kaç kg oldular suları yeterli mi 2 kg geçeriz inş.bu arada ben 2013 ikiz anne aday grubuna takılıyorum daha hareketli orası sende gel bizden bir eksikler sıkıntılarımız aynı

O zamn bende krem alip surmeye baslayim.ay evet bende merak ediyorum kac kilo oldular.ins iyi olur herseyleri kuveze gerek kalmaz.tamam canm orayada takilirim.kontrolun ne zaman

O zamn bende krem alip surmeye baslayim.ay evet bende merak ediyorum kac kilo oldular.ins iyi olur herseyleri kuveze gerek kalmaz.tamam canm orayada takilirim.kontrolun ne zaman

kontrol çarşamba seninle aynı gidiyoruz. benim kafam nstye takıldı biri 28. haftada nstye girmiş kasılma görülmüş bana verdiği ilaçtan vermiş doktor bende zaten arada oluyor hissediyorum ama hissettiğimden fazla varmı diye kafama takıldı soracağım doktora bakalım

bebeklerin ismini düşündün mü bu arada, eşim nisa ismini çok beğeniyordu onun üzerine yoğunlaştık diğerine isra ama üçüncüde kararsızız büşra azra erva isimleri arasında gidip geliyoruz hangisi kulağa hoş geliyor sence

Erva değişik geliyor kulağa üçüde kız mı
Benımkiler gıbi allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin

Canm o zamn sende sor doktoruna gerekirse girmek icin israr et nst ye.icin rahat etmis olur.isimleri henuz tam karar veremiyoruz ya bi suru sey var kafamda ama netlesmiyo:) erva cok hos bence
nisa..nida..erva.. Olabilir ama isra da guzel ilk kez duydum anlami ne

Mrb,bende fikrimi soyleyebilir miyim;-) nisa-isra-azra kulaga hos geliyo;-) bu arada yanlis hatirlamiyosam,sizin kediniz vardi evde,yanlis anlamayin ama hamilelik döneminde toxoplazma acisindan,yine dogumdan sonra kendimizden bile sakindigimiz o kuzulari,kedi olan bi evde tutmak ne kadar dogru? Tabi sizin tercihiniz,siz bilirsiniz...

azrada bizde kararsızız bakalım.toxoplazmaya bağışıklığım var bebeklerde öyle doğacak inş. hayvan beslemediğiniz belli oluyor sizin gibilerin verdiği ilk tepkiler bunlar alıştım artık aşıları tam olan bakımı yapılan hayvandan migrop bulaşması sizden bulaşma riskinden daha düşük doktora sordum herhengi bir riski yok zaten kuru mama yiyor çiğ hiçbirşey yemiyor bizden daha sağlıklı :) tüylerinide kestireceğim hiç dökmüyor o zaman tüylerininde zararı yok görüntü kirliliği. teşekkür ederim ilgin için.

isra aslında bildiğimiz esra isra suresinden geliyor miraca çıkmak anlamında. ervaya bende sıcak bakıyorum ama evde telefuzu zor diyorlar bence değil eşimde azra veya büşra olsun istiyor yani üçüncü bebekte kararsızız nisa ve isra kesin bakalım son dakikaya kadar düşüneceğiz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…