ablam doğum yaptı.üçüzlerimizin maşallahı var 1gün küvezde kaldılar.sağlıkları iyi gidiyo.ama ablamın karnı ve ayakları hala şiş.ne zaman nasıl inecek .bilmiyoruz.kendine hiç dikkat etmiyo.üçüzlerden kendine vakit ayıramyor
bnde üçüz annesiyim ama bn doğurdum 28 haftalıktı dünyaya geldiklerinde şimdi küvezdeler az kaldı çıkıcaklar allah yardımcın olsun çok sabır isteyen birşey çünkü ister istemez erken doğum olcak cnm
Merhabalar herkese,
Biz de üçüzlerimle 33 hafta 5 günlük olduk.Günler çok yavaş geçiyor.Doktor 2 hafta daha beklemek niyetinde ama ben çok şiştim.Ayaklarım,bacaklarım,ellerim ve yüzüm ödem topladı.Tansiyonum 14-8 oluyor bazen tansiyon ilacı kullanıyorum hayırlısı bakalım.
Allah hepimize yardım etsin.
Merhabalar herkese,
Biz de üçüzlerimle 33 hafta 5 günlük olduk.Günler çok yavaş geçiyor.Doktor 2 hafta daha beklemek niyetinde ama ben çok şiştim.Ayaklarım,bacaklarım,ellerim ve yüzüm ödem topladı.Tansiyonum 14-8 oluyor bazen tansiyon ilacı kullanıyorum hayırlısı bakalım.
Allah hepimize yardım etsin.
Allah'ım hepinizin yavrularını hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah. ayyy bi taşla 3 kuş diyebiliriz dimi yaaa... yerim ben o kuşları. bu sayfayı tesadüf gördüm dikkatimi çekti. enteresan bişey yaa 3 taneee çooookkk güsseellll. Allah yardımcınız olsun.
Arkadaşlar nasılsınız, nasıl geçiyor günleriniz?
Biz 27. haftamızı gördük, çok şükür pek sıkıntımız yok.
Bebekler çok hareketli maşallah, karnımın şekli değişiyor bazen, çok komik oluyor. :)
Doktor kontrolleri de sıklaştı.
Allah'ım hepimize hayırlı, sorunsuz doğumlar nasip etsin.
Doğum yapmış olanlara da kolaylıklar versin Rabbim. Amin.