arkadşlar doğum günümüz beli oldu bu perşembe sezeryana giriyorum 33+5. haftamda olucam
bi 10 gün daha dayansaydık iyi olacaktı ama sıkıntılarım arttığı için bir yanadanda seviniyorum
dualarınızı eksik etmeyin.....
arkadşlar doğum günümüz beli oldu bu perşembe sezeryana giriyorum 33+5. haftamda olucam
bi 10 gün daha dayansaydık iyi olacaktı ama sıkıntılarım arttığı için bir yanadanda seviniyorum
dualarınızı eksik etmeyin.....
hanımlar merhaba..
5 senedir bebeğimizs olmuyor yarın kadir gecesi benim içinde dua eder misiniz..
hamilelerin duası çabuk kabul olur..
ismim tuğba..
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın...
mehaba canım yarın doğumum epidural anestezi ile olacak ameliyatta kendimde olacağım senin için ve herkez için dua edicem mevlam annelik duygusunu tüm kardeşlerime tatdırsın diye
mehaba canım yarın doğumum epidural anestezi ile olacak ameliyatta kendimde olacağım senin için ve herkez için dua edicem mevlam annelik duygusunu tüm kardeşlerime tatdırsın diye
canım, benim nedense aklımda yarın diye kalmış senin doğumun kafa çok dolu olunca sanırım karıştırdım iyice :) sabah anneme diyodum 3üzler bugün geliyor inşallah diye :) 1güncük daha sabredicez sonra inşallah dünyaya gözlerini açacaklar sağlıkla.. Epidural anesteziyle olmasına çok şaşırdım kendi isteğin mi yoksa Volkan beyin tavsiyesi mi merak ettim. Aslında bende nasip olursa epidural anesteziyle düşünüyordum ama çok korkuyordum bir yandan da. İstememin sebebi doğumda yapılan duaların kabul olması hemde bebeklerimin doğum anlarını görmekti. Ama hep bir korku yapamam sanırım öyle diyordum. Neyse sen önümde örneksin açıkcası öyle yapıcağını duyunca sevindim. Senden dinlerim artık doğumun kolay mı zor mu olduğunu.. Allah sağlıkla almanı nasip etsin 3ünüde
ne kadar güzel bir o kadarda zor dur herhalde
dualaını esirgemeyen herkesten allah razı olsun
elhamdülillah yavrularımıza kavuştuk küvezde 2 gün kaldılr şimdi evimizdeyiz
fazla vaktim yok sonra ayrıntıları anlatırm
üçüzlerimiz 33+5 haftalık 16 ağostos 2012 perşembe günü dünyaya geldiler
epidural anestezi olacaktık ama ağrılarım başlayınca genel anestezi ile oldu
bebek 1: feriha 2080 gr. 42 cm.
bebek 2: faruk 2340 gr. 45 cm.
bebek 3: ferruh 2340 gr. 45 cm.
küvezde 2 gün kaldlar bayramdan sonra da sarılık çıktı üçündede 2 günde sarılık için yattılar şimdi evimzde yanımdalar çok şükür
bakımı da düşündüğüm kadar zor değil aslında sadece akşam yatıp sabah kalkamıyorsunuz uykusuz geçiyor günlr şimdi uyuyorlar fırsattan istifade bende 1 saat kendime vakit ayırayım dedim konuları artık pek takip edemiyorum sizler nasılsınız nasıl geçiyor hamileliğiniz..
küvezde 2 gün kaldlar bayramdan sonra da sarılık çıktı üçündede 2 günde sarılık için yattılar şimdi evimzde yanımdalar çok şükür
bakımı da düşündüğüm kadar zor değil aslında sadece akşam yatıp sabah kalkamıyorsunuz uykusuz geçiyor günlr şimdi uyuyorlar fırsattan istifade bende 1 saat kendime vakit ayırayım dedim konuları artık pek takip edemiyorum sizler nasılsınız nasıl geçiyor hamileliğiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?