yeni üçüz anneleri vaarmıı!!!..

İnşallah çok güzel geçer her şey muzari.
Haberdar et bizi, merak ederiz.
Allah'ım sana da bebeklerine de sağlık sıhhat versin. Amin..

canım sevindim senin adına allahım kazasız kurtulmanı nasip eder inşallah.Bizde çarşamba günü eskişehire gidicez bakalım bizim doktor ne dicek şimdi 28+3 olduk ay doğumuna gelmeyi çok istiyordum ama çarşamba günü doktorum izin verirse annemlerin yanına afyona gitmek istiyorum biraz orda kalıcam bayram sonu dönücem inşallah ama iyi haberlerini bekliyorum allah yardımcın olsun sıkıntını alsın inşallah

hanımlar merhaba..
5 senedir bebeğimizs olmuyor yarın kadir gecesi benim içinde dua eder misiniz..
hamilelerin duası çabuk kabul olur..
ismim tuğba..
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın...

hanımlar merhaba..
5 senedir bebeğimizs olmuyor yarın kadir gecesi benim içinde dua eder misiniz..
hamilelerin duası çabuk kabul olur..
ismim tuğba..
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın...

mehaba canım yarın doğumum epidural anestezi ile olacak ameliyatta kendimde olacağım senin için ve herkez için dua edicem mevlam annelik duygusunu tüm kardeşlerime tatdırsın diye

mehaba canım yarın doğumum epidural anestezi ile olacak ameliyatta kendimde olacağım senin için ve herkez için dua edicem mevlam annelik duygusunu tüm kardeşlerime tatdırsın diye

canım, benim nedense aklımda yarın diye kalmış senin doğumun kafa çok dolu olunca sanırım karıştırdım iyice :) sabah anneme diyodum 3üzler bugün geliyor inşallah diye :) 1güncük daha sabredicez sonra inşallah dünyaya gözlerini açacaklar sağlıkla.. Epidural anesteziyle olmasına çok şaşırdım kendi isteğin mi yoksa Volkan beyin tavsiyesi mi merak ettim. Aslında bende nasip olursa epidural anesteziyle düşünüyordum ama çok korkuyordum bir yandan da. İstememin sebebi doğumda yapılan duaların kabul olması hemde bebeklerimin doğum anlarını görmekti. Ama hep bir korku yapamam sanırım öyle diyordum. Neyse sen önümde örneksin açıkcası öyle yapıcağını duyunca sevindim. Senden dinlerim artık doğumun kolay mı zor mu olduğunu.. Allah sağlıkla almanı nasip etsin 3ünüde

allah kolay hayırlı bir doğum eylesin inşallah...
evlatlarını sağ sağlim kucağına alıp sevmelerle geçsin bundan sonra zamanın....
evlat hasreti çekmek çook zormuş ...
şimdiden diline sağlık canım....

merhaba canım senide uzun süredir takip ediyorum..
sağlık durumun nasıl bebeklerin nasıl..
şimdi ikiz annesi olacaksın inşallah ddeğil mi....
sen de çook zor zamanlar geçirdin çünkü....

ne kadar güzel bir o kadarda zor dur herhalde

değil mi ezgican..
benim şuanda hiç çocuğum yok olması için ne mücadeleler veriyoruz
düşünsene bi bakmışsın 3 çocuk annesisin...
eminimki hem hamileliği hem doğumu hemde o tatlt yumurcakların bakımı çook zordur ama elimize zoor geçtikleri için
ne kadar kıymtlilerdir..
inanır mısın ben neredeyse üçüzlri normal doğumla doğuracak durumdayım
gözümde ne doğum sancısı var ne baş dönmeleri ne kusmalar..
nasıl bir özlemmiş bu böyle..
allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah....

dualaını esirgemeyen herkesten allah razı olsun
elhamdülillah yavrularımıza kavuştuk küvezde 2 gün kaldılr şimdi evimizdeyiz
fazla vaktim yok sonra ayrıntıları anlatırm

Maşallah size, çooooook sevindim! :)
Ne güzel çabucak atlatmışsınız, inşallah bundan sonrası da böyle gider.
Gözün aydın canım..

Kuzenimin tedavi sonrasi ucuzleri oldu. Simdi 4.5 yasindalar. Allahim, anneleri peslerinde kosturmaktan kendini unutmus. Dunya tatlisi veletler, ama 3'u birden azinca fena oluyor :)

Allah hepinize kolaylik versin arkadaslar; gercekten zor. Benim kuzenlenimin cocuklari cok erken dogdugu icin ciddi sorunlari oldu, hala da devam ediyor. Allah sizin cocuklariniza saglikli sihhatli ve zamanli dogmak nasip etsin.

canım çok sevindim sağlıkla kurtulduğunuza, ben gelemedim afyondaydım ama eşim geldi hastaneye bebekler iyiymiş hayırlı haberlerını aldım.Umarım bizde 34-35. haftalara geliriz. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kendine ve bebeklere iyi bak.allaha emanet olun.

iyi maşallah canım 4ünüzünde sağlığının iyi olmasına sevindim.. Artık bundan sonra tatlı tatlı büyütürsün bebişlerini :)

üçüzlerimiz 33+5 haftalık 16 ağostos 2012 perşembe günü dünyaya geldiler
epidural anestezi olacaktık ama ağrılarım başlayınca genel anestezi ile oldu

bebek 1: feriha 2080 gr. 42 cm.
bebek 2: faruk 2340 gr. 45 cm.
bebek 3: ferruh 2340 gr. 45 cm.

küvezde 2 gün kaldlar bayramdan sonra da sarılık çıktı üçündede 2 günde sarılık için yattılar şimdi evimzde yanımdalar çok şükür
bakımı da düşündüğüm kadar zor değil aslında sadece akşam yatıp sabah kalkamıyorsunuz uykusuz geçiyor günlr şimdi uyuyorlar fırsattan istifade bende 1 saat kendime vakit ayırayım dedim konuları artık pek takip edemiyorum sizler nasılsınız nasıl geçiyor hamileliğiniz..

Maşallah size! :)
Bebeklerin kiloları da iyiymiş.
Tek mi bakıyorsun, sütün yetiyor mu?
Ay sizi görmeyi çok istedim şimdi. :)
Ben de hareketlerini hissetmeye başladım benimkilerin, karnım da iyice çıktı.
Hamile olduğumu daha iyi hissediyorum şimdi.
Karnımı çok seviyorum. :)
İnşallah biz de sizin gibi kavuşuruz hayırlısıyla.

maşallah canım ya çok sevindim.. 3üzlere göre kilolarıda gayet güzel doğmuşlar bence maşallah.. oh oh kendine de böyle vakit ayırabiliyorsan 2izler 3üzler çokta düşünüldüğü gibi zor olmamalı o zaman :) inşallah bundan sonra sağlık sorunları hiç olmaz..
benim kanamalarım yoğun bir şekilde devam ediyor. cuma günü kütahyaya dönüyorum büyük ihtimalle. artık orada Volkan bey ne derse ona göre hareket edicem..

canım çok sevindim iyi olduğunuza maşallah iyi doğmuş bebeklerin inşallah bende o haftalara gelirim şimdi 30+1 hafta olduk dua edinde bende sağsalim kurtulayım.Sizede allah kolaylık versin:)

arkadaşlar inşallah sizlerde hayırlısı ile bu günleri atlatır yavrularınıza kavuşursunuz.
fırsat bulmuşken bizimkilerin bakımını yazayım size
2 saatte bir altını alıp douruyoruz tabi sütüm yetmiyor sütü sağıp veriyorum üzerine birazda mama veriyoruz annem ve kayınvalidem yanımdalar gece annemle gündüzleride kayınvalidemle bakıyoruz bana hala çok küçük geliyorlar sanki hiç büyümüyor gibi gliyor
ilk zamanlar uykusuzluk çok zor gelmişti şimdi alıştım gibi şimdidn uyku stoğu yapın bence
benim ödemlerim hala geçmedi karnımda hala 6 aylık gibi duruyor nasıl inecek bunlar bilmiyorum
bizim minikler şimdi uyuyor birazdan maraton başlıyacak altını alıp doyurmak 1 saat alıyor 1 saat sonra tekrar aynı işlem günler akıııp gidiyo.....
hepinizi öpüyorum allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…