yeni üçüz anneleri vaarmıı!!!..

aaa öyle mi canım araştırdın mı sen kent hastanesini? ben internet sitesine girdiğimde orada var yazıyor. tabi o konuda haklısın doğumdan sonra çoğul gebelikte yeni doğan bakım ünitesi olması şart bebeklerimizin sağlığı için. hayırlısı olsun canım inşallah senin hakkında. sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın..

ooo maşallah kızlar ücüz ücüz gidiyorsunuz:) Allah kolaylık versin...bu arada benimde doğumumu volkan bey yaptırmıştı...iyi doktor kendisi..

canımcım arkadaşların 3üzleri var maşallah onlar epey ilerledi. benim de 3üzdü ama volkan beyin izniyle 1 aylığına annemlerin yanına geldim bayramı burada geçirmek için burada 4.ü tıfılımızı gördük. çok küçük olduğu için yeni yeni gelişmeye başlamış. ama 4.yü volkan beyde doğuramazsın dediği için 2sini burada sonlandırıp inşallah diğer bebeklerimle dönücem kütahyaya önümüzdeki ay. senin çoğul muydu gebeliğin?

evet canım okumuştum 4.yü sonradan gördük yazmışsın...aklımdaydın..ne yapacak acaba diye...çok üzüldüm keşke başka yolu olsada aldırmasan...volkan bey iyi doktor ...normal doğum yaptım bende...tekil gebelikti ama benımkisi tosuncuktu biraz 2 hafta önden gidiyor dedi..35 haftalık doğdu..gününü tamamlasan normal doğuramazdın demişti..ben memnun kaldım..normal doğum yapıcam dedim kararıma saygı gösterdi destekledi..

merhaba canım cuma günü volkan beye gittik memnunkaldık netten araştırdım yoğun bakım var diyor ama kesin var olduğunu bilmiyorum
hatta volkan bey bu hastanede doğumu yapabiliriz dedi 10 gün sonraya tekrar kontrolüm var o zaman kendisinede sorarım zaten 32. haftamı doldurdum deyince çok şaşırdı
bu haftaya kadar gelebilmen büyük şans bundan sonra artık korkma dedi
ama benim hedefim 35.hafta bilemem o haftayı görebilirmiyim nasip kısmet
hem illa bebişler yoğun bakıma girecek diye kendimizi şartlandırmıyalım belki yoğun bakıma gerek kalmaz bu yoğun bakım konusunda eşimle çok tartıştım illaki eskişehire yada bursaya gidelim diye ama sonuç aynı ben bebeklerimi allaha emanet ettim sonrasınıda düşünmek istemiyorum artık
hayılısıyla biran önce üçüzlerime kavuşmak istiyorum inşalllah rabbim hepimizi sağlıklı bişekilde evlatlarımıza kavuşturur

evet canım keşke ama işte hiç kimse yanaşmıyor burada gittiğim bütün doktorlar halen düşecek gözüyle bakıyorlar moralimi bozuyorlar ama inşallah sağlıkla 2 sinide alırım kucağıma. evet çok bilgili biri ve hastasınada her zaman güven duygusunu aşılıyor. maşallah ne güzel normal doğum yapmışsın bende hep normal istiyordum ama çoğul olunca sanırım mümkün olmayacak bu..

senin ve bebeklerinin sağlıkları çok daha önemli eğer etkiliyecekse aldırman en mantıklısı ama çok zor karar ,hep aklımdasın senin adına üzülüyorum,keşke başka yolu olsa ...hakkında hayırlısı olsun bebeklerinden vazgeçemiceksen istihareye yat istersen ...
evet canım en güzeli normal doğum bende cok ısrarcı oldum en başından beri kararlı olduğumu gösterdim ,önce suyum gelmişti,tabi o gün kendimi çok yordum evi temizledim süpürdüm bebeğimin oda takımı vs. tüm eşyaları gelmişti onları yerleştirdim yıkadım ütüledim gece 2 lerde bulaşık yıkadım mutfağı hallettim,yani anlıyacağın abarttım:) sonra yattım sabah 7 de suyum gelmiş yatak ıslanmış...ama hiç ağrı yok...hemen hastaneye koştuk,volkan bey geldi suni sancı taktılar 8 saat bekleyelim doğmazsa sezeryan yapalım bebeğin mikroplara açık durumda şuan dedi...ben tam 8 saatin sonunda doğurdum:)
kent hastanesine epiduralle normal doğum gelmiş,benım zamanımda yoktu,yeni arkadaşım doğurdu kent hastanesınde epiduralle normal doğum belki sende o şekilde olursun,sağlık açısından hangisi uygunsa onu tercih et canım...

evet canım sen 32 haftalık olmuşsun burdaki hastaneler 32. haftadan sonrasını kabul ediyorlar zaten yani aramana gerek yok o zaman.Birde 2 kılo olan çocuklara ayrıntılı küveze gerek kalmıyor dıye biliyorum senın bebişlerin kıloları iyiyse hiç aramana gerek yok o zaman yoğun bakım ünitesi.Haberlerini bekliyorum eğer doğumu burda yaparsan zamanını söylersen bende dısarı çıkabilecek durumda olursam hastaneye ziyaretine gelirim inşallah.:)

bugün 32+2 haftalık olduk haftaya pazartasi kontrolde doğum tarihi belli olacak biz bayramdan sonra olmasını çok istiyoruz inşallah o zamana kadar dayanırız
bebişlerin kiloları 1.800 1.900 kg. arasında belki doğuma kadar 2 kiloyu doldururuz doğum kütahya kent hastanesinde olacak gelmeni çok isterdim ama durumlar malum gelemesende canın sağolsun gelmişsin gibi memnun oldum...

maşallah bizde inşallah 32. haftalara geliriz allah gönlüne göre verir ve sıkıntı vermez inşallah hem o zamana kadar 2 kılo olurlar merak etme haber vermeyi unutma umarım görüşebiliriz

mrb arkadaşlar 27+4 haftalık hamileyim yemek yeme konusunda sorunlarım var çok bişey be.Gerçi kilo alıyorum bu zamana kadar 16 kılo almısım bu normal mi? Biraz fazla yesem rahatsız oluyorum.Siz bebeklerinizin kılo alması için neler yiyorsunuz? Bebişlerimin kıloları yaklasık 1 er kıloya yakın sızce haftasına göre normal mi?Bana yardımcı olursanız sevınırım.

merhaba canım maşallah 28.haftaya gelmişsin inanırsan 34 ü de görebilirsin
benim bebişler 29. haftada 1kg. üzerindeydi ben 68 kg.ile hamile kaldım şuan 100 kiloyum 32 kilo aldım hiç mide bulantım olmadı iştahım hep yerindeydi son 1 aydır
mide yanmam var renni mide şurubu kullanıyorum yemeklerden sonra rahatlatıyor birde sık sık azar azar yemeye çalış
dr.un bebeklerin gelişimi normal diyorsa korkma herkesin bebeği bir olmaz bence seninkiler de haftalarına göre normal
eskişehire kaçıncı haftada gitmeyi düşünüyorsun? ani bişey olsa yetişebilecekmisin?

sagol canım işte ben ayşe hanıma geçen hafta gitmiştim 900 küsürdü gramları şimdi 1 kilo olmuştur heralde benimde hiç bulantım olmadı ama senin gibi mide ekşimelerim oldu ama renni mide şurubu işe yaramadı sonra doktorum pantpas isminde hap verdi onu kullanıyorum sabahları aç karnına gün boyu rahatım.Dr bebeklerin kılolalrı ve gelişimleri gayet iyi dedi ama erken doğucakları için daha hızlı kılo alsınlar istiyorum:) eskişehire haftaya çarşamba gidicez inşallah kontrole ani bişey olursa yetişirsiniz dedi doktor yakın dedi ama genede allah bilir şu 32 haftaya gelsek sonrada 35 i bulsak çok iyi olucak allah hepimizin yardımcısı olur inşallah allahın izniyle sen sağsalim kurtulda sonra biz kurtuluruz inşallah...

arkadaşlarr çok sıkıntım var içime daraltı basıyo gün geçtikçe nefes almakta zorlanıyorum bugün 32+6 olduk 2 hafta daha nasıl sabrederim hiç bilmiyorum
artık biran önce doğsunlar istiyorum

arkadaşlarr çok sıkıntım var içime daraltı basıyo gün geçtikçe nefes almakta zorlanıyorum bugün 32+6 olduk 2 hafta daha nasıl sabrederim hiç bilmiyorum

Allah yardımcın olsun canım,çok zor olsa gerek,yatarken başının altında ki yastıkları yükselt

Canım benim Allahü teala yardımcın olsun yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin ama işte bunu bir de sana sormak lazım. Allah dayanma gücü versin inşallah..Dualarımdasın..

Canım Allah yardımcın olsun..
İnşallah kolaylıkla geçer günler.
Acaba kendini oyalayacak birşeyler bulabilir misin?
Belki vakit daha çabuk geçer öyle.

hkadaşlarr çok sıkıntım var içime daraltı basıyo gün geçtikçe nefes almakta zorlanıyorum bugün 32+6 olduk 2 hafta daha nasıl sabrederim hiç bilmiyorum

canım allah yardımcın olsun az kaldı sonuna geldin keşke bizde o zamana gelebilsek allah sabır versin...

cnm son haftalar gercekten zordur bende nefes alamıyodum biraz dayan 34haftayı doldurmaya bak olmazsada ii haftadasın zaten benim bebişler sadece 2 gün kuvezde kaldılar sonra eve çıktık allh abır versin inş...

çok sağolun arkadaşlar desteğiniz moral oluyor yarın kontrolum var dr.a sıkıntılarımı anlatıcam eğer iyisin biraz daha sabret derse çocuklarım için katlanmaya çalışıcam dua ile...

arkadşlar doğum günümüz beli oldu bu perşembe sezeryana giriyorum 33+5. haftamda olucam
bi 10 gün daha dayansaydık iyi olacaktı ama sıkıntılarım arttığı için bir yanadanda seviniyorum
dualarınızı eksik etmeyin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…