Yeni üye olan arkadaşlarım buraya tanışalımm...

ayrılıkta " gidenin mı durumu zor" yoksa "kalanin mı "
sizce hangisi kalanın mı yoksa gidenin mı durumu zor?

senmi yaşıyosun canım bu ayrılığı şuanda ? Durumuna göre değişir her ikisi içinde çok kolay yada her ikisi içinde çok zor olabilir o ilişkiye göre değişir.

selam kızlar,
bende üye olalı 1 hafta falan oluyor sanırım. ama aktif olarak bugün ilgilenebildim. Herkese merhabaaaaa,
mehtaperdogan iyiki açmış konuyu :)

napalım aynıı hep öğleni yaptık öğleden snrada geçsin diye bekliyoruzzz :) Sen nelr yapıysnnn buarada askerimmm 19 ağustostaaa gelioooooooooooooo izneeeeeeeeeee çok mutluyum 27 gün sonra yanımdaaaD

ohhhh ne gzl askerine kavuşucaksın rabbim hepimizi mutlulukla sınasın canım napim canım iş ev arası mekik dokuyorum dün sabah benim sevdicegim köye gitti özledim yaaaa

yok burasaı evetttt her zamankinden çok yavaş canım

(((( ama neden ama yaaaa hep böyle değil dimi

öyle canım internetten de kaynaklanıyo olabilir yada sayfadanda kaynaklanıyo olabilir

selam kızlar,
bende üye olalı 1 hafta falan oluyor sanırım. ama aktif olarak bugün ilgilenebildim. Herkese merhabaaaaa,
mehtaperdogan iyiki açmış konuyu :)

hoşgeldin canım sende aramıza:)

:d OLSUNNN KÜBRAYA YAZDIĞIN BELLİ OLUR ÖYLE....:d :d

evetttt yeldacım ben anlıyorum tatlım bana yazıldıgını ayyyy ben size çok ısındım yaafffff :)

iyiyiz sağol canım allah mesut etsin daha yeni evlenmişsin zaman çabuk geçiyor,bende 9 ayı geçti evleneli..:)

çok şükür canım evlendik ama şubattan beridir birlikte kalıyoduk zaten ama evliliğin verdiği bağlılık huzur bambaşka.hayırlı olsun senin evlilik nasıl gidiyor yemekler nasıl ben yeni yeni düzeltiyom ama hiç birbirini tutmuyo daha doğrusu eşim zor beğenir ama ses çıkarmaz akşam yemeklerini şaşıyom artık naaapsam diye :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…