Yeni üye olan arkadaşlarım buraya tanışalımm...

salut yelda , çok teşekkür ederim !
nasılsınız ?
Ben de memnun oldum.
Casablanca'da oturuyorum.
in Morocco :) !

ПОЧЕМУ ТУРКИ попросили говорить?

ПОЧЕМУ ТУРКИ попросили говорить?

потому что я хочу знать, что вы!

olsun canımm,tahminn ettim aslında dışarıda bekliyor deyince...

napalım mecbur beklemek istemiyosa bu kadar erken gelmicekti canım :) tmm üzülüyorum ama yapcak bişey yok diyorum ona bizim eve git diye yok diyo ben seni burda beklicem sen bilirsin dedim en son canım :)

napalım mecbur beklemek istemiyosa bu kadar erken gelmicekti canım :) tmm üzülüyorum ama yapcak bişey yok diyorum ona bizim eve git diye yok diyo ben seni burda beklicem sen bilirsin dedim en son canım :)

öyle sizin evdede beklemek istemiyorsa o zaman yapıcak bişey yok dediğin gibİ az kaldı buluşmanıza...:)

Son düzenleme:
потому что я хочу знать, что вы!

Турецкие хочешь поговорить?

oo ii anne onay verip seviyorsa işin daha kolay demektir...

evettt canım seviyo onay veriyo ama hayırrlısı herşeyin diyolar ailem işim kolay ama bi o kadar zor canım çünkü okulu ve askerligi var diyince herkes bi duraksıyo annem falan hayırlısı canım senin çizelgede güzel olmuş 9.9 :)

duraksarlar haliyle söyleyince çok gibi geliyor onlarda biran önce olsun isterler mürvet görmek maksat aileler hep aynı sağlıklarında yerini bulsun istiyolar,hayırlısı canım zaman geçerrrr anlamazsınn bilee...

selam mehtapcım,l3yda napıyosunuz nasılsınız bakalım bugün :)

yeni gelenlerede slm da sanırım gelmişler gimişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…