Yeni üye olan arkadaşlarım buraya tanışalımm...

Allah kavuştursun cnm benim

Hoşbuldum canım sende hoşgeldin :) Bir konuya yorum yazıyorum ama daha önceden tanışılmış arkadaşlıklar olunca bahsettikleri konularda tabi ona göre oluyor,ama dediğin gibi burda arkadaşlar sıcakk...
hoşgeldin bacım,ben de yeniyim senin gibi konularda bazan öle bakıom sohbetin gerisinde gibi,ama zamanla kaynaşcaz biz de bu canayakınlık olduktan sonraaa

günaydın şekerler napıyosunuz nasılsınız bakalım :) iyi çalışmalar herkese :)

günaydın şekerler napıyosunuz nasılsınız bakalım :) iyi çalışmalar herkese :)

Günaydın canımcım,
Bende Ankaradan :) 25 yaşındayım. 88 liyim yani. kova burcuyum. 6 aylık hamişim :) bebişimi bekliyorum.
10 seneden fazladır çalışıyordum ancak şu 3-4 aydır evdeyim ilk kez :)
Kolay gelsin işinde başarılar şekerim :)

bende 88 liyim canım başak burcuyum ne gzl bebiş bekliyosun hayırlısı olsun inş bebişini sag salim alırsın kucagına tatlım bende 6 buçuk sene oldu çalışalı hala daha çalışıyorum canım istersen evde olma o bebişe iyi bak şekerim heeee kızarım yoksa :) saol canım çok tşk ederim

amiiiiinnnn canım amiiinnn inş. Sen bekarsın sanırım? Aynen öyle :) evde bakıcam büyütcem bebişimi. çalışırken olmuyor.
Bende tşk. ederim. çok sevindim seninle tanıştığımaç
Öpüyorummm

evetttt canım bekarım malesef ama olsun bekarlıgında gzl yanları var tatlım tabikide çalışırken olmuyo canım bebişin o mis kokusunu özlüyosun çalışırken burnunda tütüyo bende çok sevindim canım seninle tanıştıgımıa eeeee anlat bakalım caanım bende seni çok öpüyorum daha rahat msjlaşabilcegimiz bi adresin falan varmı tatlım yada msn,mail,face gibi :)

mrblar canım günaydın 3müzde aynı yaştayız ama farklarla tabi sen evlisin hamilesin, ben evliyim kübra da bekar =)

allah sağlıklı evlat nasip etsin tezeldn kavuşmayı hayır eylesin canım sevindim senin adına

tabii canım bekarlık sultanlık diye boşa dememişler. Dertsiz başına dert alıyosun evlenince :)
Hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin. face var. elif ezgi yücel tatlım açık şuan...

Amin canım amiinnn... Darısı size olsun. çok saol. senin isim neydi? sen eylülde evlendin sanırım. hangi şehirdesin?
Bahsetsene biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…