- Konu Sahibi melodimehtap
-
ohhhh ne gzl askerine kavuşucaksın rabbim hepimizi mutlulukla sınasın canım napim canım iş ev arası mekik dokuyorum dün sabah benim sevdicegim köye gitti özledim yaaaa
öyle canım internetten de kaynaklanıyo olabilir yada sayfadanda kaynaklanıyo olabilir
Yeni gelennnnn arkadaşlarrr hepinizee merhabaaaa Hoşgeldnizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bende elif 33 yaşındayım 9 yıllık evliyim çocuksuzum ama hala çook mutluyum hahahha kız böyle yarışma programı gibi oldu ama
hoşgeldin masal bende mehtap 28 yaşındayım 9 aylık evliyim yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim ...
Allah kavuştursun cnm benim
you are welcome where are you from?what are yo doing?:)
hoşgeldin bacım,ben de yeniyim senin gibi konularda bazan öle bakıom sohbetin gerisinde gibi,ama zamanla kaynaşcaz biz de bu canayakınlık olduktan sonraaaHoşbuldum canım sende hoşgeldin :) Bir konuya yorum yazıyorum ama daha önceden tanışılmış arkadaşlıklar olunca bahsettikleri konularda tabi ona göre oluyor,ama dediğin gibi burda arkadaşlar sıcakk...
canım sanırım bu msjını bana yazmışsın görmedim kusura bakma çalıştıgım için fazlada vakit bulamıyorum buraya giirmeye arada giriyorum :)
rica ederim canım hoşgeldinnn:))
hoşgeldin canım sende aramıza:)
Hoşbulduk Kübracım tşk. ederriiimm...
Sevgiler....
hoşgeldin canım sende aramıza:)
Hoşbulduk Kübracım tşk. ederriiimm...
Sevgiler....
sevgiler canım tanıtırmısın kendini ben 25 yaşındayım bekarım çalışıyorum istanbulda yaşıyorum canım:)
evet tatlım sana yazdım ama sorun değil zaten bendede çok yavaş çalışıyor bu sayfa bende kaçırıyorum herşeyi
zamanla insan alışıyo buraya çok ısınıyo ben mesela artık kopamıyorum burdan sürekli girmek istiyorum tatlım bendede yavaş çalışıyo canım :)
günaydın şekerler napıyosunuz nasılsınız bakalım :) iyi çalışmalar herkese :)
Günaydın canımcım,
Bende Ankaradan :) 25 yaşındayım. 88 liyim yani. kova burcuyum. 6 aylık hamişim :) bebişimi bekliyorum.
10 seneden fazladır çalışıyordum ancak şu 3-4 aydır evdeyim ilk kez :)
Kolay gelsin işinde başarılar şekerim :)
bende 88 liyim canım başak burcuyum ne gzl bebiş bekliyosun hayırlısı olsun inş bebişini sag salim alırsın kucagına tatlım bende 6 buçuk sene oldu çalışalı hala daha çalışıyorum canım istersen evde olma o bebişe iyi bak şekerim heeee kızarım yoksa :) saol canım çok tşk ederim
amiiiiinnnn canım amiiinnn inş. Sen bekarsın sanırım? Aynen öyle :) evde bakıcam büyütcem bebişimi. çalışırken olmuyor.
Bende tşk. ederim. çok sevindim seninle tanıştığımaç
Öpüyorummm
Günaydın canımcım,
Bende Ankaradan :) 25 yaşındayım. 88 liyim yani. kova burcuyum. 6 aylık hamişim :) bebişimi bekliyorum.
10 seneden fazladır çalışıyordum ancak şu 3-4 aydır evdeyim ilk kez :)
Kolay gelsin işinde başarılar şekerim :)
evetttt canım bekarım malesef ama olsun bekarlıgında gzl yanları var tatlım tabikide çalışırken olmuyo canım bebişin o mis kokusunu özlüyosun çalışırken burnunda tütüyo bende çok sevindim canım seninle tanıştıgımıa eeeee anlat bakalım caanım bende seni çok öpüyorum daha rahat msjlaşabilcegimiz bi adresin falan varmı tatlım yada msn,mail,face gibi :)
mrblar canım günaydın 3müzde aynı yaştayız ama farklarla tabi sen evlisin hamilesin, ben evliyim kübra da bekar =)
allah sağlıklı evlat nasip etsin tezeldn kavuşmayı hayır eylesin canım sevindim senin adına
Amin canım amiinnn... Darısı size olsun. çok saol. senin isim neydi? sen eylülde evlendin sanırım. hangi şehirdesin?
Bahsetsene biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?