Yeni üye olan arkadaşlarım buraya tanışalımm...

merhaba canımm iyiyiz çok şükür,yeldada iyi geliyor şimdi oda konuşuruz işlerde aynı senin nasıl gidiyor?

iyiyim canım allaha şükür aynı canım işte bildiginiz muhasebe türü bu arada siz ne iş yapıyodunuz oruçla aranız nasıl tutabliyomusunuz yeldacım nasılsın canım :)

burdayımm canmmmm çalışıyoruzz senn neler ypıosuunn :)

bende çalışıyorum canım malesef keşke bugün izinli olsaydım sevdicegimle vakit geçirirdim ama izin alma konusu her zaman olmuyo işte sevdicegim dışarlarda beni bekliyo :)

iyiyim canım allaha şükür aynı canım işte bildiginiz muhasebe türü bu arada siz ne iş yapıyodunuz oruçla aranız nasıl tutabliyomusunuz yeldacım nasılsın canım :)

evet tutabiliyoruz canım bilgi işlemim ben kurumda zaten çok yorulup kendimizi yorucak şeylerde yapmıyoruz çok şükür havalarda iyi gidiyorda ramazan boyunca bulunduğun yerin plakası kaç :) sizin oralarda serinmi kübracım...

bende çalışıyorum canım malesef keşke bugün izinli olsaydım sevdicegimle vakit geçirirdim ama izin alma konusu her zaman olmuyo işte sevdicegim dışarlarda beni bekliyo :)

ayy keşke benm sevdiceğimde burda olsada beni beklese ama ben onu bekliyoruummm nese ağustosta izne gelicekk bbayramdan sonraaaa azz kaldııı pazartesi sendromuu

çok şükür burdada havalr iyi gzl gidiyo canım ben istanbuldayım siz nerdesiniz ben oruç tutmuyorum ama tutanlar gayet rahat tutuyoruz diyolar yani canım beni ailem tutuyo mesela hiç zorlanmıyolar :)

ayy keşke benm sevdiceğimde burda olsada beni beklese ama ben onu bekliyoruummm nese ağustosta izne gelicekk bbayramdan sonraaaa azz kaldııı pazartesi sendromuu

evettt canım kesinlikle haftasonunda çıkıp geldigimiz için pazartesi sendromu oluyo benimde sevdicegi beklicek zamanım gelicek canım mesela seninki şimdi gelse hemen evlilik planlarına düşünebilirisiniz ama biz ne yazıkki düşünemiyoruz daha okulu var :) herşeyin hayırlısı olsun sagsalim gelsin de sevdicegin :) canım

oowww onun dışarıda seni beklemesi zamanı iyice geçirmez ...

evettt mehtapcım zaman geçmiyo diye sürekli msj atıp duruyo bende malesef ki çalışıyorum çalışmasam neyse sürekli cvp veririm de ama çalıştıgım için cvpta veremiyorum bazeen :)

evet ya hafta sonu okadar güzel kii çok çabukta geçiyoo ama bn bazen haftaiçi de anlamıyrm ne çbuk cuma olmuş diyorumm evet ama askerden gelsin en az bi sene vr hmen düşünmüyrmm ya daha erken 22 yaşındym daha 25i bi göriim hayrlısıyla gelsinde tek istediğim tek duam cnmm yaa:)

çok şükür burdada havalr iyi gzl gidiyo canım ben istanbuldayım siz nerdesiniz ben oruç tutmuyorum ama tutanlar gayet rahat tutuyoruz diyolar yani canım beni ailem tutuyo mesela hiç zorlanmıyolar :)

evett bizde tutabildiğimiz zamanlarda oluyor tutamadığımızda ama tuttuğumuz zamanlar zorlanmıyoruz allah sabrını veriyor gerçekten biz çanakkaledeyiz...

O GELSİNDE SAĞ SALİM CANIM ZATEN SİZ BİRBİRİNİZİ SEVDİKTEN SONRA EVLİLİK NASİPSE OLUR,YAŞIN DEDİĞİN GİBİ KÜÇÜK EVLENİNCE NE KADAR RAHAT OLSANDA SORUMLULUKLARIN ARTIYOR EVE GİTMELİSİN TEMİZLEMELİSİN...VS, GEZMEN BİLE DEĞİYORR YANİİİ O YÜZDENN O GELSİNDE GEZİNN BOLL BOLL BİRLİKTE EYLENİN ZAMANI GELİNCEDE MUTLU SON İNŞALLAH NASİPSE...:d

aynenn canmmm söylediklerine herzman katılmışımdr biliyosunn :) bol bol gzeliiimm vakit geçirelmm snra düğün zamanı bol bol oynarızzzzz

bende bazen hiç anlamıyorum haftaiçi ne zaman oluyo ne zaman bitiyo ama çabuk geçiyo asker beklemenin zorluklarını bilirim canım bende bundan 3 sene önce birisini beklemiştim ama olmadı nasip kısmet işte evetttt daha erken miş geçen bi arkadaşımı gördüm 18 yaşında evlenmiş daha yeni 1 buçuk ay olmuş evleneli acelen neydi kız dedim aman sevdim evlendim diyo iyi valla dedim ben şuan 25 yaşındayım bazen düşünüyorum acaba gercekten evliligin sorumlulugunu kaldırabilirmiyim diye canım rabbim güç kuvvet versin askerine de sanada canım en yakın zamanda kavuşmanızı nasip etsin inş canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…