- Konu Sahibi melodimehtap
-
allah iyilik versin neler yapıyosun cnm,nasıl geçiyor zaman?
merhaba mehtapcım nasılsın işler nasıl gidiyo y3lda nerde nasıl neler yapıyosunz :)
merhaba, ben de yeniyim!
Aranızda karşılama da umut!
Ben fas, ben 17 yıldır ve ben evliyim!
Size iyi ramazan!
Sen peki?
merhaba canımm iyiyiz çok şükür,yeldada iyi geliyor şimdi oda konuşuruz işlerde aynı senin nasıl gidiyor?
selam nourr hoşgeldin bende evliyim çalışıyorum öyle iyi ramazanlar...
merhaba mehtapcım nasılsın işler nasıl gidiyo y3lda nerde nasıl neler yapıyosunz :)
burdayımm canmmmm çalışıyoruzz senn neler ypıosuunn :)
iyiyim canım allaha şükür aynı canım işte bildiginiz muhasebe türü bu arada siz ne iş yapıyodunuz oruçla aranız nasıl tutabliyomusunuz yeldacım nasılsın canım :)
bende çalışıyorum canım malesef keşke bugün izinli olsaydım sevdicegimle vakit geçirirdim ama izin alma konusu her zaman olmuyo işte sevdicegim dışarlarda beni bekliyo :)
evet tutabiliyoruz canım bilgi işlemim ben kurumda zaten çok yorulup kendimizi yorucak şeylerde yapmıyoruz çok şükür havalarda iyi gidiyorda ramazan boyunca bulunduğun yerin plakası kaç :) sizin oralarda serinmi kübracım...
bende çalışıyorum canım malesef keşke bugün izinli olsaydım sevdicegimle vakit geçirirdim ama izin alma konusu her zaman olmuyo işte sevdicegim dışarlarda beni bekliyo :)
ayy keşke benm sevdiceğimde burda olsada beni beklese ama ben onu bekliyoruummm nese ağustosta izne gelicekk bbayramdan sonraaaa azz kaldıııpazartesi sendromuu
oowww onun dışarıda seni beklemesi zamanı iyice geçirmez ...
evettt canım kesinlikle haftasonunda çıkıp geldigimiz için pazartesi sendromu oluyo benimde sevdicegi beklicek zamanım gelicek canım mesela seninki şimdi gelse hemen evlilik planlarına düşünebilirisiniz ama biz ne yazıkki düşünemiyoruz daha okulu var :) herşeyin hayırlısı olsun sagsalim gelsin de sevdicegin :) canım
çok şükür burdada havalr iyi gzl gidiyo canım ben istanbuldayım siz nerdesiniz ben oruç tutmuyorum ama tutanlar gayet rahat tutuyoruz diyolar yani canım beni ailem tutuyo mesela hiç zorlanmıyolar :)
evet ya hafta sonu okadar güzel kii çok çabukta geçiyoo ama bn bazen haftaiçi de anlamıyrm ne çbuk cuma olmuş diyorummevet ama askerden gelsin en az bi sene vr hmen düşünmüyrmm ya daha erken 22 yaşındym daha 25i bi göriim hayrlısıyla gelsinde tek istediğim tek duam cnmm yaa:)
ayyy yaa yazıkk tabii beklemekde zor,evleri başka yerdemi ?evettt mehtapcım zaman geçmiyo diye sürekli msj atıp duruyo bende malesef ki çalışıyorum çalışmasam neyse sürekli cvp veririm de ama çalıştıgım için cvpta veremiyorum bazeen :)
O GELSİNDE SAĞ SALİM CANIM ZATEN SİZ BİRBİRİNİZİ SEVDİKTEN SONRA EVLİLİK NASİPSE OLUR,YAŞIN DEDİĞİN GİBİ KÜÇÜK EVLENİNCE NE KADAR RAHAT OLSANDA SORUMLULUKLARIN ARTIYOR EVE GİTMELİSİN TEMİZLEMELİSİN...VS, GEZMEN BİLE DEĞİYORR YANİİİ O YÜZDENN O GELSİNDE GEZİNN BOLL BOLL BİRLİKTE EYLENİN ZAMANI GELİNCEDE MUTLU SON İNŞALLAH NASİPSE...:d
evet ya hafta sonu okadar güzel kii çok çabukta geçiyoo ama bn bazen haftaiçi de anlamıyrm ne çbuk cuma olmuş diyorummevet ama askerden gelsin en az bi sene vr hmen düşünmüyrmm ya daha erken 22 yaşındym daha 25i bi göriim hayrlısıyla gelsinde tek istediğim tek duam cnmm yaa:)
selam , karşılama için teşekkürler!
Casablanca olduğumu et toi?
Ne diyorsun anlamıyorum, çevirmenler kullanın!
Eğer anlamadığınız... çevirmenler suçu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?