Yeni üye olan arkadaşlarım buraya tanışalımm...

aynenn canmmm söylediklerine herzman katılmışımdr biliyosunn :) bol bol gzeliiimm vakit geçirelmm snra düğün zamanı bol bol oynarızzzzz

CANIM BENİM TEŞEKKÜRLER AYNEN O DÜĞÜNÜ EN FAZLA BEKLEYENLERDEN BİRİDE BENİM NELER YAPICAĞIMIZI DAHA ŞİMDİDEN DÜŞÜNÜYORUM AMA SİZ HAYATINIZI BİRAZ YAŞAYINN YETERİNCE SONRA EV,ÇOCUK=SORUMLULUKK:d :d

kolay gelsin canım ne iş yapıyorsun? :) aynen bende yeni üye olmama ragmen forumun keyifli oldugunun farkına vardım şimdiden :)

kurumda bilgi işlem olarak çalışıyorum serapcaım sen çalışıyormusun?EVET FORUM GAYET KEYİFLİ AKLINA TAKILAN HERŞEY İÇİNM BİR KONU VAR BİLGİ ALABİLİYOSUN O YÖNDENDE GÜZEL...

Son düzenleme:
amin canım aminn... öyle ya daha erken yaşım erken evlenenler var allah onlarında gönlüne göre versin bizimde ...

salut yelda , çok teşekkür ederim !
nasılsınız ?
Ben de memnun oldum.
Casablanca'da oturuyorum.
in Morocco :) !

ayy evetttt neler yaparzzzzz tadını çıkarmak önemlii olan bizde en güzelinden tadını çıkarırızz inşallahhh çokk saoll cnmmm herzaman yanımdasın yanındayımmmmm :)

amin canım aminn... öyle ya daha erken yaşım erken evlenenler var allah onlarında gönlüne göre versin bizimde ...

evetttt canım amin cümlemize
mehtapçım kusura bakma canım yogunluktan yazamadım evettt başka yerde yaşıyo sevdicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…