- 10 Haziran 2013
- 182
- 5
- 118
- Konu Sahibi melodimehtap
-
aynenn canmmm söylediklerine herzman katılmışımdr biliyosunn :) bol bol gzeliiimm vakit geçirelmm snra düğün zamanı bol bol oynarızzzzz
allah iyilik versin neler yapıyosun cnm,nasıl geçiyor zaman?
Ne yapayım canım forumda öyle geziniyorum, güzel geçiyor zaman da sen neler yapıyosun senin zamanın nasıl geçiyor :)
BENİMDE GÜZEL GEÇİYOR CANIM ÇOK ŞÜKÜR ÇALIŞARAK GEÇİYOR ZAMANIM VE FIRSAT BULDUĞUMDA BURADA FORUMDA ZAMAN GEÇİREREK GAYET KEYİFLİ :d
y'a personne qui parle français ici ?
kolay gelsin canım ne iş yapıyorsun? :) aynen bende yeni üye olmama ragmen forumun keyifli oldugunun farkına vardım şimdiden :)
kurumda bilgi işlem olarak çalışıyorum serapcaım sen çalışıyormusun?
evet, ne yazık ki!
Seninle konuşmak istiyorum ama .. Eğer Türk çevirmenler anlamıyorum!
evet, ne yazık ki!
Seninle konuşmak istiyorum ama .. Eğer türk çevirmenler anlamıyorum!
amin canım aminn... öyle ya daha erken yaşım erken evlenenler var allah onlarında gönlüne göre versin bizimde ...bende bazen hiç anlamıyorum haftaiçi ne zaman oluyo ne zaman bitiyo ama çabuk geçiyo asker beklemenin zorluklarını bilirim canım bende bundan 3 sene önce birisini beklemiştim ama olmadı nasip kısmet işte evetttt daha erken miş geçen bi arkadaşımı gördüm 18 yaşında evlenmiş daha yeni 1 buçuk ay olmuş evleneli acelen neydi kız dedim aman sevdim evlendim diyo iyi valla dedim ben şuan 25 yaşındayım bazen düşünüyorum acaba gercekten evliligin sorumlulugunu kaldırabilirmiyim diye canım rabbim güç kuvvet versin askerine de sanada canım en yakın zamanda kavuşmanızı nasip etsin inş canım :)
bende bir şirkette insan kaynakları departmanında calısıyodum ama çalışmaya ara verdim bir süre :)
CANIM BENİM TEŞEKKÜRLER AYNEN O DÜĞÜNÜ EN FAZLA BEKLEYENLERDEN BİRİDE BENİM NELER YAPICAĞIMIZI DAHA ŞİMDİDEN DÜŞÜNÜYORUM AMA SİZ HAYATINIZI BİRAZ YAŞAYINN YETERİNCE SONRA EV,ÇOCUK=SORUMLULUKK:d :d
amin canım aminn... öyle ya daha erken yaşım erken evlenenler var allah onlarında gönlüne göre versin bizimde ...
salut yelda , çok teşekkür ederim !
nasılsınız ?
Ben de memnun oldum.
Casablanca'da oturuyorum.
in Morocco :) !
ayy evetttt neler yaparzzzzztadını çıkarmak önemlii olan bizde en güzelinden tadını çıkarırızz inşallahhh çokk saoll cnmmm herzaman yanımdasın yanındayımmmmm :)
amin canım aminn... öyle ya daha erken yaşım erken evlenenler var allah onlarında gönlüne göre versin bizimde ...
evetttt canım amin cümlemize
mehtapçım kusura bakma canım yogunluktan yazamadım evettt başka yerde yaşıyo sevdicek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?