Mutfak Dekorasyonu Yeni yaptırdığım mutfağım

gayet ferah ve güzel,iyi günlerde kullan canım

yeni mufağını çok hoş. eskisinide görebilseydik farkı daha net anlayabilirdik. Bir şey dikkatimi çekti tezgahla üst dolaplar arasındaki mesafa çok mu dar. Basık geldi de bana biraz? Güle güle kullanın mutfağını bereketli olsun inşallah

Son düzenleme:

teşekkürler canım.arası dar değil sanırım.yani fayans ustaları standart olan fayans şeklini döşedi.bana çok g,b, gelmişti ilk önce fayanslar.usta standart bu böyl olması lazım dediler.kandırmış olabilirler :)ama kullanışında sorun yaok gibi şimdilik.

Çok ferah cnm güle güle kullan ben de açtırcm balkonu inş... Duvarı kırdırma ve pvc ne kadara mal oldu cnm, bi de cam balkon diil de mi pvc ?

güzel olmuş güle güle kullanın fakat tv çok yukarıda yahu insanın boynu kopar seyrederken böyle bir tecrübem var ondan diyorum ki benim tecrübe edindiğim durumda bile bukadar yukarda değildi ama boynumuz kopuyordu :)

Mutfağınız çok güzel,güle güle kullanın..kırmızılar da iştah açıcı olmuş

ay evet ya hiç sorma aynen benimde öle oluyor.eğer köşemin en ucuna oturursan biraz daha iyi oluyor.yer müsait olmayınca en iyisi böle oldu.

çok güzel olmuş çok güzel ferah güzel günler geçirmen dileği ile
çok teşekkür ederim canım

Mutfağınız çok güzel,güle güle kullanın..kırmızılar da iştah açıcı olmuş

:) kırmızılar evet öle yapıyor.sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…