• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin Ve Paspal Eziklik

lavinya8lavinya

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
13
Canım çok sıkkın çünkü çok çirkin ve paspalim güzel giyinen genç kızları gördükçe çok kıskanıyorum ve boşa geçen yıllarıma üzülüyorum 29 yaşındayım yüzüm hala sivilce ve leke dolu kiloluyum 25 kilo fazlam var yüzümde kusurum çok estetiğe ihtiyacım var Z kuşağı kızları görünce çok üzülüyorum bakımlı ve çok güzel giyiniyorlar ben ise 20 li yaşlarimi boşa geçirdim makyaj yapıp güzel giyinip gezme imkanımda olmadı yaşadığım yer mini giyinmeye uygun değil .Acı dolu ve giyinip makyaj yapıp gezemedigim günlere çok üzülüyorum herşeye yeni baştan başlayayım diyorum ama aklıma 29 yaşında oldugum geliyor seneye de 30 olacağım içimdeki hüznü anlatamam gerçekten çok üzgünüm

Sadece mini giyinince güzel giyinildiğini düşünmeniz ilginç. Dekoltesiz, uzun kıyafetlerle de çok güzel giyinilebilir. Kıyafetin uzun veya kısalıdığından çok seçimlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir belki.

Makyaj yapmayı bilmiyorsanız internette sayısız video var öğrenebileceğiniz, öyle yapamıyorum derseniz birilerinden eğitim alın.

25 kg verilemeyecek bi kilo değil. Bi diyetisyene başvurabilirsiniz hatta şimdiki zamanda insanlar chatgbt gibi uygulamalara kendine göre diyet listeleri hazırlattırıyorlar.

Genç kızlık döneminiz geçiyor olabilir ama genç bir kadınsınız. Her şey sizin elinizde. Geçmişe bakıp üzülmek yerine şuanınızı güzelleştirin.

Önce kendine bir kadının olgunluk olarak en güzel yaşlarında olduğunu hatırlat, sonra ayağa kalk :) daha yolun başı bacım. Bu ne karamsar haller. Bahsettiğin sorunlar çözümsüz değil aksine çok basit çözümü oln şeyler. Sivilce dediğin bir kaç aylık tedaviye bakar, kilo verilir, verilmesede dert değil, kendinle barış acilen, yoksa aynı konuyu 35 yaşında bir daha açar bugüne ağlarsın ❤️

Güzel giyinmek illa mini giymek mi demek? Ya da mesela makyaj yapmadan güzel olunamıyor mu? Nasıl rahat ve mutlu hissediyorsan onu yapmalısın tabi ama bence sorun senin güzellik algılarında biraz. Kendine o tür kriterler dayatmana hiç gerek yok. Ayrıca profiline baktım da 97'lisin, yani sen de Z kuşağısın.

Güzel giyinmek illa mini giymek mi demek? Ya da mesela makyaj yapmadan güzel olunamıyor mu? Nasıl rahat ve mutlu hissediyorsan onu yapmalısın tabi ama bence sorun senin güzellik algılarında biraz. Kendine o tür kriterler dayatmana hiç gerek yok. Ayrıca profiline baktım da 97'lisin, yani sen de Z kuşağısın.
Z kuşağı 2000 sonrası değil mi

Önce kendine bir kadının olgunluk olarak en güzel yaşlarında olduğunu hatırlat, sonra ayağa kalk :) daha yolun başı bacım. Bu ne karamsar haller. Bahsettiğin sorunlar çözümsüz değil aksine çok basit çözümü oln şeyler. Sivilce dediğin bir kaç aylık tedaviye bakar, kilo verilir, verilmesede dert değil, kendinle barış acilen, yoksa aynı konuyu 35 yaşında bir daha açar bugüne ağlarsın ❤️
Teşekkür ederim 🙏🏻 en büyük hayalim makyaj yapmak mini giyinmekti bunlara geç kalmış miyim sizce

Teşekkür ederim 🙏🏻 en büyük hayalim makyaj yapmak mini giyinmekti bunlara geç kalmış miyim sizce
Kusura bakma da bu nasıl en büyük hayal ya. En büyük hayalini hemen bir mağazaya gidip bugün direkt gerçekleştirebilirsin o zaman :D

Canım çok sıkkın çünkü çok çirkin ve paspalim güzel giyinen genç kızları gördükçe çok kıskanıyorum ve boşa geçen yıllarıma üzülüyorum 29 yaşındayım yüzüm hala sivilce ve leke dolu kiloluyum 25 kilo fazlam var yüzümde kusurum çok estetiğe ihtiyacım var Z kuşağı kızları görünce çok üzülüyorum bakımlı ve çok güzel giyiniyorlar ben ise 20 li yaşlarimi boşa geçirdim makyaj yapıp güzel giyinip gezme imkanımda olmadı yaşadığım yer mini giyinmeye uygun değil .Acı dolu ve giyinip makyaj yapıp gezemedigim günlere çok üzülüyorum herşeye yeni baştan başlayayım diyorum ama aklıma 29 yaşında oldugum geliyor seneye de 30 olacağım içimdeki hüznü anlatamam gerçekten çok üzgünüm
Makyaj yapıp mini giyemediğiniz için yirmidokuz yılınızın boşa geçtiğini düşünmeniz çok ilginç değil mi?
Hayatta başka amaçlarınız olmalı halbuki.
Tamam şık giyinin makyaj yapmak isterseniz yapın ama bunlar olmadan geçen hayat boş bir hayat değildir. Kendinize yatırım yapmadınızsa o zaman boş geçmiş demektir.

Kırk yaşımdayım. Makyaj yapmaya üşenirim pek yapmam doğrusu ama yerine göre mini giyip makyajımı yapıp ortamlara giriyorum. Hiç geç kalmışım gibi hissetmek aklıma gelmedi 🥲

Giyemediğin için aklında kalmış senin.
giyinip süslenmedin diye neden yıllarını boş geçmiş diye düşünüyorsun anlamadım.
bu sosyal medyadaki şişirme şeyleri ne kadar gözünüzde büyütüyorsunuz.
Esas 30 yaşından sonra kadınlar en güzel dönemine girerler. Hem hala güzel hem olgunlaşırlar.
Siz bu kafadan çıkın hemen.
Ben istediğim bölümü okuyamadım istediğim maaşı alamıyorum bunu hak etmiyordum diye üzülüyorum. Aklıma dekolte giymediğim için geçen yıllarım hiç gelmedi.

Back
X