Algıda seçicilik diyoruz buna. O incel erkeklerin sözlerine aldırış etmemek lazım. Ben beyaz tenliyim, regl günlerinde yüzüm çok solgun görünüyor. Yüzüme nemlendirici sürünce yanaklarım al al oluyor. Makyaja başlama sebebim de aynada kendime bakınca kendimi daha çok beğenmek. Aklıma hiç vajina beyazlatma gelmedi. Bir erkek için bu kadar uğraşmaya değmez. Kadınlar ne yapıyorsa kendisi için yapmalı. Mesela ben 44-47 kilo arasında gidip geliyorum. Kalçam küçük olduğu için bir süre squat yaptım ve kalçam çok güzel şekillendi, aynada kendime bakınca çok da hoşuma gitti böyle görünmek. Daha önce konuştuğum erkeklerden " çok güzelsin,fitsin, fiziğin çok güzel" diyen de oldu. " Çok zayıfsın, kilo almaya çalış, evlenirsek ben sana güzel yemekler yaparım kilo aldırırım. " diyen de oldu. Ellerime kocaman avrat eli diyen de oldu. "ne kadar güzel narin, bembeyaz ellerin var " diyen de oldu. Şimdi ben bedenimi, her şeyimi bir erkeğe göre ayarlasam robottan,kukladan farkım kalmaz. Erkeklerin her dediğini kafaya taksaydım kafayı yerdim. Hayatıma bir erkeği alırken dış görünüş ve karakter olarak dikkat ettiğim hususlar var. Aşırı kıllı erkekler hoşuma gitmiyor, buna dikkat ediyorum. Bazı şeyler ise elimizde olmayabilir. Güzellik, yakışıklılık geçici şeyler. O yüzden bana sadık olan, saygılı davranan,gözlerime baktığında içi içine sığmayan, bolca sevgi ilgi gösteren,merhametli, hayvanları çok seven , bakımına özen gösteren, kadın dilinden anlayan birisiyle sevgili olmayı,evlenmeyi tercih ederim.