- Konu Sahibi lavinya8lavinya
Valla anlamadımGerçekten bende şok bir erkek neden mini etek giyemedim makyaj yapamadım geçen yaşlarima üzülüyorum diye konu acar ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla anlamadımGerçekten bende şok bir erkek neden mini etek giyemedim makyaj yapamadım geçen yaşlarima üzülüyorum diye konu acar ki
He gülüm he her şey senin başına geliyor. Ailene de üzülmek lazım sen endüstri mühendisisin benim arkadaşlarım okuldayken staj bulup çalışıyorlardı uzaktan çalışırsın banka sınavları var hayır herkes torpille girmiyor bak senelerdir evdesin gir kpssye atan. Daha zayıflayamadın bile. 20lere ağlayan 30lara da ağlar. 27 olacağım ben de gayet Gencim daha yaşayacağım çok uzun hayatım var. Annem 50 yaşını da geçti gayet tesettürlü bi kadın herkes kıyafetlerine hayran kalır ne kadar güzel olduğunu söyler evli babam çalışıyor diye turla italyaya gitti yunan adalarına gemi turuna çıktı. Bu kadın 5. Sınıfa kadar okumuş bi fabrika işçisi 19 yaşında evlendirilmiş köy kızı çocuk yaşta evlendim demedi her zaman sosyaldi yaşım geçti demedi okudu işinde yükseldi babam memur ayrıca ek gelirleri var çalışmasına gerek yoktu gitti çalıştı yeni yeni dünyalar tanıdıHer yere başvurup iş bulamadiğimin onlarda farkında ve iki kez iş bulmayla ilgili sorun yaşadım iki ayrı isverende sapikti ahlaksız teklifler aldım
Evet atandımDiyetisyen misiniz ? Atandıniz mi ?
Hayır ben diyetisyene gitmeden 109 kilodan 83 e evde diyet ve hergun yürüyüş yaparak düştüm devlet hastanesindeki diyetisyen ısrarla et yaziyordu yumurta yazıyordu en son kendime uygun pratik diyet buldum onu uyguladım 26 kiloyu o şekilde verdim .Kalan kilolarim için rehavet oluştu kaç aydır ve depresyonda olduğum için diyet yapacak modum yoktu simdii yaza az kaldı yarından itibaren diyete geri başlıyorum hedefim yaza kadar 20 kilo vermek ve ayrıca banka sınavına da girdim mulakatta elediler İstanbul'da yaşamadığım için .İlac mumessiligine bile başvurdum birçok yere yaşadığım yerde iş imkanı kısıtlı başka şehirlerde iş buldum ama maaş çok yetersizdi bu sebeple olmadıHe gülüm he her şey senin başına geliyor. Ailene de üzülmek lazım sen endüstri mühendisisin benim arkadaşlarım okuldayken staj bulup çalışıyorlardı uzaktan çalışırsın banka sınavları var hayır herkes torpille girmiyor bak senelerdir evdesin gir kpssye atan. Daha zayıflayamadın bile. 20lere ağlayan 30lara da ağlar. 27 olacağım ben de gayet Gencim daha yaşayacağım çok uzun hayatım var. Annem 50 yaşını da geçti gayet tesettürlü bi kadın herkes kıyafetlerine hayran kalır ne kadar güzel olduğunu söyler evli babam çalışıyor diye turla italyaya gitti yunan adalarına gemi turuna çıktı. Bu kadın 5. Sınıfa kadar okumuş bi fabrika işçisi 19 yaşında evlendirilmiş köy kızı çocuk yaşta evlendim demedi her zaman sosyaldi yaşım geçti demedi okudu işinde yükseldi babam memur ayrıca ek gelirleri var çalışmasına gerek yoktu gitti çalıştı yeni yeni dünyalar tanıdı
Çok teşekkür ederim önerileriniz için yarın ilk işim makyaj malzemeleri alacağım kalan senelerimi en iyi şekilde yaşamak istiyorumBence hiç birsey için geç değil. Nasil yaşamak istiyorsan öyle yaşa.icinde kalmasın çok büyütülecek şeyler değil bunlar, biraz paraya ihtiyacın var ve sana iyi hissettirecek arkadaşlıklaraisteidgin kıyafetleri al. Herkes zayıf olmak , kusursuz bir cilde sahip olmak zorunda degil. Bu güzellik algılarina takılma cunku algı değişebilen birsey. İstediğin zaman , doktor kontrolüyle isteidgin kiloya ulaşmak da zor değil biraz azmetmen ve sabırlı olman lazım. İstediğin şeyleri al kendine , içinde kalmasın.paran oldukça seyahat edersin , hem giymek istediklerini giyersin hem de sana iyi gelir değişiklik
öncelikle kilo verin kilo verince sivilcelerde ortadan kalkacak den sizin dediğinizi 40 yaşında bile yaptım giyindim süslendim gezdim tozdum eğlendim siz 29 yaşında bunları kendinize çok görüyorsunuz bence ruhunuzla alakalı 40 yaşına geldiğinizde 80 gibi hissedeceksiniz.Canım çok sıkkın çünkü çok çirkin ve paspalim güzel giyinen genç kızları gördükçe çok kıskanıyorum ve boşa geçen yıllarıma üzülüyorum 29 yaşındayım yüzüm hala sivilce ve leke dolu kiloluyum 25 kilo fazlam var yüzümde kusurum çok estetiğe ihtiyacım var Z kuşağı kızları görünce çok üzülüyorum bakımlı ve çok güzel giyiniyorlar ben ise 20 li yaşlarimi boşa geçirdim makyaj yapıp güzel giyinip gezme imkanımda olmadı yaşadığım yer mini giyinmeye uygun değil .Acı dolu ve giyinip makyaj yapıp gezemedigim günlere çok üzülüyorum herşeye yeni baştan başlayayım diyorum ama aklıma 29 yaşında oldugum geliyor seneye de 30 olacağım içimdeki hüznü anlatamam gerçekten çok üzgünüm
Evet haklisiniz yaşı kendime çok dert ediyorumöncelikle kilo verin kilo verince sivilcelerde ortadan kalkacak den sizin dediğinizi 40 yaşında bile yaptım giyindim süslendim gezdim tozdum eğlendim siz 29 yaşında bunları kendinize çok görüyorsunuz bence ruhunuzla alakalı 40 yaşına geldiğinizde 80 gibi hissedeceksiniz.
oysa daha su gibi geçnsiniz gezin tozun eğlenin kendinizi geliştirin kıymetini bilinEvet haklisiniz yaşı kendime çok dert ediyorum