acaba kuruntu mu yapıyorum diye düşündüm. Mesela bugün yes ve no ile mi anlaşıcaz diyip gülücük attım. Ona da yess ahaha yazmış sonra iş yerinin manzarasını göndermiş.Ciddiye almiyor, sallamiyor yani.
ben de bu ihtimali düşünüyorum. yoksa neden unutsun.Ayni anda birkac kisiyle konusuyorsa anlattığınız bazi seyleri unutuyor veya karıştırdığı icin pot kirmak istemiyor olabilir.
Yani ben de birkac kisiyle tanistiysam bazen detaylari unutuyorumben de bu ihtimali düşünüyorum. yoksa neden unutsun.
Buluşmayı iptal etsem mi acaba diyorum bu tavırlarından dolayı ya da bir kahve içip geçsem mi bilemedimYani ben de birkac kisiyle tanistiysam bazen detaylari unutuyorum
Ama gercekten sadece unutkan da olabilir. Ileride daha net anlarsiniz.
Kaybedecek bir seyiniz yok, gidin görün bence. Belki bunlardan bagimsiz olarak hosunuza gitmeyecek ya da somut bir adim atinca o da size karsi daha dikkatli olacaktir.Buluşmayı iptal etsem mi acaba diyorum bu tavırlarından dolayı ya da bir kahve içip geçsem mi bilemedim
acaba kuruntu mu yapıyorum diye düşündüm. Mesela bugün yes ve no ile mi anlaşıcaz diyip gülücük attım. Ona da yess ahaha yazmış sonra iş yerinin manzarasını göndermiş.
Sizinki de çok tatlı bir tesadüf olmuş :) Ben de onunla ilgili şeyleri unutmadım mesela nereli olduğunu, iş yerini vs. Çünkü gerçekten tanıma amacıyla yaklaşıyorum. Karşıdan da aynı amacı umuyorum ama maalesef...Ben de bazi seyleri unuturum özellikle tarih iceren ama birine önem verdiysem bazi seyleri not ederim.
Eşimle tanistigimizda daha dogum tarihini o an elimin altinda olan okudugum kitabin kapagina yazmistim aceleyle unuturum diye
11 yillik evliyiz o kitabi annemin evindeki odami karistirirken bulmustum ve kapakta yazan dogum tarihini gorunce olayi esime anlatmistimo aklima geldi ki hic oyle romantik ince dusunceli bie tipte degilimdir.
Kimse ilgisini ceken birinin en basit kisisel bilgilerini unutmaz. Unutma sorunu varsa sa not eder.
Boyle seyleri unutup deger verdigini, sevdigini iddia eden varsa da benim deger, sevgi anlayisina uymuyor yani bu cesit bi sevgi bilmiyorum istemezdim oyle birini.
Yok ilk defa yazdığında birkaç cümleden sonra kahve içerek anlatabilirim demişti bana erken gelmişti. Ben öncesinde biraz daha mesajlaşmayı seviyorum sanırım. Gönlüm yok değil sadece temkinli olmaya çalışıyorum, o yüzden hareketlerine dikkat ediyorum. Ben ona yüzeysel davranmıyorum mesela söylediği şeyleri kendisi hakkındaki bilgileri unutmuyorum. Ama onun iki üç defa unutması hoş gelmiyor bana. Ya da her gün uyuyakaldım demesi de samimi gelmiyor. Mecbur değil iyi geceler demeye ama her sabah günaydın diyen de yine o. Dediğim gibi yess no gibi umursamaz mesajlar ya da bir şeyleri unutmak vs beni itiyor karşı taraftanFarklı zamanlarda belirli aralıklarla yazmış görüşmek istemiş (kahve teklifine çabuk demenize de ayrı şaşırdım sanki bana gel/sana geleyim demiş gibi, ne zaman teklif etmesi gerekiyordu erken olmaması için?) daha ilgisini belli etmek için ne yapması gerekiyor anlamadım açıkçası. Bence adamı düzgün birisi gördüğün için denemeye/oldurmaya çalışıyorsun ama o hoşlantı yok çünkü takıldığın şeylerin hepsi uyduruk şeyler “oynamaya gönlü olmayan yerim dar dermiş” misali. Hele erken kalkan insanın gece yazışırken uyuyakalmasına takılmak da ne bileyim. Başıma gelse karşı taraf takılsa ne anlayışsız ve dünya etrafında dönüyor sanan bi insan der topuklarım. hoşlansan uyuz olmak yerine “son dkya kadar uyuyakalana kadar bana yazmaya çalışıyor” derdin mesela. Bir de tavsiyem (takıldığınız şeylere hak vermesem de) takıldığınız şeyleri şakayla karışık değil ciddi ama ortamı germeyen yapıcı bi şekilde ifade edin. Örneğin “söylediğim şeyleri unutman sana ufak ve normal gelebilir ama bana dinlenmiyormuşum/önemsenmiyormuşum gibi hissettiriyor” diyebilirsiniz.
Sizinki de çok tatlı bir tesadüf olmuş :) Ben de onunla ilgili şeyleri unutmadım mesela nereli olduğunu, iş yerini vs. Çünkü gerçekten tanıma amacıyla yaklaşıyorum. Karşıdan da aynı amacı umuyorum ama maalesef...
Haklısın biraz akışa bırakmakta fayda var. Ben onu pek beceremiyorum sanırım.Kafanda idealize ettiğin versiyonuyla reelde karşılaştığın versiyonu aynı olmayınca soğumuşsun bence biraz. Çocuğu daha derin, tavırlarda laubaliden ziyade ölçülü, dikkatli biri sanıyordun muhtemelen.
Şimdi bu çocuk iki haftada söylediklerini unutuyorsa iki ihtimal var: ya seni yeterince ciddiye almıyor, yeterince odaklanmıyor ya da ciddiyet kapasitesi bu. Yani ya yüzeysel bir erkek ya da potansiyeli bu kadar. Bunu da ben yakinen tanımadığım için bilemem, zaman geçtikçe onu tarttıkça sen anlarsın.
Biraz akışa bırak, çok zorlama bir şeyleri ittirerek yapmaya çalışma. İlgisi alakası gerçek mi, niyeti ne anlarsın zaten.
Bir de beklentiye girme olur mu? Naçizane tavsiye. Sen ciddi ilişki, aşk yaşamak niyetiyle yaklaşıyorsundur ama belki karşındaki takılmalık ilişki arıyordur kırılırsın. Çok başındasınız daha biraz ağırdan al, kendini kaptırma, duygusal olarak çok yükselirsen düşüşün sert olur.Haklısın biraz akışa bırakmakta fayda var. Ben onu pek beceremiyorum sanırım.
Bir de beklentiye girme olur mu? Naçizane tavsiye. Sen ciddi ilişki, aşk yaşamak niyetiyle yaklaşıyorsundur ama belki karşındaki takılmalık ilişki arıyordur kırılırsın. Çok başındasınız daha biraz ağırdan al, kendini kaptırma, duygusal olarak çok yükselirsen düşüşün sert olur.
Evet aslında hızlı ilerlemiyorum en son hareketine sinir oldum şu an görüldüde bıraktım. Bilmiyorum nasıl ilerler ya da ilerler mi. Zaman gösterecek bunu da sanırım.Bir de beklentiye girme olur mu? Naçizane tavsiye. Sen ciddi ilişki, aşk yaşamak niyetiyle yaklaşıyorsundur ama belki karşındaki takılmalık ilişki arıyordur kırılırsın. Çok başındasınız daha biraz ağırdan al, kendini kaptırma, duygusal olarak çok yükselirsen düşüşün sert olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?