Yeni yeni konuştuğum kişinin söylediğim bazı şeyleri unutması ve diğer şeyler hakkında fikir istiyorum kızlar

Leylii123

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
116
53
13
26
Kızlar instagramdan biriyle konuşuyorum iki haftadır. Kendisini ortaokuldan tanıyorum ortaokul arkadaşıydık bir yıl sadece. Ordan tanıyıp yıllar önce takipleşmiştik ama hiç iletişim kurmamıştık. Yakında buluşacağız, kendisi bana birkaç sene önce yazmıştı ama kısa konuşup cevap vermemiştim o dönem ünideydim. Birkaç ay önce tekrar yazdı sonra hemen bir kahve içelim mi dedi ben de çok hızlı görüşme isteği oldu diye cevap vermedim. Sonra birkaç defa daha yazdı neyse en sonunda cevap verdim kendisini de beğeniyorum aslında işi gücü, dış görünüşü de düzgün bir çocuk.
Gün içinde konuşuyoruz, işte de olsa yazıyor ediyor yakında görüşelim diye karar aldık ama bazı şeyler kafama takıldı. Birkaç kere daha önce kendim hakkında söylediğim şeyleri unuttu, tekrar tekrar sordu. Ben de şaka yoluyla rahatsızlığım dile getirdim sonra gülerek tepki verdi pardon falan dedi her defasında bir daha yapmadı. Bugün yine mesela nereli olduğumla ilgili bir şaka döndürdüm "Aaa ben onu unutmuşum hahah doğru" gibi bir tepki verdi. Yani yine bir şeyi unutması sinirime dokundu. Bir de her gün "Uyuyakalmışım, günaydın" muhabbeti vardı. İşe erken gidiyor ve bir yerden sonra konuşmada yok olup uyuyakaldım diyordu. Ben de yine şaka yollu laf sokup rahatsızlığımı belli ettim. Dün bundan sonra sana iyi geceler demeden uyuyakalmam dedi gülerek ve iyi geceler demeye başladı.

Bir de bazen konuşurken cümleye "Yess, No" gibi ifadelerle başlıyor sanki yüzeysel konuşuyormuş gibi. Yani beni arada bırakan tavırları var. Sanki yüzeysel yaklaşıyor gibi hissediyorum bazen, bazen de normal geliyor. Size umursamaz tavırları var mı?
Gerçekten değer görebileceğim biriyle görüşmek istiyorum, vakit kaybı biri olsun istemiyorum.

Buluşmayı iptal etsem mi acaba diyorum bu tavırlarından dolayı ya da bir kahve içip geçsem mi bilemedim
Kaybedecek bir seyiniz yok, gidin görün bence. Belki bunlardan bagimsiz olarak hosunuza gitmeyecek ya da somut bir adim atinca o da size karsi daha dikkatli olacaktir.

acaba kuruntu mu yapıyorum diye düşündüm. Mesela bugün yes ve no ile mi anlaşıcaz diyip gülücük attım. Ona da yess ahaha yazmış sonra iş yerinin manzarasını göndermiş.

Ben de bazi seyleri unuturum özellikle tarih iceren ama birine önem verdiysem bazi seyleri not ederim.
Eşimle tanistigimizda daha dogum tarihini o an elimin altinda olan okudugum kitabin kapagina yazmistim aceleyle unuturum diye
11 yillik evliyiz o kitabi annemin evindeki odami karistirirken bulmustum ve kapakta yazan dogum tarihini gorunce olayi esime anlatmistim o aklima geldi ki hic oyle romantik ince dusunceli bie tipte degilimdir.
Kimse ilgisini ceken birinin en basit kisisel bilgilerini unutmaz. Unutma sorunu varsa sa not eder.

Boyle seyleri unutup deger verdigini, sevdigini iddia eden varsa da benim deger, sevgi anlayisina uymuyor yani bu cesit bi sevgi bilmiyorum istemezdim oyle birini.

Farklı zamanlarda belirli aralıklarla yazmış görüşmek istemiş (kahve teklifine çabuk demenize de ayrı şaşırdım sanki bana gel/sana geleyim demiş gibi, ne zaman teklif etmesi gerekiyordu erken olmaması için?) daha ilgisini belli etmek için ne yapması gerekiyor anlamadım açıkçası. Bence adamı düzgün birisi gördüğün için denemeye/oldurmaya çalışıyorsun ama o hoşlantı yok çünkü takıldığın şeylerin hepsi uyduruk şeyler “oynamaya gönlü olmayan yerim dar dermiş” misali. Hele erken kalkan insanın gece yazışırken uyuyakalmasına takılmak da ne bileyim. Başıma gelse karşı taraf takılsa ne anlayışsız ve dünya etrafında dönüyor sanan bi insan der topuklarım. hoşlansan uyuz olmak yerine “son dkya kadar uyuyakalana kadar bana yazmaya çalışıyor” derdin mesela. Bir de tavsiyem (takıldığınız şeylere hak vermesem de) takıldığınız şeyleri şakayla karışık değil ciddi ama ortamı germeyen yapıcı bi şekilde ifade edin. Örneğin “söylediğim şeyleri unutman sana ufak ve normal gelebilir ama bana dinlenmiyormuşum/önemsenmiyormuşum gibi hissettiriyor” diyebilirsiniz.

Sizinki de çok tatlı bir tesadüf olmuş :) Ben de onunla ilgili şeyleri unutmadım mesela nereli olduğunu, iş yerini vs. Çünkü gerçekten tanıma amacıyla yaklaşıyorum. Karşıdan da aynı amacı umuyorum ama maalesef...

Yok ilk defa yazdığında birkaç cümleden sonra kahve içerek anlatabilirim demişti bana erken gelmişti. Ben öncesinde biraz daha mesajlaşmayı seviyorum sanırım. Gönlüm yok değil sadece temkinli olmaya çalışıyorum, o yüzden hareketlerine dikkat ediyorum. Ben ona yüzeysel davranmıyorum mesela söylediği şeyleri kendisi hakkındaki bilgileri unutmuyorum. Ama onun iki üç defa unutması hoş gelmiyor bana. Ya da her gün uyuyakaldım demesi de samimi gelmiyor. Mecbur değil iyi geceler demeye ama her sabah günaydın diyen de yine o. Dediğim gibi yess no gibi umursamaz mesajlar ya da bir şeyleri unutmak vs beni itiyor karşı taraftan

Yani nereli oldugunu, yasini, dogum tarihini de unutmazsin insanin Ben hakkimda bu kadar en basit bilgileri unutan birine sans vermezdim ya

Kafanda idealize ettiğin versiyonuyla reelde karşılaştığın versiyonu aynı olmayınca soğumuşsun bence biraz. Çocuğu daha derin, tavırlarda laubaliden ziyade ölçülü, dikkatli biri sanıyordun muhtemelen.

Şimdi bu çocuk iki haftada söylediklerini unutuyorsa iki ihtimal var: ya seni yeterince ciddiye almıyor, yeterince odaklanmıyor ya da ciddiyet kapasitesi bu. Yani ya yüzeysel bir erkek ya da potansiyeli bu kadar. Bunu da ben yakinen tanımadığım için bilemem, zaman geçtikçe onu tarttıkça sen anlarsın.

Biraz akışa bırak, çok zorlama bir şeyleri ittirerek yapmaya çalışma. İlgisi alakası gerçek mi, niyeti ne anlarsın zaten.

Haklısın biraz akışa bırakmakta fayda var. Ben onu pek beceremiyorum sanırım.

Haklısın biraz akışa bırakmakta fayda var. Ben onu pek beceremiyorum sanırım.
Bir de beklentiye girme olur mu? Naçizane tavsiye. Sen ciddi ilişki, aşk yaşamak niyetiyle yaklaşıyorsundur ama belki karşındaki takılmalık ilişki arıyordur kırılırsın. Çok başındasınız daha biraz ağırdan al, kendini kaptırma, duygusal olarak çok yükselirsen düşüşün sert olur.

Evet aslında hızlı ilerlemiyorum en son hareketine sinir oldum şu an görüldüde bıraktım. Bilmiyorum nasıl ilerler ya da ilerler mi. Zaman gösterecek bunu da sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…