Yeni yıl hediyesi olsun ARALIK ayı BEBİŞLERİ :)

influence_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
17
1
36
Manisa
eylül ekim kasım derken aralık geldi yıl bitiyor kızlarr hadi bu ay sinerji yaratıp bebiş haberleriyle dolduralım sayfamızı :)))

1 hafta önce sağ kasığımda inanılmaz bir sancı oldu yumurtlama günüm de geçmişti, apar topar acile gittim o gece tüm tahliller yapıldı doktora gebelik ihtimalini de söyleyince ertesi günü kadın doğumcuya çıktım. çok şükür bişey çıkmadı ama hala ara ara o sancı giriyor bu kez sağ sol farketmiyor yumurtalıklarımda. çok sivilcelendim, her şeye ağlamaya başladım göğüslerim şişti ama abartılacak gb değil bugün biraz daha hissediliyor gb ama bat cumartesi günü onun da etkisi olabilir bir de feci gaz problemi yaşadım... bir tuhaflıktır gidiyorum bakalım hayırlısı artık bir de folik kullanmaya başladım 1 haftadır

merhaba kızlar herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun bende 5 ay dkh ndan sonra gecen ay bıraktım bu ayda bebek calışmalarına başladık bakalım.:):1:

selam kızlar inşallah yeni yıl bize bebiş getirir :))) bakalım neler olucak :)) merakla bekliyorum ocak ayını çook çalışmamız lazım çoook :)))

Back
X