Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

oooooffffffffffff ya aklıma geldi böyle diyeceğin
m.akif e gidince de aşılama geliyo aklıma 1-0 yenik başlıyorum
benim bi kaç arkadaşım gitti memnunlardı ben de ona gittim işte saatlerce sıra bekliyorum biraz abarttım ama bekliyorum işte
değiştirsemmi ben de bilemedim dur hapım bitsin de bi de ona gidiym kötü anılarım var ama
kemal bey gitmeseydi ona gidecektim benim bi arkadaşım da m.akif bey e gitti memnun du
bilmiyorum bence ilhan da iyi ama bunu farketmesi lazımdı
kararsız kaldım ilaçlar bitsin de kist baktırmaya ona giderim belki

özleeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm
kafam çok karıştı yaaaaaavvvvvvvvvvkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım kafanı karıştırmak istemem ama ilhan beyinde bende olumsuz anıları var ve bende onda senin düşündüklerini düşünüyorum( ya bilemiyorum benim m.akif beyin yaklaşımı daha çok hoşuma gidiyor olumlu düşünmeye sevk ediyor adet düzenim onunla düzene girdi . ilhan beye gitseydim stresten olamazdım hala adım gibide eminim ya nasıl yemin etmiş o anlamıyorum ... eskiden ad yapmış şimdi benden alası yok diyor onun bu tavrıda benim hiç hoşuma gitmiyor... valla aşılamam benimde negatif sonuçlandı yumişim kaçtı ama hesaplara uymadı son anda nasıl büyüdüyse büyümüş ve çatlamış ama bu durum beni uzaklaştırmadı ondan ... martta tekrar onunla deneyeceğim 1 kez daha ... bana bu kez 12den vuracağım artık seni çok iyi tanıyorum dedi ya onu bırak dedesi olacağım dedi.. ben seviyorum bu adamı ya beni rahatlatıyor ve kist mist yaşatmadı bana sağolsun:))) her aradığımda bir umut hamilaeyim de ne olur diyor gülüşüp gidiyoruz işte ... yalnız benim yumurtalıklar biraz inatçı çıktı bakalım ne olacak?

cnm özlemcim kapsama alanı dısındasın:1no2: :1no2: cnm benm beni savundun cok üzgünüm cnm:1no2: inanki cok üzgünüm aramıza tekrar katıl ve bana ulas olurmu...beklicem:1no2:nedicemi bilemiorum inan gelll amaa:1no2:

kızlar okuyamadım sayfaları ama moralim çok bozuk burpcum dölelnme hemen olurmuş ama bölünme için zamana ihtiyacı varmış bana öyle söylediler benim 3 yumurtanın ikisi bölünmemiş yarın bir tane yumurta yerleşecek moralim sıfır embriyolog eğer yarına kadar kalan ikisi bölünürse onlarıda koyarız ama şimdilik 1 tane dedi..off dağıldım ya ne olacak bilmiyorum ..

Denizcim lütfen moralini bozma. Moral çok önemli tedavinin olumlu sonuçlanması için. Tek yumurta olsun tutunma şansı daha yüksek olsun. Belki de diğer 2 yumurtanda bölünecek ama olmasa da 1 yumurtan var zaten. Kesin olacak diye düşün tatlım. Herşey çok güzel olacak inan.

özlemcim ne oldu niye kapsama alanı dısındasın bu arkadasın demek istediği ne
ya neler oldu anlayamadım

denizcim canım benim lütfen sakin ol son dakikada bozma moralini bi tane saglıklı yumurta yeter lütfen arkadasım yaaa yapma böyleeee kıyamam sana

hiç beni merak eden olmamaış kızlar azcık bozuldum yani
sabahtan arkadaslar geldi butun gece hazırlandım sabahta bi yakınımız vefat etmiş koştur koştur aksam görümcemi istimeye gelcekler dükkana mal geldi uffffffffff nasıl cıkıcam işin içinden ben yaaaaa
kuaföre de gitmek lazım cenaze evine de

aklımda sizde kaldı girmeden nete yapamadım denizimi cok merak ettim.

denizim dagılmak yok toparlan cabuk cok onemli psikolojin yaaa

ben kasam olmıcam kızlar yarın ilk fırsatta gelirim denizim hadi Allah yardımcın olsun herşey guzel gecsin guzel sonuclansın

deniiiiz canını sıkma ben senin yerine bugün 2 kere okuyorum tamam mı
Allah ım kabul etsin inşallah
şimdi hemen bi banyo yapıcam
sonra bi sana bi bana okuyacağımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım çok sağol allah kabul etsin inşallah allah senden de razı olsun..

başınız sağ olsun allah rahmet eylesin canım kolay gelsin zor hepsi bir güne gelmiş..

denizim dagılmak yok toparlan cabuk cok onemli psikolojin yaaa

eşimde kızdı zaten allahtan evde de bana destek
az önce üniversiteden arkadaşım aradı erkek yakın bir dostum eşinide tanıyorum hamileymiş eşi.. hala oluyorsun dedi ben ne zaman dayı olucam dedi kapattım teli üstüne tuz biber oldu olayların ağladım tutamadım kendimi..

dularımız seninle denizcim
ilk fırsatta bize yaz

allah razı olsun bebingcim hepinizden de tabiki..yarın ilk fırsatta eglince yazıcam..artık hayırlısını dilemekten başka çare yok
embriyolog dedi ki geçen bir hastanın öyle olmuş ilk gün bölünmemiş ikinci gün bölünmüş belki seninde öyle olur dedi bilmiyorum ya...

burpcum bana sabah 7 de vaginal jeli yapacaksın dedi telefonda 12 de transfer olacak 11 den sonra 2 litre su içip geleceksin dedi yani yapma kesinlikle jeli demedi...belki erken yapmamın faydası olacaktır...
benimde çok az geldi zaten kan geçti dünden beri çok rahatladım kasıklar açısından ağrı yok alınınca yumurtalar rahatladım galiba
yumurtaların 3 ü baştan genetik bozuk çıkmış ee 2 side bölünmemiş geriye kaldı sağlam 1 tane
netten baktım şansım %20 nin altında yazıyor zaten yumurta rezervinin ameliyat nedeniyle bozulmasından dolayı iğnelerle üretilen yumurtalar genetik bozuk oluyormuş çoğunlukla..hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…