- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #2.461
ya sen hala ilhan beye mi gidiyorsun? bırak şu adamı ya komşuma düşük tehlikesi var 2 gece yatman gerek yoksa gecenin üçünde gelirsin kanamayla dedi kızcağız haberin sevincini bile yaşayamadı ... yatmam sorumluluk bana ait dedi ve bu sözün üstünden 3 hafta geçti:))) bu arada m.akif beye gitti hiçbir sorun yok dedi bu ne şimdi... aynı hastanede farklı 2 düşünce????? yani onun herşeyi para olmuş devletten gelni asla boş bırakmıyor... geçen senede bir arkadaşa aynı şeyi yaptı kız 6 aylık hamile vay düşük tehliken var vay yatmazsan gözünü ankarada açarsın çocuğun kafasında senin kolunda serum dolşırsın dedi hamile kadına denecek laf mı neyse bizimki sapasağlam doğurdu şimdi tosun 6 aylık:))) yani ben ilhan beye aslaaaa güvenmiyorummmmm
oooooffffffffffff ya aklıma geldi böyle diyeceğin
m.akif e gidince de aşılama geliyo aklıma 1-0 yenik başlıyorum
benim bi kaç arkadaşım gitti memnunlardı ben de ona gittim işte saatlerce sıra bekliyorum biraz abarttım ama bekliyorum işte
değiştirsemmi ben de bilemedim dur hapım bitsin de bi de ona gidiym kötü anılarım var ama
kemal bey gitmeseydi ona gidecektim benim bi arkadaşım da m.akif bey e gitti memnun du
bilmiyorum bence ilhan da iyi ama bunu farketmesi lazımdı
kararsız kaldım ilaçlar bitsin de kist baktırmaya ona giderim belki
kızlar okuyamadım sayfaları ama moralim çok bozuk burpcum dölelnme hemen olurmuş ama bölünme için zamana ihtiyacı varmış bana öyle söylediler benim 3 yumurtanın ikisi bölünmemiş yarın bir tane yumurta yerleşecek moralim sıfır embriyolog eğer yarına kadar kalan ikisi bölünürse onlarıda koyarız ama şimdilik 1 tane dedi..off dağıldım ya ne olacak bilmiyorum ..
cnm özlemcim kapsama alanı dısındasın:1no2: :1no2: cnm benm beni savundun cok üzgünüm cnm:1no2: inanki cok üzgünüm aramıza tekrar katıl ve bana ulas olurmu...beklicem:1no2:nedicemi bilemiorum inan gelll amaa:1no2:
deniiiiz canını sıkma ben senin yerine bugün 2 kere okuyorum tamam mı
Allah ım kabul etsin inşallah
şimdi hemen bi banyo yapıcam
sonra bi sana bi bana okuyacağımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hiç beni merak eden olmamaış kızlar azcık bozuldum yani
sabahtan arkadaslar geldi butun gece hazırlandım sabahta bi yakınımız vefat etmiş koştur koştur aksam görümcemi istimeye gelcekler dükkana mal geldi uffffffffff nasıl cıkıcam işin içinden ben yaaaaa
kuaföre de gitmek lazım cenaze evine de
aklımda sizde kaldı girmeden nete yapamadım denizimi cok merak ettim.
denizim dagılmak yok toparlan cabuk cok onemli psikolojin yaaa
ben kasam olmıcam kızlar yarın ilk fırsatta gelirim denizim hadi Allah yardımcın olsun herşey guzel gecsin guzel sonuclansın
dularımız seninle denizcim
ilk fırsatta bize yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?