- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #2.441
selam kızlar ancak girebildim çünkü geldiğimden beri hep yattım işin zor kısmı bitti transfer kolay..
6 yumurta toplandı 3 ü kalitesiz 3 de kaliteli mikroenjeksiyonla 3 üde döllenmiş ama yarın telel haber verecekler bölünmeyle ilgili sanırım 3 ü de tutunursa yerleştirilecek cumartesi de transfer yapılacak.
bende 3 ününde bölünmeme tam olarak döllenmeme ihtimali var mı dedim embriyologlarına çok güzevniyorlar zor vakaların bile üstesinden geliyormuş bilmiyorum inşallah herşey bu kadar güzel gelişti sonuda güzel olur....
simdi denizimiz doktorda mııı
bugun toplanacaktı diymi yumurtalar oyle hatırlıyorum benn
Allah yardımcın olsun arkadasım hayırlı haberlerle dön inşallah
duayı abdestli mi okuyorsunuz kızlar
perşembe yada cuma gibi giderim cumartesi yada pazartesi olur demişti bende öyle hatırlıyorum:)))
soğan suyunu hiç denemedim gerçekten çok mu iğrenç ya(
bebiş için servet ödemek ne diyeyim ya kalıyorum işte...
yaw bu deniz sabahtan beri girmedi merak ettim keşke telefon numarası olsaydı ya arardım yada mesaj atardım...
kızlar meryem suresini türkçe okuyorsunuz diy miiii
aaay ne güzel tria oldular haaa
inşallah hepsi iyice döllenir ikiz daha kolay güzel bence ama öbürünü ayırmıym kardeşlerinden
tutunsunlar inşallah ayağını sürt de geeeeeeeeeçççççççççççççççççç
gelelim arkandan
topikte de herkes te bir diş sorunu bu kadar mı benzerlik olur pes diyorum yaaaa
özlemcim benim menüde biraz alakasız yemekler var mercimek çorba pilav kereviz lahana sarması ben yapmadım dun annemlere gitmiştik ordan yürüttüm....
selam kızlar ancak girebildim çünkü geldiğimden beri hep yattım işin zor kısmı bitti transfer kolay..
6 yumurta toplandı 3 ü kalitesiz 3 de kaliteli mikroenjeksiyonla 3 üde döllenmiş ama yarın telle haber verecekler bölünmeyle ilgili sanırım 3 ü de tutunursa yerleştirilecek cumartesi de transfer yapılacak.
bende 3 ününde bölünmeme tam olarak döllenmeme ihtimali var mı dedim embriyologlarına çok güveniyorlar zor vakaların bile üstesinden geliyormuş bilmiyorum inşallah herşey bu kadar güzel gelişti sonuda güzel olur...
evet canım normal namaz abdestiyle okuyorum ama bugün okuyamayağım az biraz kanamam var hemşire az az gelir geçer dedi yarın tamamen tamizlenip okurum...
perşembe yada cuma gibi giderim cumartesi yada pazartesi olur demişti bende öyle hatırlıyorum:)))
soğan suyunu hiç denemedim gerçekten çok mu iğrenç ya(
bebiş için servet ödemek ne diyeyim ya kalıyorum işte...
benimde dişim mi çürüdü ne sızlıyor görünürde birşey yok ama... gideceğim randevu alıp tabi iyi birini bulursam...
burpum sen soğan dedikçe benim içim bayılıyor ııııııığğğğğ
herkes dua ediyor hamile kalda soğana aşer diye...olur mu olurr
topikte de herkes te bir diş sorunu bu kadar mı benzerlik olur pes diyorum yaaaa
özlemcim benim menüde biraz alakasız yemekler var mercimek çorba pilav kereviz lahana sarması ben yapmadım dun annemlere gitmiştik ordan yürüttüm....
kızlar meryem suresini türkçe okuyorsunuz diy miiii
kızlar meryem suresini türkçe okuyorum
anlayarak daha motive ediyo beni bazen abdestli bazen abdestsiz okuyorum nasıl uygunsam ama çok üşenmezsem genelde alıyorum abdest
allah kabul etsin hepimizin dualarını 15 tatile gidince okuyamıcam geriye düşücem sizden
gelince başlarım kaldığım yerden zaten araya regl giricek
sanırım bu dua hepimizi tetikliyo
hadi önümüzdeki aylarda nüfus patlaması yaratalım inşallah
allahın işine karışmak olmaz ama tria olmasın ya ikiz olsun ama neyse alalh en yazdıysa o olacak hayırlısı olursa da sağlıklı olsun...
6 yumurta toplandı 3 ü kalitesiz 3 de kaliteli mikroenjeksiyonla 3 üde döllenmiş ama yarın telle haber verecekler bölünmeyle ilgili sanırım 3 ü de tutunursa yerleştirilecek cumartesi de transfer yapılacak.
bende 3 ününde bölünmeme tam olarak döllenmeme ihtimali var mı dedim embriyologlarına çok güveniyorlar zor vakaların bile üstesinden geliyormuş bilmiyorum inşallah herşey bu kadar güzel gelişti sonuda güzel olur...
benim canım sıkkın bugün
doktor bana kızamıkçık aşısı ol bağışıklığın yok dedi en son gittiğimde
ama hamileyken bağışıklığın var demiştikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ben de bugün aşı olmaya karar verdim ama aklıma takıldı hasteneye gittim tahlillerimiz çıktısını aldım
hamileyken pozitif çıkmış yani bağışıklık varmış aşıya gerek yok
geçen ay da negatif aşı olmalıymışım
doktora çıkıp sordum bi çelişki var dedi
yeniden yapalım dedi kan aldılar cumartesi çıkacakmış
gıcık oldum hadi ben önemsemeyip aşı olsaydım ya da daha önemli bi sorun olsaydı
doktora da kızdım bunu ben araştırıp buldum oysaki geçen ay gittiğimde bilgisayarında benim bütün tahlillerimi görüp anlaması lazımdı
bi kadın vardı 40 haftalık hamile :))))
normal doğum istiyo ama bebek gelmiyo
4 kiloya gelmiş
doktor pazartesine kadar bekleyelim gelirse normal olur
gelmezse pazartesi sezeryan la alacaz dedi
içim kıpır kıpır oldu
düşünsenize 1 hafta içinde doğum yapacak olduğunuzu::)))))))))))))))))))))))))))))
ah özlemim bir tek sen düşünüyorsun beni:))
şaka şaka
o kadar çok gidiyorum ki herkesin kafası karıştı normal yani cumartesi tarnsferim var oleyalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?