Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar meryem suresini türkçe okuyorum
anlayarak daha motive ediyo beni bazen abdestli bazen abdestsiz okuyorum nasıl uygunsam ama çok üşenmezsem genelde alıyorum abdest
Allah kabul etsin hepimizin dualarını 15 tatile gidince okuyamıcam geriye düşücem sizden
gelince başlarım kaldığım yerden zaten araya regl giricek
sanırım bu dua hepimizi tetikliyo
hadi önümüzdeki aylarda nüfus patlaması yaratalım inşallah

selam kızlar ancak girebildim çünkü geldiğimden beri hep yattım işin zor kısmı bitti transfer kolay..
6 yumurta toplandı 3 ü kalitesiz 3 de kaliteli mikroenjeksiyonla 3 üde döllenmiş ama yarın telle haber verecekler bölünmeyle ilgili sanırım 3 ü de tutunursa yerleştirilecek cumartesi de transfer yapılacak.
bende 3 ününde bölünmeme tam olarak döllenmeme ihtimali var mı dedim embriyologlarına çok güveniyorlar zor vakaların bile üstesinden geliyormuş bilmiyorum inşallah herşey bu kadar güzel gelişti sonuda güzel olur...

Son düzenleme:
benim canım sıkkın bugün
doktor bana kızamıkçık aşısı ol bağışıklığın yok dedi en son gittiğimde
ama hamileyken bağışıklığın var demiştikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ben de bugün aşı olmaya karar verdim ama aklıma takıldı hasteneye gittim tahlillerimiz çıktısını aldım
hamileyken pozitif çıkmış yani bağışıklık varmış aşıya gerek yok
geçen ay da negatif aşı olmalıymışım
doktora çıkıp sordum bi çelişki var dedi
yeniden yapalım dedi kan aldılar cumartesi çıkacakmış
gıcık oldum hadi ben önemsemeyip aşı olsaydım ya da daha önemli bi sorun olsaydı

doktora da kızdım bunu ben araştırıp buldum oysaki geçen ay gittiğimde bilgisayarında benim bütün tahlillerimi görüp anlaması lazımdı

bi kadın vardı 40 haftalık hamile :))))
normal doğum istiyo ama bebek gelmiyo
4 kiloya gelmiş
doktor pazartesine kadar bekleyelim gelirse normal olur
gelmezse pazartesi sezeryan la alacaz dedi
içim kıpır kıpır oldu

düşünsenize 1 hafta içinde doğum yapacak olduğunuzu::)))))))))))))))))))))))))))))

aaay ne güzel tria oldular haaa
inşallah hepsi iyice döllenir ikiz daha kolay güzel bence ama öbürünü ayırmıym kardeşlerinden
tutunsunlar inşallah ayağını sürt de geeeeeeeeeçççççççççççççççççç
gelelim arkandan

simdi denizimiz doktorda mııı
bugun toplanacaktı diymi yumurtalar oyle hatırlıyorum benn
Allah yardımcın olsun arkadasım hayırlı haberlerle dön inşallah

aynen tatlım mesajı yazdığın saatte yeni ayılıyordum:))uyumak bu kadar tatlı gelmemişti.))

duayı abdestli mi okuyorsunuz kızlar

evet canım normal namaz abdestiyle okuyorum ama bugün okuyamayağım az biraz kanamam var hemşire az az gelir geçer dedi yarın tamamen tamizlenip okurum...

Son düzenleme:

ah özlemim bir tek sen düşünüyorsun beni:))

şaka şaka
o kadar çok gidiyorum ki herkesin kafası karıştı normal yani cumartesi tarnsferim var oleyalkisalkisalkis

yaw bu deniz sabahtan beri girmedi merak ettim keşke telefon numarası olsaydı ya arardım yada mesaj atardım...

canım içim içimi yedi giremedim diye ama şu anda eşim izin vermedi oturmama şimdi bile 2 dk durup yatıcam tuvalete gitti girdim hemen nete söyleniyor şimdi...

allahın işine karışmak olmaz ama tria olmasın ya ikiz olsun ama neyse alalh en yazdıysa o olacak hayırlısı olursa da sağlıklı olsun...

deniiiiz canını sıkma ben senin yerine bugün 2 kere okuyorum tamam mı
Allah ım kabul etsin inşallah
şimdi hemen bi banyo yapıcam
sonra bi sana bi bana okuyacağımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oooooo yürütülenler de tadından yenmez ya hele anne eli değdiyse.........cokacimcoook

deniziiim hoş geldin bune hız maşallah döllenmişler bile maşallah aman ne güzel bizimki iki günde anca döllendi puhaaaaa millet transfere gelmişti aynı anda tooplatanlar bizimki anca döllenmişti inşallah sonuda güzel olacak tutunacak onlar tutunacak annelerine yoksa biz çok kızıcağız hat safhada sinirlerimiz onlar bize umut olacaklar hele benim tedavime moral olacak bugün en zoru atlattın canım transfer hikaye kısmı tek sorunu sıkışık olman onun içinde ya sonda iste yada ameliyathanede seni bekletirlerken hastabakıcıdan lazımlık iste gerekirse kendine yeni bir lazımlık satın al öyle gir içeriye ben lazımlık istemem çok iğrenirim demiştim bana hastabakıcı saolsun demir bir tas getirmişti onu kullanmıştım ama hepsini yapamamıştım :))) fazla tutmakta rahme baskı yapıyormuş iyi değilmiş benim sana tavsiyem ameliyathanede kurtul idrarından sonrasında tuvalete gitmek daha sıkıntılı ben korkmuştum düşürecem diye zati yamuk yumuk bir tane embriyom vardı onuda kaybetmekten tırstım birde titizlikten ayakta yaparım dışarda tisimi transferden sonrası dinlenmene bakıyor tatlım çokta yatma ilk iki günden sonra ev içinde küçük yürüyüşler yap vajinal jel aldın dimi onu transfere giderken kullanmıyorsun tatlım unutma söylerler zaten sanada transferden sonra eve döner dönmez uyguluyorsun güzel haberle ver bize 8 e bölünüyorlardır birde sanki çocuğunu kreşe bırakmış gibi hissediyor insan sonuçta ne olursa olsun döllenmiş bir embriyo sözkonusu hastanede sizi bekliyor ve gittiğinizde rahmine geri koyacaklar oda sana bebek olarak gelecek

evet canım normal namaz abdestiyle okuyorum ama bugün okuyamayağım az biraz kanamam var hemşire az az gelir geçer dedi yarın tamamen tamizlenip okurum...

bende kanama olmamıştı galiba ala ala 2 tanecik yumurta almışlardı 2 tanenin nesi kanayacaktı :)))

çok iğrenç özlemim midem çok bulanıyor içerken yaşama sevincim gidiyor yağğ abartmıyorum içim çekiliyor hiç bir haltada yaramıyor akıntı makıntı yok

benimde dişim mi çürüdü ne sızlıyor görünürde birşey yok ama... gideceğim randevu alıp tabi iyi birini bulursam...

aman hamilelikten önce hallet kulağa ne güzel geliyor dimi

burpum sen soğan dedikçe benim içim bayılıyor ııııııığğğğğ
herkes dua ediyor hamile kalda soğana aşer diye...olur mu olurr

cadısın kız sen :))))

:))))))))))))))))))) yürütmüş şirin şey seni

kızlar meryem suresini türkçe okuyorsunuz diy miiii

evet arapçasını da buldum ama türkçesi içime daha çok huzur veriyor anlıyorum ya... hem duada hz muhammet'e ne diyor senin dilinle indirdim diyor neden daha kolay anlasın ve anlatsın diye eee bizimde kendi dilimizle okumak daha anlamlı bence... sevapsa hepsi sevap hepsi allah'ın dili eğer öyle olmasaydı hepimiz arapça konuşuyor olmalıydık...

inşallah....

allahın işine karışmak olmaz ama tria olmasın ya ikiz olsun ama neyse alalh en yazdıysa o olacak hayırlısı olursa da sağlıklı olsun...

evet bende katılıyorum çünkü 3 üz olursa zor bir seçim yapmak zorunda kalıyor insan doktorlar riske atmamak için birini aldır diyorlar sonra ömür boyu onu düşün başkası olsa okadar hassas olmaz ama bizim gibi çok sıkıntıyla çocuk sahibi olan insanlar için zor bir durum allahım hayırlısını nasip eder inşallah

canım ya hadi hayırlısı zoru atlattın artık gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah.... 3 üz olacak öyle mi? allah kolaylık versin...

ya sen hala ilhan beye mi gidiyorsun? bırak şu adamı ya komşuma düşük tehlikesi var 2 gece yatman gerek yoksa gecenin üçünde gelirsin kanamayla dedi kızcağız haberin sevincini bile yaşayamadı ... yatmam sorumluluk bana ait dedi ve bu sözün üstünden 3 hafta geçti:))) bu arada m.akif beye gitti hiçbir sorun yok dedi bu ne şimdi... aynı hastanede farklı 2 düşünce????? yani onun herşeyi para olmuş devletten gelni asla boş bırakmıyor... geçen senede bir arkadaşa aynı şeyi yaptı kız 6 aylık hamile vay düşük tehliken var vay yatmazsan gözünü ankarada açarsın çocuğun kafasında senin kolunda serum dolşırsın dedi hamile kadına denecek laf mı neyse bizimki sapasağlam doğurdu şimdi tosun 6 aylık:))) yani ben ilhan beye aslaaaa güvenmiyorummmmm

ah özlemim bir tek sen düşünüyorsun beni:))

şaka şaka
o kadar çok gidiyorum ki herkesin kafası karıştı normal yani cumartesi tarnsferim var oleyalkisalkisalkis

düşünürüm arkadaşımı ben:))) inşallah herşey kolayca olur bebişlerde gelir.. ay nasıl heyecanlandım bilemezsin yaklaşık 2 hafta sonra belkide sevincimizi paylaşıyor olacağız bugün:))) İNŞALLAH:Saruboceq:

burpum hamile kalmadan hallet diyorsun ha öyle mi? tamam ya o zaman önümüzdeki ay yaptıramam demekki bu ay yaptırmam gerek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…