Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizim sende haklısın tam zamanında aramıs arkadasın.
lütfen elinden gelen bütün gücü göster ne guzel esin yanında dua etmekten baska care yok ne yazıldıysa onu yasıcaz

selam mavicim.benim eşimde sperm hareketsizliği ve sayısında düşüklük vardı.ameliyat oldu,aradan 6-7 ay geçti doktorumuz eşimin ameliyattan sonraki tahlil sonuçlarına göre bekelememizi istedi,normal şartlarda olur dedi ama eşim daha fazla beklemek istemedi o yüzden aşılama denedik(eşimin ısrarıyla)iyikide denemişiz.yüce rabbim bizi ilk denememizde bış çevirmedi,ne biliyim belkide zamanı gelmişti demek.çok şükür.

canım denizcim lütfen pozitif bak ne kadar güzel düşünsene bunda şansın daha yüksek.morelini bozma sakın.inşallah herşey güzel olucak.bol bol dua et denizcim.

KIZLAR BıZLERDE BOL BOL DUA EDELıM DENıZıMıZE...

sağol cevabın çin canım bizim de ameliyat olalı 7 ay bitecek aynı durum ama ameliyattan sonra hiç tahlil vermedi 3.ayda hamile kaldım düzelmiştir diye gerek görmedik sonra da bebek gidince acaba düzeldi mi normal yolla olur mu diye düşünmeden edemiyo inşan
eşim şuan test yaptırmak istemiyo benim hapım bitsin önce biraz deneriz olmazsa eşim test verir tam düzelme olmadıysa belki aşılama yaptırırız
umarım gerek kalmaz
Allah ım lütfen düzelmiş olsun

ööözzzlleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm neredesin yaa noldu gittin
çabucak dön valla alışmışım arıyorum seni çabuk döönn anlamadım noldu yaaavvvvvvvvvvv?????????

bebing başın sağolsun canım
nişan düğün derken kafan dağılır
hatta dur inşallah düğünlerinde koocamaaan bi karnın olur oynayamazsın elin belinde oturur durursun:)))):CüvCüv::CüvCüv:
aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel

denizim
üniversitede en yakın arkadaşımın adı deniz di hala da en yakın arkadaşım
ona öyle derdim denizim diye:)))
bi tane olsun sağlam olsun hiiiç sıkma canını sen hep umutlu ol da koşarak gelsin bebeğin

denizcim sen şakamı yapıyorsun tamam sonucum iyi olmamış ama benimkisi daha ikinci gün değil bölünmek döllenmemişti bile 3. gün bölündü 4. gün 3 hücreli oldu hemde sadece bir tane yumurtaydı yarın gittiğnde hepsi bölünmüş olacak ve tüm yumurtaların yerleşecek sana emin ol o cadalozlar bir saat içinde bile bölünüyor dualarımız seninle sen içini tahat tut

ne olursa üst üste olur zaten canım kolay gelsin sana başın saolsun ve aynı zamandada görümcenin mürüveti hayırlı olsun işte tüm bunlar yaşamın cilveleri doğum düğün ölüm düğün ölüm olduda allah şimdi doğumu yaşatır inşallah allah sevdiklerine uzun ömür verir inşallah

denizim artık gücümüz kalmadı bende bütün gün annem ve 4 aylık hamile ablamla bebek mağazası dolaştım ve ben üzülmiyeyim diye sanki bu ay kesin hamile kalıyormuşum gibi konuştular seninkine bunu alırız aralarında 5 ay olacak falan konuşmalar hiç biri bir şey ifade etmedi okadar içim katılaştıki bir nebze olsun bir anlık olsun çocuğum olacak diye bir duygu geçmedi aklımdan sağım solum hamile ve bebeklilerle doluydu herkez deli gibi bebek alışverişi yapıyordu allah da benimle alay ediyordu lanet olsun gelmesin çocuk mocuk defolsun gitsin gelmesin bir bok lanet olsun bunca işkenceden sonra olacak cocuk hiç olmasın nedir bu sadistlik resmen istemiyorum artık üzülme sende canım yok döllendiydi yok bölündüydü nedir bizim talihimiz anlamıyorumki millet çifter çifter doğuruyor bizim şu yaşadığımız çileye bak adaletmi bu allah verdiğine gani gani verir zaten vermediğinede hiç vermez tamam kabul geçemedim sınavını kötü kulum

canım benim benimde yumurtalık rezervlerim tükenmiş durumda eşimin hareketi sayısı nanay sol yumurtalığımda üretim tamamiyle durmuş durumda ve ben herşeyden nefret ediyorum canım benim şansını düşük olarak görme lütfen yani benim durumumun yanında sen neredeyse kısır bile sayılmazsın :) moralini yüksek tut diyeceğim anlaşıldığı üzere bugün ben biraz fazla agresifim bütün gün bebek mağazası dolaştım şaka gibiydi demir gibi sinirlerin olsa çatlarsın bana bunu neden yaptılar bilmiyorum neden düşünemediler bilmiyorum dolaşırken kaçkere gözlerim doldu anlatamam kaçıp kurtulmak istedim herşeyi kırıp dökmek istedim sağım solum hamile insanlarla doluydu hepsini tekme tokat dövesim geldi ve arkadaşının telefonundan sonra içinden neler aktığını okadar iyi anlıyorumki canım şu an bunları yazarken bende ağlıyorum gelecek ay yaşayacağım boktan tedavi benim son şansım ve ben onu atlatabilirmiyim bilemiyorum tedaviye girmekte istemiyorum sanki hep o şansım cepte olsun istiyorum kullanıp tüketmek istemiyorum umudumda yok
denizciğim çok özür dilerim destek olamadım en heyecanlı gününde ama belki senden daha dağılmış birini görmek seni güçlendirir bende genelde böyle bir etki yapıyor bir alışveriş merkezinin beni bukadar mahfedeceği kırk yıl düşünsem aklıma gelemezdi

kızlar çalışmak en güzel ilaçmış işti kurstu yoğunluktu kafam bulanmıyordu bugün işe gitmedim gerçi en son içinde bulunmam gereken ortama sokuldum ama şu an zehir zembeleğim çok kötüyüm inancımı gün geçtikçe yitiriyorum asla çocuk sahibi olamayacağım tek isteğim bu çocuk meselesini kafamızdan ve gönlümüzden söküp atabilmek eskiden nasıl çevremdeki hamileler ve çocuğu olanlar beni ilgilendirmiyorsa tekrar o günlere dönebilmek istiyorum bir şeyi isteyip elde edememek insana acı veriyor

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sen hamile kal da yedirticem bu lafları sana
sakın imkansız deme
50 yaşında tüp bebekle hamile kalanlar var
sıfır spermle bebek oluyo
sen neden böylesin
bu düşüncenin sana faydası değil zararı olur
iyi düşün iyi olsun lütfen
hiçbirimizin durumu kolay değil ama umutsuz yaşayamayız değil mi???????*
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim bende birinin bu kadar olumsuz konuştuğunu görsem senin gibi destek olurdum ama temmuz ayından beri üst üste deprem gibi okadar olumsuzluklar yaşadımki bıçağın kemiğe dayandığı nokta var ya işte ben o noktadayım hele bugünkü yersiz alışveriş merkezinde bebek alışverişi yarama tuz bastı canım bizi anca bizimgibiler anlar sende bebeğini düşürmüşsün sende zor şeyler yaşamışsın ve bu duygu dalgalanmalarını mütamadiyen yaşayıp gene elimahkum toparlanıyoruz desteğin için çok saol birbirimizin az kahrını çekmiyoruz bu topicte bitsin artık bu çileler bu sıkıntılar gülsün artık yüzümüz

burpcum ya inan herşey çok güzel olucak,hemde ummadığın bir anda canım nolur üzme kendini...

ii akşamlar kızlar burpcum sanırım sen biraz kızgınsın ama ne olur böyle deme sende inanıyosun bebişinin olacağına ama bazen insan ümitsizliğe düşmüyo değil hani sende o günlerden birini yaşamışsın sen bebiş uğruna iğrenç soğan suyunu bile içiyosun kendimizi iğnelerle delik desşik ediyoruz umudumuz olmasa yaparmıyız sence inanki hep kendine yapıyosun kendini ve eşini üzüyosun biz elimizden geleni yapalımda takdir allaha kalmış artık....
birde bugün dişçiye gittim dişim kırılmıştı ona dolgu yaptırdım. drum bayandı sperm sayısı azlığı sebebiyle tüp bebek yaptırmışlar ilkinde tutmamış ikincisinde ikizleri tutmuş şimdi 8 aylıklar diyo resimlerini gösterdi onlarda çok tatlı... demekki umudumuzu yitirmeden yola devam etmeliyiz dimi....

burpcum ya inan herşey çok güzel olucak,hemde ummadığın bir anda canım nolur üzme kendini...

üzülmemek elde değilcanım yaa bu çok acı verici bir süreç yoruldum ben

evet canım haklısın böyle güzel örnekler görmek insana iyi geliyor ama bende hiç umut kırıntısı bile kalmadı aşılama ve tüp bebek tedavilerimde yaşayabileceğim tüm olumsuzlukları yaşadım hani bir ot bitmedi denir ya bir onu yaşamadım ve bu gerçekten haksızlık geliyor insana sürekli düşüşteyim içinizden birinin hamile kalması bana çok iyi gelecek semra ile bayağı idare ettik birde boncuğumuz var arada bir uğrasada biliyoruz onlar bizim umut ışığımız ama mucizeler topiğimize az uğruyor çok üzgünüm umarım birbirimizin güzel haberlerini duyarız en kısa zamanda

burpcum biliyorum şimdi diyorsınki sen bizim gibi çok aramadın nerden anlıcaksın???ama anlıyorum sizi canım aynı şeyi sizin kadar olmasada bende yaşadım ve o süreç çok yıpratıcı ama mutlaka sonu güzel bitiyor.emin ol bu böyle.sende inanıyorsun içinden ben biliyorum olucak diyosun ve umutlusun,herzamanda böyle olucaksın.asla kötü şeyler düşünme en iyisi sen bolca çalış canım.ben sasa hep söylüyordum halada söylüyorum ben senin bebeğin olucağına çok inanıyorum halada çok inanıyorum canım.sende ina çok dua et.

inşallah önce deniz sonrada birer birer bizler hamiş kalıcaz doğru söylüyosun bizim gibi sıkıntıları yaşayan insanların güzel haberleri bizleri çok sevindiriyor...inanıyorum ki hepimiz için az kaldı mutlu haberleri yakında vericez...

burp söylediğin çok doğru belkide silkeledin kendime getirdin beni ama bunu yaparkende kendini mahvettin...canım arkadaşım herhalde birbirmize destek olmak konusunda bugün zayıfız ama napalım bu da bir destek umarım dediğin gibi olmuştur ve yarın en azından bir tanesi daha bölünmüştür..
bugün çok ağır gelmiş sana ben olsam bana daha ağır gelirdi bir telefonla dağıldım aslında onlarla alakası yok bana bahane lazımdı..yinede herşeye umutlu bakıyorum bir tanede olsa belki tutunur annesine
umarım sende annen ve ablanın yaptığı hesap tutar ve kuzeniyle arasında 5 ay olur..

son biletini elinde tutma konusunu çok iyi anlıyorum tüp bebeğe hep son şans imkansızı olur kılan birşey olarak bakardım ve şimdi olumsuz sonuçlandığında başka hangi çıkış noktam olur onu düşünüyorum ama yine tüp bebek tüp bebek tüp bebek tüp bebek tüp bebek....

belkide hiç çocuğu olmayan bir karı koca..napalım sakın isyan etme bu sınavda sınıfta kalma bu hayattaki sınavlarından daha önemli bu lütfen mutlaka bir dönem hepimiz bu sıkıntılardan ve buhranlardan geçiyoruz ama yine toparlanıyoruz mesela ben 5100 lira verdiğim bu paranın borcunu 10 ay ödeyeceğim düşünsene..bir dahaki tedavi için 10 ay beklemem gerekecek ya da araba ev satmamız gerekecek tükenip bitirmek en kolayı ama tükenmek yok hem maddi hem manevi olarak..
allahım erkek çocuk için 15 bini harcayan kuluna akıl fikir verip ondaki fazla parayıda bize gönder:Saruboceq:
Çok üzgünüm çoook

meryem suremi okudum kaldı 35 ben 4 okdum ama mavimde bir tane okumuş...allahım kabul etsin totem yapıp 12 gün siteye girmesem mi acaba saçma mı olur:))
saçmalamaya başladım..yarın umarım güzel haberler veririm...herkese iyi geceler
bebingle özlemcim sizede yoksunuz ortalıkta ama neyyyyyyyyyyyyssssssssssssseeeeeee......

ah semracım öyle yada böyle sende o iğneleri yedin halimizden anlamasan burada ne işin var haksızmıyım o duyguyu iliklerine kadar yaşadın ilkinde tutturmuş olman senin bizim halimizden anlamadığın anlamına gelmiyor temmuz ayında ilk aşılamamı yaptığımda tüm yaşadığım acı tecrübeleri yaşamamış olsamda yeterince müzdariptim bu dertten sonuçta sevdiğin adamla hoş bir birliktelik ardından kucağına bebeğini almak yada o iğrenç çatala yatıp onlarca iğne ile sıkıntı stresle bu bebeğe sahip olabilmek arasında dünya kadar fark var senin bizden ayrı olduğun tek bir şey var oda bize umut olman ama senin inandığın gibi biraz olsun bende inanabilseydim bebeğimin olabileceğine 2 sn lik bile hayalini dahi kuramıyorum gittikçe uzaklaşmış bu düşünce benden

inşallah canım hepimiz hakediyoruz bunu

bende öyle söylüyorum allah sınıyor sınıyorda başkasına vererek sınıyor insanı nasıl bir adalettir ona vereyim sana vermiyeyim ama sen şükret şükretmezsen cezanı çekersin bana ver ona verme o cezasını çeksin allah allah tamam başaramadım pes deme hakkımız bile yok 10 ay boyunca ödeyeceksin tatlım bir gecede zevkle elde edilen bir şeyi gönlümden geçen allah sana öyle hayırlı bir evlat nasip etsinki katı katı güzellikler nasip etsin onun doğumu öyle bir bereket getirsinki bir daha sıkıntı yüzü görmeyin inşallah bugün bende alışverişte çok beğendiğim bir çizme vardı almadım hayatımda ilk defa beğendiğim bir şeyi alamadım neden çünkü aylardır tüm paramızı tüp bebeğe aşılamaya harcadık üstüne üstlük bir tedavimizde çöpe gitti bir salak doktor yüzünden tamam dedik hayır vardır herşeyde dedik sonra ne oldu avucumuzu yalamaya devam ettik ama bunu birtek biz yaşamıyoruz daha ağırlarını yaşıyorlar özlemim maviumutolsun karnında hissettikleri bebişlerini kaybettiler hiç hamile kalamamakmı yoksa o duyguyu kaybedecek olsakta yaşamakmı belki temmuz ayından önce olsa kesin yaşamayı tercih ederim derdim ama şimdi öyle demiyorum bana telefonda hamilesiniz ama düşük tehtidi var hemen progesteron iğne olun dediklerinde arabaya atlayıp iğne peşinde bir koşuşum vardı ayaklarım titriyor gaza dahi basamıyordum saçma sapan kazalar atlattım ağzım burnum kurudu heyecandan ve üzerime içtiğim suyu döktüm ama sonrasında allah öyle gösterdiki bir sonraki tedaviye okul açılmadan yetişebilmek için tam 7 kez kan aldırdım kollarım delik deşik oldu allahım kan değerim sıfırlansın bebek düşsünde diğer tedaviye başlıyayım diye yalvarmak oldu tek yaptığım yani canım benim tek dileğim hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun bben bir çok şeyi hissettim hayatımda ama bebekle ilgili gerçekten hislerim büyük benim bu defter kapanacak bebeğim olmayacak bunu çok net hissediyorum aynı genç kızlığımda çocuğumun olmayacağını hissetmem gibi :umursamaz: yasakkelime

ama inandığım bir başka şey var oda senin bölünmemiş veletler bölünecek 3 hücreli olsada 3 tane yerleştirecekler inşallah yarın kayınvalide de olacağız inşallah girebilirim nete güzel hayırlı haberlerini bekliyor olacağım ne olur bak sen bana umut olacaksın misyonun çok büyük a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…