semraa canım bişi sorucam sana ya
bi sebebi yok ama merak ettim
canım sen neden aşılama yaptırmıştın doktor 6 ay bekleyin olur falan demiş ya merak ettim sorun neydi ki aşılama yaptınız
acaba normal yolla tekrar hamile kalmazsam aşılama mı yapsak diyorum ,
gerçi erkek kısırlığında pek etkili olmuyo aşılama diyolar ama
aammmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn
niye sorun yapıyosam
gelecek sanki bebeğim ya
yaklaştım sanki
ya da
kafayı sıyırıyorum
selam mavicim.benim eşimde sperm hareketsizliği ve sayısında düşüklük vardı.ameliyat oldu,aradan 6-7 ay geçti doktorumuz eşimin ameliyattan sonraki tahlil sonuçlarına göre bekelememizi istedi,normal şartlarda olur dedi ama eşim daha fazla beklemek istemedi o yüzden aşılama denedik(eşimin ısrarıyla)iyikide denemişiz.yüce rabbim bizi ilk denememizde bış çevirmedi,ne biliyim belkide zamanı gelmişti demek.çok şükür.
kızlar okuyamadım sayfaları ama moralim çok bozuk burpcum dölelnme hemen olurmuş ama bölünme için zamana ihtiyacı varmış bana öyle söylediler benim 3 yumurtanın ikisi bölünmemiş yarın bir tane yumurta yerleşecek moralim sıfır embriyolog eğer yarına kadar kalan ikisi bölünürse onlarıda koyarız ama şimdilik 1 tane dedi..off dağıldım ya ne olacak bilmiyorum ..
hiç beni merak eden olmamaış kızlar azcık bozuldum yani
sabahtan arkadaslar geldi butun gece hazırlandım sabahta bi yakınımız vefat etmiş koştur koştur aksam görümcemi istimeye gelcekler dükkana mal geldi uffffffffff nasıl cıkıcam işin içinden ben yaaaaa
kuaföre de gitmek lazım cenaze evine de
eşimde kızdı zaten allahtan evde de bana destek
az önce üniversiteden arkadaşım aradı erkek yakın bir dostum eşinide tanıyorum hamileymiş eşi.. hala oluyorsun dedi ben ne zaman dayı olucam dedi kapattım teli üstüne tuz biber oldu olayların ağladım tutamadım kendimi..
burpcum bana sabah 7 de vaginal jeli yapacaksın dedi telefonda 12 de transfer olacak 11 den sonra 2 litre su içip geleceksin dedi yani yapma kesinlikle jeli demedi...belki erken yapmamın faydası olacaktır...
benimde çok az geldi zaten kan geçti dünden beri çok rahatladım kasıklar açısından ağrı yok alınınca yumurtalar rahatladım galiba
yumurtaların 3 ü baştan genetik bozuk çıkmış ee 2 side bölünmemiş geriye kaldı sağlam 1 tane
netten baktım şansım %20 nin altında yazıyor zaten yumurta rezervinin ameliyat nedeniyle bozulmasından dolayı iğnelerle üretilen yumurtalar genetik bozuk oluyormuş çoğunlukla..hayırlısı olsun...
kızlar çalışmak en güzel ilaçmış işti kurstu yoğunluktu kafam bulanmıyordu bugün işe gitmedim gerçi en son içinde bulunmam gereken ortama sokuldum ama şu an zehir zembeleğim çok kötüyüm inancımı gün geçtikçe yitiriyorum asla çocuk sahibi olamayacağım tek isteğim bu çocuk meselesini kafamızdan ve gönlümüzden söküp atabilmek eskiden nasıl çevremdeki hamileler ve çocuğu olanlar beni ilgilendirmiyorsa tekrar o günlere dönebilmek istiyorum bir şeyi isteyip elde edememek insana acı veriyor
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sen hamile kal da yedirticem bu lafları sana
sakın imkansız deme
50 yaşında tüp bebekle hamile kalanlar var
sıfır spermle bebek oluyo
sen neden böylesin
bu düşüncenin sana faydası değil zararı olur
iyi düşün iyi olsun lütfen
hiçbirimizin durumu kolay değil ama umutsuz yaşayamayız değil mi???????*
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
burpcum ya inan herşey çok güzel olucak,hemde ummadığın bir anda canım nolur üzme kendini...
ii akşamlar kızlar burpcum sanırım sen biraz kızgınsın ama ne olur böyle deme sende inanıyosun bebişinin olacağına ama bazen insan ümitsizliğe düşmüyo değil hani sende o günlerden birini yaşamışsın sen bebiş uğruna iğrenç soğan suyunu bile içiyosun kendimizi iğnelerle delik desşik ediyoruz umudumuz olmasa yaparmıyız sence inanki hep kendine yapıyosun kendini ve eşini üzüyosun biz elimizden geleni yapalımda takdir allaha kalmış artık....
birde bugün dişçiye gittim dişim kırılmıştı ona dolgu yaptırdım. drum bayandı sperm sayısı azlığı sebebiyle tüp bebek yaptırmışlar ilkinde tutmamış ikincisinde ikizleri tutmuş şimdi 8 aylıklar diyo resimlerini gösterdi onlarda çok tatlı... demekki umudumuzu yitirmeden yola devam etmeliyiz dimi....
burpcum biliyorum şimdi diyorsınki sen bizim gibi çok aramadın nerden anlıcaksın???ama anlıyorum sizi canım aynı şeyi sizin kadar olmasada bende yaşadım ve o süreç çok yıpratıcı ama mutlaka sonu güzel bitiyor.emin ol bu böyle.sende inanıyorsun içinden ben biliyorum olucak diyosun ve umutlusun,herzamanda böyle olucaksın.asla kötü şeyler düşünme en iyisi sen bolca çalış canım.ben sasa hep söylüyordum halada söylüyorum ben senin bebeğin olucağına çok inanıyorum halada çok inanıyorum canım.sende ina çok dua et.
inşallah önce deniz sonrada birer birer bizler hamiş kalıcaz doğru söylüyosun bizim gibi sıkıntıları yaşayan insanların güzel haberleri bizleri çok sevindiriyor...inanıyorum ki hepimiz için az kaldı mutlu haberleri yakında vericez...
burp söylediğin çok doğru belkide silkeledin kendime getirdin beni ama bunu yaparkende kendini mahvettin...canım arkadaşım herhalde birbirmize destek olmak konusunda bugün zayıfız ama napalım bu da bir destek umarım dediğin gibi olmuştur ve yarın en azından bir tanesi daha bölünmüştür..
bugün çok ağır gelmiş sana ben olsam bana daha ağır gelirdi bir telefonla dağıldım aslında onlarla alakası yok bana bahane lazımdı..yinede herşeye umutlu bakıyorum bir tanede olsa belki tutunur annesine
umarım sende annen ve ablanın yaptığı hesap tutar ve kuzeniyle arasında 5 ay olur..
son biletini elinde tutma konusunu çok iyi anlıyorum tüp bebeğe hep son şans imkansızı olur kılan birşey olarak bakardım ve şimdi olumsuz sonuçlandığında başka hangi çıkış noktam olur onu düşünüyorum ama yine tüp bebek tüp bebek tüp bebek tüp bebek tüp bebek....
belkide hiç çocuğu olmayan bir karı koca..napalım sakın isyan etme bu sınavda sınıfta kalma bu hayattaki sınavlarından daha önemli bu lütfen mutlaka bir dönem hepimiz bu sıkıntılardan ve buhranlardan geçiyoruz ama yine toparlanıyoruz mesela ben 5100 lira verdiğim bu paranın borcunu 10 ay ödeyeceğim düşünsene..bir dahaki tedavi için 10 ay beklemem gerekecek ya da araba ev satmamız gerekecek tükenip bitirmek en kolayı ama tükenmek yok hem maddi hem manevi olarak..
allahım erkek çocuk için 15 bini harcayan kuluna akıl fikir verip ondaki fazla parayıda bize gönder:Saruboceq:
Çok üzgünüm çoook
meryem suremi okudum kaldı 35 ben 4 okdum ama mavimde bir tane okumuş...allahım kabul etsin totem yapıp 12 gün siteye girmesem mi acaba saçma mı olur:))
saçmalamaya başladım..yarın umarım güzel haberler veririm...herkese iyi geceler
bebingle özlemcim sizede yoksunuz ortalıkta ama neyyyyyyyyyyyyssssssssssssseeeeeee......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?