sen varya bu şekerlerin en fenasısın ha .... ve çoooooooooooooooook tatlısın... az ye diye sanki dünde uyarmıştım seni:)) yok yok sen yuvarlanmaya meyillisin çözdüm ben seni:))
aminn canımm
dedıklerıne aynen katılıyorum ama bızımde ımtıhanımız bu demekkı hakkımızda hayırlısı olsun
valla canım okadar yemişim ki bu saat oldu hala tokum benyerimseniben
ama karar verdim dikkat edicem.bazen olur bu bende yerim ama doymuyomuşum gibi gelir
stres kaynaklım malum.dergide cok guzel ve kolat bir battaniye gördüm en yakın zamanda carsıdan yun almalıyım onu örücem.pek becerikli değilimdir zaten ama vakit gecsin istiyorum.bide moda gireyim belki işe yarar.
bebeğim olmasını tercih ediyorum bu yuzden battaniye örmeliyim...:lepi:
simdi denizimiz doktorda mııı
bugun toplanacaktı diymi yumurtalar oyle hatırlıyorum benn
Allah yardımcın olsun arkadasım hayırlı haberlerle dön inşallah
duayı abdestli mi okuyorsunuz kızlar
özlemcim bugun menüde ne var acaba
canım benim tamam söylicem yatmadan önce 10 dk falan konuşuyorum onunla bu defa senide söylicem.sözzz..
burpcum canım ben iyiyim bol bol şişiyorum işte napalım..sende iyiysin gördüğüm kadarıyla(diş problemin dışında)diş çok berbat bişey ben hiç prablem yaşamadım dişten ama bu gebelikde hepsi çıktı sabah dişlerim kanayarak uyanıyrm iğğğğrenççç...
canım kıyamam sen yine aynı zamanda evlendiğin kişilerden haber alıyorsun ben daha eylülde evlenip hamile olan var çevremde..çok zor gerçekten insanlara laf anlatmak mahallede de herkes anneme soruyor o da istemiyorlar diyormuş hep birde akrabalarla mahalle ilk geçirdiğim ameliyatı biliyorlar ve hep şüpheyle bakıyorlar olmuyor mu acaba diye..
size söylemedim üzülmeyelim diye eniştem öldüğünde cenaze için gidince halam inşallah benim gibi olmazsın dedi..çocuğu yokta belki bahsetmişimdir daha önce..çok üzüldüm ama belli edemiyorsun malesef..
yaşadıklarımız gerçekten çok zor ama dayanmak zorundayız bebingcim sende vakit ayır başla meryem suresine içinin az da olsa rahatladığını göreceksin...
ponponlu terlik ha çok güldüm ya... yani kokoş muyum?
burpum inanmak başarmanın yarısıdır önce inanacaksın ve başarmak için mücadele edeceksin .. dedin ya millet gibi beleşe yapamıyoruz işte:)))
evet perşembe gideceğim demişti cumartesi yada pazartesi transferim var demişti... inşallah güzel haberlerle gelir:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?