Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sen varya bu şekerlerin en fenasısın ha .... ve çoooooooooooooooook tatlısın... az ye diye sanki dünde uyarmıştım seni:)) yok yok sen yuvarlanmaya meyillisin çözdüm ben seni:))

valla canım okadar yemişim ki bu saat oldu hala tokum benyerimseniben
ama karar verdim dikkat edicem.bazen olur bu bende yerim ama doymuyomuşum gibi gelir
stres kaynaklım malum.dergide cok guzel ve kolat bir battaniye gördüm en yakın zamanda carsıdan yun almalıyım onu örücem.pek becerikli değilimdir zaten ama vakit gecsin istiyorum.bide moda gireyim belki işe yarar.
bebeğim olmasını tercih ediyorum bu yuzden battaniye örmeliyim...:lepi:

ama gitmiş tuanayımmafoldumben
yoksa beni görünce mi gittiiii

simdi denizimiz doktorda mııı
bugun toplanacaktı diymi yumurtalar oyle hatırlıyorum benn
Allah yardımcın olsun arkadasım hayırlı haberlerle dön inşallah

süpersin sen ya hang dergiymiş o bende alayımda öreyim ya ben severim örgüyü pek beceremem ama severim işte:))) bende bebeğim olmasını tercih ediyorum ve örmeliyim... ya şu bebek işine bizim kadar bilimsel yaklaşan kim vardır acaba:)))

simdi denizimiz doktorda mııı
bugun toplanacaktı diymi yumurtalar oyle hatırlıyorum benn
Allah yardımcın olsun arkadasım hayırlı haberlerle dön inşallah

evet perşembe gideceğim demişti cumartesi yada pazartesi transferim var demişti... inşallah güzel haberlerle gelir:Saruboceq:

birazdan duamı da okuyacaım edecek 4 :)))

catlıcam kıskanclıktan hala bitmedi reglim baslayamıyorum yaaaaaa

örgü dergisi degil.malum ben bütün bebek dergilerine aboneyim orda bebegin üstünde gördüm cok basit tarif ederim örersin...

duayı abdestli mi okuyorsunuz kızlar

yo ben akışına bırakıyorum .... anacım her daim dua ediyorum her daimde abdest mi alayım ya... bilmiyorumki yanlış mı yapıyorum? bazen abdest oluyor bazen olmuyor.... ama ben mviye sordum namazı falan birşeyi var mı diye o yok dedi belkide abdest alıyordur ama bana birşey söylemedi...

mavi yardımmmmmmmm

evet canım bebiş senin tüm calsiyumunu proteinini emiyor bol bol süt iç peynir ye çıtırcım

bundan 4 yıl önce daha 3 yıllık evliyken hiç evlenmemiş kadının teki bebek yapmadınızmı siz daha dedi kadında cahil falanda değil okumuş cahillerden diyeyim daha doğrusu bende henüz düşünmüyoruz dediğimde he olmuyoooo demek demişti gudubet karı şom ağzı davul olasıca bu bedduayı şimdi ben uydurdum o sıralar biz bide korunuyorduk ,

ponponlu terlik ha çok güldüm ya... yani kokoş muyum?

burpum inanmak başarmanın yarısıdır önce inanacaksın ve başarmak için mücadele edeceksin .. dedin ya millet gibi beleşe yapamıyoruz işte:)))

gerekli servetide ödedik ama hala tık yok maddi manevi tüm çileleri çektik daha ne çekeceğiz kimbilir

evet perşembe gideceğim demişti cumartesi yada pazartesi transferim var demişti... inşallah güzel haberlerle gelir:Saruboceq:

ben cuma diye biliyordum yanlışmı hatırlıyorum acaba???

kızlar içerde soğan ılık ve iğrenç kokusu ile beni bekliyor ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

perşembe yada cuma gibi giderim cumartesi yada pazartesi olur demişti bende öyle hatırlıyorum:)))
soğan suyunu hiç denemedim gerçekten çok mu iğrenç ya(
bebiş için servet ödemek ne diyeyim ya kalıyorum işte...

benimde dişim mi çürüdü ne sızlıyor görünürde birşey yok ama... gideceğim randevu alıp tabi iyi birini bulursam...

topikte de herkes te bir diş sorunu bu kadar mı benzerlik olur pes diyorum yaaaa

özlemcim benim menüde biraz alakasız yemekler var mercimek çorba pilav kereviz lahana sarması ben yapmadım dun annemlere gitmiştik ordan yürüttüm....

yaw bu deniz sabahtan beri girmedi merak ettim keşke telefon numarası olsaydı ya arardım yada mesaj atardım...

burpum sen soğan dedikçe benim içim bayılıyor ııııııığğğğğ
herkes dua ediyor hamile kalda soğana aşer diye...olur mu olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…