O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
ne yazsam ki siz geldiğinizde okusanız...
düşünüyorum ama bulamıyorum.
bende dizi izliyorum ezeli.takip edemyrm normalde.yarım yamalak izliyorum işte.istanbul çok soğuk yaa...
hadi yaaaa.
dikkat et kendine üşütme sakın.bu grip te soğuk seviyormuş zaten semracım.bebişide üşütme kendinde üşüme.
doktor kontrolü kaçta
cinsiyeti belli olcak dimi
semracım çok heyecanlısındır şimdi sen...
bebişe alışveriş yaptın mı hiç..
evet semracım üşütme sen... sende üşütme tatlım...
:ecrin_bebek:
canım ya ne zaman öğreneceğiz yeğenimizin cinsiyeti tam olarak ben bugün sanıyordum:):ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: kız gibi düşünüyorum ama bakalım...
canım yarın 3 te randevum normalde geçen gittiğimdede baktı ama uyuduğu için göremedi bakalım bu defa nolur.bende kız çok istiyorum.çünkü bizim bi oğluşumuz var.(KARDEŞİM ATA CAN)oda yeni 9. ayına girdi.buda kız olsun istiyoruz ismini ble buldum ADA DORA güzel dimi?ama erkeğe hiçbişey düşünmedim henüz.
canım dikkat ediyorum inşallah hasta olmayız.sen nasılsın?
Kızlaaaar,ben geldim,burnum yanıyor,gözlerimi açamıyorum,hapşırıyorum.Galiba hasta oldum.Zencefilli ıhlamur kaynattım,içiyorum.Zaten alerjik rinitim vardı,alerjiyle nezle birleşti tam oldu.Neyse haftasonu inşallah toplarım kendimi.
Bebing,tatlım,bence yarın yaptır testi yaaa,negatifse zaten alışkınız,koyar geçer.Ama pozitifse süper olur yaaaa,işte buna alışkın değiliz,oyar geçer,kaç gün kendimize gelemeyiz:)))
Öslemim sen nasılsın,özgüven demekki fazlaymış,ama o da bir sorun yaaa,fazlası insanlara batar,kolat tolere edemezler.
Burp,işler yapmış seni turp:)))Tamam kötü espiri ama seni iyi hissettirmesi ve bebek olayını unutturması güzel.Belki de aramaktan vazgeçmeli,bulunmayı beklemeliyiz.
Denizcim,bir kendime geleyim,en kısa zamanda seni arayıp bir kahve içeceğiz,pasta da yeriz olur mu???
Semracım,sanki bana erkek gibi geliyor,sağlıklı olsunda, ama senin gönlündeki de kız gibi geliyor.Güzel haberlerle dönersin inşallah tatlım:)
tuanay hemen havaya girmek istemiyorum ama hamileysem kanda belli olur di mi ultrasonda görülmez.beklemek istiyorum ama eşim ısrarcı ya başak bi sorun varsa diye korkutuyor beni.napıyım
selam kızlar ben geldim biraz geç oldu ama istanbuldan arkadaşım geldi onunla takıldım biraz..anca girebildim ..muhabbetleri kaçırıyorum hep ya...
bebingcim tatlım inşallah bütün kalbimle istiyorum pozitif olmasını o düşünce insanı yiyip bitirir sabah baktın bir şey yok git eşinle yaptır testi hiç belli olmaz..inşallah hayırlısı neyse o olur ve umarım hayırlısı da bebiştir.
burpcum ihmal etme bizi neşeni paylaşımlarını eksik etme lütfen..özlüyoruz seni .
geçmiş olsun tuanaycım en kısa zamanda iyileşirsin inşallah sen iyileş biz görüşürüz tatlım pastada yeriz:))
özlemcim ocak-şubat ayı inşallah hepimize uğurlu gelir eğer ocakta bir aksilik çıkmazda senin aşılaman benimde tüp bebek olursa beraber sonuç bekliyeceğiz ne güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?