Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:ecrin_bebek:
bende dizi izliyorum ezeli.takip edemyrm normalde.yarım yamalak izliyorum işte.istanbul çok soğuk yaa...

canım ya ne zaman öğreneceğiz yeğenimizin cinsiyeti tam olarak ben bugün sanıyordum:):ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: kız gibi düşünüyorum ama bakalım...

hadi yaaaa.
dikkat et kendine üşütme sakın.bu grip te soğuk seviyormuş zaten semracım.bebişide üşütme kendinde üşüme.
doktor kontrolü kaçta
cinsiyeti belli olcak dimi

evet semracım üşütme sen... sende üşütme tatlım...

semracım çok heyecanlısındır şimdi sen...
bebişe alışveriş yaptın mı hiç..

doktor kontrolüm saat 3 de.evet heyecanlıyım.bakalım ne olur.gerçi bizim bebek her gittiğimizde uyuyo inşallah bu defada uyumazda öğreniriz ne olduğunu gerçi sağlığı yerinde olsunda insan merak ediypr işte.bebeğime daha bi çorap bile almadım.hiç hediyesi falanda olmadı henüz.bakalım cinsiyeti belli olsun ondan sonra yavaş yavaş alıcam.3 ay bitene kadar içimde hep bi korku vardı ama neyse ki atlattım o korkuyu.hep bebeğime bişey olucak zannediyodum.asıl bu dönemde dualara çok ihtiyacımız oluyor.lütfen bizlerede çok dua edin.gerçekden bebek olayının her aşaması zoooorrr...allah hepimizin yardımcısı olsun.

:ecrin_bebek:

canım ya ne zaman öğreneceğiz yeğenimizin cinsiyeti tam olarak ben bugün sanıyordum:):ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: kız gibi düşünüyorum ama bakalım...

canım yarın 3 te randevum normalde geçen gittiğimdede baktı ama uyuduğu için göremedi bakalım bu defa nolur.bende kız çok istiyorum.çünkü bizim bi oğluşumuz var.(KARDEŞİM ATA CAN)oda yeni 9. ayına girdi.buda kız olsun istiyoruz ismini ble buldum ADA DORA güzel dimi?ama erkeğe hiçbişey düşünmedim henüz.

semracım dora benimde cok beğendiğim bi isim.dora diye çizgi karakteri var.bebekleri filan oyuncak satılıyor

Kızlaaaar,ben geldim,burnum yanıyor,gözlerimi açamıyorum,hapşırıyorum.Galiba hasta oldum.Zencefilli ıhlamur kaynattım,içiyorum.Zaten alerjik rinitim vardı,alerjiyle nezle birleşti tam oldu.Neyse haftasonu inşallah toplarım kendimi.
Bebing,tatlım,bence yarın yaptır testi yaaa,negatifse zaten alışkınız,koyar geçer.Ama pozitifse süper olur yaaaa,işte buna alışkın değiliz,oyar geçer,kaç gün kendimize gelemeyiz:)))
Öslemim sen nasılsın,özgüven demekki fazlaymış,ama o da bir sorun yaaa,fazlası insanlara batar,kolat tolere edemezler.
Burp,işler yapmış seni turp:)))Tamam kötü espiri ama seni iyi hissettirmesi ve bebek olayını unutturması güzel.Belki de aramaktan vazgeçmeli,bulunmayı beklemeliyiz.
Denizcim,bir kendime geleyim,en kısa zamanda seni arayıp bir kahve içeceğiz,pasta da yeriz olur mu???
Semracım,sanki bana erkek gibi geliyor,sağlıklı olsunda, ama senin gönlündeki de kız gibi geliyor.Güzel haberlerle dönersin inşallah tatlım:)

tuanyıııııııııı görüyorummmmmmmmmmmmm
oleyyyyyyyyyyyyyyyy

tuanaycım cok geçmiş olsun dün ıslandın üşüdün ondan oldu
ateşin filan var mı ihmal etme kendini.dinlen haftasonu iyileş

tuanay hemen havaya girmek istemiyorum ama hamileysem kanda belli olur di mi ultrasonda görülmez.beklemek istiyorum ama eşim ısrarcı ya başak bi sorun varsa diye korkutuyor beni.napıyım

kanda kesin olur,birkez de eşinin hislerine güven,bazen erkekler hissederler.Bence güzel haberler alabiliriz de,ama başka bir sorun olduğunu sanmıyorum.

selam kızlar ben geldim biraz geç oldu ama istanbuldan arkadaşım geldi onunla takıldım biraz..anca girebildim ..muhabbetleri kaçırıyorum hep ya...
bebingcim tatlım inşallah bütün kalbimle istiyorum pozitif olmasını o düşünce insanı yiyip bitirir sabah baktın bir şey yok git eşinle yaptır testi hiç belli olmaz..inşallah hayırlısı neyse o olur ve umarım hayırlısı da bebiştir.
burpcum ihmal etme bizi neşeni paylaşımlarını eksik etme lütfen..özlüyoruz seni .
geçmiş olsun tuanaycım en kısa zamanda iyileşirsin inşallah sen iyileş biz görüşürüz tatlım pastada yeriz:))
özlemcim ocak-şubat ayı inşallah hepimize uğurlu gelir eğer ocakta bir aksilik çıkmazda senin aşılaman benimde tüp bebek olursa beraber sonuç bekliyeceğiz ne güzel..

canım allah kalbine göre verir inşallah... sağlıklı olsun da önemli değil ama bizim dileğimizde olsa dimi:) çok güsel olurr.. dora ismini bende beğeniyorum isim türkçe olmasına rağmen yabancı isimleri çağrıştırıyor anlamıda güsel doruk zirve bence süper ama ada neden ? ben artık herkeste olduğu için birde söylemesi kıza pek uyumlu değil gibi tabi sen bilirsin bu sadece bu benim fikrim paylaşmak istedim:)opuyorumnanaktan

canım ya seni görmek çok güsel canım ya... bu arada geçmiş olsun kendine iyi bak... değilmi ya negatifse koyar geçer ama yeni yılla bu durumu kıralım artık...
diyorum bu kadar güven çok annem yılların öğretmeni o bile müfettişten çekinir hala ben mi onlar kankalaarım canım... valla durum bu gerçi onlarda cici kız diye seviyorlar ama bilemiyorum valla:)

tuanay hemen havaya girmek istemiyorum ama hamileysem kanda belli olur di mi ultrasonda görülmez.beklemek istiyorum ama eşim ısrarcı ya başak bi sorun varsa diye korkutuyor beni.napıyım

tabi canım ya kanda kesin görünür kese görünmez ama... inşallah ya peki yaptırırsan kaçta haber alırız:) heyecanlandım valla........delikafadulden

canım ya biz hep seninle beraber aynı dönemde bekliyoruz farkında mısın inşallah bu kez 9 ay 10 gün bekleriz...
gez toz tabi ya ama dikkat et hastalanma emi...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…