Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ıyi geceler herkese,çok yoğundum bugün anca merhaba diyebiliyorum.Bebing yoksa hamile misin???

Bugün o kadar yoruldum ki,yağmur bütün gün aralıksız yağdı,hava sartları kötüydü,toplantım vardı,sonra da müdür bizim grubu yemeğe götürdü.Geç geldim eve.Yani satmıyoruuuuuum hiçbirinizi.Yüreğim sizlerle.Bebing,normalde senin adet görmen gerekiyordu,bence,inşallah olabilir yani birseyler.Keşke olsa yaa,2009 gider ayak sana bir sürpriz hazırlasa:)

denizcim izmirde cok yagmur yagıyomus di mi altyazı gördüm....
bende siyaset meydanı izliyorum...malum domuz gribi.çok guzel anlatıyorlar.

evet dün çok yağdı bununla ilgili hayretler içinde kaldığım bişey anlatıcam dün sabah 8 gibi yağmurun sesiyle uyandım bişeyler yedim ortaılığı topladım hala yağmur yağıyor aklıma 3 gün önce 2 balkona astığım bayraklar geldi kıyamadım sırılsıklam oldu dedim alıyımda kuruyunca tekrar asarım diye iç taraftada değil balkon demirlerinin dışına bağladım iple inanırmısınız bayrakları aldım ikiside kup kuruydu ama nasıl yağıyor yağmur şaşırdım kaldım...

canım ya kıyamam çok çalışıyorsun bu tempoda dikkat et kendine valla bitkin düşersin...ya inşallah dediğin gibidir bebiş bir sürpriz yapıverir bize..

selam kızlar anca fırsatım oldu ya.eşim bi türlü bırakmıyor bilgisayayarı.sizi kıskanıyor sanırım.
sabahtan arkadaslarla buluştum epeydir görememiştim.dedikodu filan iyi geldi.

denizicim cok ilginç bi olay bayragın ıslanmaması diy mi?

idrar testi yaptım tabi ki negatif anlamadım gitti.niye olmadı hala.hiç böyle bi düzensizlik olmaz.erken gelir ama gec gelmez.heveslenmeyin ama.belki de bu sefer gec olacaktır.zaten allak bullak oldu bünye.sürekli kontrol deyim zaten iki dakikaya bir bakıyorum.sürekli olmuşum gibi geliyor.herşey olucakmışım yönünde ama inşallah hamileyimdir...

kendimi gaza getirmek istemiyorum.eşime kalsa hemen kan testine götürecek gözüme kasıma baakıyor biliyorum.ama istemiyorum ya.bıktım artık negatif sonuçtan.zaten agrıyo karnım.çokta gecikmedi ki zzaten.gecen ay 12 sinde olmuştum.yani daha 2 gün bile değil.5-6 gün gecerse ancak süphelenirim.o bile olmayabilir ki.aman ne biliym karısık bi duyguya kapıldım yine.hayırlısı neyse o olsun.pozitif düşünümek istiyorum ama hemen hayava giriyorum...

tuanaycım ah kıyamam sana bu haftasonu guzelce dinlen lütfen.yorma kendini desem iş bu nasıl olcak ama fırsatlar yaratmaya calış.

canım inşallah ya benimde kısmetse ocakta aşılama olacak tutarsa süper başlarız valla.. senin ne durumda işlerin tam olarak anlatır mısın yani şu an ne yapıyorsun tam olarak bebiş için....

özlemcim bayagı kendine güvenin var senin süpersin yaaa keşke bende olabilsem.

yok ya benimki çok fazla o da iyi değil müfettişmiş şube müdürüymüş demiyorum kızarsam herşey söyleyip çıkıyorum ha bayanım diye sanırım yada cazgırım diye bana pek bulaşmıyorlar valla... işime yarıyor ama fazlasıda fazla ya... birgün başıma bu dikbaşlılığımdan dolayı birşey gelecek ya dur bakalım...

inşallah ya inşallah.......:Saruboceq:

neyse sen hiç düşünme rahat ol inşallah vardır ama ben stres yapıncada gecikiyor umarım öyle değildir....

tuanaycım yorma kendini iyica dinlen bari tatlımmmmmmm

özlemcim valla bilemiyorum işte zaten olduysa oldu olmadıysa yapcak bişiy yok.ama olucaksamda daha geçikip sinir etmesin beni.gelsin.benim pek etkilenmez yada şimdiye kadar etkilenmedi

özlemcim valla bilemiyorum işte zaten olduysa oldu olmadıysa yapcak bişiy yok.ama olucaksamda daha geçikip sinir etmesin beni.gelsin.benim pek etkilenmez yada şimdiye kadar etkilenmedi

canım benim ben ne zaman kassam kendimi kesin gecikir... ama inşallah seninki öyle değildir de bebiştendir...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…