canım daha 10 haftalığız ve haziranda dğucak allahım kısmet ederse
yok yok tek sorun kayınvalide gibi:) diğerleri aşılır hani...
denizcim izmirde cok yagmur yagıyomus di mi altyazı gördüm....
bende siyaset meydanı izliyorum...malum domuz gribi.çok guzel anlatıyorlar.
Bugün o kadar yoruldum ki,yağmur bütün gün aralıksız yağdı,hava sartları kötüydü,toplantım vardı,sonra da müdür bizim grubu yemeğe götürdü.Geç geldim eve.Yani satmıyoruuuuuum hiçbirinizi.Yüreğim sizlerle.Bebing,normalde senin adet görmen gerekiyordu,bence,inşallah olabilir yani birseyler.Keşke olsa yaa,2009 gider ayak sana bir sürpriz hazırlasa:)
inşallahhh özlem kısmetttttt
aalahım inşaşlahh bu yıll olmasda 2010 ilk ayı olssaakaydirigubbakcemile3ü
sanada çok ğeçmiş olsunnn :gitme:çok üzülldüm bende sana....
aynı yaşta olmamızda çok iyiiiikaydirigubbakcemile5
özlemcim bayagı kendine güvenin var senin süpersin yaaa keşke bende olabilsem.
Bugün o kadar yoruldum ki,yağmur bütün gün aralıksız yağdı,hava sartları kötüydü,toplantım vardı,sonra da müdür bizim grubu yemeğe götürdü.Geç geldim eve.Yani satmıyoruuuuuum hiçbirinizi.Yüreğim sizlerle.Bebing,normalde senin adet görmen gerekiyordu,bence,inşallah olabilir yani birseyler.Keşke olsa yaa,2009 gider ayak sana bir sürpriz hazırlasa:)
kendimi gaza getirmek istemiyorum.eşime kalsa hemen kan testine götürecek gözüme kasıma baakıyor biliyorum.ama istemiyorum ya.bıktım artık negatif sonuçtan.zaten agrıyo karnım.çokta gecikmedi ki zzaten.gecen ay 12 sinde olmuştum.yani daha 2 gün bile değil.5-6 gün gecerse ancak süphelenirim.o bile olmayabilir ki.aman ne biliym karısık bi duyguya kapıldım yine.hayırlısı neyse o olsun.pozitif düşünümek istiyorum ama hemen hayava giriyorum...
olabilir.))
özlemcim valla bilemiyorum işte zaten olduysa oldu olmadıysa yapcak bişiy yok.ama olucaksamda daha geçikip sinir etmesin beni.gelsin.benim pek etkilenmez yada şimdiye kadar etkilenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?