yine geldim yakalayamadım kimseleri.
kızlar esim pazartesi şehir dışına cıkıyor ve o yokken yaptırmamı istemiyor.yarına kadar olmazsan yaptıralım ben gitmeden diyor.o da haklı.hiç böyle olmazdı diyor.sizde bekle diyorsunuz benimde gönlüm beklemeden yana.psikolojik biliyorum ama midem bulanıyor..
gülüyorum kendi kendime yine moda girdim diye.bi negatif daha almak istemiyorum hastanede az burda bu deli diycekler yakında bana utanıyorum yaaa
napıyorsun semracım muhabbetimiz yarım kaldı bugun.
ben dizi seyrediyorum.ezel gecen bölümü seyredememiştimde
bebingim bekle derim ben artık yorulduk bu testlerden para harcamaktan bir hal olduk huzurlu ol bekle bir iki gün daha gecikirsen gidersin bak artık ne kadar cool olduk dimi
bir kaç gündür iş yerinde çok yoğun çalıştırdım öğrencileri tabi onlarla birlikte bende yoruldum ama sanki son 3 gündür hiç bebekle ilgili kafa yormadım çalışmak gerçekten çok iyi geliyor aklımın köşesine bile getirmedim bebek meselesini
yine geldim yakalayamadım kimseleri.
kızlar esim pazartesi şehir dışına cıkıyor ve o yokken yaptırmamı istemiyor.yarına kadar olmazsan yaptıralım ben gitmeden diyor.o da haklı.hiç böyle olmazdı diyor.sizde bekle diyorsunuz benimde gönlüm beklemeden yana.psikolojik biliyorum ama midem bulanıyor..
gülüyorum kendi kendime yine moda girdim diye.bi negatif daha almak istemiyorum hastanede az burda bu deli diycekler yakında bana utanıyorum yaaa
ya olsa bile hemncecik mide mi bulanır...
benimkisi iş mi yaaaa
napıyorsun semracım muhabbetimiz yarım kaldı bugun.
ben dizi seyrediyorum.ezel gecen bölümü seyredememiştimde[/QUOTE
benim biricik eşimde severek izliyor eee tabi doğal olarak bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?