Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şımartıcaz artık burpcum ee hakediyor artık çünkü karaya ayak basmadan demir yığını içinde 45 gün geçirmek çok zor ye iç çalış aynı yer..iyice bunaldı kocişimde gelsin neler yapıcam ben ona:)))

aynen canım bebişken kucağımızda uyuttuk annesin ememedi biberonla besledik... birde çok şey atlattı bir tırnağını bebişken kaybetti sıkıştırmış yazık, sonra inanmayacaksın ama arı soktu gözünün üstünü, annesi üstüne bastı ciğerleri kanadı kan kustu hırıl hırıl dolaştı biz hep peşinde olduk yani o da normal büyümedi ama bu kadar emek ne oldu bir hiç uğruna gitti bu kadar şeyi atlattı minik bedeniyle ama bir caniye direnemedi malesef oyun arkadaşımızdı eşim veteriner hekim biliyorsun hertürlü ilacı şu bu ilgilendi ama diyorum ya emeklerin yanı sıra bir minik dost gitti...:gitme:

canım benim şımart bakalım....

canım ya kıyamam çocuk gibi bakmışsınız insan kaybettiği zaman ne kadar çok yıkılıyor dostun gitmiş gibi..eşinle yarı meslektaş sayılırız bende kanatlı hayvanlar teknisyeniyim babam veteriner hekim bende ondan seçtim ama pişmanım tabiki bayan mesleği değil malesef..

evet ya eşimde tutkunu bu dizinin derken bende alıştım ....

ya sorma bizim evde de ben... ya dizi bahane ben o adama hastayım:))eşim sinir oluyor ama o da hadiseye bayılıyor napcaz çıktı mı ağzının suyu akacak nerdeyse:))

hiç kimseler yok bebingcim umarım iyisindir alışkın değiliz böyle hiç bişeycikler yazmamışsın sen ev sahibisin ya sen olmayınca anlamı kalmıyor...:teselli:

anlaşıldı siz 00 dan sonra takılcanız:))ben yattım iyi geceler herkese tatlı tatlı rüyalar...

evet canım ya bebek gibi baktık valla .. veterinerlik kesinlikle bayan mesleği değil ne akla hizmet seçerler anlamam ....

ya sorma bizim evde de ben... ya dizi bahane ben o adama hastayım:))eşim sinir oluyor ama o da hadiseye bayılıyor napcaz çıktı mı ağzının suyu akacak nerdeyse:))

öyle mi valla biz çıkarken onun böyle bir hatası olmuştu o gün bu gündür söylemez ha ben mi ona hayranım tabiki...

ah canım hemde askerliğin en zor dalı hem denizci hem asker allah kolaylık versin canım sanada onu fena şekilde şımartmak kalıyor :)))))

oyy oyy hayvanında talihsizi oluyor yaa nede sevimli bir şeymiş insan üzülüyor hayvan beslemekte zor iş hemen aileden biri oluyor

evet bu cumarteside sergi var iş yerindede toplantılar boş günümde yok bu hafta ve haftasonu (((

burp varya bir giriyorsun herkesi halledip çıkıyorsun bravo valla:)

ya ne yapayım fırsat buldummu dalıyorum muhabbete çok yoğunum bu hafta :))))

benimde yazın ördeğim ölmüştü bende deli gibi ağlamıştım can sonuçta denizim seni çok iyi anlıyorum

selam kızlarrr.beni özlediğinize cok senidim.eşim sehir dısında aksam ananeme gittim orda da net yok.giremedim.ama vınnn aldım artık heryerden baglanıcam ve sizi yalnız bırakmıcam.
şekerler cok iyiyim.artık alıstık gercekten cok acıtmıyor canımı.sabahtan beri kostuturuyorum aklımda sizde.simdi hepiniz yoğunsunuz ama sayfa ihmale gelmez ona göre.kulkalarınızı cekerim sonra...

tuanaycım cok geçmişs olsun.dizlerim titredi okurken.çok üzgünüm suan.umarım hemen kurtulurlar bu sıkıntılarından.allah yardımcıları olsun.bende sabah mesajdan sonra bi cevap yazmanı beklemiştim sende cok yogun ve zor birgün geçirmişssiin.hayal kırıklıkları nasıl tamir olur bilemiyorum ama güzel haberi alınca unutturucam sana.

denizcim cok az kaldı diy mii...
heyecan dorukta.hazırlıklar tam gaz sürüyor.
eminim denizi seviyor eşin ama ben 45 gun bir demir yığınında yasayamazdım...
bizim yapacagımız biişiy varsa cekinme.yaparız her türlü

evet canım az kaldı cuma gelicekti ama yolculukla ilgili bir aksilik çıkmış cumartesi öğlen kavuşucaz eğer yine bir aksilik çıkmazsa tabiki...evet denizi seviyor ama yinede zor ben gördüm çalıştığı yeri denizi bile görmüyorlar yerin altında kapalı gibisin..
programımı yaptım gün gün işlerimi halledicem sizide ihmal etmek yok:))ama cumartesi pazar ihmal edersem kulak çekmek yok tamam mı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…