parayla bebek yapmak vallahi tam tespit:)
tuanaycım alla kuzenine ve tüm annne adaylarına yardımcı olsum.kuzeninede geçmiş olsun çok üzüldüm.işte herşeyin başı sağlık biz ne istersek sağlıklı ve hayırlısını istiyelim hep.
canım çok sağol evet tatlı bir telaş benimde balıklarım var 3 taneydi 1 tanesi öldü çok üzülmüştüm ağlamıştım çok hatta ben abimle aynı katta oturuyorum yengem kapıyı çaldı noldu niye ağlıyorsun diyor söyleyince sende kalbime indircen dedi..basit bişey gibi insan çok üzülüyor hele köpek çok farklı olsa gerek arkadaşın gibi oluyor..
ee ama öyle değil mi özlemcim millet beleş beleş bir sürü çocuk yapar bizde para verip yapıyoruz....))onuda yapamıyoruz ya neyse:))))
şımartıcaz artık burpcum ee hakediyor artık çünkü karaya ayak basmadan demir yığını içinde 45 gün geçirmek çok zor ye iç çalış aynı yer..iyice bunaldı kocişimde gelsin neler yapıcam ben ona:)))
kızlar ezel vakti :))
aynen canım bebişken kucağımızda uyuttuk annesin ememedi biberonla besledik... birde çok şey atlattı bir tırnağını bebişken kaybetti sıkıştırmış yazık, sonra inanmayacaksın ama arı soktu gözünün üstünü, annesi üstüne bastı ciğerleri kanadı kan kustu hırıl hırıl dolaştı biz hep peşinde olduk yani o da normal büyümedi ama bu kadar emek ne oldu bir hiç uğruna gitti bu kadar şeyi atlattı minik bedeniyle ama bir caniye direnemedi malesefoyun arkadaşımızdı eşim veteriner hekim biliyorsun hertürlü ilacı şu bu ilgilendi ama diyorum ya emeklerin yanı sıra bir minik dost gitti...:gitme:
evet ya eşimde tutkunu bu dizinin derken bende alıştım ....
canım ya kıyamam çocuk gibi bakmışsınız insan kaybettiği zaman ne kadar çok yıkılıyor dostun gitmiş gibi..eşinle yarı meslektaş sayılırız bende kanatlı hayvanlar teknisyeniyim babam veteriner hekim bende ondan seçtim ama pişmanım tabiki bayan mesleği değil malesef..
ya sorma bizim evde de ben... ya dizi bahane ben o adama hastayım:))eşim sinir oluyor ama o da hadiseye bayılıyor napcaz çıktı mı ağzının suyu akacak nerdeyse:))
anlaşıldı siz 00 dan sonra takılcanız:))ben yattım iyi geceler herkese tatlı tatlı rüyalar...
şımartıcaz artık burpcum ee hakediyor artık çünkü karaya ayak basmadan demir yığını içinde 45 gün geçirmek çok zor ye iç çalış aynı yer..iyice bunaldı kocişimde gelsin neler yapıcam ben ona:)))
aynen canım bebişken kucağımızda uyuttuk annesin ememedi biberonla besledik... birde çok şey atlattı bir tırnağını bebişken kaybetti sıkıştırmış yazık, sonra inanmayacaksın ama arı soktu gözünün üstünü, annesi üstüne bastı ciğerleri kanadı kan kustu hırıl hırıl dolaştı biz hep peşinde olduk yani o da normal büyümedi ama bu kadar emek ne oldu bir hiç uğruna gitti bu kadar şeyi atlattı minik bedeniyle ama bir caniye direnemedi malesefoyun arkadaşımızdı eşim veteriner hekim biliyorsun hertürlü ilacı şu bu ilgilendi ama diyorum ya emeklerin yanı sıra bir minik dost gitti...:gitme:
Ya burpcum aynen öyle valla.eşime diorum ben yavaş yavaş hissediyorum artık.geceleri yatarken ama gündüz hissedemiyorum,demek ki ondanmışşşş...bunu bilmiyordumm...sen nasılsın?işler yoğun sanırım,görüşemioruz.
burp varya bir giriyorsun herkesi halledip çıkıyorsun bravo valla:)
canım çok sağol evet tatlı bir telaş benimde balıklarım var 3 taneydi 1 tanesi öldü çok üzülmüştüm ağlamıştım çok hatta ben abimle aynı katta oturuyorum yengem kapıyı çaldı noldu niye ağlıyorsun diyor söyleyince sende kalbime indircen dedi..basit bişey gibi insan çok üzülüyor hele köpek çok farklı olsa gerek arkadaşın gibi oluyor..
denizcim cok az kaldı diy mii...
heyecan dorukta.hazırlıklar tam gaz sürüyor.
eminim denizi seviyor eşin ama ben 45 gun bir demir yığınında yasayamazdım...
bizim yapacagımız biişiy varsa cekinme.yaparız her türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?