O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.281
annem geçen rüya görmüş yorumlayın kızlar
beni evlendiriyormuş düğün salonunda göbek atmış oynamış
sonra kızımı görcem demiş ben daha yokmuşum piyasada
sonra bi oaday sokmuşlar yatakta yatan ufak bir çocuk üstünde gelinlik yüzü örtülü
kızım nerde demiş burda demişler başımda da bir kadın kadını tanımıyormuş
bu benim kızım değil demiş yüzünü açın demiş bir açmışlar yaratık gibi kabusla uyanmış kadın
ama diyor duak var gelinlik var ve çocuk yani beni bu halimle hiç görmemiş rüyasında ama benmişim güya..
anlatabildim galiba tedirgin oldum bende annem öyle çok rüya görmez ayy ürktüm bende..
herkese iyi geceler kendinize dikkat edin herkes için iyi bereketli bir hafta olsun inşallah..
semracım bu carsamba ne yap ne et öğren artık bebişin cinsiyetini.öğrenene kadar kalkmam ben olsam ultrasondan bu kadar terbiyeli olduguna göre kız heralde bu bebiş.
dun gece yazmaya devam edicektim ama sayfa sapıttı yazdıklarımı gönderemedim bir türlü
ama siz girebilmişssiniz umarım herkes için guzel bir hafta olur...
zaten yeni yıl geldi yeni bir baslangıc yapıcaz diy mi....
esimde rüyasında yavru deve görmüş onun da ruya tabirin cocuk demekmiş.
valla ruyalar gercek olsa demekten baska care yok kızlar.
denizcim o kadar özledin eşini ayıpçı olabilirsin zaten tedavide epey ara vericeksiniz onun için simdiden bırakma derim ben.
dun gece yazmaya devam edicektim ama sayfa sapıttı yazdıklarımı gönderemedim bir türlü
ama siz girebilmişssiniz umarım herkes için guzel bir hafta olur...
zaten yeni yıl geldi yeni bir baslangıc yapıcaz diy mi....
esimde rüyasında yavru deve görmüş onun da ruya tabirin cocuk demekmiş.
valla ruyalar gercek olsa demekten baska care yok kızlar.
kızlar kimseler yok mu yawwww
gunduzleri kimseler musait olmuyor biliyorum denizin de koçişi evde simdiiii
canım hoşbulduk tekrar.ya onu hiç duymamıştım şimdi 3 aşılama dahamı yaptırmak zorundayım tüp bebeğe geçmek için?
burda bi kadınla tanıştım daha doğrusu bi arkadaşımın teyzesi böyle şifalı bitkilerle kürler hazırlıyormuş bir sürü hastası var güvenip gidememiştim geçen konuştuk sadece bende bide hipotroid var bütün hormonlarını dengeleriz dedi o bitkisel kürle en fazla 6ay sürer dedi boğazımdada nodül var oda erir dedi.senden çok daha kötü durumdaki hastalarım çocuk sahibi oldu dedi.bizim çevredende varmış bir sürü böle çocuk sahibi olan.ona gitmek istiyorum artık dr a gitmek istemiyorum zaten enazından birsüre.ama adet olamadım hala.bende pko var bide.eylülde aşılama olmuştum enson.kasım 15de adet oldum aralık bitti hala olucam.bekliyorum işte belki bi sürpriz olur diye.alkisalkisalkis
canım ya ilk önce bana da çok saçma gelmişti ama sonra tutkunu oldum nasıl olduysa:))) çevremde o kadar çok ki oynayan birazda onlar itti yani.. ama senin için tam olur hem kocişin yokken canın sıkılmaz hemde alışverişi çok severiz ya orda herşeyi alabilirsin:))) ürünlerden kazanıyorsun ve aliyorsun oynasan alışırsın ama bulaşmasan mı yoksa saat geldiğinde dışardaysan eyvah benim ürünler olmuştur gideyimde biçeyim diye kendini paralıyorsun:)))
ben bazı rüyalara inanırım ve bazen başıma gelecek malum olur.... kürtajdan 3-4 gün önce denizi kumu masmavi olan bir kıyıdayım herşey çok şeffaf doğal değil bende kıyıda durmuşum elimde biraz irice bir balığı andıran ama şeklen sperme benzer bir şey ve o ellerimden kayıp gidiyor bende yavrum nereye diyorum o da dönüp anne ben gidiyorum diyor arkasından öylece kalakalıyorum ve gözden kaybolana dek gözlüyorum bunu kimseye anlatmadım çok kötü etkilenmiştim çünkü ve malesef birkaç gün sonra bebeğimi kaybettim yani malum oldu....
ben çok rüya görürüm ancak bazılarını çocukken gördüklerimde dahil unutamam bunlar benim gerçek rüyalarım derim hep acı yada tatlı benim işte:)))
semracım bu carsamba ne yap ne et öğren artık bebişin cinsiyetini.öğrenene kadar kalkmam ben olsam ultrasondan bu kadar terbiyeli olduguna göre kız heralde bu bebiş.
çok teşekkür ederim canım... ha bu arada inşallah annenin rüyası çıkar da bebişin gelir:))
kızlarrrrrr,nasılsınız bakalım,tekrar bir mrb diyeyim dedim.İyice vefasız zannetmeyin beni.2009 un son demleri artık.Güzel bir haberle kapatamadık yani bebek açısından tabii ki ama topiğimizin başlığı gibi yeni yıl,yeni umutlar...Az kaldı,Deniz bizden daha cesur çıktı ve hemen harekete geçti,Rabbim emeklerinin karsılığını verecek inşallah,sonra da bekleyip göreceğiz,kim ne yapacak ve ne zaman güzel haberi alacak....Ve verecek,paylaşacak mutluluğunu...
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaehihoyyyt
valla bakalım nolucak bukez belli olur inşallah,bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık ama cinsiyetini bilmiyorum.tabi herşeyin başı sağlık ama bencede kız bana benzemiş,çok edepli:kedi:
iple çekiyorum öğreneceğim günü,dr.umuda çoookkk seviyorum çok ilgili,çok tatlı birisi uzun süre kontrol ediyor zaten ama adamında yapacağı bişey yok,uyuşuk anacım babasına çekmiş.:sm_cool:
canım ne güzel dilekler hepimizin gönlünden geçen bu dilek gerçek olur inşallah semramız dileğide sağlıklı bir bebiş..
zaman yaklaştıkça stres basıyor haftaya bugünlerde başlamış olucak tedavi allahın izniylede ocak sonu gibi sizlere güzel haberi veririm hep beraber gün sayıcaz bana destek olacaksınız
olmazsa da yine siz destek olacaksınız..hayırlısı kısmet falan diyeceksiniz ama onlarda iyi gelecek:))) UMARIM...
şaka bir yana her türlü size ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?