Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben bazı rüyalara inanırım ve bazen başıma gelecek malum olur.... kürtajdan 3-4 gün önce denizi kumu masmavi olan bir kıyıdayım herşey çok şeffaf doğal değil bende kıyıda durmuşum elimde biraz irice bir balığı andıran ama şeklen sperme benzer bir şey ve o ellerimden kayıp gidiyor bende yavrum nereye diyorum o da dönüp anne ben gidiyorum diyor arkasından öylece kalakalıyorum ve gözden kaybolana dek gözlüyorum bunu kimseye anlatmadım çok kötü etkilenmiştim çünkü ve malesef birkaç gün sonra bebeğimi kaybettim yani malum oldu....
ben çok rüya görürüm ancak bazılarını çocukken gördüklerimde dahil unutamam bunlar benim gerçek rüyalarım derim hep acı yada tatlı benim işte:)))

semracım bu carsamba ne yap ne et öğren artık bebişin cinsiyetini.öğrenene kadar kalkmam ben olsam ultrasondan bu kadar terbiyeli olduguna göre kız heralde bu bebiş.

valla bende kesin öyle yapardım hatta diğer hastaları da yolcu eder sonra tekrar denerdim:)))

kız yoksa sizinki uzun boylu mu olacak?

oh özlemcim ne guzel döktürmüşün...
ah uzun kısa farketmez sağlıklı olsun hayırlısıyla bi gelsinde sekerim...

yeşil tekrar hoşgeldin umarım bir iki gun takılıp tekrar gitmezsin
bir test yaptın mı....

kızlarrrrrr,nasılsınız bakalım,tekrar bir mrb diyeyim dedim.ıyice vefasız zannetmeyin beni.2009 un son demleri artık.Güzel bir haberle kapatamadık yani bebek açısından tabii ki ama topiğimizin başlığı gibi yeni yıl,yeni umutlar...Az kaldı,Deniz bizden daha cesur çıktı ve hemen harekete geçti,Rabbim emeklerinin karsılığını verecek inşallah,sonra da bekleyip göreceğiz,kim ne yapacak ve ne zaman güzel haberi alacak....Ve verecek,paylaşacak mutluluğunu...

denizcim o kadar özledin eşini ayıpçı olabilirsin zaten tedavide epey ara vericeksiniz onun için simdiden bırakma derim ben.

canım siz anlıyorsunuz zaten dilimden..aynen öyle şurda ne kaldı ki ondan sonra yasak inşallah hamilelikte olursa yok tehlikeydi riskti derken baya bir zaman geçicek ya hayırlısı olsunda önemli değil..

inşallah canım rüyalarımız gerçek olsa ne güzel olurdu..

kızlar kimseler yok mu yawwww
gunduzleri kimseler musait olmuyor biliyorum denizin de koçişi evde simdiiii

evet canım ya evde birde ütüm bozuldu sinir etti çıktık çarşıya ütü almaya sanki hiç masraf yokmuş gibi..

inşallah canım ya evet eğer devlet raporuyla tüp bebek yaptırmak istersen iğne ile 2 kere aşılama geçirmen gerekiyor bende üniversite hast. gidiyordum sırf bu yüzden özelde devam ediyorum..bence dene ne zararı olucak ki duyduğumuz herşeyi yapıyoruz evde de..bende aşılama olacağı zaman incir kürü yapmıştım klmenle bile 3-4 adet çok güzel yumurtalar oluşmuştu eşimede keçiboynuzu yapıyoruz burda yapan birçok arkadaş var..kısacası ne duyarsak yapıyoruz belki işe yarar diye..inşallah bunlara gerek kalmaz ve hamilesindir...

ya işte hiç açmadığım için kuralları da bilmiyorum ben severim aslında oyun evde yalnızkende çok oynarım pc oyunu ama facede hiç takılmadım bir deneyim bakayım..ama zamanlı olması kötüymüş..işin olup giremezsen o zaman sakat galiba..

ay canım tüylerim diken diken oldu gerçekten doğru çıkmış keşke çıkmasaymış..canım ya demek ki seninde sezgilerin çok yüksek öyle derler ya sezgileri güçlü olanların rüyası çıkar diye..

semracım bu carsamba ne yap ne et öğren artık bebişin cinsiyetini.öğrenene kadar kalkmam ben olsam ultrasondan bu kadar terbiyeli olduguna göre kız heralde bu bebiş.

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaehihoyyyt

valla bakalım nolucak bukez belli olur inşallah,bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık ama cinsiyetini bilmiyorum.tabi herşeyin başı sağlık ama bencede kız bana benzemiş,çok edepli:kedi:

iple çekiyorum öğreneceğim günü,dr.umuda çoookkk seviyorum çok ilgili,çok tatlı birisi uzun süre kontrol ediyor zaten ama adamında yapacağı bişey yok,uyuşuk anacım babasına çekmiş.:sm_cool:

canım ne güzel dilekler hepimizin gönlünden geçen bu dilek gerçek olur inşallah semramız dileğide sağlıklı bir bebiş..

zaman yaklaştıkça stres basıyor haftaya bugünlerde başlamış olucak tedavi allahın izniylede ocak sonu gibi sizlere güzel haberi veririm hep beraber gün sayıcaz bana destek olacaksınız
olmazsa da yine siz destek olacaksınız..hayırlısı kısmet falan diyeceksiniz ama onlarda iyi gelecek:))) UMARIM...

şaka bir yana her türlü size ihtiyacım var..

arkadaşlar benim eşimin arkadaşı ibrahim saraçoğlu nun yanında çalışıyor.eşim geçen yaz ibrahim saraçoğlu ile görüşmüştü ona mutlaka keçiboynuzu kürü yap demişti.biz yapmadık ama,kokusu iğrençmiş içemedi.bir arkadaşımızda pko hastası onnlarında olmuyordu çocuğu tedavi ile oldu ama o kız soğan kürü yaptı bence bunları deneyin.bu ikisi gerçekden çok önemli.ben aşılamam yapılırken soğan kürü yaptım ama düzenli içemedim.belki faydası olmuştur diye düşünüyorum yumişlerin büyümesinde.

ya çok heyecan bastı benii...yeni yıla girmeden göstersin bebiş kendini..semracım demek hissettin hareketlerini ayya ne güzel bir duygudur..allahım sağlıkla sonuna kadar devam ettirsin ve sağlıkla doğmasını nasip etsin...

canım benim bu yeni yıl hepimize çooookk uğurlu çoook güzel gelecek ben inanıyorum.benim dileğim bebeğimi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebilmek,sizlerinde birer ,ikişer, bebişleriniz olması.yüce rabbim dualarımızı kabul eder,biz sadece kalbimizi temiztutalım yeter.herşey güzel olucak ben çoook inanıyorum,lütfen sizde inanın ve şimdiden sonra yeni yıla gerçekden çok güzel pozitif umutlarla girelim.burda kimse olumsuz olmasın,beni dinleyin gerçekden böyle olucak.hepinizi çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…