aaaaaaa tabi biz ne isterlerse üşenmeden yaparız ama onlar her nedense bazı durumlarda böyle davranırlar biz aynısını yapsak küserler:)) neyse seninki zayıflamış iyi bak yazık özlemiştir yemeklerini falan neyi seviyorsa onu yap....
deniz35 canım sorma hep şanssızlık özle hastaneye gidiyom bide.izmire yazın gelince yaptırmak istiyomda kimsenin duymasını istemiyom eşimin ailesinin ondan dolayı tereddütlüyüm burda bi tüp bebek merkezi var orayı araştırcm bakalım.insanlar geri kafalı tüp bebeği kötü bişey sanıyolar aman ya hep sorun bıktım valla...emeklerimiz boşa gidiyo allahım ne olur fazla aratma hepimize ver...öpüyorum cnmm görüşürüz sen ne yaptın son durumun nedir?
arkadaşlar selamlar bayağdır giremiyordum buldum sizi ama.yeni forum iyi olmuş inş hepimize mutlu haberler almak nasip olur.ben 3 aşılama yaptırmıştım klomenle şuan beklemedeyim.adet olamadım bu ay hala umarım bi sürpriz olur.ama dr umu değiştiricem.hayırlısı olsun inş.iyi bakın kendinize dualarınızı eksik etmeyin.
fırsat bulunca herkese tek tek cevap yazıcam arkadaslar.....
şimdi farmville yapmam lazım yoksa ürünlerim çürür...
Bak bak şeker tatlısına sen,bana da küsermiş,zorrrrrrrr küsersin sen bana:) Bir küs valla gelirim yanına,kendimi affettirinceye kadar yanundan gitmem.Şimdi,bu kış kıyamette beni oralara kadar getirtmehadi burp un mazereti varda bu tuanay hanım nerelerde niye bu kadar az giriyor...
kafamın tasını attırma küserim bakkkklülülülülülü
tekrar hoşgeldin canım arayıp buldun demek bizi..bende klomenle 2 aşılama geçirdim ama sonrasında tüp bebek için raporda saymadılar iğne ile aşılama olması lazımmış sende böyle birşey düşünürsen aklında olsun bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun tedavi açısından?
ay öyle yapıyorum zaten biz yemeği severiz bende öyle onunla bir göbüş yapcam valla tedavi öncesi de hiç almak istemiyorum ben yemeyince bu sefer o da kızıyor yiceksin diye..
aynen tatlım biz üşenmeyiz onlara gelince of püf malesef öyle bende birşey demiyorum hizmette sınır yok:))
klava:
geliyor şu farmille olayına hiç bulaşmadım nasıl oynanır bilmiyorum ama listemdeki çoğu arkadaş senle özlemde dahil farmille tutkunusunuz anlaşılan...
ne bu yoğunluk kızım ya.. kendi işin olunca insan daha bir özverili oluyor değil mi aman iş olsunda yoğunluk yorgunluk geçer..kolay gelsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?