Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay öyle yapıyorum zaten biz yemeği severiz bende öyle onunla bir göbüş yapcam valla tedavi öncesi de hiç almak istemiyorum ben yemeyince bu sefer o da kızıyor yiceksin diye..

aynen tatlım biz üşenmeyiz onlara gelince of püf malesef öyle bende birşey demiyorum hizmette sınır yok:))

canım ben tüp bebeğe başladım kısa protokol doğum kont. kullanıyorum ocak 1 gibi adet olacam adetin 3. günüde merkezde iğnlerle tedavi başlıyacak bir aksilik olmazsa ocağın 20 sine kadar transfer falan biter diye düşünüyorum ocak sonunda tahlil için çağırırlar..inşallah bir sorun çıkmaz yumurta oluşur ve döllenme sağlanırsa tabi bunlar düşük ihtimal ama yine olma ihtimali var..umarım seninde bir an önce sonuca ulaşır ama bence o kadar para harcıyorsunuz bir işe yarasın başkalarının ne dediğini o kadar önemseme bence ben senin ailenin izmirde olduğunu zannediyordum o yüzden dedim demek kayınvalidenlerde izmirde...canım kimseyi düşünme sen ve eşin önemlisin...inşallah tüp bebeğe falan gerek kalmaz ama ben tedavinin neden iptal edildiğini anlamadım iğneleri vurulduktan sonra ne oldu?

tamam şimdi hatırladım kanaman gelicekti değil mi ama neden böyle olduğunu söylemedi mi doktor sonuçta tedavide bir yanlışlık olabilir özele gittiğin için söylüyorum para tuzağıda olabilir en son doktorunu değiştirdiğinde memnun olduğunu söylemiştin..hayırlısı olsun canım ya...

tekrar hoşgeldin canım arayıp buldun demek bizi..bende klomenle 2 aşılama geçirdim ama sonrasında tüp bebek için raporda saymadılar iğne ile aşılama olması lazımmış sende böyle birşey düşünürsen aklında olsun bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun tedavi açısından?

fırsat bulunca herkese tek tek cevap yazıcam arkadaslar.....
şimdi farmville yapmam lazım yoksa ürünlerim çürür...

klava:
geliyor şu farmille olayına hiç bulaşmadım nasıl oynanır bilmiyorum ama listemdeki çoğu arkadaş senle özlemde dahil farmille tutkunusunuz anlaşılan...
ne bu yoğunluk kızım ya.. kendi işin olunca insan daha bir özverili oluyor değil mi aman iş olsunda yoğunluk yorgunluk geçer..kolay gelsin sana

Son düzenleme:
annem geçen rüya görmüş yorumlayın kızlar
beni evlendiriyormuş düğün salonunda göbek atmış oynamış
sonra kızımı görcem demiş ben daha yokmuşum piyasada
sonra bi oaday sokmuşlar yatakta yatan ufak bir çocuk üstünde gelinlik yüzü örtülü
kızım nerde demiş burda demişler başımda da bir kadın kadını tanımıyormuş
bu benim kızım değil demiş yüzünü açın demiş bir açmışlar yaratık gibi kabusla uyanmış kadın
ama diyor duak var gelinlik var ve çocuk yani beni bu halimle hiç görmemiş rüyasında ama benmişim güya..

anlatabildim galiba tedirgin oldum bende annem öyle çok rüya görmez ayy ürktüm bende..

herkese iyi geceler kendinize dikkat edin herkes için iyi bereketli bir hafta olsun inşallah..

denizcim valla gelinlik düğün cocuk dememk benim bildiğim hadi hayırlısı valla.tüpte sansın yuksek zaten.az kaldı guzel haberlerini almaya caım.
evet ya cılgınlar gibi farmville oynuyorum aslında bilgisayar oyunlarını fian sevmem ama iyi kafamı dağıtıyor oyalıyor insanı.
canım kendi işin olunca hem daha cok calısasın geliyor hemde bazı yuklere mecbursun mesaim bitti giderim diyemiyorsun buda işin zor kısmı iişte.

dun gece yazmaya devam edicektim ama sayfa sapıttı yazdıklarımı gönderemedim bir türlü
ama siz girebilmişssiniz umarım herkes için guzel bir hafta olur...
zaten yeni yıl geldi yeni bir baslangıc yapıcaz diy mi....
esimde rüyasında yavru deve görmüş onun da ruya tabirin cocuk demekmiş.
valla ruyalar gercek olsa demekten baska care yok kızlar.

denizcim o kadar özledin eşini ayıpçı olabilirsin zaten tedavide epey ara vericeksiniz onun için simdiden bırakma derim ben.

ys88 üzüldüm canım tedavide yasadıklarına bence buyuk sehirde devam et artık bu kadar yıpratma kendini.bak bende güvenim sarsıldıgı için beklemedeyim ama bundan sonra buyuk şehirde devam edicem canım

hadi burp un mazereti varda bu tuanay hanım nerelerde niye bu kadar az giriyor...
kafamın tasını attırma küserim bakkkklülülülülülü

semracım bu carsamba ne yap ne et öğren artık bebişin cinsiyetini.öğrenene kadar kalkmam ben olsam ultrasondan bu kadar terbiyeli olduguna göre kız heralde bu bebiş.

hadi burp un mazereti varda bu tuanay hanım nerelerde niye bu kadar az giriyor...
kafamın tasını attırma küserim bakkkklülülülülülü
Bak bak şeker tatlısına sen,bana da küsermiş,zorrrrrrrr küsersin sen bana:) Bir küs valla gelirim yanına,kendimi affettirinceye kadar yanundan gitmem.Şimdi,bu kış kıyamette beni oralara kadar getirtmelmaz:Çok fazla giremesemde,sizinleyim,yeni yılda söz,farklı olacak herşey.yerimseniben

tuanayım soz bak yeni yılda farklı olsun seni daha cok görelim valla kusmek iyi fikir galiba bu sayede görüşmüş oluruz ne dersin sen en iyisi kustur kendini

kızlar kimseler yok mu yawwww
gunduzleri kimseler musait olmuyor biliyorum denizin de koçişi evde simdiiii

özlemişim ya gunduz burda kendi kend,ime trakılmayı nede olsa gunduzlerin hakimi benim di mi ama

canım hoşbulduk tekrar.ya onu hiç duymamıştım şimdi 3 aşılama dahamı yaptırmak zorundayım tüp bebeğe geçmek için?
burda bi kadınla tanıştım daha doğrusu bi arkadaşımın teyzesi böyle şifalı bitkilerle kürler hazırlıyormuş bir sürü hastası var güvenip gidememiştim geçen konuştuk sadece bende bide hipotroid var bütün hormonlarını dengeleriz dedi o bitkisel kürle en fazla 6ay sürer dedi boğazımdada nodül var oda erir dedi.senden çok daha kötü durumdaki hastalarım çocuk sahibi oldu dedi.bizim çevredende varmış bir sürü böle çocuk sahibi olan.ona gitmek istiyorum artık dr a gitmek istemiyorum zaten enazından birsüre.ama adet olamadım hala.bende pko var bide.eylülde aşılama olmuştum enson.kasım 15de adet oldum aralık bitti hala olucam.bekliyorum işte belki bi sürpriz olur diye.alkisalkisalkis

valla öyle diye diye kilo aldırıyorlar dikkat et:)) bence sen süpersin ya ihtiyacın yok ...

bizim evdede hizmette sınıt yok........

canım ya ilk önce bana da çok saçma gelmişti ama sonra tutkunu oldum nasıl olduysa:))) çevremde o kadar çok ki oynayan birazda onlar itti yani.. ama senin için tam olur hem kocişin yokken canın sıkılmaz hemde alışverişi çok severiz ya orda herşeyi alabilirsin:))) ürünlerden kazanıyorsun ve aliyorsun oynasan alışırsın ama bulaşmasan mı yoksa saat geldiğinde dışardaysan eyvah benim ürünler olmuştur gideyimde biçeyim diye kendini paralıyorsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…