ya çok heyecan bastı benii...yeni yıla girmeden göstersin bebiş kendini..semracım demek hissettin hareketlerini ayya ne güzel bir duygudur..allahım sağlıkla sonuna kadar devam ettirsin ve sağlıkla doğmasını nasip etsin...
oh özlemcim ne guzel döktürmüşün...
ah uzun kısa farketmez sağlıklı olsun hayırlısıyla bi gelsinde sekerim...
kızlarrrrrr,nasılsınız bakalım,tekrar bir mrb diyeyim dedim.İyice vefasız zannetmeyin beni.2009 un son demleri artık.Güzel bir haberle kapatamadık yani bebek açısından tabii ki ama topiğimizin başlığı gibi yeni yıl,yeni umutlar...Az kaldı,Deniz bizden daha cesur çıktı ve hemen harekete geçti,Rabbim emeklerinin karsılığını verecek inşallah,sonra da bekleyip göreceğiz,kim ne yapacak ve ne zaman güzel haberi alacak....Ve verecek,paylaşacak mutluluğunu...
ya işte hiç açmadığım için kuralları da bilmiyorum ben severim aslında oyun evde yalnızkende çok oynarım pc oyunu ama facede hiç takılmadım bir deneyim bakayım..ama zamanlı olması kötüymüş..işin olup giremezsen o zaman sakat galiba..
ay canım tüylerim diken diken oldu gerçekten doğru çıkmış keşke çıkmasaymış..canım ya demek ki seninde sezgilerin çok yüksek öyle derler ya sezgileri güçlü olanların rüyası çıkar diye..
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaehihoyyyt
valla bakalım nolucak bukez belli olur inşallah,bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık ama cinsiyetini bilmiyorum.tabi herşeyin başı sağlık ama bencede kız bana benzemiş,çok edepli:kedi:
iple çekiyorum öğreneceğim günü,dr.umuda çoookkk seviyorum çok ilgili,çok tatlı birisi uzun süre kontrol ediyor zaten ama adamında yapacağı bişey yok,uyuşuk anacım babasına çekmiş.:sm_cool:
canım ne güzel dilekler hepimizin gönlünden geçen bu dilek gerçek olur inşallah semramız dileğide sağlıklı bir bebiş..
zaman yaklaştıkça stres basıyor haftaya bugünlerde başlamış olucak tedavi allahın izniylede ocak sonu gibi sizlere güzel haberi veririm hep beraber gün sayıcaz bana destek olacaksınız
olmazsa da yine siz destek olacaksınız..hayırlısı kısmet falan diyeceksiniz ama onlarda iyi gelecek:))) UMARIM...
şaka bir yana her türlü size ihtiyacım var..
arkadaşlar benim eşimin arkadaşı ibrahim saraçoğlu nun yanında çalışıyor.eşim geçen yaz ibrahim saraçoğlu ile görüşmüştü ona mutlaka keçiboynuzu kürü yap demişti.biz yapmadık ama,kokusu iğrençmiş içemedi.bir arkadaşımızda pko hastası onnlarında olmuyordu çocuğu tedavi ile oldu ama o kız soğan kürü yaptı bence bunları deneyin.bu ikisi gerçekden çok önemli.ben aşılamam yapılırken soğan kürü yaptım ama düzenli içemedim.belki faydası olmuştur diye düşünüyorum yumişlerin büyümesinde.
ben geldim kimsecikler kalmamış...
rüya demişken ben de bebeğimi kaybetmeden önce görmüştüm rüyamda bebeğin kalp atışı yok diyodu doktor((sonra duyuldu dedi sapsarıydı miniğim (
3-4 gün sonra öğrendikki ölmüş
beni de geçen hafta 3 kişi aradı hamilemisin rüyamda hamileymişsin diye
kayınvalidem
kız kardeşim ve bi arkadaşım
hepsi de oğlum olmuş görmüş
hayırlısı dedik
artık seni rüyamda gördüm diyene hamilemiymişim diyorum:)))
özleem namaz falan yok canım abdest al oku
orda bi ayet var tam emin değilim ama
Allah a ibadette sabırlı ol gibi bişiy diyo tam hatırlayamadım o çok etkiliyodu beni
dene mutlaka bi arkadaşıma da demiştim tüp bebek tutumadı sonraki ay doğal yoldan hamile kaldı
ezel i izlicem şimdi başlaı bile
hala adet yok söktürücüm yarın sabah son 10 gün içinde olması lazım heralde
ateşlenip duruyorum atletle geziyorum evde:)))
öptüm herkesi gündüz çok giremiorum okuldan sonra yemek falan antibiyotik uyku yapıyo cup düşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?