Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım evet hissedebiliyorum artık yavaş yavaş.sola doğru yattığım zaman özellikle geceeleri hareketli gündüz ara sıra sanki içimde bi gurultu oluyoo..tuhaf bişey.güzel dileklerim için çok teşekkür ederim.lütfen bana dua edin,çok ihtiyacım var bundan sonra.allahım sizlerde tattırsın denizcim çok güzel bir duygu.

denicim ben çıkıyorum biraz uzanıcam.kendine iyi bak canım.öpüldün.

ben geldim kimsecikler kalmamış...
rüya demişken ben de bebeğimi kaybetmeden önce görmüştüm rüyamda bebeğin kalp atışı yok diyodu doktor((sonra duyuldu dedi sapsarıydı miniğim(
3-4 gün sonra öğrendikki ölmüş
beni de geçen hafta 3 kişi aradı hamilemisin rüyamda hamileymişsin diye
kayınvalidem
kız kardeşim ve bi arkadaşım
hepsi de oğlum olmuş görmüş
hayırlısı dedik
artık seni rüyamda gördüm diyene hamilemiymişim diyorum:)))

özleem namaz falan yok canım abdest al oku
orda bi ayet var tam emin değilim ama
Allah a ibadette sabırlı ol gibi bişiy diyo tam hatırlayamadım o çok etkiliyodu beni
dene mutlaka bi arkadaşıma da demiştim tüp bebek tutumadı sonraki ay doğal yoldan hamile kaldı

semra hayırlısı sanki kız gibi ama:))))))
inşallah çok şirin fıstık gibi bi kızın olur
tabi önce sağlık

ezel i izlicem şimdi başlaı bile
hala adet yok söktürücüm yarın sabah son 10 gün içinde olması lazım heralde
ateşlenip duruyorum atletle geziyorum evde:)))
öptüm herkesi gündüz çok giremiorum okuldan sonra yemek falan antibiyotik uyku yapıyo cup düşüyorum

oh özlemcim ne guzel döktürmüşün...
ah uzun kısa farketmez sağlıklı olsun hayırlısıyla bi gelsinde sekerim...

öyle canım ya eli ayağı düzgün olsun da sağlıcakla gelsinde gerisi boş....kaydirigubbakcemile5

yeni yılımızda herşey çok güzel olur inşallah .ben geriye döndüğümde yaşamayı istemediğim bir yıl ,kötü anılarla dolu bir yıl olacak 2009... inşallah 2010 hepimize tüm güzelliğiyle gelir ....

hayır hayatım bitkilerin çürümesi öyle hemen olmuyor ben sadece biçip yeniden ekeyim biras para kazanayım diye yapıyorum:))) yoksa zaman diye birşey yok hem 2-3 günde gelişen bitkiler bile var öyle her saat başı oturmana gerek yok ama eşin gidince kısa süreliler seni daha çok oyalar... tarlanı zamanla büyütürsün kazandığın paralarlada herşeyi alırsın...

evet canım ya benimde azarken öyle oldu( ona öyle bir gitme yavrum deyişim vardıki anlatamam çok kötüydü kısacası... ben sezgilerime çok güvenirim ama öyle zamanlar olurki hani derler ya içimden gelmesi lazım diye öyle olur herzaman olmaz... öyle olsa önemi değeri kalmaz değil mi?

hep öyle olur zaten kötü huylar babaya iyi huylar anneye değil mi? neyse işallah bu kez annesi gibi davranır:)))

canım ya ne güzel artık tedaviye başlayan ve başaracak biri var... hayırlısıyla çok güzel olacak herşey inşallah... biz senin hep yanındayız şekerim...

ya bu kürleri bende çok duyuyorum ama hiç yapmadım tek eşim keçiboynuzu kürü yapıyor bakalım ne olacak bende incir yiyeyim diyorum....

evet canım ya malum oluyor bazen işte ... inşallah sizinkilerinde rüyaları gerçekleşir...
tamam canım ya okuyum bakalım:)) inşallah faydası olur tatlım:))

ayyy sende bizimki gibi ezelcisin demek:)) bende söktürücü kullandım ondan 10 gün sonra oldum hemen getirmiyor bazen endişe etme... öyle atletle falanda dolaşıp hasta falan olma ilaçlarını al tabi ama bizide ihmal etme tatlım:))

kimsecikler kalmamıs galiba...
tuanayım ananeme gittim söylemesi ayıp börek yapmış ta şimdi geldim.
bende ezelciyim kızlar bide kapalıcarsıyı cok seviyorum artık birini netten takip ediyorum...

simdididen söylüyorum yılbasına yeğenim geliyor ben biraz az girerim nete bana kızmak yok aylardır görmedim kokusunu özledim yaaaa

bu arada ben domuz gribi asısı olmaya karar verdim kızlar...bu hafta olucam.tereddütlüüym ama ya hamile kalırsam diyorum
semra senin doktorun bişey demedi mi ası için..

bu duayı bende okuycam bu aralar öyle uzaklaştım ki ibadetlerden...

denizcim özlemin dediği gibi sürekli girmen gerekli değil ama basta sıkıcı gibi görünsede acayip sarıyor insanı.hatta bi ara ben ürünlerimin toplanıs saatine göre işlerimi yapıyor gezmeleri ayarlıyordum

bu arada ben durduk yere eşime bir süpriz yapmak istiyorum kızlar söyle değişik bir fikri olan varsa benle paylaşşsın lütfennn.
onu mutlu etmek istiyorum
bu arada eşimde diyette 8 kilo verdi inanamıyorum azmine...
herkes banada vermişssin diyor ama tartıda değişen bişey yok sanırım iğnelerin etkisi geçti vücudumda ki şişme inmeye basladı
dnizcim senin için öyle heyecanlanıyorum ki sanki kendim tedaviye baslıcak gibiyimm
pozitif bi habere cok az kalmış gibi hisediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…