kızlar size bişi dicem ben şu kisti falan hallettikten sonra hamile değilim adet oldum diye üzülürsem hatırlatın bana bu günlerimi bi zamanlar adet olıym diye yalvarıyodun deyin bana tamam mı???????????????
korkuyorum şimdi yeni yıla adetli giresem bütün 1 yıl adet olurum diyekafamçokkarıştı
sağol denizcim borçla aldık Allahtan kredi değil de faiz ödemeyeceğiz
Allah size de ödeme kolaylığı versin
slm özlem gelemedim bugün zaten geç kalktım sonra ufak bi ağlama faslı kalktım ki karnım davul gibi zaten fitil denen iğrenç şey beni bunaltıyo geri geliyo beyaz beyaz iiiiiiiiiğğğreeeeeeeeeeeennnnnnnç
akşam da kasık ağrım vardı delirdim sabah
eşim de kahvaltıyı hazırlarken yanımda dur dedim durmadı
patladım sonra ağla ağla içim çıktı
hepsi bahane aslında adet olamamak geriyo huzursuz ediyo beni çocuklara da çok bağırıyorum
sonra toparlandım temizlik sürücü eğitimi akşam yemeği ütü derken anca gelebildim
meryem suresi çocuk sahibi olmak isteyenler için okunmalıymış ben ramazanda başlamıştım 40 a tamamlamak gerekiyomuş benim 40 olmadan gelmişti bebeğim ben ce oku adet olıym bitiym ben de başlıcam yeniden türkçesinden okuyorum anlayarak,çok huzurlu oluyodum tavsiye ederim özlem anlayarak okuyunca daha etkili oluyo terapi gibi geliyodu bana
kızlaaaarrrrrrrrr du edin bana ya adetim gelsin artıııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
özlemcim bizim ameliyatı da o doktor yaptı aynen bize de çok fayda görürsünüz demişti
inşallah düzelecek yorma kendini sen
bu arada azminden dolayı tebrikler 3 kilo çok güzeel:)))))
aslında bana da lazım azcık ama hiç bulaşmıyorum bi de o stresi çekemem şimdi
kızlar slm nasılsınız netim yoktu 2 haftadır giremedim kusura bakmayın.umarım iyisinizdir.ben 25 tane menogon kullandım ama drumun beceriksizliği yüzünden tedavim iptal oldu.önceki aşılamada iğneleri çift vurundum 6 günde büyüdü bu dra dediğim halde tek tek vurdurdu tedaviyi uzattı ama en son usgde iptal edelim kanaman gelcek dedi çok üzgünüm bunalım takılıyom resmen umutlarım hayallerim hepsi gitti yerle bir oldu.yaza kadar normal yolla deniycez yazın tüp bebek düşünüyom daha fazla bu hasrete dayanamayacağım allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bi durum kendinize işyi bakın öptüm hepinizi....mafoldumben
kızlar size bişi dicem ben şu kisti falan hallettikten sonra hamile değilim adet oldum diye üzülürsem hatırlatın bana bu günlerimi bi zamanlar adet olıym diye yalvarıyodun deyin bana tamam mı???????????????
korkuyorum şimdi yeni yıla adetli giresem bütün 1 yıl adet olurum diyekafamçokkarıştı
kılzar 25 aralığa kadar okudum aklımdan uçmadan yazmak istedim...
öncelikle özlemcim dünü seninle paylaşamdığım için çok üzgünüm inan bırak yazmayı pc yi açıcak vakitbile bulamadım allahım öbür dünyada seni meleğinle buluştursun inşallah canım arkadaşının hamile haberini alınca nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum aynı duyguyu geçen sene bende yaşamıştım..çok üzgünüm arkadaşım..
bebingcim canım bana kızma tamam mı anlatınca hak vericeksin cuma akşamı abimler babamlar yemeğe geldi bütün gün hazırlık yap yemekten sonra geç saate kadar çay muhabbeti hadi onlar gitti ortalığı topla pestilim çıktı ertesi gün kalktım kahvaltı evi toparla süpür hazırlık yap akşama da eşimin iş arkadaşlarından bir aile oturmaya geldi geç saate kadar otur okey falan oynadık bugün 2 de kalktık abarttık biraz kahvaltı gene evi yopla salon darma duman:)) yemek yap ye bu saat oldu yarın eşim de izinli evde yani ama biraz mola kafa dinliycez..
yani durum bu nefes alcak halim kalmadı mutfak topla dağıt topla bir hal oldum...
şimdi geriye kalanları okuma vaktii...
kızlar kıskandım valla muhabbet o kadar ilerlemiş ki okuyup okuyup öyle yazıyorum..bebingcim canım önce benden pozitif sonuç bekliyoruz inşallah dileklerimiz gerçek olur..
burpcum o beli bükme meseleleri bizide vurucak seni çok iyi anlıyorum hesap kitap allah sonumuzu hayra çıkarsın bizde eşim yurt dışına gitmeden bir iki gün önce note book almıştık çok kullanışlı valla şimdi evde boş boş duruyor ama işe yaradığı zamanda oluyor aslında maaddi açıdan fazla geldi ama mecbur kaldık daha çok görüşmek için..
mavimcim arabanız hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin borçla aldıysanız en kısa zamanda ödemek nasip olsun :))biz öyle aldık da hala bitiremedik:))
bizim yıl başı planımız arkadaşların evinde kutluycaz davet ettiler yemeğe de gece yaklaşırken da dışar sahile çıkmayı düşünüyoruz havada çok bozuk olmazsa yürüyüş yapıp döneriz
bende eşime hediyesini aldımda verdim bile kızlar daynamadım o güne kadar o da sağ olsun kıbrıstan türkiyeden yarı fiyatına çok güzel parfümler almış..biz hediye olayını hallettik yani..
özlemcim lütfen bu kadar karamsar olma hepimizin içinde bir umut başka ne yapabiliriz ki yeni yılda dualarımız dilkelerimiz hep birbirimiz için...
yok tatlım yatılı değildi ama anlattım ya dün gelenler gece 3 buçuıkta gittiler ortalığı bıraktım yatağa nasıl attım kendimi bilmiyorum bizimkide sırnaşıyo ama nasıl kolumu kaldırcak halim yok ayıp oldu ama yapcak bişey yok yani neyse allahtan anlayışlı bir kocişim var:)))ay çok ayıp şeyler yazdım utandım şimdi:))
kızlar tebrik ediyorum sizi sayfalar dolmuş 1 saati geçmiş nasıl oldu anlamadım eşim dır dır etmeye başladı çayınıda kendi koyuyor zor geldi beyfendiye:)))gece fırsatım olursa yine gelicem görüşürüz
ayıpçı seni:))) canım ya gecenin üçünde hemde misafir ağırlamışsın olmazdı zaten ya:)))opuyorumnanaktan
canım benim çok teşekkür ederim bugün birazda olsa iyiyim... zaten bebiş bir gelse hepimizin sıkıntısı bitecek belki bu yaşadıklarımızı hatırlamayacağız bile ve inşallah olacak ....
sende ne yorulmuşsundur ya yap boz gibi oldu desene ... bir ara bana da uğrasan?:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?