Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mavimcim sen olda yeni yılı falan boşver bende muhtemelen yeni yıla adetli giricem tek olsun da bizim için hayırlı olucak ilaç kullanmaya başladın ya gelir merak etme sen böyle stres yaptıkca gelmez bak..

sağol denizcim borçla aldık Allahtan kredi değil de faiz ödemeyeceğiz
Allah size de ödeme kolaylığı versin

amin canım sağol ya hepimize bizimde az kaldı sayılır tüp bebekle çakışacak ama napalım şükür yine halimize...

kızlar tebrik ediyorum sizi sayfalar dolmuş 1 saati geçmiş nasıl oldu anlamadım eşim dır dır etmeye başladı çayınıda kendi koyuyor zor geldi beyfendiye:)))gece fırsatım olursa yine gelicem görüşürüz

canım ya o fitil öyle yapıyor malesef... kasık ağrın için kendini sıcak tutmaya çalış acaba adet yaklaştı mı ondan mı ? inşallah olursun bende bekliyorum 3-5 güne kadar ama bende de hiiiiiç belirti yok inşallah sorun olmaz ilaçla olmuştum geçen ayda zaten(( benden de sana atladı bu ağlama krizi ((
ben bugün hiçbir iş yapamadım sular yoktu hala da yok( artık salıya falan yapayım diyorum bakalım...

bende okuyum bakalım öncesinde yapılması gerekenler var mı ne biliyim namaz gibi birşeyler falan? inşallah duam ulaşır yaradana da benim de olur bebişim...

benimde gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnn bana da dua edinnnnnn .... ay mavi ya çankırının havasından mı suyundan mı olamıyoruz biz:)) benim hiç böyle sorunlarım olmazdı....

azcıksa hemen gider kilolar ya benim çooooooooooooook..........opuyorumnanaktan

yne dr lar var anlatırsın anlamazlar kendi dediklerini yapıp bizi yıpratıp umutlarımızı tüketirler... neyse deneyin belki olur olmazsa da yaza yapın bari... hakkınızda hayırlısı inşallah...

ayy canım ya böyle bir saplantıya girme ne olur... olur mu hiç öyle şey:))) hatırlatırız tamam ama senin bebiş gelecek benle göbek tokuşturacaksın unutma:)):CüvCüv::CüvCüv:

canım benim çok teşekkür ederim bugün birazda olsa iyiyim... zaten bebiş bir gelse hepimizin sıkıntısı bitecek belki bu yaşadıklarımızı hatırlamayacağız bile ve inşallah olacak ....
sende ne yorulmuşsundur ya yap boz gibi oldu desene ... bir ara bana da uğrasan?:)))

canım ya geçti artık ama delipte geçti derler ya öyle oldu biras:))))))

ayıpçı seni:))) canım ya gecenin üçünde hemde misafir ağırlamışsın olmazdı zaten ya:)))opuyorumnanaktan

aaaaaaa tabi biz ne isterlerse üşenmeden yaparız ama onlar her nedense bazı durumlarda böyle davranırlar biz aynısını yapsak küserler:)) neyse seninki zayıflamış iyi bak yazık özlemiştir yemeklerini falan neyi seviyorsa onu yap....

kimsecikler kalmamaıs yaaa
anca gelebildim kızlar.işlerin cok buyuk kısmı bitti valla rahatladım
evrak işleri var birazda dagınıklık olur gider artık

masallah yoruldum okurken doldurmussunuz sayfaları aferin size...yeni yılda eksik gunlerimi de tamamlıcam merak etmeyin kızlar

fırsat bulunca herkese tek tek cevap yazıcam arkadaslar.....
şimdi farmville yapmam lazım yoksa ürünlerim çürür...

fırsat bulunca herkese tek tek cevap yazıcam arkadaslar.....
şimdi farmville yapmam lazım yoksa ürünlerim çürür...
sayfa sapıtıyor arada ya

deniz35 canım sorma hep şanssızlık özle hastaneye gidiyom bide.izmire yazın gelince yaptırmak istiyomda kimsenin duymasını istemiyom eşimin ailesinin ondan dolayı tereddütlüyüm burda bi tüp bebek merkezi var orayı araştırcm bakalım.insanlar geri kafalı tüp bebeği kötü bişey sanıyolar aman ya hep sorun bıktım valla...emeklerimiz boşa gidiyo allahım ne olur fazla aratma hepimize ver...öpüyorum cnmm görüşürüz sen ne yaptın son durumun nedir?

arkadaşlar selamlar bayağdır giremiyordum buldum sizi ama.yeni forum iyi olmuş inş hepimize mutlu haberler almak nasip olur.ben 3 aşılama yaptırmıştım klomenle şuan beklemedeyim.adet olamadım bu ay hala umarım bi sürpriz olur.ama dr umu değiştiricem.hayırlısı olsun inş.iyi bakın kendinize dualarınızı eksik etmeyin.

canım benim aynen öyle yapboz yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…