Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kesinlikle varımmmopuyorumnanaktan

tuanayım yazdıklarını okurken gözlerim doldu ...ne güzel arkadaşlıklar var bizde böyle olabiliriz her ne kadar uzakta olsakta....

bebingim ya çektirdin canımı ama geçti neyse:)))
sırt ağrısı bende de var ev sıcak dışarı çıkınca soğuk ondan diyorum ben ama ... kendine dikkat et

denizcim yoksa yeni aldığın ütünle hala ütü mü yapıyorsun? :))))

yaaaa kızlar dersime dönmem gerekiyor yetiştiremedim zaten perşembe cuma cumartesi pazar şehir dışındayım off yarında tüm gün dersim var dolayısıyla ödevlerimi bugün bitirmem gerekiyor ama çatlıyorum okuyamadığım sayfalar var yani bensiz kaynatmayı içiniz elveriyormu yaa off ya aklım çok pis kalıyor haberiniz olsun

ama en azından tuanayım bebingim denizcim özlemcim semracım sizi muck muck öpüyorum biz tuanayın anlattığı hikayedeki kızların sanal versiyonlarıyız :)))

ys88 ve yeşil hoş geldiniz inşallah aramızda sizi daha sık görürüz

burpum ya olur mu hiç öyle şey rabbim inşallah sanada bizede nasip edecek sen inancını yitirme sakın... buna sen değil o karar verir bakarsın hiç umadığın anda göbişine bir melek konuverir.... umutsuzluk yok sen şimdiden pes etmişsin olur mu hiç öyle şey inanmak başarmanın yarısıdır unutma... hem destekler artacak dolayısıyla morallerde artacak :))) herşey çok güzel olacak bu yıl çünkü biz buna inandık ve inanmaya devam edeceğiz...

evet canım ya birde göreni düşün ne durumda ((
bende annelerin çocukları üzerinde inanılmaz bir 6. hisleri olduğuna inanıyorum ... bazen beni benden daha iyi biliyor şaşırıp kalıyorum.... bizde mi öyle olacağız acaba?

canım ya sen çalış tabi inşallah herşey yolunda gidecek ve düzene girecek ben senin başaracağına inanıyorum... sensiz kaynatmak olmuyor ama bizde paylaşmak istiyoruz sonuçta:)))) aklın kalsınki bize dönesin yaşasın kötülük....opuyorumnanaktan

yine ben geldim kimse yooook
adet söktürücüm bitti gelir heralde yakında
eşim kan tahlili vermişti şu bendeki enfeksiyon ona geçmiş mi diye şükür normalmiş geçmemiş

pozitif düşünme konusuna kesinlikle katılıyorum
ben hamile kaldığımda kimseye söyleyemedim ilk başta bişi olacak diye kalp atışını duymadan rahat etmem dedim
azcık midem bulanmasa bişey oldu diyodumm ve oldu

gerçekten olumsuz düşününce çıkmaza giriyo herşey
olumlu düşünücem hep ve üzülmeyeceğim
bebeğimin çok yakında olduğunu hissediyorum çünkü
hepimizin inşallah

evet canım benimde her zaman olmaz ama arada tutar temiz kalplyiz ondan herhalde:))

canım ya kıyamam ama unutmaya çalış artık bunları çok zor ama yeni süreçte seni olumsuz etkilemesin..

bravo eşine ne güzel valla şu anda aklıma gelen birşey yok ama düşününce gelirse bişeyler yazarım..

canım çok sağol biliyorum öyle hissettiğinizi çünkü bende sizler için öyle hissediyorum inşallah pozitif sonucu vermek nasip olur hem çok mutlu olurum hem de sizleri mutlu ederim..olumsuzlukları kırarız artık..

denizcim ütün hayırlı ugurlu olsun.tabi kocan gelmeden bütün herşeyi yıkadın ütüde dayanamadı bozuldu di miiii

sağol tatlım ya sorma aynen öyle o gelmeden bozuldu anneminkiyle devam ettim eşim elektronikçi yapar öyle şeyleri gelince baktı hafta sonu o da sinir oldu olmadı yani daha 3 yıl bile olmadan bozuldu ama evlenirken biraz ucuza gitmiştim borç var diye dandik almıştım şimdi acımdaım valla biraz tuzlu oldu ama olsun..

kızlar insanın sırtı tutulur mu yaaa
belim tutulurduda sırtım hiç arıza cıkarmazdı korkunc agrıyor yaaaa
kıpırdadıkca dayanamıyorum

geçmiş olsun canım ya dikkat et üşütme sırtını sıkı tut benimde olur arada..

canım okumaya fırsatım yok şimdi ama yarın okuyacağım çok güzel olduğu bebingin sözlerinden belli..

denizim ya temiz kalpliyiz demek öyle derler çünkü...
artık unutmaya çalışıyorum ama hani bazen insanın hayatında vardır iyi de olsa kötü de olsa unutulmaz anlar bu da öyle... artık pozitif düşünüyoruz asla umutsuzluğa yer yok:)))
senin tedavinin de olumlu sonuçlanacağına içten tüm yüreğimle inanıyorum... ve inşallah öyle de olacak..

denizcim dün eşin vardı anladık da bugun nerelerdesin yaaaa
kaç saattir giren olmamış...

canım benim annemle babam boşandı da annemle bugün bir sürü işlemn bağkur falan dolaştık maaş bağlanacak anneme sorma hem ev hem de dışarı işleri mahvetti şimdi de eşim gelmedenbakayım dedim bugün koşuşturmaca oldu biraz kusura bakma tatlımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…