O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.341
tuanayım aglamaktan yazamıyorum yaaaa
nasıl yani gerçek mi bu şimdiiii
allahım ben ne kadar aptalım diyorum simdi hep olmıcak tutmucak derken kendi kendime mi ettim.
hep regl olmayı bekledim hiç olmıcam demedim.
inanılmaz duygularla doluyum suan anlatamıyorum bile.keşke benim de böyle destek veren bir ordum olsaydı bu yasadıgım sehirde....doktor kontrollerine bile yalnız gidiyorum ben..,
burdan cıkan sonuc aynı sehirlerde yasamasak da kızlar bizde birbirimize böyle destek olmayılıyız hemen baslıyoruz denizciğimizin tedavisyle...herbirimiz saglıklı bebekler dogurana kadarda devam ediyoruz yılmak yok varmısınız kızlar....
özlem gerçekten rüyan tüylerimi ürpertti inşallah en kısa zamanda doğacak bebişinide rüyanda görürsün
denizim bence bu aralar çok sıkıntılısın ve annen hissetmiş hepimiz sıkıntılıyız bu bebek olaylarından içimize gömülmüş bir yarası var ve annen ister istemez hissetmiş bence böyle sıkıntını görmüş rüyasında hiç unutmam bir gün temizlik yaparken eski evimde pencereler ve balkon kapısı aliminyumdu balkon kapısının altını temizledim birden bir kalktım kapısına kafamı geçirdim kanadı ama üzülmesin diye anneme söylemedim bile annem aradı beni gece rüyamda kafanda kan vardı dediğinde şok oldum bunu annemle defalarca yaşamışımdır o yüzden ne dese dinlerim annemi iç güdüleri bizim üzerimizde çok güçlü cünkü
yaaaa kızlar dersime dönmem gerekiyor yetiştiremedim zaten perşembe cuma cumartesi pazar şehir dışındayım off yarında tüm gün dersim var dolayısıyla ödevlerimi bugün bitirmem gerekiyor ama çatlıyorum okuyamadığım sayfalar var yani bensiz kaynatmayı içiniz elveriyormu yaa off ya aklım çok pis kalıyor haberiniz olsun
evet canım ya benimde azarken öyle oldu( ona öyle bir gitme yavrum deyişim vardıki anlatamam çok kötüydü kısacası... ben sezgilerime çok güvenirim ama öyle zamanlar olurki hani derler ya içimden gelmesi lazım diye öyle olur herzaman olmaz... öyle olsa önemi değeri kalmaz değil mi?
evet canım ya benimde azarken öyle oldu( ona öyle bir gitme yavrum deyişim vardıki anlatamam çok kötüydü kısacası... ben sezgilerime çok güvenirim ama öyle zamanlar olurki hani derler ya içimden gelmesi lazım diye öyle olur herzaman olmaz... öyle olsa önemi değeri kalmaz değil mi?
canım ya ne güzel artık tedaviye başlayan ve başaracak biri var... hayırlısıyla çok güzel olacak herşey inşallah... biz senin hep yanındayız şekerim...
bu arada ben durduk yere eşime bir süpriz yapmak istiyorum kızlar söyle değişik bir fikri olan varsa benle paylaşşsın lütfennn.
onu mutlu etmek istiyorum
bu arada eşimde diyette 8 kilo verdi inanamıyorum azmine...
herkes banada vermişssin diyor ama tartıda değişen bişey yok sanırım iğnelerin etkisi geçti vücudumda ki şişme inmeye basladı
dnizcim senin için öyle heyecanlanıyorum ki sanki kendim tedaviye baslıcak gibiyimm
pozitif bi habere cok az kalmış gibi hisediyorum
denizcim ütün hayırlı ugurlu olsun.tabi kocan gelmeden bütün herşeyi yıkadın ütüde dayanamadı bozuldu di miiii
kızlar insanın sırtı tutulur mu yaaa
belim tutulurduda sırtım hiç arıza cıkarmazdı korkunc agrıyor yaaaa
kıpırdadıkca dayanamıyorum
Evet bebingcim,dayanışma ve pozitif düşünmenin en yüksek derecesini birbirimize karşı gösterir ve öyle düşünürsek,neden umutun yerinde biz olmayalım.Evet bu gerçek bir hikaya,ama daha büyük bir gerçek var,o da bizim kendi gerçekliğimiz.Kendi ümitlerimize sahip çıkalım ve birbirimizin ümit ışığı olalım.Buna gerçekten ihtiyacımız var.
denizcim dün eşin vardı anladık da bugun nerelerdesin yaaaa
kaç saattir giren olmamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?