özlem gerçekten rüyan tüylerimi ürpertti inşallah en kısa zamanda doğacak bebişinide rüyanda görürsün
denizim bence bu aralar çok sıkıntılısın ve annen hissetmiş hepimiz sıkıntılıyız bu bebek olaylarından içimize gömülmüş bir yarası var ve annen ister istemez hissetmiş bence böyle sıkıntını görmüş rüyasında hiç unutmam bir gün temizlik yaparken eski evimde pencereler ve balkon kapısı aliminyumdu balkon kapısının altını temizledim birden bir kalktım kapısına kafamı geçirdim kanadı ama üzülmesin diye anneme söylemedim bile annem aradı beni gece rüyamda kafanda kan vardı dediğinde şok oldum bunu annemle defalarca yaşamışımdır o yüzden ne dese dinlerim annemi iç güdüleri bizim üzerimizde çok güçlü cünkü
denizcim yoksa yeni aldığın ütünle hala ütü mü yapıyorsun? :))))
yine ben geldim kimse yooook
adet söktürücüm bitti gelir heralde yakında
eşim kan tahlili vermişti şu bendeki enfeksiyon ona geçmiş mi diye şükür normalmiş geçmemiş
pozitif düşünme konusuna kesinlikle katılıyorum
ben hamile kaldığımda kimseye söyleyemedim ilk başta bişi olacak diye kalp atışını duymadan rahat etmem dedim
azcık midem bulanmasa bişey oldu diyodumm ve oldu
gerçekten olumsuz düşününce çıkmaza giriyo herşey
olumlu düşünücem hep ve üzülmeyeceğim
bebeğimin çok yakında olduğunu hissediyorum çünkü
hepimizin inşallah
yine ben geldim kimse yooook
adet söktürücüm bitti gelir heralde yakında
eşim kan tahlili vermişti şu bendeki enfeksiyon ona geçmiş mi diye şükür normalmiş geçmemiş
pozitif düşünme konusuna kesinlikle katılıyorum
ben hamile kaldığımda kimseye söyleyemedim ilk başta bişi olacak diye kalp atışını duymadan rahat etmem dedim
azcık midem bulanmasa bişey oldu diyodumm ve oldu
gerçekten olumsuz düşününce çıkmaza giriyo herşey
olumlu düşünücem hep ve üzülmeyeceğim
bebeğimin çok yakında olduğunu hissediyorum çünkü
hepimizin inşallah
canım benim annemle babam boşandı da annemle bugün bir sürü işlemn bağkur falan dolaştık maaş bağlanacak anneme sorma hem ev hem de dışarı işleri mahvetti şimdi de eşim gelmedenbakayım dedim bugün koşuşturmaca oldu biraz kusura bakma tatlımm..
selam arkadaşlar dün akşamdan buyaana yazılanları okuyordum.canım çok sıkıldı.bugün öğleden sonra gittiğim hastanenein çağrı merkezinden arandım ve malesef randevum iptal olması gerekiyormuş,doktorum yurt dışına bi seminere gidiyormuşş.nasıl sinir oldum hemen kapattım tel.nu kızın yüzüne.ablamı aradım,anlattım hemen doktorumla görüştü.4lü testimiz var gecikirmiyiz diye sormuş.dr hayır demiş.cuma günü gidicem.şuan sinirim geçti ama o an çok üzüldüm.neyse hayırlısı olsun dicez.ben bu gidişle doğunca öğrenicem galiba.off yaaaa..
bebingim domuz gribi konusunda doktorum olabilirsin diyor ama ben olmak istemiyorum.bizim okulda bir öğretmen var oda hamile benden 3 hafta falan büyük.d.g aşısı oldu 2-3 haftadı okula gelemiyor.vücuduna verilen o koruyucu antikorlar kadını yatakdan kalkamıcak şekilde grip yaptı.ayrıca ben inanmıyorum domuz gribi falan yok.kanmayın böyle şeylere.herşey para olmuş valla.
selam arkadaşlar dün akşamdan buyaana yazılanları okuyordum.canım çok sıkıldı.bugün öğleden sonra gittiğim hastanenein çağrı merkezinden arandım ve malesef randevum iptal olması gerekiyormuş,doktorum yurt dışına bi seminere gidiyormuşş.nasıl sinir oldum hemen kapattım tel.nu kızın yüzüne.ablamı aradım,anlattım hemen doktorumla görüştü.4lü testimiz var gecikirmiyiz diye sormuş.dr hayır demiş.cuma günü gidicem.şuan sinirim geçti ama o an çok üzüldüm.neyse hayırlısı olsun dicez.ben bu gidişle doğunca öğrenicem galiba.off yaaaa..
bebingim domuz gribi konusunda doktorum olabilirsin diyor ama ben olmak istemiyorum.bizim okulda bir öğretmen var oda hamile benden 3 hafta falan büyük.d.g aşısı oldu 2-3 haftadı okula gelemiyor.vücuduna verilen o koruyucu antikorlar kadını yatakdan kalkamıcak şekilde grip yaptı.ayrıca ben inanmıyorum domuz gribi falan yok.kanmayın böyle şeylere.herşey para olmuş valla.
ya kızlar evin içinde deli dana gibi dönüp duruyorum alyansımı kaybettim eşime birşeyler hazırlayım dedim kahvaltıya evde yapmıyor iş yerinde yesin diye hamur yaparken çıkardım çok iyi hatırlıyorum yüzük yok ağlıcam şimdi ya çöpüde açtım ama yok off ya inşallah kaybolmaz baktığım yerlere on kere baktım yok yok..neyse biraz daha bakayım bulamazsam yarın bir daha artık..iyi geceler herkese bulamazsam bana kötü bir gece olacak kesin(
canım ya çok üzüldüm ama şimdi o stresle aradığın için belkide gözünün önünde olduğu için göremeyebilirsin o nedenle yarın sakin bir kafayla tekrar ara evdeki hiçbir şeyi dışarı çıkarma ve nereye koyduğunu geri git şöyle film şeridi gibi gözünün önünden geçir belki yardımcı olur ... nerde çıkardığını düşün önce... kendini de fazla üzme..
kızlar mrb dün son kontrolüm vardı 2 tane 14 2 tane 15 mm yumişim vardı ama pkolu olduğum için bi sürüde 11 mm e gelmiş yumiş var ama dr tehlikeli senin için dedi ve tedaviyi yarım bıraktı.mafoldumben belki kendinden 3 mm daha büyür ve büyüyünce çatlar dedi.olabilir mi sizce.şu ara boş kalmıyoz umutla çalışıyz ama bilmiyorum ya.artık tedaviyi bıraktım günde 2 defa glukofene başladım.bi de eğer tavsiye edeceğiniz bitkisel kürler varsa onları uygulucam.ya benden sonra evlenenler ve yaşı küçük olanlar hamile doğuracak kafayı yicem artık kıskanır oldum valla.ya çok zor bi durum allah yardımcımız olsun...hepimiz için dua ediyorum canlarım
kızlar bugün kırmızıları gördüm.45gün sonta adet oldum.bukadar gecikmese yaa off .ama durmak yok yola devam tuanayın gönderdiği yazıdaki gibi arkadaşlarım yok ama kendi kendime pozitif yükleme yapıyorumhaziran gibi taşınıcam taşınmadan bebek odasını hazırlamak istiyorum yeni evime karnımda bebişimle gidicem inş..
canım aynen dediklerini eşimde dedi ama gece uyuyamadım bir ara dalmışım rüyamda bulmuşum..sabahtan beri evi döktüm bir yandan temizlik yapıyorum ki her yeri temzilerken bulurum diye belki koltuk altına falan kaçmıştır diye evi bıraktım sokağa bile çıktım acaba aşağı mı silkeledim sofra beziyle diye kafayı yicem ya bulamıyorum..
arkadaşlar merhaba ben de bugün aşılamamı yaptırdım sonunda dualarınıza ihtiyacım var 2010 da Allah hepimizin göbişlerini bebeklerle doldursun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?