Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haklısın canım inşallah çıkar ev bende bebişmie kavuşurum ama sende olumsuz olmaya başlamışsın lütfen böyle olma biraz kafanı dağıt düşünme artık ama yeni tadviyle beraber umutlu ol lütfen...

canım gelir inşallah en kısa zamanda eşinin tahlillerinin temiz çıkmasına da sevindim her şey güzel olacak hepimiz için eminim buna..

kızlar özlem semra gördüm sizi ama çıkmam lazım eşim geldi fırsat bulursam gece yine giricem öptüm hepinizi

selam arkadaşlar dün akşamdan buyaana yazılanları okuyordum.canım çok sıkıldı.bugün öğleden sonra gittiğim hastanenein çağrı merkezinden arandım ve malesef randevum iptal olması gerekiyormuş,doktorum yurt dışına bi seminere gidiyormuşş.nasıl sinir oldum hemen kapattım tel.nu kızın yüzüne.ablamı aradım,anlattım hemen doktorumla görüştü.4lü testimiz var gecikirmiyiz diye sormuş.dr hayır demiş.cuma günü gidicem.şuan sinirim geçti ama o an çok üzüldüm.neyse hayırlısı olsun dicez.ben bu gidişle doğunca öğrenicem galiba.off yaaaa..

bebingim domuz gribi konusunda doktorum olabilirsin diyor ama ben olmak istemiyorum.bizim okulda bir öğretmen var oda hamile benden 3 hafta falan büyük.d.g aşısı oldu 2-3 haftadı okula gelemiyor.vücuduna verilen o koruyucu antikorlar kadını yatakdan kalkamıcak şekilde grip yaptı.ayrıca ben inanmıyorum domuz gribi falan yok.kanmayın böyle şeylere.herşey para olmuş valla.

canım ya gelir inşallah valla bende bekliyorum artık ama bende de tık yok(( eşine de çok sevindim en azından o sevindirici oldu.... olumlu düşünüyor ve birbirimizi destekliyoruz tamam mı?opuyorumnanaktan

canım ya kendine dikkat et bak tedavin başlayacak....

canım sıkma canını ya bak hem cumaya alınmış 2 gün sonra olsun ne olur geç olsunda güç olmasın... herşey güzellikle olsunda gerisi önemli değil... o aşıya bende inanmıyorum her öleni öyle lanse ettiler gibi geliyor aşılar elde kalıncada öncelikli gruplarıda kaldırdılar şimdi herkesi aşılamaya çalışıyorlar hatta bu konuda yarışıyorlar... sağlığımla oynatmam ya...

canımya sinirini bozmasaydın bebişinide sinirlendirmeseydin:))herşeyde var bir hayır biraz meraktan çatlıcaz o kadar :))

ya kızlar evin içinde deli dana gibi dönüp duruyorum alyansımı kaybettim eşime birşeyler hazırlayım dedim kahvaltıya evde yapmıyor iş yerinde yesin diye hamur yaparken çıkardım çok iyi hatırlıyorum yüzük yok ağlıcam şimdi ya çöpüde açtım ama yok off ya inşallah kaybolmaz baktığım yerlere on kere baktım yok yok..neyse biraz daha bakayım bulamazsam yarın bir daha artık..iyi geceler herkese bulamazsam bana kötü bir gece olacak kesin(

canım ya çok üzüldüm ama şimdi o stresle aradığın için belkide gözünün önünde olduğu için göremeyebilirsin o nedenle yarın sakin bir kafayla tekrar ara evdeki hiçbir şeyi dışarı çıkarma ve nereye koyduğunu geri git şöyle film şeridi gibi gözünün önünden geçir belki yardımcı olur ... nerde çıkardığını düşün önce... kendini de fazla üzme..

kızlar mrb dün son kontrolüm vardı 2 tane 14 2 tane 15 mm yumişim vardı ama pkolu olduğum için bi sürüde 11 mm e gelmiş yumiş var ama dr tehlikeli senin için dedi ve tedaviyi yarım bıraktı.mafoldumben belki kendinden 3 mm daha büyür ve büyüyünce çatlar dedi.olabilir mi sizce.şu ara boş kalmıyoz umutla çalışıyz ama bilmiyorum ya.artık tedaviyi bıraktım günde 2 defa glukofene başladım.bi de eğer tavsiye edeceğiniz bitkisel kürler varsa onları uygulucam.ya benden sonra evlenenler ve yaşı küçük olanlar hamile doğuracak kafayı yicem artık kıskanır oldum valla.ya çok zor bi durum allah yardımcımız olsun...hepimiz için dua ediyorum canlarım

kızlar bugün kırmızıları gördüm.45gün sonta adet oldum.bukadar gecikmese yaa off .ama durmak yok yola devam tuanayın gönderdiği yazıdaki gibi arkadaşlarım yok ama kendi kendime pozitif yükleme yapıyorum haziran gibi taşınıcam taşınmadan bebek odasını hazırlamak istiyorum yeni evime karnımda bebişimle gidicem inş..

canım aynen dediklerini eşimde dedi ama gece uyuyamadım bir ara dalmışım rüyamda bulmuşum..sabahtan beri evi döktüm bir yandan temizlik yapıyorum ki her yeri temzilerken bulurum diye belki koltuk altına falan kaçmıştır diye evi bıraktım sokağa bile çıktım acaba aşağı mı silkeledim sofra beziyle diye kafayı yicem ya bulamıyorum..

arkadaşlar merhaba ben de bugün aşılamamı yaptırdım sonunda dualarınıza ihtiyacım var 2010 da Allah hepimizin göbişlerini bebeklerle doldursun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

seni üzmek istemem ama öyle olmuyor malesef ekim ayında benimde 18-19-20 olan 3 yumişim ve arkadan gelenler vardı ama olmadı adetim gecikti hemde bayağı bir gecikti... dr a gittim ilaç kesilince hepsi büyümeyi bırakıp gerilemişler dedi... inşallah sende böyle olmaz... :Saruboceq:

canım ya bende bekliyorum ama tık yok belirti hiç yok.... gelse bizde düşünürüz birşeyler ama nerde... inşallah istediğin gibi olsun...

canım ya seni çok iyi anlıyorum inşalah bulursun...

arkadaşlar merhaba ben de bugün aşılamamı yaptırdım sonunda dualarınıza ihtiyacım var 2010 da Allah hepimizin göbişlerini bebeklerle doldursun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hayırlı olsun arkadaşım... inşallah 2010 çok güzel bir yıl olur hepimiz için...

bebingim ya nerelerdesin sen özletme ya hiç alışık değilim ben sayfayı sensiz açmaya((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…