Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
NBNH aşılaman hayırlı olsun inşallah ilk hamile haberini sen vereceksin sayfaya
ys88 bence yumurtan oldu diye üzülme bendede tam tersi sorun var yumurtam yok aşılamanın ertelenmesi elbette üzücü ama siz çalışmalara devam edin belkide böyle tutar
denizim sen hiç güzel canını sıkma okadar güzel alyans çeşitleri çıkmışki vesile olur benim eşimde iki kere kaybetti iki kere alyansımızı değiştirdik iyide oldu ooh ne güzel upgrate etmiş oluyoruz böylece alyansları :))) hem uğurlu gelir bebişte gelir peşine ama evde kaybettiğine göre bana bulursun gibide geliyor en iyisi acele etme bir kaç gün bekle bulman için bir fikirde benden unu paketini koyduğun poşete bak :))) ama unu kavanoza koyuyorsan iş değişir :)))

özlemcim o kırmızılar bebek için deli gibi beklerken tedavi sonrası gelir uyuz kırmızılar bir 9 ay ara verseler yerlerini bebişe bıraksa ya köpek şeyler

hayırdır inşallah cadoloz bebingimiz nerede çılgın yılbaşı partisi hazırlıklarındamı acaba yokluğu hissediliyor vallaha

iyi akşamlar kızlar ,
dün rüyamda adet olmuştum ama yoooook
yaaaaaa uuuuuuuuffffffffffff valla patlıcak gibiyim yaaaaaa
gelsin de başlıym hap almaya başlıym ki çabucak bitsinnnn

özlem inşallah seninki çok bekletmeden gelir

arkadaşlar merhaba ben de bugün aşılamamı yaptırdım sonunda dualarınıza ihtiyacım var 2010 da Allah hepimizin göbişlerini bebeklerle doldursun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım hayırlı olsun.inşallah hepimiz birden 2010 da anne olucaz.

kızlar ablama doktoru domuz gribi aşısı olmasını söylemiş bende kızdım bekle hemen olma biraz daha araştıralım dedim sonrada pişman oldum doğup büyüdüğüm semtte bir çocuk vardı zeka özürlüydü ve annesi hamileliğinde kolera aşısı olmuştu bende o yüzden korktum ve bekle olma aşı diyerek engelledim aşı olmasını oda aşı olmaya birlikte gidelim sende tüp bebek tedavisinden önce hamile kalmadan yaptır demişti ( nekadar umutlu değilmi hamile kalacağıma bana çok tuhaf ve imkansız geliyor) ama ben aklını çeldim sonrada pişman oldum sonuçta bizim meslek risk grubunda bir meslek ve bir sürü öğrencimiz domuz gribi oluyor duyuyoruz sonrada olmasını söyledim ama en azından 2 hafta daha dayan 2 hafta sonra sömestr tatiline girilecek ve şubat 15 e kadar tatil bebek biraz daha büyür o sıra dedim çünkü domuz gribi aşısı 15 günden sonra etkili oluyormuş zaten yani hem böyle bir akıl verdim hemde sebep oldum diyede stres oldum ben hiç düşünmüyordum aşı şimdi yavaş yavaş düşünmeye başladım
semra senide bilgilendireyim gerçi belki doktorun söylemiştir hamileler için civası alınmış ve ölü antikorlarla hazırlanıyormuş aşı
yaa ne diyorsunuz kızlar topiğimizden olan vardı ama kimdi hatırlamıyorum tedavi öncesi olmalımı olmamalımı kafam karıştı

arkadaşlar merhaba ben de bugün aşılamamı yaptırdım sonunda dualarınıza ihtiyacım var 2010 da Allah hepimizin göbişlerini bebeklerle doldursun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu görürsün canım ya..

yüzüğümü çıkardım öyle başladım ama umudum yok bugün döktüm her yeri..
eşimde öyle söylüyor sıkma yenisini alırız diye ama bizim hem nişan hemde düğün alyansımızdır 4 senedir takıyoruz insan ister istemez üzülüyor birde şimdi ocak ayında 5000 lira çıkıcak cebimizden eşim alalım desede ben aldırmam..kısmet artık inşallah bulurum..

canım benimde hemşire bir arkadaşı var yeğenime okulda yapacaklardı yaptırmayın dedi kendiside olmamış bilmiyorum bu konuda hiç bir fikrim yok ama sizde risk grubundasınız inşallah doğru kararı verirsiniz..zor bir karar..

bebingcimin yeğeni geldi galiba yoğun biraz demişti zaten belki giremem diye..ama özletme kendini..

gelsede rahatlasan artık ya gerçekten sıkıntı oldu artık sanada inşallah en kısa zamanda gelir..doktor birşey dedi mi kullandığın ilaç bittikten şu kadar gün sonra gelir falan diye?

canım iyiakşamlar.ben doktorumla konuştum olabilirsin dedi,bende okulda çalışıyorum ve risk grubundayız bizler seninde dediğn gibi.ama olmayı düşünmüyorum şuan.güvenemiyorum.gerek yok ya.domuz gribi olsakda atlatırı zaten.ama o antikorları (civası düşük bile olsa)vücuduma sokmak istemiyorum.canım her yıl ben grip aşısı olurdum.aşılamadan önce hiç aklıma gelmemişti yaptırmak.ama hamile olmasaydım normal grip aşısını yaptırırdım ama domuz gribi aşısını yaptırmazdım.abarttılar yaa.bizim türkleri denek molarak kullanıyolar,bebeğimi bu riske atamam,domuz gribi olurum daha iyi..bence ablanda olmasın sende zorlama.

canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sayfayı çok takip edemesem de inanın hepiniz aklımdasınız dualarım sizinle 2010 da hepimiz göbişlerimizin nasıl büyüdüğünü konuşuyor olacağız ümitliyim şimdiden hepimizin yeni yılını kutluyorum sağlıklı mutlu huzurlu bol bebişli bir yıl diliyorum:içelim:kaydirigubbakcemile5

gelsede rahatlasan artık ya gerçekten sıkıntı oldu artık sanada inşallah en kısa zamanda gelir..doktor birşey dedi mi kullandığın ilaç bittikten şu kadar gün sonra gelir falan diye?

bittikten 10 gün içinde gelir dedi ilaç dün sabah bitti bekliyorum 4 gözle:sm_confused::sm_confused:

vaavvvv burpum şekil yapmışsın sadece ben özelim diyorsun ha....
evet ya ne kararsısız bu kırmızılar konusunda değil mi? ama onlar da bir kez bizi dinlesin ya olmaz mı olmuyor işte...

bebingcim merak ettirdin valla kendini..
yılbaşı hazırlıkları tam gaz devam herhalde şimdiden herkesin yeni yılını kutluyorum
sağlıkla eşlerimizle ve allahım nasip ederse hamiş bir yıl olsun ve 2010 son aylarını bebişlerimizle kapatalım inşallah
herkese nice yıllar..

yok yok buranın ya havasında ya suyunda var birşey dışarıdan geleni her türlü hasta ediyor:))) sevmiyorum ya o da çektiriyor bana....

senin kaç gün oldu canım ya 45 i devirdin herhalde değil mi?

ben hiiiç güvenemedim bir türlü ve kesinlikle olmayacağımmmmmmmmmm

sağol canım ya inşallah artık bakmıyorum belki kendiliğinden gözüme çarpar..

yenisini alın tatlım ya belli mi olur belki uğur getirir...:))))
evet anısı olunca da insan kıyamıyor ama ne yapalım yenilik deyip geçeceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…