arkadaşlar merhaba ben de bugün aşılamamı yaptırdım sonunda dualarınıza ihtiyacım var 2010 da Allah hepimizin göbişlerini bebeklerle doldursun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
arkadaşlar merhaba ben de bugün aşılamamı yaptırdım sonunda dualarınıza ihtiyacım var 2010 da Allah hepimizin göbişlerini bebeklerle doldursun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
NBNH aşılaman hayırlı olsun inşallah ilk hamile haberini sen vereceksin sayfaya
ys88 bence yumurtan oldu diye üzülme bendede tam tersi sorun var yumurtam yok aşılamanın ertelenmesi elbette üzücü ama siz çalışmalara devam edin belkide böyle tutar
denizim sen hiç güzel canını sıkma okadar güzel alyans çeşitleri çıkmışki vesile olur benim eşimde iki kere kaybetti iki kere alyansımızı değiştirdik iyide oldu ooh ne güzel upgrate etmiş oluyoruz böylece alyansları :))) hem uğurlu gelir bebişte gelir peşine ama evde kaybettiğine göre bana bulursun gibide geliyor en iyisi acele etme bir kaç gün bekle bulman için bir fikirde benden unu paketini koyduğun poşete bak :))) ama unu kavanoza koyuyorsan iş değişir :)))
özlemcim o kırmızılar bebek için deli gibi beklerken tedavi sonrası gelir uyuz kırmızılar bir 9 ay ara verseler yerlerini bebişe bıraksa ya köpek şeyler
kızlar ablama doktoru domuz gribi aşısı olmasını söylemiş bende kızdım bekle hemen olma biraz daha araştıralım dedim sonrada pişman oldum doğup büyüdüğüm semtte bir çocuk vardı zeka özürlüydü ve annesi hamileliğinde kolera aşısı olmuştu bende o yüzden korktum ve bekle olma aşı diyerek engelledim aşı olmasını oda aşı olmaya birlikte gidelim sende tüp bebek tedavisinden önce hamile kalmadan yaptır demişti ( nekadar umutlu değilmi hamile kalacağıma bana çok tuhaf ve imkansız geliyor) ama ben aklını çeldim sonrada pişman oldum sonuçta bizim meslek risk grubunda bir meslek ve bir sürü öğrencimiz domuz gribi oluyor duyuyoruz sonrada olmasını söyledim ama en azından 2 hafta daha dayan 2 hafta sonra sömestr tatiline girilecek ve şubat 15 e kadar tatil bebek biraz daha büyür o sıra dedim çünkü domuz gribi aşısı 15 günden sonra etkili oluyormuş zaten yani hem böyle bir akıl verdim hemde sebep oldum diyede stres oldum ben hiç düşünmüyordum aşı şimdi yavaş yavaş düşünmeye başladım
semra senide bilgilendireyim gerçi belki doktorun söylemiştir hamileler için civası alınmış ve ölü antikorlarla hazırlanıyormuş aşı
yaa ne diyorsunuz kızlar topiğimizden olan vardı ama kimdi hatırlamıyorum tedavi öncesi olmalımı olmamalımı kafam karıştı
iyi akşamlar kızlar ,
dün rüyamda adet olmuştum ama yoooook
yaaaaaa uuuuuuuuffffffffffff valla patlıcak gibiyim yaaaaaa
gelsin de başlıym hap almaya başlıym ki çabucak bitsinnnn
özlem inşallah seninki çok bekletmeden gelir
canım ya seni çok iyi anlıyorum inşalah bulursun...
kızlar ablama doktoru domuz gribi aşısı olmasını söylemiş bende kızdım bekle hemen olma biraz daha araştıralım dedim sonrada pişman oldum doğup büyüdüğüm semtte bir çocuk vardı zeka özürlüydü ve annesi hamileliğinde kolera aşısı olmuştu bende o yüzden korktum ve bekle olma aşı diyerek engelledim aşı olmasını oda aşı olmaya birlikte gidelim sende tüp bebek tedavisinden önce hamile kalmadan yaptır demişti ( nekadar umutlu değilmi hamile kalacağıma bana çok tuhaf ve imkansız geliyor) ama ben aklını çeldim sonrada pişman oldum sonuçta bizim meslek risk grubunda bir meslek ve bir sürü öğrencimiz domuz gribi oluyor duyuyoruz sonrada olmasını söyledim ama en azından 2 hafta daha dayan 2 hafta sonra sömestr tatiline girilecek ve şubat 15 e kadar tatil bebek biraz daha büyür o sıra dedim çünkü domuz gribi aşısı 15 günden sonra etkili oluyormuş zaten yani hem böyle bir akıl verdim hemde sebep oldum diyede stres oldum ben hiç düşünmüyordum aşı şimdi yavaş yavaş düşünmeye başladım
semra senide bilgilendireyim gerçi belki doktorun söylemiştir hamileler için civası alınmış ve ölü antikorlarla hazırlanıyormuş aşı
yaa ne diyorsunuz kızlar topiğimizden olan vardı ama kimdi hatırlamıyorum tedavi öncesi olmalımı olmamalımı kafam karıştı
gelsede rahatlasan artık ya gerçekten sıkıntı oldu artık sanada inşallah en kısa zamanda gelir..doktor birşey dedi mi kullandığın ilaç bittikten şu kadar gün sonra gelir falan diye?
bittikten 10 gün içinde gelir dedi ilaç dün sabah bitti bekliyorum 4 gözle:sm_confused::sm_confused:
NBNH aşılaman hayırlı olsun inşallah ilk hamile haberini sen vereceksin sayfaya
ys88 bence yumurtan oldu diye üzülme bendede tam tersi sorun var yumurtam yok aşılamanın ertelenmesi elbette üzücü ama siz çalışmalara devam edin belkide böyle tutar
denizim sen hiç güzel canını sıkma okadar güzel alyans çeşitleri çıkmışki vesile olur benim eşimde iki kere kaybetti iki kere alyansımızı değiştirdik iyide oldu ooh ne güzel upgrate etmiş oluyoruz böylece alyansları :))) hem uğurlu gelir bebişte gelir peşine ama evde kaybettiğine göre bana bulursun gibide geliyor en iyisi acele etme bir kaç gün bekle bulman için bir fikirde benden unu paketini koyduğun poşete bak :))) ama unu kavanoza koyuyorsan iş değişir :)))
özlemcim o kırmızılar bebek için deli gibi beklerken tedavi sonrası gelir uyuz kırmızılar bir 9 ay ara verseler yerlerini bebişe bıraksa ya köpek şeyler
iyi akşamlar kızlar ,
dün rüyamda adet olmuştum ama yoooook
yaaaaaa uuuuuuuuffffffffffff valla patlıcak gibiyim yaaaaaa
gelsin de başlıym hap almaya başlıym ki çabucak bitsinnnn
özlem inşallah seninki çok bekletmeden gelir
ben hiiiç güvenemedim bir türlü ve kesinlikle olmayacağımmmmmmmmmmkızlar ablama doktoru domuz gribi aşısı olmasını söylemiş bende kızdım bekle hemen olma biraz daha araştıralım dedim sonrada pişman oldum doğup büyüdüğüm semtte bir çocuk vardı zeka özürlüydü ve annesi hamileliğinde kolera aşısı olmuştu bende o yüzden korktum ve bekle olma aşı diyerek engelledim aşı olmasını oda aşı olmaya birlikte gidelim sende tüp bebek tedavisinden önce hamile kalmadan yaptır demişti ( nekadar umutlu değilmi hamile kalacağıma bana çok tuhaf ve imkansız geliyor) ama ben aklını çeldim sonrada pişman oldum sonuçta bizim meslek risk grubunda bir meslek ve bir sürü öğrencimiz domuz gribi oluyor duyuyoruz sonrada olmasını söyledim ama en azından 2 hafta daha dayan 2 hafta sonra sömestr tatiline girilecek ve şubat 15 e kadar tatil bebek biraz daha büyür o sıra dedim çünkü domuz gribi aşısı 15 günden sonra etkili oluyormuş zaten yani hem böyle bir akıl verdim hemde sebep oldum diyede stres oldum ben hiç düşünmüyordum aşı şimdi yavaş yavaş düşünmeye başladım
sağol canım ya inşallah artık bakmıyorum belki kendiliğinden gözüme çarpar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?