Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay inşallah....

tuanayım denizim szi görüyorum ama şimdilik çıkmam lazım sonra görüşürüz öptümmmmm....

ıyi geceler fıstıklar,nasılsınız bakalım.Herkesin keyfi yerinde görünüyor.Denizcim,yüzüğün için üzüldüm.Ama vardır bunda da bir hayır.Bir süre arama bakalım.Belki kendisi teşrif eder de çarpar gözüne:)Senin içinde heyecanlanıyorum 2-3 ocak gibi başlayacaktı tedavin sanıyorum yaaa,ne güzel yaa,başlangıçlar her zaman heyecan vericidir.Senin bebeğin dünyaya gelmek için sanıyorum şu an derin bir hazırlıktadır.Babasıyla son günleri:)Minik kelebek 15-20 içinde sana konacak.Ne güzel tatlım yaaa,şu günleri kendini gererek geçirme.Şu anları belki önemsemiyorsun ama tarlayıda hoş tutmak lazımmmm.....
Öslemcim,kara kış nasıl geçiyor sizin oralarda??Soğuk sizin haleti ruhiyenizi nasıl etkiliyor.Kocacığınla daha sıkı fıkı mı oluyorsunuz ısınmak için.Bu soğuklardan bir bebek çıkar mı???:))
Semracım,genç,taze ve körpe annecik,cinsiyetinide öğrenmeye az kaldı ama şaka maka günler geçiyor.Doğuma da an ve an yaklaşıyorsun.Tadını çıkar bu anlarınnn....
Burp,cnm arkadaşım,yoğunluk oranı yüksek,heyecanlı arkadaşım,hayatında ki herşey çok hızlı ilerliyor şu aralar,farkındayız ama belki biraz yavaşlaman gerekiyordur yeni yılda ne dersin??Anksiyetene dikkat et.Ve de tek parça kalmaya.Anladın sen onu:)
Arkadaşlar,bir zamanlar bebing adında kadim bir dostumuz vardı,bebingdi galiba nicki,yanlış hatırlamıyorum değil mi,ne yaptı acaba,hamile kaldı mı,ne oldu,bak baya merak ettim şimdi:))))

fıstığım sana da iyi geceler... valla havalar iyi gidiyor o nedenle bizde iş yok şimdilik:))) ameliyat olduk ya hassasız accık.... ayy bizim sayfa iyice ayıpçı oldu ha

selam kızlar gecenini bu saatinde size yazmadan uyuyaamyacagım için geledim.bugun yanımda aileden bireyler vardı butun gun giremedim nete catladım valla yazzamıcam diyeeee
denizcim üzüldüm valla alyansa ama cıkar o biyerleden bence
tuanayım ne oldu sitem etmissin iki dakka girmedik diye unutmusun beni

kızlar simdi domuz gribi asısıyla ilgili bildiklerimi paylaşasacağım
yegenim gecen hafta hastalandı ist da yiy bir profesöre gidiyorlar normalde hastalandıgında ilaç bile vermeyen bir doktor ası olmadıklarını ogrenince ablamların cok kızmıs sizin gibi eğitimili insanlar nasıl yaptırmaz demiş.sağlıklı insanlar daha cok etkileniyor demiş.ablamda bebek istiyor ya hamile kalmadan kesinlikle olmalısın demiş.yarın ben ası olucam cok dusundum istemesemde olucam cünki hamilelerin vucut direnci düşüyormuş.bu doktor bu işini uzmanlarına sormus yan etkilerine bakmıs.100 milyonda bir miş yani kızamık yada cocuk felci asısı gibi.bişey olucaksa olur zaten ama olmaya karar verdim.son zamanlarda etrafımda cok fazla insan fikir degiştirip ası oldu.bu devletin ası politikasıda az miltarda ası ulkeye gelmedi herkese yetmicekti o yuzden halkın kafasını bulandırdılar

sizlerde yeniden arastırın derim ben.babam oldu 1 ay önce...cok sukur bi yan etki olmadı inş. bendede olmaz.hakkımızda hayırlısı.zaten asıda ölü olan virüs vucuda veriliyor amerikada canlı olan asılar var o ayrı.zaten civasız olandan yaptırıcam ben.iki tanede hamile arkadasım yaptırdı gecenlerde biri cok karsıydı doktoru zorlamıs.senin demiş önlemelerin seni korumaz.

sabbahın köründe kalkıcam yegenim geliyor yaaaa
oley oleyyyyyy
cok heyecanlıyım cok mutluyum yaaaa
sizi biraz ihmal edicem belkide etmem belli olmaz
sizde boş bırakmayın amamaaa
herkesin yeni yılı kutlu olsun sekerler....

o kadar cok sayfa okudum ki eger cevap yazamadıgım varsa kırılmasın banaaa

Tuanaycım benim ben yıllardır bundan ağır tempolarla devam ettim aslında bebek çalışmaları için yavaşlatmıştım tempoyu ama görüldüğü gibi işe yaramayınca bende kaldığı yerden işe devam dedim ne yapayım şubat ayında tüpü doldururken sıkıntı yaşamam inşallah ilk aşılamam temmuzdaydı tuttu gerçi kafam çok rahattı ama onuda gittim trekinglerde şelalelerde 3 saat yürüyerek düşürdüm birde 3 saat yürüyerek çıktığımız şelalenin hayrını görseydim meğer yazın kuruyormuş ohh oldu bana gerçi sağlıklı olsa ttutunurdu ya Anksiyeteme gelince özelllikle tedavi dönemi ve adet öncesi tavan yapıyor burda kim yapmıyor ben rahatım diyebilirki ne mümkün ama doğamızda var malesef

özlemim profil resmimi beğendiğine sevindim :))) inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz olurda onların resmini koyarız

bebingim yoklamadan yedin paparayı :) yiğeninle iyi eğlenceler canım sana

denizcim facebooktan sana yorum yazarken gene denizcim yazacaktım sonra gül gül öldüm kendime :)))))
birde sanki sana inat topicimizin başında bir reklam var evlilik sitesinin reklamı gözüne soka soka yüzük koymuşlar sanki sana inat :)))) inşallah bulursun tatlım bu masraflı dönemde zaten birde yüzük nane olmasın

canlarım cancaazlarım allahın emri peygamberin kabriyle sizlerden izin istiyorum yılbaşı için şehir dışına çıkıyorum kızlar caizmidir
gittiğim yerden internete giremem muhtemelen beni yok yazmayın olurmu gelince mazerete girerim

pazartesi topicbaşı yapabileceğim ozamana kadar kendinize iyi bakın bebiş çalışmalarına devam edin amman diyeyim amman hasta olayım demeyin

hepinizi öpüyorum ve yeni yılın sizlere kesinlikle kesinlikle kesinlikle bebek bebek bebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebekbebek getirmesini istiyorum tabiki yannda olmazsa olmaz sağlık mutluluk ve başarıda sizinle olsun

yenisini alın tatlım ya belli mi olur belki uğur getirir...:))))
evet anısı olunca da insan kıyamıyor ama ne yapalım yenilik deyip geçeceğiz...

biraz bekliycem de belki bulurum ondan sonra alırız artık napalım..

canım dilkelerin için çok sağol bugün doğu kont.biteli 3. gün bu gece ya da yarın sabah olmam lazım adetin 3. günüde başlıycak yani ya pazar günü ya da pazartesi...
inşallah dediğin gibi olur olumsuz sonucu düşünmek bile istemiyorum heyecanlanıyorum ama şu alyansı kaybetmem moralimi alt üst etti uğrusuzluk mu acaba diyorum..herşeye rağmen olumsuzluk yok yeni bir yıl her şey hepimiz için daha güzel olucak burpun face de dediği gibi yeni yıla artık eli boş gelmesin bize..

inşallah dileklerimiz kabul olur bu sene ve hepimiz bebişle kapatırız 2010 u..sen dua et ben sana burp yazmıyorum:))arkadaşların diyecek bu ne kızım bu arkadaşın kafayı yemiş herhalde..inşallah bulurum ama bulamazsamda sağlık olsun napalım eşime kızarken başıma geldi.
hep öyle olur zaten arabayı yeni aldık gözümüzden sakınırdık ben bak sakın çarpma çizme diye diye ben çizdirdim yüzüğüde başının etini yedim iş yerinde kaybetme diye elektronikçi birde iş yaparken çıkartıyor sonunda ben kaybettim geçen gün onu diyor bana ne dediysen sen yaptın diye en iyisi susayım bari:)))

canımcım gözün aydın yeğeninle iyi yeni yıllar sana..hafta sonu hepimiz izinliyiz merka etme kafa izni verdik biraz ihmal ederiz ama pazartesiden sonra işbaşı yine...

mavim umut olsun inşallah en kısa zamanda hastalanırsın..ve yeni sürece rahat rahat başlarsın..
özlemcim ayıpçı olduk ama napalım kader bizi bu hale getirdi:)) sende eşinle ailenle güzel bir yeni yıl geçirirsin inşallah..
bebingcimin yeğeni gelecek havalarda şimdi..,
tuanayım da inşallah yeni yıla hamiş girer..
burpcum de dinlensin bu yoğunluktan uzak kafa dağıtsın azcık
semra anne yormasın kendini bebişinin cinsiyeini öğrenmesine az kaldı..

herkesin yeni yılı kutlu olsun tekrar..kendinize dikkat edin hepinizi öptüm...

canım arkadaşlarım hepinizin yeni yılını kutlar nice mutlu sağlıklı seneler dilerim...inşallah 2010 da hepimiza anne oluruz...yeni yıla girerken onu dileyelim aynı anda yaramazlar gelsin artık dimi...öptüm hepinizi kocaman...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…