O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.401
canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sayfayı çok takip edemesem de inanın hepiniz aklımdasınız dualarım sizinle 2010 da hepimiz göbişlerimizin nasıl büyüdüğünü konuşuyor olacağız ümitliyim şimdiden hepimizin yeni yılını kutluyorum sağlıklı mutlu huzurlu bol bebişli bir yıl diliyorum:içelim:kaydirigubbakcemile5
bittikten 10 gün içinde gelir dedi ilaç dün sabah bitti bekliyorum 4 gözle:sm_confused::sm_confused:
İyi geceler fıstıklar,nasılsınız bakalım.Herkesin keyfi yerinde görünüyor.Denizcim,yüzüğün için üzüldüm.Ama vardır bunda da bir hayır.Bir süre arama bakalım.Belki kendisi teşrif eder de çarpar gözüne:)Senin içinde heyecanlanıyorum 2-3 ocak gibi başlayacaktı tedavin sanıyorum yaaa,ne güzel yaa,başlangıçlar her zaman heyecan vericidir.Senin bebeğin dünyaya gelmek için sanıyorum şu an derin bir hazırlıktadır.Babasıyla son günleri:)Minik kelebek 15-20 içinde sana konacak.Ne güzel tatlım yaaa,şu günleri kendini gererek geçirme.Şu anları belki önemsemiyorsun ama tarlayıda hoş tutmak lazımmmm.....
Öslemcim,kara kış nasıl geçiyor sizin oralarda??Soğuk sizin haleti ruhiyenizi nasıl etkiliyor.Kocacığınla daha sıkı fıkı mı oluyorsunuz ısınmak için.Bu soğuklardan bir bebek çıkar mı???:))
Semracım,genç,taze ve körpe annecik,cinsiyetinide öğrenmeye az kaldı ama şaka maka günler geçiyor.Doğuma da an ve an yaklaşıyorsun.Tadını çıkar bu anlarınnn....
Burp,cnm arkadaşım,yoğunluk oranı yüksek,heyecanlı arkadaşım,hayatında ki herşey çok hızlı ilerliyor şu aralar,farkındayız ama belki biraz yavaşlaman gerekiyordur yeni yılda ne dersin??Anksiyetene dikkat et.Ve de tek parça kalmaya.Anladın sen onu:)
Arkadaşlar,bir zamanlar bebing adında kadim bir dostumuz vardı,bebingdi galiba nicki,yanlış hatırlamıyorum değil mi,ne yaptı acaba,hamile kaldı mı,ne oldu,bak baya merak ettim şimdi:))))
yenisini alın tatlım ya belli mi olur belki uğur getirir...:))))
evet anısı olunca da insan kıyamıyor ama ne yapalım yenilik deyip geçeceğiz...
İyi geceler fıstıklar,nasılsınız bakalım.Herkesin keyfi yerinde görünüyor.Denizcim,yüzüğün için üzüldüm.Ama vardır bunda da bir hayır.Bir süre arama bakalım.Belki kendisi teşrif eder de çarpar gözüne:)Senin içinde heyecanlanıyorum 2-3 ocak gibi başlayacaktı tedavin sanıyorum yaaa,ne güzel yaa,başlangıçlar her zaman heyecan vericidir.Senin bebeğin dünyaya gelmek için sanıyorum şu an derin bir hazırlıktadır.Babasıyla son günleri:)Minik kelebek 15-20 içinde sana konacak.Ne güzel tatlım yaaa,şu günleri kendini gererek geçirme.Şu anları belki önemsemiyorsun ama tarlayıda hoş tutmak lazımmmm.....
Öslemcim,kara kış nasıl geçiyor sizin oralarda??Soğuk sizin haleti ruhiyenizi nasıl etkiliyor.Kocacığınla daha sıkı fıkı mı oluyorsunuz ısınmak için.Bu soğuklardan bir bebek çıkar mı???:))
Semracım,genç,taze ve körpe annecik,cinsiyetinide öğrenmeye az kaldı ama şaka maka günler geçiyor.Doğuma da an ve an yaklaşıyorsun.Tadını çıkar bu anlarınnn....
Burp,cnm arkadaşım,yoğunluk oranı yüksek,heyecanlı arkadaşım,hayatında ki herşey çok hızlı ilerliyor şu aralar,farkındayız ama belki biraz yavaşlaman gerekiyordur yeni yılda ne dersin??Anksiyetene dikkat et.Ve de tek parça kalmaya.Anladın sen onu:)
Arkadaşlar,bir zamanlar bebing adında kadim bir dostumuz vardı,bebingdi galiba nicki,yanlış hatırlamıyorum değil mi,ne yaptı acaba,hamile kaldı mı,ne oldu,bak baya merak ettim şimdi:))))
Tuanaycım benim ben yıllardır bundan ağır tempolarla devam ettim aslında bebek çalışmaları için yavaşlatmıştım tempoyu ama görüldüğü gibi işe yaramayınca bende kaldığı yerden işe devam dedim ne yapayım şubat ayında tüpü doldururken sıkıntı yaşamam inşallah ilk aşılamam temmuzdaydı tuttu gerçi kafam çok rahattı ama onuda gittim trekinglerde şelalelerde 3 saat yürüyerek düşürdüm birde 3 saat yürüyerek çıktığımız şelalenin hayrını görseydim meğer yazın kuruyormuşohh oldu bana gerçi sağlıklı olsa ttutunurdu ya Anksiyeteme gelince özelllikle tedavi dönemi ve adet öncesi tavan yapıyor burda kim yapmıyor ben rahatım diyebilirki ne mümkün ama doğamızda var malesef
özlemim profil resmimi beğendiğine sevindim :))) inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz olurda onların resmini koyarız
bebingim yoklamadan yedin paparayı :) yiğeninle iyi eğlenceler canım sana
denizcim facebooktan sana yorum yazarken gene denizcim yazacaktım sonra gül gül öldüm kendime :)))))
birde sanki sana inat topicimizin başında bir reklam var evlilik sitesinin reklamı gözüne soka soka yüzük koymuşlar sanki sana inat :)))) inşallah bulursun tatlım bu masraflı dönemde zaten birde yüzük nane olmasın
sabbahın köründe kalkıcam yegenim geliyor yaaaa
oley oleyyyyyy
cok heyecanlıyım cok mutluyum yaaaa
sizi biraz ihmal edicem belkide etmem belli olmaz
sizde boş bırakmayın amamaaa
herkesin yeni yılı kutlu olsun sekerler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?