Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geldim kızllaaar
geciktim yine dövmeyin beniiii
yine azcık şekerleme yaptım gece dişim ağrıdı uyuyamadım hiç okuldan gelince attım kendimi yattım

bu arada doğum kontrol hapı midemi çok bulandırıyo aynı hamilelik bulantısı gibi

bunları yaşarken de hamile günlerimi çok özlediğimi fark ettim((
taşınmadır kisttir arabadır kendime dönememiştim ne zamandır
keşke hap bitince hemen kalabilsemboshayallersmile
ne biliym bi duygusallaştım öyle
inşallah yakındadır güzel haberler alıp vereceğimiz günler
efkarlandım

ne yapıyorsnuz şimdi aşkı memnu mu yoksa:))

ooooooffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim net gidip geliyo
aç kapat manyak oldum
herkese iyi akşamlar şimdilik ben yine gelirim

inşallah canım ya kısmet olursa gideriz...

geldim kızllaaar
geciktim yine dövmeyin beniiii
yine azcık şekerleme yaptım gece dişim ağrıdı uyuyamadım hiç okuldan gelince attım kendimi yattım

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine.. keşke bir dişçiye gitseydin...

inşallah canım ya hepimizin özlemi bu değil mi zatenboshayallersmile

Herkese iyi geceler kızlar.Nasıl yorgunum anlatamam.Bütün gün şirkette toplantı vardı.Eve geç geldim.Şimdi bavulumu hazırlamak,duş almak ve yatmak zorundayım.Adetimdir herşeyi son ana bırakırım.Neyse sabah 8,30 uçağıyla Ankara'ya gidiyoruz.Uçak korkumu da hiç aşamadım.O da ayrı bir gerilim sebebi.Neyse 2 gün ben yokum.Önemli sınavımı verip geleceğim.Dualarınız benimle olsun,çünkü benim dualarım hep sizinle.Allah hayırlısını versin hepimiz için.Kendinize çoooook iyi bakın.Hepinizi tek tek çooook seviyorummmmopuyorumnanaktan

amanın kızlar çoşmussunuz yaaa
işten sonra esimle dısarda bişeyler yedik azcıkda dolaştık
cok yorulmusum yawww
yarın tek tek cevap vericem yazdıklarınıza simdi kafamı toparlayamıyorum ya cok dagınık kafam

özlemim en sevdiğim yemek fırında tavuk patates acayip canım istedi yaa

kendinize iyi bakın görüşürüz sonra iyi geceler

tuananyım iyi yolculuklar basarılar sen basarıcaksın dualaımız seninle sana inanıyoruz

iyi geceler tatlım dinlen tabi dualarım seninle inşallah yüzünün akıyla çıkacaksın....:Saruboceq:

ay sende gel tatlım ya:)))cokacimcoook

benim boğazım agrıyoooooo

canım çok soğuk yada çok sıcak şeyler tüketme ılık olsun ama sıcağa yakın bir ılık... ıhlamur falan yap dinlen ve çok konuşmamaya çalış sesin dinlensin... ben hep öyle yapıyorum ama okul zamanı zor tabi bağırmamak için kendimi bazen zor tutuyorum :))

hepinize iyi geceler ve tatlı rüyalar şekerleeeeeerrrrrrr

İşallah Allahım bizleri duyar ve tüm isteyenlere bebişlerimizi gönderir artık!!!
Allahım lütfen duy artık sesimizi.Gönder artık bebişlerimizi.:sinifsinif::Saruboceq:

canım efkarlanma kısmet üzülmemek elede değil özlemle sen yaşadınız bu duyguyu biz bilmiyoruz ama allah bir daha yaşatmasın inşallah doğum kont. bitsin herşey yoluna girer inşallah..

tuanayım allah yardımcın olsun inşallah sınavını verip geliceksin 2010 senin için gönlünden geçenlerin gerçekleştiği bir yıl olsun inşallah...

oh oh koc,işle gezinti valla süper gezin tabi o kadar yoğunluk koşuştırmaca hakkındır bebişim..:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…