- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.841
gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim ankaradan 1 saat ama uçak fobisi varsa alanyaya otobüsle ordan 4 saat feribot girneye..hem gezmek oluyor niye gemiye binemiyeceksin ki çok zevkli..ben 1 sene kaldım her yerini köşesini tarihi yerlerini çok iyi biliyorum gerçekten gezilmeye değer ha yaşamaya değer değil o ayrı...
artık bebişler bize böyle yapsın demi ama..
geldim kızllaaar
geciktim yine dövmeyin beniiii
yine azcık şekerleme yaptım gece dişim ağrıdı uyuyamadım hiç okuldan gelince attım kendimi yattım
bu arada doğum kontrol hapı midemi çok bulandırıyo aynı hamilelik bulantısı gibi
bunları yaşarken de hamile günlerimi çok özlediğimi fark ettim((
taşınmadır kisttir arabadır kendime dönememiştim ne zamandır
keşke hap bitince hemen kalabilsemboshayallersmile
ne biliym bi duygusallaştım öyle
inşallah yakındadır güzel haberler alıp vereceğimiz günler
efkarlandım
Herkese iyi geceler kızlar.Nasıl yorgunum anlatamam.Bütün gün şirkette toplantı vardı.Eve geç geldim.Şimdi bavulumu hazırlamak,duş almak ve yatmak zorundayım.Adetimdir herşeyi son ana bırakırım.Neyse sabah 8,30 uçağıyla Ankara'ya gidiyoruz.Uçak korkumu da hiç aşamadım.O da ayrı bir gerilim sebebi.Neyse 2 gün ben yokum.Önemli sınavımı verip geleceğim.Dualarınız benimle olsun,çünkü benim dualarım hep sizinle.Allah hayırlısını versin hepimiz için.Kendinize çoooook iyi bakın.Hepinizi tek tek çooook seviyorummmmopuyorumnanaktan
amanın kızlar çoşmussunuz yaaa
işten sonra esimle dısarda bişeyler yedik azcıkda dolaştık
cok yorulmusum yawww
yarın tek tek cevap vericem yazdıklarınıza simdi kafamı toparlayamıyorum ya cok dagınık kafam
özlemim en sevdiğim yemek fırında tavuk patates acayip canım istedi yaa
kendinize iyi bakın görüşürüz sonra iyi geceler
benim boğazım agrıyoooooo
bu arada doğum kontrol hapı midemi çok bulandırıyo aynı hamilelik bulantısı gibi
bunları yaşarken de hamile günlerimi çok özlediğimi fark ettim((
taşınmadır kisttir arabadır kendime dönememiştim ne zamandır
keşke hap bitince hemen kalabilsemboshayallersmile
ne biliym bi duygusallaştım öyle
inşallah yakındadır güzel haberler alıp vereceğimiz günler
efkarlandım
Herkese iyi geceler kızlar.Nasıl yorgunum anlatamam.Bütün gün şirkette toplantı vardı.Eve geç geldim.Şimdi bavulumu hazırlamak,duş almak ve yatmak zorundayım.Adetimdir herşeyi son ana bırakırım.Neyse sabah 8,30 uçağıyla Ankara'ya gidiyoruz.Uçak korkumu da hiç aşamadım.O da ayrı bir gerilim sebebi.Neyse 2 gün ben yokum.Önemli sınavımı verip geleceğim.Dualarınız benimle olsun,çünkü benim dualarım hep sizinle.Allah hayırlısını versin hepimiz için.Kendinize çoooook iyi bakın.Hepinizi tek tek çooook seviyorummmmopuyorumnanaktan
amanın kızlar çoşmussunuz yaaa
işten sonra esimle dısarda bişeyler yedik azcıkda dolaştık
cok yorulmusum yawww
yarın tek tek cevap vericem yazdıklarınıza simdi kafamı toparlayamıyorum ya cok dagınık kafam
özlemim en sevdiğim yemek fırında tavuk patates acayip canım istedi yaa
kendinize iyi bakın görüşürüz sonra iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?