O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.821
yaaa inşallah ama bir yandan da çok kaptırmıyorum diyorum ama insanın elinde olmuyor..amaaaan hayal kursakta kurmasakta olan yine oluyor en iyisi 3-5 günlük hayal:dance: mutlu etsin değil mi?
canım benim keşke yakın olsanızda sizle olsa ben çok severim böyle yemekli sohbetleri ... bu şekilde görüştüğümüz 2-3 aile var .. eşimin iş yerinden arkadaşları ve eşleri... şimdiki hayalimiz şubatta ılgazda kaymak ne yapalım öğrenciyken uludağda kayardık şimdi ılgazda:))) tam tersi olmalıydı ya neyse... geçen sene gittik sevgililer günüydü tadı damağımızda kaldı...
olsun tabi canım sağlıklı olması önemli ama ne 70 ii canım zaten o kullandığımız aşılama için veya tüp için olan ilaçlar bikere 10 kilo aldırıyo...tabi yapı meselesi belki sizlerde aldırmamış olabilir ama ben 1 defa aşılama yaşadım ve o göbekden olan iğneler beni şişirdii.folik asitte kilo yapıyo tabi.ama kilomuza dikkat etmeliyiz doğumda zor olurmuş.korkuyorum..
olsun tabi canım sağlıklı olması önemli ama ne 70 ii canım zaten o kullandığımız aşılama için veya tüp için olan ilaçlar bikere 10 kilo aldırıyo...tabi yapı meselesi belki sizlerde aldırmamış olabilir ama ben 1 defa aşılama yaşadım ve o göbekden olan iğneler beni şişirdii.folik asitte kilo yapıyo tabi.ama kilomuza dikkat etmeliyiz doğumda zor olurmuş.korkuyorum..
ne güzel ya biz evlendiğimizden beri 2 yaz tatile çıkabildik eşimin işi malum bu yazda sadece babmların yazlığa gidebildik haziranda ameliyat oldum ağustosta bir kere denize girebildim öyel kış tatili nerdeee:))ne güzel allah tadınız bozmasın hep böyle olun inşallah..
hayırlısı olsun inşallah öyle aşırı kilolar almayız ya sonra vermseide zormuş ama valla bunlar osnraki düşüneceğim şeyler ilk önce bir hamile kalayımda :))
tabi canım ya sen hiç merak etme herşey yolunda gidecek ... yumişler oluşmuş bile baksana benimde aşılamada ilk gittiğimde 3-4 tane vardı 2-3 gün sonrasında ise birsürü... seninde öyle olacak meraklanma sen... hem dr lar en iyi şekilde yapacaklar canını sıkma sen...
canım ya bebiş olsun onunla gidersiniz sizde :)) olmadı takıl bize sende ya....
bakalım herşey yolunda gitsinde tahminim eşime cuma perhiz verdiler ya salı günü yumurta toplanır diye düşünüyorum çünkü hemen hemen herkesin öyle olmuş merkezde adetin 12. günü toplanmış bakalım inşallah bir aksilik olmaz..
ayyy canım hiçte değil kararlı olunca gidiyor kilolar veririz sen hiç merak etme olmadı bebişlerden sonra yaptığımız diyetleri de yazarız:)))
tuanayım nerelerde ya...
benimkinde bu iş oldukça zor valla bizim talimiz onun gittiği yerler artık geçen mayıs mersindeydi bende gittim ordu evinde kaldık martta yine kıbrısa gidicek 2 ay yine ordu evinden yer ayıralım sende gel diyor bilmiyorum inşallah bir hamile kalayımda durumlar iyi olursa giderim beklemek zor geliyor artık..
ya ben kilo vermketen korkmuyorum yapım çok iyi bu konuda istediğim zaman verebiliyorum hareket oldu mu biraz da dikkat veririz herhalde ya..
olmaz olmaz sen içini ferah tut eşinde kurala uysun yeter:))) ayy ne güzel ya yaklaşık 15 gün sonra güzel haber duyacağız ya....:teytey:
sadece tuanay mı başta burp sonra mavim..klava:gösterelim onlarada
evet o günü bende sabırsızlıkla bekliyorum bunun olmasını o kadar çok istiyorum ki..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ya diyecek başka bir söz yok..
ay canım ya kıyamam sana sende bizim tsk nın bir neferi olmuşsunda haberimiz yokmuş... gizli askerlik senin ki yani:)) ama zor gerçekten inşallah herşey yolunda gider de sende gidersin... kardeşimde kıbrısta okuyor benim ama hiç gidememdim daha... kuzeniminde eşi bir dönem orada askerdi şimdi tayinleri ankaraya çıktı oradalar ... kısmet olmadı kıbrıs birde eşimin uçak fobisi var gemiyide ben istemem yani şimdilik zor gibi:))
inşallah işte o hakkımızda hayırlısı dediğimiz zaman gelmiştir artık... sen şu an en yakınımızsın bizde peşinden geliriz inşallah....:CüvCüv::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?