Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaaa inşallah ama bir yandan da çok kaptırmıyorum diyorum ama insanın elinde olmuyor..amaaaan hayal kursakta kurmasakta olan yine oluyor en iyisi 3-5 günlük hayal:dance: mutlu etsin değil mi?

tabi canım ya sen hiç merak etme herşey yolunda gidecek ... yumişler oluşmuş bile baksana benimde aşılamada ilk gittiğimde 3-4 tane vardı 2-3 gün sonrasında ise birsürü... seninde öyle olacak meraklanma sen... hem dr lar en iyi şekilde yapacaklar canını sıkma sen...

ne güzel ya biz evlendiğimizden beri 2 yaz tatile çıkabildik eşimin işi malum bu yazda sadece babmların yazlığa gidebildik haziranda ameliyat oldum ağustosta bir kere denize girebildim öyel kış tatili nerdeee:))ne güzel allah tadınız bozmasın hep böyle olun inşallah..

ayy o iğneler benide mahvetti şimdi bir sürü kiloyla uğraşıyorum şimdilik 5i gitti daha geriye çoooooooooooook var ama kararlıyım gidecek bunlar....

hayırlısı olsun inşallah öyle aşırı kilolar almayız ya sonra vermseide zormuş ama valla bunlar osnraki düşüneceğim şeyler ilk önce bir hamile kalayımda :))

canım ya bebiş olsun onunla gidersiniz sizde :)) olmadı takıl bize sende ya....

hayırlısı olsun inşallah öyle aşırı kilolar almayız ya sonra vermseide zormuş ama valla bunlar osnraki düşüneceğim şeyler ilk önce bir hamile kalayımda :))

ayyy canım hiçte değil kararlı olunca gidiyor kilolar veririz sen hiç merak etme olmadı bebişlerden sonra yaptığımız diyetleri de yazarız:)))

bakalım herşey yolunda gitsinde tahminim eşime cuma perhiz verdiler ya salı günü yumurta toplanır diye düşünüyorum çünkü hemen hemen herkesin öyle olmuş merkezde adetin 12. günü toplanmış bakalım inşallah bir aksilik olmaz..

canım ya bebiş olsun onunla gidersiniz sizde :)) olmadı takıl bize sende ya....

benimkinde bu iş oldukça zor valla bizim talimiz onun gittiği yerler artık geçen mayıs mersindeydi bende gittim ordu evinde kaldık martta yine kıbrısa gidicek 2 ay yine ordu evinden yer ayıralım sende gel diyor bilmiyorum inşallah bir hamile kalayımda durumlar iyi olursa giderim beklemek zor geliyor artık..

olmaz olmaz sen içini ferah tut eşinde kurala uysun yeter:))) ayy ne güzel ya yaklaşık 15 gün sonra güzel haber duyacağız ya....:teytey:

ayyy canım hiçte değil kararlı olunca gidiyor kilolar veririz sen hiç merak etme olmadı bebişlerden sonra yaptığımız diyetleri de yazarız:)))

ya ben kilo vermketen korkmuyorum yapım çok iyi bu konuda istediğim zaman verebiliyorum hareket oldu mu biraz da dikkat veririz herhalde ya..

ay canım ya kıyamam sana sende bizim tsk nın bir neferi olmuşsunda haberimiz yokmuş... gizli askerlik senin ki yani:)) ama zor gerçekten inşallah herşey yolunda gider de sende gidersin... kardeşimde kıbrısta okuyor benim ama hiç gidememdim daha... kuzeniminde eşi bir dönem orada askerdi şimdi tayinleri ankaraya çıktı oradalar ... kısmet olmadı kıbrıs birde eşimin uçak fobisi var gemiyide ben istemem yani şimdilik zor gibi:))

ya ben kilo vermketen korkmuyorum yapım çok iyi bu konuda istediğim zaman verebiliyorum hareket oldu mu biraz da dikkat veririz herhalde ya..

tabi canım ya azcık sık boğazını azcıkta spor hepsi bu işte:))

olmaz olmaz sen içini ferah tut eşinde kurala uysun yeter:))) ayy ne güzel ya yaklaşık 15 gün sonra güzel haber duyacağız ya....:teytey:

evet o günü bende sabırsızlıkla bekliyorum bunun olmasını o kadar çok istiyorum ki..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ya diyecek başka bir söz yok..

evet o günü bende sabırsızlıkla bekliyorum bunun olmasını o kadar çok istiyorum ki..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ya diyecek başka bir söz yok..

inşallah işte o hakkımızda hayırlısı dediğimiz zaman gelmiştir artık... sen şu an en yakınımızsın bizde peşinden geliriz inşallah....:CüvCüv::Saruboceq:

gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim ankaradan 1 saat ama uçak fobisi varsa alanyaya otobüsle ordan 4 saat feribot girneye..hem gezmek oluyor niye gemiye binemiyeceksin ki çok zevkli..ben 1 sene kaldım her yerini köşesini tarihi yerlerini çok iyi biliyorum gerçekten gezilmeye değer ha yaşamaya değer değil o ayrı...

inşallah işte o hakkımızda hayırlısı dediğimiz zaman gelmiştir artık... sen şu an en yakınımızsın bizde peşinden geliriz inşallah....:CüvCüv::Saruboceq:

artık bebişler bize böyle yapsın demi ama..

kızlar ben kaçtım yine gelirim geldiğimde sayfalar çoğalsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…