Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar şimdi iğnemi yaptım göbüşüm delik deşik oldu günde 3 kere vuruyorum 10 da 12 de bir 14 de..eşim dalga geçiyor su içince göbeğini tut deliklerden çıkmasın diye..o kadar çok işim var ki sabahtan beri çamaşır yarın sabah 9 da merkeze gidicez gelincede eşimle beraber temizlik yapıcaz transfer öncesi yapayım da inşallah aşılamalar gibi olmaz negatif sonucu alıp temizliğe başlıyorduk ya inşallah son temizliğim olur hamile kalana kadar sonra zaten elimi sürmem mecbur kadın tutucam..tek olsunda..yarın inşallah güzel haberler veririm size yumişler büyüsün gelsin bebiş ya da bebişlerkaydirigubbakcemile5

Deniz selam, tüp bebek tedavin hayırlı olsun. Sanırım ilk denemen olacak. Bende tedaviye başlamak için adetimi bekliyorum. Geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım malesef tutmadı, üstüne üstelik 2 kist sahibi oldum. Kistlerim olmasaydı bende şu an tedavime başlamış olacaktım senin gibi ama kısmet değilmiş.
Şu an kistlerin geçmesi için doğum kontrol hapı kullanıyorum. 10 gün kaldı haplarımın bitmesine sonra yola devam.

selam kızlar nasılsınız bugun.....
ben kosturmacadaydım görümceme görücü geldide
simdi dükkana gelebildim...

boğaazım sanki daha iyi
ama halsizlik var üstümde.evde yatsam söyle cdinlensem ne güzel olurdu...

teşekkür ederim sancux evet ilk tüp bebek denemem inşallah da son olur sanırım ilacın bitince sende tüp bebeğe başlayacaksın hayırlısı olsun ..

boğaazım sanki daha iyi
ama halsizlik var üstümde.evde yatsam söyle cdinlensem ne güzel olurdu...

kıyamam canım ya sende dükkanda tektin değil mi eşinle beraber mi çalışıyordunuz yoksa biri olsa aslında ne güzel yatar dinlenirdin pazar günüde çalışıyorsun dinlenemeden canım yaa..

İşallah Allahım bizleri duyar ve tüm isteyenlere bebişlerimizi gönderir artık!!!
Allahım lütfen duy artık sesimizi.Gönder artık bebişlerimizi.:sinifsinif::Saruboceq:

teşekkürler canım hepimize inşallah...:Saruboceq:

canım efkarlanma kısmet üzülmemek elede değil özlemle sen yaşadınız bu duyguyu biz bilmiyoruz ama allah bir daha yaşatmasın inşallah doğum kont. bitsin herşey yoluna girer inşallah..

canım benim inşallah sende yaşayacaksın çok az kaldı ... biz yaşadık ama elimize geçen ne kocaman bir sıfır malesef(( ama şu var onu rahmine düştükten sonra öyle bir sahipleniyor ve kendini o kadar güçlü ve farklı hissediyorsun ki anlatamam... inşallah tekrar bu duyguyu yaşayacağız...:Saruboceq:

evet canım yakında dugun var....
esim yardım ediyor bana birini alıcaz yakında yanımıza zaten...
o zaman rahatlıcam
7-24 calısıyorum ben

sekerler cok yorgunum ya.bu incir havuc kürlerini vermemişsiniz bana ya

kızlar nerdesiniz bu aksam
hafta sonu diye herkes biyerlere mi kaçtı yoksaaaa
gezmeklere gidilmiş sanırsam

cok hos yaaaa
yap arkadasım temizliğni sonra 15 gun iş yapmak yok simdiden anlasalım carsı pazarda yok full istirahat olacak
yarın beni habersiz bırakma ama arkadasım cok merak ediyorum sonra

canım ya kıyamam sana neyse inşallah mükafatını alacaksın yakında... bu arada kocişinde cem yılmazın izmir şubesi gibiymiş:)) hoşuma gitti valla... temizliğini yap sonra sal gitsin dinlenmene bak zaten 2-3 gün zorunlu yatış sonrasında da dikkat etmen gerek tabi... yarın büyük gün desene hadi canım benim hakkında hayırlısı inşallah...:Saruboceq:

hadi bakalım hayırlısı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…