selam kızlar bu saate kadar giren olmamaış.arkadasımı ugurladım hemen nete attım kendimi.
akşam biraz iş yaptım ondan cıktım denizcim.
denizim lütfen olumsuzluklardan uzak tut kapa kendini.pozitif duygular guzel enerjiler herşeyi koalylaştıracak ben buna inanıyorum...
bugun sabah doktorum programında sinan çetinin programında bebekleri olmadıgı için ayrılmayı dusunen bir çift vardı ya onlar vardı tup bebek tedavisine baslamıslar bugun transfer yapılacakmıs.nasıl duygulandım anlatamam size agladım hüngür hüngür
özlemcim hatırlarsın belki midem için gastroya gitmiştim ben o doktor 37 yasından sonra tup bebek le bebek sahibi olmuş ileri derecede pko su varmıs.bana delirdin mi sen bu yasta demişti.ugrasma böyle tup bebekle sans cok yuksek sıyırmaya degmez dedi.böyle seyleri dinleyince rahatlıyorum.biliyorum ki tup bebek yaparsam ve tutarsa ben salakmısım beklemişim ugrasmısım bosuna diyecegim.
laf lafı açıyor işte her zaman öyle diyoruz ancak olmuyor onlardan bazılarını dinleyince kendini daha şanslı görüp şükrediyorsun.... olumlu düşünelim ve öyle olsun...
denizicim sen bugunlerde gunduzleri daha az girer oldun neden acaba...
karnın cok mu şiş rahatsızlık mı veriyor sana..
göbüşe yaptıgın iğneler dısında pek bişey bahsetmiyorsunnnn
merak ediyoruz biliyorsunnn
kızlar folik asit içen varmıydı aramızda...aklinialirimsmile
çorba, fırında patatesli tavuk , pilav ve salata birde eşim ısrar etti diye karışık turşu çıkardım... :))) gel istersen canım ya....cokacimcoook sanada açarım bir servis...
aaaaa haberin yok mu canım ya deniz şu aralar göbüşüne para basmakla meşgul... inşallah bunlarda ona yol , su, elektrik olarak geri döner:)))
canım bence folik sit alın gebelik öncesi önemli,tabi hergün düzenli bir şekilde ceviz fındık yiyorsanız o başka.ben gebelikden ay önce başladım ve doktorum şart demişti.şuan elevit diye bi vitamin var hamileler için onu alıyorum aydır, aydırda balık hapı..oldum 50 kiloluk ben 65:-(((çok mutsuzum kilo almakdan...çağla şıkel 6 kilo almış hamileliğinde yaaaaaaaaaaaaaa....
canım bence folik sit alın gebelik öncesi önemli,tabi hergün düzenli bir şekilde ceviz fındık yiyorsanız o başka.ben gebelikden ay önce başladım ve doktorum şart demişti.şuan elevit diye bi vitamin var hamileler için onu alıyorum aydır, aydırda balık hapı..oldum 50 kiloluk ben 65:-(((çok mutsuzum kilo almakdan...çağla şıkel 6 kilo almış hamileliğinde yaaaaaaaaaaaaaa....
aynen öyle hep şükrediyorum zaten 2 ameliyat geçirdim ama hep böyle düşündüm beterin beteri var diye..
canım sorma göbüşüm delik deşik oldu morardı birde yanıyor..ya bugün geç kalktım baya sonra annemle ilgileniyorum tek başına yaşıyor ya pazarına gidiyorum alışveriş iş güç ona da yardım ediyorum ama bugün birşey yapmadım oturduk çay falan içtik hayal kurduk falan az önce geldim..
işte olursa kışa geliyor yatak nereye konur annem işte şunu alırız bunu alırız falan diye..
hayallerimiz yıkılmaz inşallah..:Saruboceq:
canım ya geçmş olsun allah yaşatmasın tekrarını...:Saruboceq:
yıklmaz hayatım sen rahat ol seneye bu zamanlar ana kız bebiş bakıyor olursunuz:)))
oh oh afiyet ve bereketli olsun özlem hanımcım...
çok mu canım ya send eyani zaten zayıfcacıksın en güzel azcık toplan biz napalım bende ameliyattan dolayı geöbekte bir sarkma var daha çocuk doğurmadan 58 kiloyum ben kesin 70 i geçerim ay olsunda razıyım artık veririrz napalım..
inşallah canım ya tek olsunda önemli değil yani günde 1000 lira basmaya razıyım:)))
çok mu canım ya send eyani zaten zayıfcacıksın en güzel azcık toplan biz napalım bende ameliyattan dolayı geöbekte bir sarkma var daha çocuk doğurmadan 58 kiloyum ben kesin 70 i geçerim ay olsunda razıyım artık veririrz napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?