Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

rahatım merak etme kafamda olumsuzluk yok ne bileyim aşılamalarda bir telaş içindeydim şimdi içim pek bir rahat neden bilmiyorum ...

hadi ya tüh bende izleseydim keşke kafam kalkmıyor ki öğlene kadar uyudum valla..inşallah tutar ya bundan sonra mutlu mesut yaşarlar..ayy heyecanlandım valla..

herşey kısmet canım naparsak yapalım bunun önüne geçemiycez bir sürü insan duydum tüp bebek tutmayıp bir sonraki ay yada 2 ay sonra kendiliğinden hamile kalan onun için böyle düşünme tüp bebekte olmayabilir herşey kısmet bu tedavilerde araç napalım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

laf lafı açıyor işte her zaman öyle diyoruz ancak olmuyor onlardan bazılarını dinleyince kendini daha şanslı görüp şükrediyorsun.... olumlu düşünelim ve öyle olsun...

aynen öyle hep şükrediyorum zaten 2 ameliyat geçirdim ama hep böyle düşündüm beterin beteri var diye..

canım sorma göbüşüm delik deşik oldu morardı birde yanıyor..ya bugün geç kalktım baya sonra annemle ilgileniyorum tek başına yaşıyor ya pazarına gidiyorum alışveriş iş güç ona da yardım ediyorum ama bugün birşey yapmadım oturduk çay falan içtik hayal kurduk falan az önce geldim..
işte olursa kışa geliyor yatak nereye konur annem işte şunu alırız bunu alırız falan diye..
hayallerimiz yıkılmaz inşallah..:Saruboceq:

kızlar folik asit içen varmıydı aramızda...aklinialirimsmile

ben içtim 3 ay günde 1 tane gebelik öncesi bir tane yeter dediler aşılamda başlamıştım sonra tüp bebek yapıcaz diyede bırakmadım..2 gün önce bitti pozitif olursa tekrar başlıycam.

çorba, fırında patatesli tavuk , pilav ve salata birde eşim ısrar etti diye karışık turşu çıkardım... :))) gel istersen canım ya....cokacimcoook sanada açarım bir servis...

oh oh afiyet ve bereketli olsun özlem hanımcım...

aaaaa haberin yok mu canım ya deniz şu aralar göbüşüne para basmakla meşgul... inşallah bunlarda ona yol , su, elektrik olarak geri döner:)))

inşallah canım ya tek olsunda önemli değil yani günde 1000 lira basmaya razıyım:)))

canım ya ben ilaca oldum olası karşıyım bu gebelikte değil sadece ... hastalıktan takatim kalmasada çok gerekli olmadığı sürece ilaç almam bunun da nedeni bazı ilaçlara ilerde allah korusun birşey olursa vücut yanıt vermiyormuş babamın rahatsızlığı enim için acı bir tecrübe olmuştur (( o nedenle pek sıcak bakamıyorum bu durumda tuzu biberi oldu çocukluktan sevmem yani... yutamamda ilacı kıtır kıtır yerim eeeeeee bu da kötü yanı bunlar üstüste gelince sevmiyorum işte... hem dediğim gibi dengeli ve düzenl beslenin vücudunuzun ihtiyaçlarını göz önüne alın bence bu kafi...

çok mu canım ya send eyani zaten zayıfcacıksın en güzel azcık toplan biz napalım bende ameliyattan dolayı geöbekte bir sarkma var daha çocuk doğurmadan 58 kiloyum ben kesin 70 i geçerim ay olsunda razıyım artık veririrz napalım..

bebingcim bu adetle beraber yeni bir dönem başlasın inşallah düzenli günleriniz takip edin birde bu doğal besinlerden yap bak benim klomenle ğne yemeden 1 ay incir kürü yaptım günde 3 kere içtim 3 tane çok güzel yumurta oluştu ...eşimin ilk aşılamada 10 milyn spermdi ekimde 2. aşılamada 20 milyondu çünkü 1 ay her gün keçiboynuzu kaynattım..faydası var bence..

yıklmaz hayatım sen rahat ol seneye bu zamanlar ana kız bebiş bakıyor olursunuz:)))

yıklmaz hayatım sen rahat ol seneye bu zamanlar ana kız bebiş bakıyor olursunuz:)))

yaaa inşallah ama bir yandan da çok kaptırmıyorum diyorum ama insanın elinde olmuyor..amaaaan hayal kursakta kurmasakta olan yine oluyor en iyisi 3-5 günlük hayal:dance: mutlu etsin değil mi?

oh oh afiyet ve bereketli olsun özlem hanımcım...

canım benim keşke yakın olsanızda sizle olsa ben çok severim böyle yemekli sohbetleri ... bu şekilde görüştüğümüz 2-3 aile var .. eşimin iş yerinden arkadaşları ve eşleri... şimdiki hayalimiz şubatta ılgazda kaymak ne yapalım öğrenciyken uludağda kayardık şimdi ılgazda:))) tam tersi olmalıydı ya neyse... geçen sene gittik sevgililer günüydü tadı damağımızda kaldı...

olsun tabi canım sağlıklı olması önemli ama ne 70 ii canım zaten o kullandığımız aşılama için veya tüp için olan ilaçlar bikere 10 kilo aldırıyo...tabi yapı meselesi belki sizlerde aldırmamış olabilir ama ben 1 defa aşılama yaşadım ve o göbekden olan iğneler beni şişirdii.folik asitte kilo yapıyo tabi.ama kilomuza dikkat etmeliyiz doğumda zor olurmuş.korkuyorum..

valla olsun da 120 kiloya bile razıyım:)) 112 kilo ile bile hamş kalan varya biz neden kalamayalım allah allah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…