Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayy balığı çok severim bir karadenizli olarak bizim uşaklardan mı ( hamsi olur kendileri) yediniz eğer öyleyse ve beni çağırmadıysan küstüm valla:)) balık pratik bir yemek gibi görünür ancak en zahmetlisidir .. ocağı silersin , yerlere yağ sıçradıysa diye yerleri silersin, bulaşığın kokusu çıkana kadar uğraşırsın aman koktum diye banyoya girersin sonra banyoyu temizlersin vesselam balık gerçekten çoooooook pratiktir:)))
tansaşı nasıl buldun benim hoşuma gitti artık çivitçioğluna gitmiyorum babamın oğlu değil ya ama tek bir şey için gidiyorum sütaş peynir çünkü tansaşta yook((
bugün bende banyo yaptım... şimdide ne yapsam diye düşünüyorummm

aminnnnnn:Saruboceq:

Sağol denizcim. Benimde ilk tüp bebek denemem olacak bende son olmasını diliyorum. İnşallah ikimizde bu ilkler sonucunda güzel haberlerimizi paylaşırız burda. Sana ve tüm arkadaşlara bol şans diliyorum. a.s.

hayırlısıyla olacak inşallah ... dualarımızı esirgemeyelim :Saruboceq:kızlar...

Teşekkürler Özlemcim. İnşallah hamilelik haberlerimizi de paylaşmak nasip olur hepimize.
Sen tedavinin hangi aşamasındasın cnm?

canım ben şimdilik mecburi bir bekleme süracine girdim ... 2-3 ay zorunlu ara verdik malesef ama şimdi sizin haberlerinizde inşallah bizim umudumuz olacak...:Saruboceq::CüvCüv:

evet ya elimizde olmadan yapıyoruz hep yapmayacağm dediğimiz halde:)))
inşallah olacak kalbini ferah tut doğru aslında yumişler iğneyle olgunlaşıyorsa sadece zaten bir sürü para harcıyorsun bence mantıklı yaniii...

ya yarın için bir menü önersenize aklımda hiiiiiiiç birşey yok(( acil yardım lütfennn...

şu an yapmayı düşündüğüm menü:
mercimek çorbası
hasanpaşa köfte ( garnitürle yapacağım patates püresinide yanında vereyim diyorum)
pirinç pilavı
salata
birkaç zeytinyağlı + sigara böreği?( tam karar vermedim bunda)
şekerpare yada irmik tatlısı yada vişne suyuyla jöle yapıyoruz ya öyle yalancı tavuk göğsü

yok ya bunları sevmedim diyorsanız acil bir menü ne olurrrrr

amin canım inşallah ne kadar içten bahsediyorsun kıyamam allah bir daha size ve bizede yaşatmasın inşallah..

cok hos yaaaa
yap arkadasım temizliğni sonra 15 gun iş yapmak yok simdiden anlasalım carsı pazarda yok full istirahat olacak
yarın beni habersiz bırakma ama arkadasım cok merak ediyorum sonra

evet tatlım merak etme eve gelir gelmez yazıcam çarşıda biraz işimiz var ama öğlene kadar geliriz herhalde..

amin inşallah sorma ya kötü durumlarda bile mutlaka bir esprisi vardır canım kocişimin moral veriyor bana..evet yarın öbür gün işleri bitireyim ondan sonra ellemicem zaten öyle yatmam da ağır işlerde yapmam dua edin bu gece nolur..

beni de...... beni de ...... çatlarım meraktan ya... bu arada arkadaşım gelecek yarın yemekli misafir o nedenle çok sık giremeyebilirim haberiniz olsun....

tamam canım bırakmam kolay gelsin canım sana ya iş güç yoğun olacaksın ama tatlı yorgunluk ne güzel..

ben 21 günde regl oldum ya napıyım kızlar doktoru arıyım mı

sen bilirsin ama öbür ayıda bekle istersen belki anca düzene girer adetin geçen ayda geç mi gelmişti yanlış hatırlamıyorsam?

ohh ben yoruldum mavimcim ya:))

aman takmıyorum temzilik iş güç temzilğe kadın gelir annemde merak etme ben gelir sana bakarım diyor yemekti çamaşırdı tek olsunda önemli değil...

Sağol denizcim. Benimde ilk tüp bebek denemem olacak bende son olmasını diliyorum. İnşallah ikimizde bu ilkler sonucunda güzel haberlerimizi paylaşırız burda. Sana ve tüm arkadaşlara bol şans diliyorum. a.s.

dilkelerin için çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur..görüşmek üzere

bencede ben iğneyle aşılama yaptırmadım eğer sorun varsa benim gibi yani aşılamayla şans az ise direk tüp ebbek bence daha mantıklı..hem maddi açıdan hemde manevi açıdan birde çok fazla iğne yememiş oluyorsun..

sigara böreği yapmasanda olur tatlım ya vişne suyu jöle çok güzel yemekteyizde adı neydi kemalın tatlısı onu denemiştim çok sevdim mayhoş şeyleri severim zaten
geri kalan menün süper kolay gelsin arkasından da afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…