O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.901
ben 21 günde regl oldum ya napıyım kızlar doktoru arıyım mı
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dövmeyin bugün
okul çıkışı toplantı vardı 4 buçuk gibi geldim balık yaptık
onun bulaşığıyla uğraştım sonra su kalmamıştı evde market e gitti özlem tansaş a:))))
sonra hazır çıkmışken bi iki tur attım arabayla geldik duş aldım adetim bitti:)))))
öyle işte anlamadım nasıl geçti bu vakit
olabilir canım takılma demekki erkenden yumurtladın:))
geçen ay gecikti ya telafi etti onu işte
canım son adetin olur inşallah
aaaayyyyyyyyyyyyy beddua gibi oldu
hamilelikten önceki son adetin olsun da 9 ay olma inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nerdesinizzz özleeeemmmm bebinggggg???????????????
Sağol denizcim. Benimde ilk tüp bebek denemem olacak bende son olmasını diliyorum. İnşallah ikimizde bu ilkler sonucunda güzel haberlerimizi paylaşırız burda. Sana ve tüm arkadaşlara bol şans diliyorum. a.s.
Teşekkürler Özlemcim. İnşallah hamilelik haberlerimizi de paylaşmak nasip olur hepimize.
Sen tedavinin hangi aşamasındasın cnm?
Doğru söylüyorsun gün saymak hesaplamak stres yapıyor ama elimde değil istemeden hesaplıyoruum:)
Aslında en güzeli doğal yoldan olması tabi, inşallah hiçbir tedaviye gerek kalmadan bebeğine kavuşursun.
Ama bizim doğal yoldan olma ihtimali ayda %2-3 müş. 2 senedir istiyoruz olmadı. Geçen ay aşılamayı da denedik o da olmadı. Aşılamaya vereceğim parayı tüp bebeğe veririm diye düşündüm ama doğru mu düşünüyorum bilmiyorum.
canım benim inşallah sende yaşayacaksın çok az kaldı ... biz yaşadık ama elimize geçen ne kocaman bir sıfır malesef(( ama şu var onu rahmine düştükten sonra öyle bir sahipleniyor ve kendini o kadar güçlü ve farklı hissediyorsun ki anlatamam... inşallah tekrar bu duyguyu yaşayacağız...:Saruboceq:
iyiakşamlar kızlar?naber???
cok hos yaaaa
yap arkadasım temizliğni sonra 15 gun iş yapmak yok simdiden anlasalım carsı pazarda yok full istirahat olacak
yarın beni habersiz bırakma ama arkadasım cok merak ediyorum sonra
canım ya kıyamam sana neyse inşallah mükafatını alacaksın yakında... bu arada kocişinde cem yılmazın izmir şubesi gibiymiş:)) hoşuma gitti valla... temizliğini yap sonra sal gitsin dinlenmene bak zaten 2-3 gün zorunlu yatış sonrasında da dikkat etmen gerek tabi... yarın büyük gün desene hadi canım benim hakkında hayırlısı inşallah...:Saruboceq:
beni de...... beni de ...... çatlarım meraktan ya... bu arada arkadaşım gelecek yarın yemekli misafir o nedenle çok sık giremeyebilirim haberiniz olsun....
ben 21 günde regl oldum ya napıyım kızlar doktoru arıyım mı
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim dövmeyin bugün
okul çıkışı toplantı vardı 4 buçuk gibi geldim balık yaptık
onun bulaşığıyla uğraştım sonra su kalmamıştı evde market e gitti özlem tansaş a:))))
sonra hazır çıkmışken bi iki tur attım arabayla geldik duş aldım adetim bitti:)))))
öyle işte anlamadım nasıl geçti bu vakit
deniiizzzzzzzz senin de temizlik falan görmesin gözün inşallah
bebek gelsin de yapma temizlik falan
ben hamileyken evimi görmeliydiniz
berbattı öyle yalandan ortalığı topluyodum o
kürtaj şokunu atınca üstümden başladım temizliğe ama sonra taşındık:)))boşa gitti:))))
tuanayy sana da başarılar
Sağol denizcim. Benimde ilk tüp bebek denemem olacak bende son olmasını diliyorum. İnşallah ikimizde bu ilkler sonucunda güzel haberlerimizi paylaşırız burda. Sana ve tüm arkadaşlara bol şans diliyorum. a.s.
Doğru söylüyorsun gün saymak hesaplamak stres yapıyor ama elimde değil istemeden hesaplıyoruum:)
Aslında en güzeli doğal yoldan olması tabi, inşallah hiçbir tedaviye gerek kalmadan bebeğine kavuşursun.
Ama bizim doğal yoldan olma ihtimali ayda %2-3 müş. 2 senedir istiyoruz olmadı. Geçen ay aşılamayı da denedik o da olmadı. Aşılamaya vereceğim parayı tüp bebeğe veririm diye düşündüm ama doğru mu düşünüyorum bilmiyorum.
şu an yapmayı düşündüğüm menü:
mercimek çorbası
hasanpaşa köfte ( garnitürle yapacağım patates püresinide yanında vereyim diyorum)
pirinç pilavı
salata
birkaç zeytinyağlı + sigara böreği?( tam karar vermedim bunda)
şekerpare yada irmik tatlısı yada vişne suyuyla jöle yapıyoruz ya öyle yalancı tavuk göğsü
yok ya bunları sevmedim diyorsanız acil bir menü ne olurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?