Denİzcİm canım benİm.dualarım senİnle arkadaŞım.bence allah sana senİn İÇİn hayırlısı neyse onuu gÖstersİn,ama artık bİr bebİŞde versİn dİmİ?ben ve kızım Şİdİ uyoruz yarın aÇtıĞımda senden gÜzel haberler almak İÇİn dua edİcem yatmadan.allah yardımcın olsun tatlım,yÜce rabbİm bu kez kucaĞını boŞ bırakmasın,daha fazla aratmasın canım.(bu dualarım Öncelİkle sana ÇÜnkİ senİn daha Çok İhtİyacın var Şuan buna,sonra tÜm olmayanlara)İyİgeceler canım benİm...
canım ya çok sevindim artık çok az kaldı gerçekten:)) emeklerin boşa çıkmaz sen hiç üzülme fıstığım... bende tatlımı yaptım ben en alta bisküviyi geçirip koyuyorum üstüne muhallebisini döküyorum onunda üstüne vişne suyunun içine nişasta ve şeker koyarak pişirip döküyorum soğuyunca hindistan cevizi ile süslüyorum o da çok güzel olacak...
bugün temizlikte yaptım işim bitti... çorbam da hazır , çayın yanına kek bile yaptım... şimdi sıra köfteye geldi işim çoooooook öptüm hepinizi....
denizcim çok sükür güzel haberlerle dönmüşsün ya ne guzel içim kıpır kıpır acayip mutluyum yaa
olacak bebişlerin gü<zelim hemde iki tane olacak
yupippiiiiiii
ah nasıl anlatsam sevincimi bilemiyorum....
herşey yoluna giriyor arkadasım
ya kızlar acil yardım beni 3 gün önce aradılar ev telinden balıkesir temal otelde 2 gün 3 gece tatil için çekiliş yapacağız ankete katılın dediler tamam dedim biraz önce aradılar çekilişle kazandınız ama yarın günü birlik turla otele gitmenizlaım kayıt için dediler araç onlardanmış kişi başı 35 tl verecez yarın yeme içme ordan akşam döneceğiz sonra da 2010 yılı içerisnde istediğimiz 2 gün 3 gece tatil yapacağız sizce mantıklı mı?bende tel verin isze dönerimd edim..
slm kızlar ;
denizcim ne güzel bebişine kavuşmana az kaldı allahın izniyle inş önce sen bizlerde senin peşinden burda sevincimizi paylaşırız...Ne güzel temizlikler yapılmış yemekler yapılmış afiyet bal şeker olsun güle güle kirletin evlerinizi bende miskinlikten kurtulursam inş bende temizlik yapıcam...
salı gelseler yada çarşamba
hafta sonuna dönerler çok kalmazlar zaten doktora görünmeye geliyo
kötü gelin oldum yaaaaaaa
neyse bunaltmıym sizi
sabaha kadar döndüm durdum bugün burdan bi arkadaşımı gördüm rüyamda yani uyumuyodum ama rüya gibi bişi gördüm hemen haptan sonra hamile kalıcam ne güzel diye çok sevindim gözüm açık tı
nerden biliyosam o kadar eminim ki kalacağımdan sevinçten uyuyamadım
şimdi saçma geliyo rüya desem değil gerçek desem değil
tuhaf bişi işte
bebing nasılsııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?