Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim gecen seferde nerdeyse 1 hafta gecikmişti simdide 1 hafta erken geldi ptsei arıcaz doktoru eşim soralım diye tutturdu.inşallah duzensizleşmez yaaaa

denzicim transferden sonra lütfen dinlen prensesler gibi hiçbirseye dokunma ya hayatında kaç kere olucak ki.3-4 gun bencede yat sonra da iş yapma gez dolaş kafanı dagıt bugun bir programda izledim doktor öyle dedi bişeylerle ugrassınlar ki vakit gecsin dedi psikoloji cok onemli çok etkiliyor dedi

sağol canım dualarımız kabul olur inşallah..

inşallah ben 4 tane diye bakıyorum yumurta sayısına doktorda inşallah istediğimiz gibi kalitede olur dedi biraz moralim bozuldu ama olsun moral bozmak yok dimi inşallah herşey yolunda gidecek..burpun başına gelen talihsizlikler geldi aklıma gerçekten çok zor yaşadıkları ya..

canım afiyet olsun bir kerede öyle denerim basitmiş

senden kıskandım fırında patetesli tavuk yaptım:))

inşallah canım ya allah hayırlısını versinde ikiz tekiz farketmez:))hepimize versin inşallah..

ya kızlar acil yardım beni 3 gün önce aradılar ev telinden balıkesir temal otelde 2 gün 3 gece tatil için çekiliş yapacağız ankete katılın dediler tamam dedim biraz önce aradılar çekilişle kazandınız ama yarın günü birlik turla otele gitmenizlaım kayıt için dediler araç onlardanmış kişi başı 35 tl verecez yarın yeme içme ordan akşam döneceğiz sonra da 2010 yılı içerisnde istediğimiz 2 gün 3 gece tatil yapacağız sizce mantıklı mı?bende tel verin isze dönerimd edim..

canım ya szii alıp kacırmasınlar sonra ben cok pimpirikliyimdir.bi oteli ara böyle bi çekiliş varmı diye sor bence garantile kendini.sonra siz oraya giderken eve hırsızlarda girebilir bu bir düzenek olabilir yani

caım istedi fırında patates tavukkaydirigubbakcemile2

moral bozmak yok doktorlar gaz vermek istemiyor her ihtimale karsı inşallah hepsi iyi cıkacak

bana müsade kızlar sonra görüşürüzcokacimcoook

slm kızlar
deniz inşallah hep güzel haberler vereceksin!!!!!!!!!!!!!!
tatil konusu nu anlamadım bugün çok yoruldum da
dün yazmıştık balık yaptık diye özlemcim hamsi:))))
bugün baştan aşağıya çamaşır suyu yaptım yarın ayağımı uzatıp yatıcam
haaa bu arada önümüzdeki hafta kayınvalidem geleceklaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ne kadar kalır bilmiyorum bi de kayınpederim
aslında aramız kötü değil ama ne biliym işte çok ta ısınamıyorum :1no2::1no2:

salı gelseler yada çarşamba
hafta sonuna dönerler çok kalmazlar zaten doktora görünmeye geliyo
kötü gelin oldum yaaaaaaa
neyse bunaltmıym sizi
sabaha kadar döndüm durdum bugün burdan bi arkadaşımı gördüm rüyamda yani uyumuyodum ama rüya gibi bişi gördüm hemen haptan sonra hamile kalıcam ne güzel diye çok sevindim gözüm açık tı
nerden biliyosam o kadar eminim ki kalacağımdan sevinçten uyuyamadım
şimdi saçma geliyo rüya desem değil gerçek desem değil
tuhaf bişi işte

slm kızlar ;
denizcim ne güzel bebişine kavuşmana az kaldı allahın izniyle inş önce sen bizlerde senin peşinden burda sevincimizi paylaşırız...Ne güzel temizlikler yapılmış yemekler yapılmış afiyet bal şeker olsun güle güle kirletin evlerinizi bende miskinlikten kurtulursam inş bende temizlik yapıcam...

merhaba nursimcim sende sayfamıza sık geliyorsun daha cok görmek isteriz seni aramızda sen ne durumdasın suan bebeek için tekrar hatırlatırmısın

mavicim biz her konuda dertleşiriz burda sadece bebek degil bazen geyikde yaparız o yuzden sende rahat ol
güle güle kirlet hamsi çok severim ama evde yapmıyorum kızlar vaalla bide temizliğiyle ugrasamam hap bitsin hemen hamile kalacaksın arkadasım bu bir işaret:lepi:

özlemcim misafirlerle koşturuyo şimdi ne guzel yani simdi oh ohhhh
bizde katı meyve sıkacagı aldık buugun kızlar havuç sıkacam esime hergün iyi miii
zaten epeydir istiyordum degişik meyvleri sıkmak bazen meyve yemeğe fırsat kalmıyor bi süre hevesle sıkarız simdi.
yarın da incir alıcam hergün yicemmmmmm

denizicim napıyor acaba gezmeye mi gitti kii

tuanayım sınavlarla mesgul inşallah keyfi yerindedir.dön artık arkadasım özledik seniiii

burp de fırsat bulur inşallah bu hafta bi görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…