Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi geceler herkese yarın güzel haberlerle gelicem...

Denızcım canım benım.dualarım senınle arkadaŞım.bence allah sana senın ıÇın hayırlısı neyse onuu gÖstersın,ama artık bır bebıŞde versın dımı?ben ve kızım Şıdı uyoruz yarın aÇtıĞımda senden gÜzel haberler almak ıÇın dua edıcem yatmadan.allah yardımcın olsun tatlım,yÜce rabbım bu kez kucaĞını boŞ bırakmasın,daha fazla aratmasın canım.(bu dualarım Öncelıkle sana ÇÜnkı senın daha Çok ıhtıyacın var Şuan buna,sonra tÜm olmayanlara)ıyıgeceler canım benım...

ıyıgeceler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tamam canım ya etmez miyiz hiç? hep seninle dualarım bu gece ve inşallah faydası olacak canım benim... ama geçen gün izlediğim dr 3 gün yatsınlar snra normal hayatlarına devam edebilirler ama dikkat etsin dediler.... ve ilişkide bayağı bir yasak öyle dedi...

tamam canım bırakmam kolay gelsin canım sana ya iş güç yoğun olacaksın ama tatlı yorgunluk ne güzel..

evet canım ama değer yemekten önce ve sonra yiyeceğim ısıracağım tatlı herşeye değer tüm yorgunluğumu alır... bana ötdem desede yerim ben onu...:ecrin_bebek:

kemal kim, tatlısı nasıldı ? hatırlıyorsan yazsan tabi zamnın olursa ... olur mu ki? bende severim mayhoş şeyleri yani sen onu yap diyorsun değil mi? hem hafif olur...

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrr..............

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

benden de günaydınnnnnnn...

bugün bir sürü işim var şimdilik byeee...

deniz,deniz,denizzzzz....seni bekliyorum nerde kaldın??????????????

kızlar merhaba yeni geldik anca girebildim..6 tane yumoş var biri solda çok ufak (zaten ordan hayır yoktu ameliyatta zarar görmüştü)
4 tane sağda canavar gibi yumoş var 13-14 mm yine 1 tane sağda yumoş var yfak yani sağda 5 tane eğer ufak olan atak yapar yetirşirse toplanacak doktor 4-5 bize yeter dedi salı gününe kadar 3 gün daha iğneler devam salı kontrol ve çatlatma iğnesi perşembe günüde yumoşlar toplanacak...inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz temizlik olayınıda pazartesiye erteledim salı günü toplanır diyordum ama perşembeye kaldı..hafta sonu ehrksein işleri var anlaşılan herkese iyi tatiller

özlemcim kemalin tatlısı yaz googldan çıkar..ama ben anlatayım yanlış hatırlamıyorsam vanilyalı pudingi sütle yap dök borcama araya petibör biskui diz..yin vanilyalı pudingi vişne suyuyla yap üstüne dök donunca kalıp gibi kesilip ervis yapılıyor çok basit ama değişik..

canım ya çok sevindim artık çok az kaldı gerçekten:)) emeklerin boşa çıkmaz sen hiç üzülme fıstığım... bende tatlımı yaptım ben en alta bisküviyi geçirip koyuyorum üstüne muhallebisini döküyorum onunda üstüne vişne suyunun içine nişasta ve şeker koyarak pişirip döküyorum soğuyunca hindistan cevizi ile süslüyorum o da çok güzel olacak...
bugün temizlikte yaptım işim bitti... çorbam da hazır , çayın yanına kek bile yaptım... şimdi sıra köfteye geldi işim çoooooook öptüm hepinizi....

kızlar ben zopalık oldum bugun
sabahten yine gezmeye gittim bugunlerdedde pek bi gezmem cok
sonra dukkan cok kalabalıktı
simdi fırsat buldum yazılanları okudum tabi...
yoruldum ama otuurunca anladım yorgunluğumu

özlemcim menü süper valla ağzım sulanıyor böyle okudukca maalesef ben yapamıyorum vakitsizlikten
aslında cok severim hem yaapayım hem yiyeyim yedireyim.
sen cok beceriklisin arkadasım ben anladım seni
yalnız bunları yaparken nasıl rejim yapıyoprsun ki
bendayanamazdım

denizcim çok sükür güzel haberlerle dönmüşsün ya ne guzel içim kıpır kıpır acayip mutluyum yaa
olacak bebişlerin gü<zelim hemde iki tane olacak
yupippiiiiiii
ah nasıl anlatsam sevincimi bilemiyorum....
herşey yoluna giriyor arkadasım

semracım nasılsın bugun haftasonu bişeyler almaya cıkmışdır artık bebişe bebiş gelecek az kaldı esyası yok yegenimizin yaaa

özlemcim ecrin de son zamanlada ki moda isimlerden valla ne kadar lık sevilcek kıvamda mı
oh evde bi çıtırık pıtırık var bu gece keyifler güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…