amin canım inşallah ne kadar içten bahsediyorsun kıyamam allah bir daha size ve bizede yaşatmasın inşallah..
amin inşallah sorma ya kötü durumlarda bile mutlaka bir esprisi vardır canım kocişimin moral veriyor bana..evet yarın öbür gün işleri bitireyim ondan sonra ellemicem zaten öyle yatmam da ağır işlerde yapmam dua edin bu gece nolur..
tamam canım bırakmam kolay gelsin canım sana ya iş güç yoğun olacaksın ama tatlı yorgunluk ne güzel..
sigara böreği yapmasanda olur tatlım ya vişne suyu jöle çok güzel yemekteyizde adı neydi kemalın tatlısı onu denemiştim çok sevdim mayhoş şeyleri severim zaten
geri kalan menün süper kolay gelsin arkasından da afiyet olsun..
iyi geceler herkese yarın güzel haberlerle gelicem...
canım ya çok sevindim artık çok az kaldı gerçekten:)) emeklerin boşa çıkmaz sen hiç üzülme fıstığım... bende tatlımı yaptım ben en alta bisküviyi geçirip koyuyorum üstüne muhallebisini döküyorum onunda üstüne vişne suyunun içine nişasta ve şeker koyarak pişirip döküyorum soğuyunca hindistan cevizi ile süslüyorum o da çok güzel olacak...kızlar merhaba yeni geldik anca girebildim..6 tane yumoş var biri solda çok ufak (zaten ordan hayır yoktu ameliyatta zarar görmüştü)
4 tane sağda canavar gibi yumoş var 13-14 mm yine 1 tane sağda yumoş var yfak yani sağda 5 tane eğer ufak olan atak yapar yetirşirse toplanacak doktor 4-5 bize yeter dedi salı gününe kadar 3 gün daha iğneler devam salı kontrol ve çatlatma iğnesi perşembe günüde yumoşlar toplanacak...inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz temizlik olayınıda pazartesiye erteledim salı günü toplanır diyordum ama perşembeye kaldı..hafta sonu ehrksein işleri var anlaşılan herkese iyi tatiller
özlemcim kemalin tatlısı yaz googldan çıkar..ama ben anlatayım yanlış hatırlamıyorsam vanilyalı pudingi sütle yap dök borcama araya petibör biskui diz..yin vanilyalı pudingi vişne suyuyla yap üstüne dök donunca kalıp gibi kesilip ervis yapılıyor çok basit ama değişik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?