Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mavicim gitmişşşş
mavicim face in var mı biz kızlarla valla ordan görüştük
senlede görüşelim
tabi orda bu durumları caktırmıyoruz

geldim canım
dondurdum face hesabımı
ilk hamile liğimi öğrendiğimde kız kardeşim ordan ilan etmişti
ben de düşük olunca dondurdum
herkes soracak falan filan uğraşmak istemedim
yeniden hamile kalıym açarım tekrar:))))))
burdan başka kimseye açıklama yapasım yok millet bilmeden soruyo noldu ağır mı kaldırdın v.s. v.s
eşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlıyo yani

iinşallllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh canım hap bitsin kist gitsi bebek gelsin
tabi yalnız bana değil hepimize:lepi::lepi::lepi::lepi:
içim çok rahat bu ay hap varya bebeğe takılmadım ondandır çok rahatım
ödüm patlıyo kistim geçmezse bi de Allah korusun bazen sanki hemen olacakmış gibi bazen de oooooooffffffffffffffffff işte
ama genel olarak umutluyum

bu defa gittim bebing eşim istiyo p.c yi
kavak yellerini izliyim azcık
öperim seni
iyi geceler herkeseeeeeeeeee

kızlar ben zopalık oldum bugun
sabahten yine gezmeye gittim bugunlerdedde pek bi gezmem cok
sonra dukkan cok kalabalıktı
simdi fırsat buldum yazılanları okudum tabi...
yoruldum ama otuurunca anladım yorgunluğumu

dinlen canım ya gezmek iyidir ama fazlası zarar değil mi ya...

canım benim sen gel ben sana neler yaparım:))) bende çok severim misafiri de gezmeyi de ama vakit olmayınca olmuyor işte...
ben kokluyorum onları:))) 3 hafta oldu 5 kilo gitti:)))

maşallah özlemim gidiyor kilolar ne güzel bi foto cekilde görelim di mi ama
nasıldı misafirler güzel geçti mi

özlemcim ecrin de son zamanlada ki moda isimlerden valla ne kadar lık sevilcek kıvamda mı
oh evde bi çıtırık pıtırık var bu gece keyifler güzel olacak

evet 2 yaşında daha yeni yeni cümleler kuruyor aramızda süper bir iletişim var anneside diyor seni çok seviyor diye ilk tanıştığımızda 3 aylıktı bende ona diyorum kokumdan tanıyor diye:)) valla uykusu gelince kalktılar artık ne zaman mıncıklarım bilemiyorum ama bu gece bayağı deşarj oldum...

denizcim gecen seferde nerdeyse 1 hafta gecikmişti simdide 1 hafta erken geldi ptsei arıcaz doktoru eşim soralım diye tutturdu.inşallah duzensizleşmez yaaaa

stres yapma bu olumsuz etkiliyor benden söylemesi....

bir bebekle ne kadar küçükken temas kurarsan ilerde seni öyle cok hatırlıyormus o yuzden yegenim küçükken biz cok kucakladık simdi masallah tanıyor.
ecrin de seni ondan tanıyordur ne guzel iletişim kurmam bi de kendi bebeğin olsa neler yaparsın nasıl olursun

kaliteli olur sıkma canını hem bize 1 tane bile yeter değil mi? olacak dualarım seninle:))
çalışan bir bayan olarak pratik ve leziz yemekleri bilmem gerek:)))
fırında tavuk ha afiyet olsun bende çok severim:))
vişne jölenin içine yazdan buzluğa attığın vişneler varsa onlardan da koy çok güzel oluyor...

strese girmicem desemde elimde değil ki
ciddi ciddi yardım almayı dusunuyorum yaaa

özlemcim yine acıktım yaaaaaakaydirigubbakcemile3

ya boşer canım ya dinlenmene bak sen tatil ne zaman istersen olur:)) hem bebinge de katılıyorum olur mu olur yani...

benden size söylemesi burp kızacak ama avatar a gitmiş
ayrıca 5 dk öncede facedeymiş ama yine buraya ugramamıs

kendi annemiz kadar rahat olamıyoruz belki ondandır ... ama benim kayınvalidem hoştur severim , kayınpederim ise aynı hulisi kentmen yani....

oyyy sen bizim uşakları yedin ha:)))

aynı manyak duygular bende de var sanki bu ara olacak gibi geliyor nedense hayır 1 yıldır denedik tık yok 1 ayda olacak sanki... dedim ya manyadım kafayı sıyırdım ben ya... sanırım sende :))))kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…