mavicim biz her konuda dertleşiriz burda sadece bebek degil bazen geyikde yaparız o yuzden sende rahat ol
güle güle kirlet hamsi çok severim ama evde yapmıyorum kızlar vaalla bide temizliğiyle ugrasamam hap bitsin hemen hamile kalacaksın arkadasım bu bir işaret:lepi:
kızlar ben zopalık oldum bugun
sabahten yine gezmeye gittim bugunlerdedde pek bi gezmem cok
sonra dukkan cok kalabalıktı
simdi fırsat buldum yazılanları okudum tabi...
yoruldum ama otuurunca anladım yorgunluğumu
özlemcim menü süper valla ağzım sulanıyor böyle okudukca maalesef ben yapamıyorum vakitsizlikten
aslında cok severim hem yaapayım hem yiyeyim yedireyim.
sen cok beceriklisin arkadasım ben anladım seni
yalnız bunları yaparken nasıl rejim yapıyoprsun ki
bendayanamazdım
özlemcim ecrin de son zamanlada ki moda isimlerden valla ne kadar lık sevilcek kıvamda mı
oh evde bi çıtırık pıtırık var bu gece keyifler güzel olacak
denizcim gecen seferde nerdeyse 1 hafta gecikmişti simdide 1 hafta erken geldi ptsei arıcaz doktoru eşim soralım diye tutturdu.inşallah duzensizleşmez yaaaa
inşallah ben 4 tane diye bakıyorum yumurta sayısına doktorda inşallah istediğimiz gibi kalitede olur dedi biraz moralim bozuldu ama olsun moral bozmak yok dimi inşallah herşey yolunda gidecek..burpun başına gelen talihsizlikler geldi aklıma gerçekten çok zor yaşadıkları ya..
canım afiyet olsun bir kerede öyle denerim basitmiş
senden kıskandım fırında patetesli tavuk yaptım:))
kaliteli olur sıkma canını hem bize 1 tane bile yeter değil mi? olacak dualarım seninle:))
çalışan bir bayan olarak pratik ve leziz yemekleri bilmem gerek:)))
fırında tavuk ha afiyet olsun bende çok severim:))
vişne jölenin içine yazdan buzluğa attığın vişneler varsa onlardan da koy çok güzel oluyor...
ya kızlar acil yardım beni 3 gün önce aradılar ev telinden balıkesir temal otelde 2 gün 3 gece tatil için çekiliş yapacağız ankete katılın dediler tamam dedim biraz önce aradılar çekilişle kazandınız ama yarın günü birlik turla otele gitmenizlaım kayıt için dediler araç onlardanmış kişi başı 35 tl verecez yarın yeme içme ordan akşam döneceğiz sonra da 2010 yılı içerisnde istediğimiz 2 gün 3 gece tatil yapacağız sizce mantıklı mı?bende tel verin isze dönerimd edim..
caım istedi fırında patates tavukkaydirigubbakcemile2
slm kızlar
deniz inşallah hep güzel haberler vereceksin!!!!!!!!!!!!!!
tatil konusu nu anlamadım bugün çok yoruldum da
dün yazmıştık balık yaptık diye özlemcim hamsi:))))
bugün baştan aşağıya çamaşır suyu yaptım yarın ayağımı uzatıp yatıcam
haaa bu arada önümüzdeki hafta kayınvalidem geleceklaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ne kadar kalır bilmiyorum bi de kayınpederim
aslında aramız kötü değil ama ne biliym işte çok ta ısınamıyorum :1no2::1no2:
salı gelseler yada çarşamba
hafta sonuna dönerler çok kalmazlar zaten doktora görünmeye geliyo
kötü gelin oldum yaaaaaaa
neyse bunaltmıym sizi
sabaha kadar döndüm durdum bugün burdan bi arkadaşımı gördüm rüyamda yani uyumuyodum ama rüya gibi bişi gördüm hemen haptan sonra hamile kalıcam ne güzel diye çok sevindim gözüm açık tı
nerden biliyosam o kadar eminim ki kalacağımdan sevinçten uyuyamadım
şimdi saçma geliyo rüya desem değil gerçek desem değil
tuhaf bişi işte
denizden sonra sende yaparsın şimdi:)))cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?