Dort senedir oturuyorum canım ayni evde heryil esim elli lira zam yapıyor benden sonra gelenler daha pahaliya oturuyor hepsine sormuş ev sahibi bizinki uygun du urfada evler biz tasindiktan sonra cok pahali oldu buna istibaden yapti zammi
Ev sahibi eşimi aramis dün kira icin normalde 720 oturuyorm evimi eski parayla bir milyar yapiyorm diyor hrsabina gelirse otur gelmezse cik diyor bu insanlarda hic vicdan kslmsmis ne demek 280 zammi olurmuş dilerim allahtan ben burdan cikinca oyle bir kiraci girsinki eb sahibinin yüreği sissin
canım ikimizde de bu sorun fena halde devam ediyor desene bir de karnımızın şişi gitse, inan form çay içiyorum ama o bile fayda etmiyor.. napıcaz o halde sıvı tüketimini artırıp katı tuketimini azaltacağız bugünlerde ki kilo verebilelim.
bu arada karbonatlı suyu hiç duymadım ben .. ne zaman sabah aç karnına mı içilmesi gerekiyor ?
herkese slm
bizim kilo bildirim günümüz hangi gün
ben bugün tartıldım 56.2 olmuşum
iştahım kapalı dün terkedildim ama bugün birazcık düzeldi gibi
bilmiyorum
mutsuzum
urfada mı oturuyorsunuz ? çok fazla değil mi kira şaşırdım açıkcası ..Allah yardımcınız olsun kira ödemek çok zordur bizde kredi ödüyoruz.
öğle yemeği yemedim elma ve kraker biraz da fındık yedim
akşam bamya yiyeceğim
Yarın kaldigim yerden devam edecegim ama
02.10.2013 82,250 gr
11.10.2013 80,900 gr
kilo kaybı :1,350 gr
Bende bende süper gireceğim inşallah...
kilo bildirimini bugün mü yapıyoruz canım ben pazartesi diye biliyodum ?
bu arada maşallah çok güzel vermişsin inşallah böyle devam eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?