Yeni yıla bu sefer mükemmel gireceğim diyenler

Dort senedir oturuyorum canım ayni evde heryil esim elli lira zam yapıyor benden sonra gelenler daha pahaliya oturuyor hepsine sormuş ev sahibi bizinki uygun du urfada evler biz tasindiktan sonra cok pahali oldu buna istibaden yapti zammi

urfada mı oturuyorsunuz ? çok fazla değil mi kira şaşırdım açıkcası ..Allah yardımcınız olsun kira ödemek çok zordur bizde kredi ödüyoruz.

canım onun aklında vardır bırseyler ondan öyle yapıyordur çıkın dıye. başka bırını oturtacaktır buyuk ıhtımalle ayak yapıodur normal değil çünkü...

canım 3 litre suyun içine 1 çay kaşıgı koyuyorsun gün içinde onu içiyorsun. heryerde söyluyorlar inanılmaz şişkinlik atıyomuş yağda yakıyomuş.bi araştır istersen

herkese slm
bizim kilo bildirim günümüz hangi gün
ben bugün tartıldım 56.2 olmuşum
iştahım kapalı dün terkedildim ama bugün birazcık düzeldi gibi
bilmiyorum
mutsuzum

öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım
1 kase mantar corbası
1 kase salata
1 kase zeytinyağlı ıspanak
ayran
2 gibi yeşil çay içeceğim ..

karnımda şişkinlik var dün akşam içeceğim form çayımı unuttuğum için sabah içtim ,karnım ağırıyor şiştim iyice kaldım.

akşam bamya ve yoğurt yedim azcık da ekmek
şimdi ıhlamur içeceğim bu arada sıcak içecekler de şeker kullanmam
meyve yerşm belki sonra

kızlar ben akşam bir hevesle kendime yoğurt corbası yaptım ama yogurt kesildi ve peynir oldu resmen
bu sebepten bende 1 kase nesfit yedim çay içiyorum
içerde eşim ve babamlar cips fındık fıstık yiyor

Yarın kaldigim yerden devam edecegim ama

takma kafana saskincim , bozulan diyetin ardındaki gün kilo almamak için önemliymiş dün bozduysan bugun 3 litre su içmeye dikkat et ve yediklerine dikkat edersen sorun olmayacaktır...
bu arada ev işini ne yaptınız valla üzme kendini sinirlenme ev sahibine diyeceğim ama elinde değil biliyorum hayat böyle işte herşey güllük gülistanlık giderken bir şey çıkar aradan.. yeni eviniz daha hayırlı olur inşallah size canım..

bugünki kahvaltımı açıklıyorum
1 yumurta biraz peynir,4 zeytin 1 çay bardağı süt 2 fındık 2 badem 2 şam fıstığı 2 gün kurusu kayısı
bir de sabah 4 bardak su içtim..
öğleye kadar da yeşil çay ve su içeceğim inş..

Bende bende süper gireceğim inşallah...

canım fitt olmuşsun bile maşallah ne güzel , ne kadar zamanda verdin bu 17 kiloyu, benim de hedefim 15 kilo ..
etrafındakilerin tepkisi nasıl oluyor , istediğin kıyafetin istediğin bedenini bulmak artık üzerine olanı beğenmek yerine sırf beğendiğin için o kıyafeti almak çok güzel bir duygu değil mi :)
1 yıldan fazladır evliyim hep kilom vardı eşimle şöyle şıkır şıkır giyinip bir restorana gitmek istiyorum ama üzerime birşey olmuyor ki iğrenç oluyor , o yüzden fast food yemeyi yeğliyorum üzerimdeki kotum ve tshirt'ümle ama inşallah bu yılbaşında süper olcam eşim de şaşıracak dün bana sen dayanamazsın 2 hafta sonra götürürsün yine yaşpastaları çikolataları diyordu , ALLAHIM nolur azmimi hatta vermek isteyen herkesin azmini artır AMİN :)

Kahvaltı=200 gr haşlanmış patates-Maydanoz-1 Domates
Kalori =138+10+19
Öğle =Tavuk şiş 2 adet 250 gr+ Salata
Kalori =275+18
Akşam =Ezogelin çorbası+Salata
Kalori =180+18

Ara =1 Hurma +2 ceviz
Kalori=28+84

Toplam =770 Kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…