canım benımde içbacaklar çok yumuşak nasıl bir hareketle sıkılaşmıştı ????
canım sabah güzel yemen lazım aslında. birde aktiva tuvalete çıkartıyormu ben üç dört günde bir çıkıyorum
noni iyi gidiyosun bu aralar pazartesi güzel haberledr vereceksın bu gidişle
kalori takibini nerden yapıyosun
sizin menüleri görünce diyette miyim diye sorar oldum:18:
ara öğün yapmadım erkek arkadaşımın alman pastasından bi ısırık aldım
öğle yemeğini birazdan yiyeceğim
mercimek çorbası ve fırın tavuk var
canım senin çok aşırı kilon yok hatta bir kısmını vermişsin zaten sanırım şu aralar vermek istediğin 3-4 kilo, bunu da gündüz normal yiyerek çok fazla yemekten kısmadan (abur cubur ve 2. 3. tabak yemek hariç ) akşam çok hafif neredeyse bir şey yemeden geçirsen çok rahat verirsin ..
evet kızlar otomatik diyete geçtim
sevgilim terketti
sanırım haftaya 52 olurum
Ev sahibi eşimi aramis dün kira icin normalde 720 oturuyorm evimi eski parayla bir milyar yapiyorm diyor hrsabina gelirse otur gelmezse cik diyor bu insanlarda hic vicdan kslmsmis ne demek 280 zammi olurmuş dilerim allahtan ben burdan cikinca oyle bir kiraci girsinki eb sahibinin yüreği sissin
Ev sahibi eşimi aramis dün kira icin normalde 720 oturuyorm evimi eski parayla bir milyar yapiyorm diyor hrsabina gelirse otur gelmezse cik diyor bu insanlarda hic vicdan kslmsmis ne demek 280 zammi olurmuş dilerim allahtan ben burdan cikinca oyle bir kiraci girsinki eb sahibinin yüreği sissin
selam kızlarrrrr
gene wc sorunu yaşıyoum yediklerimi içimde özütüyorum . mıdem bulanmaya başladı korkuyorum artık :) sabah yarım gevrek dıye başladım bir gevrek yemişim farkında olmadan:) hergün öyle oluyo. öğlen dürüm döner yedim :) akşamda sadece çorba içicemmmm
bu arada karbonatlı suyu çok duyuyorum zayıflatıyomuş sizde deneyın
canım ya kiracı hakları yok mu birden o kadar oranda zam yapamaz ki , bence bunu bir araştırın, inşallah hayırlısı olur sizin için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?