Yeni yıla bu sefer mükemmel gireceğim diyenler

deryacım , bfit'i hiç duydun mu deli gibi yarım saat hiç durmadan aletleri kullanıyorsun ve hoca ile birlikte airobik yapıyorsun. surekli bacaklar ac kapa, mekik çek, bacakları karnına çek yerinde zıpla yerinde koş gibi hareketler bunlarla sıkılaşıyor .. ben evde akşamları kanepeye uzanında tv karsısında bacaklarımı acıp kapatarak çalıştırıyorum bunu dene istersen aa bacaklar için yürüyüş en güzeli, vaktim olmuyor bir tek hafta sonları yuruyebiliyorum bu aralar.
tuvalet alışkanlığı benim yıllardır baş edemediğim sorunum (kaç kere 2 haftalık bağırsak sorunuyla hastanelik oldum, sürekli gidiyorum doktora filmler tahliller hiç bir sorununuz yok kafanızı rahat tutun diyorlar bir tek yediklerinize dikkat edin falan falan..) ve biliyor musun bu durumda bizim kilo vermemiz daha da zorlaşıyor. ama yılmak yok inşallah gidecek bizim de kilolar ..

teşekkür ederim canım ,inşallah pazartesi güzel haberler veririz hep beraber :)

bu arada dün akşam yarım mercimek corbası içtim , 4-5 kaşık kuru fasulye yedim.

herkese günaydın yeni doğan günle :)
kızlar bugün de bırakmıyoruz son sürat devam ediyoruz, bayrama az kaldı hadi bakalım bayrama kadar verilecek 1 kilo da 1 kilodur, bayramda herkes sen kilo mu verdin diyecek inşallah.

çalışan arkadaşlara söylüyorum, tatiliz 9 gun kızlar yürüyüşünüzü ihmal etmeyin benim bayram tatiliimde en büyük amacım yürüyüş:)

gelelim sabah menumuze nesfit ve süt :)
şimdi açık çayımı içiyorum öğleye kadar ıhlamur , yeşil çay ve su içeceğim 11 bucuk gibi acıkırsam yoğurt yiyeceğim..

Kahvaltı =1 dilim(50 gr) tambuğday ekmeği-10 zeytin-2 domates-Maydanoz
Kalori =100-110-40-10 =260
Öğle =100 gr haşlanmış makarna-4 yemek kaşığı ton balığı-Salata
Kalori=126+200+12
Akşam=300 gr (1 tabak) haşlanmış karnabahar-1 sb (200gr) yoğurt
Kalori =54+132

Ara=9 lu çay 1 lt-1 lt su-2 hurma(56 kalori)

Toplam=840 kalori

herkese günaydın
dün akşam salep içtim
çok kaloriliymiş bilseydim içmezdim (299)
sabah sandviç yedim 315 kalori ara öğün yapmayacağım o yüzden

öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım

marul,roka,havuc,domates salatadan oluşan 1 kase salatama 1 yemek kaşığı zeytin yağı limon ve az nar ekşisi kattım
1 ayran
1 kase içinde yarısına haşlanmış brokoli ve yarısına zeytin yağlı pırasa koydum ..
yemek sonrası az şekerli 1 türk kahvesi içtim.

akşam da büyük ihtimalle bamya yiyeceğim..

diyetkolik bilgisine göre ortalama 400-500 kalori almış bulunmaktayım..

sizin menüleri görünce diyette miyim diye sorar oldum:18:
ara öğün yapmadım erkek arkadaşımın alman pastasından bi ısırık aldım
öğle yemeğini birazdan yiyeceğim
mercimek çorbası ve fırın tavuk var

canım senin çok aşırı kilon yok hatta bir kısmını vermişsin zaten sanırım şu aralar vermek istediğin 3-4 kilo, bunu da gündüz normal yiyerek çok fazla yemekten kısmadan (abur cubur ve 2. 3. tabak yemek hariç ) akşam çok hafif neredeyse bir şey yemeden geçirsen çok rahat verirsin ..

abur cubur hiç yemiyorum, 2. tabak asla almam, ekmek çok az, akşam ya meyve yerim çok açsam salata ya da sossuz makarna
kilonun büyük kısmını verdim evet
şimdi almamaya çok özen gösteriyorum ve bu 4 kiloyu zamanla yavaş yavaş vermek istiyorum
asıl hedefim almamak
65 den 57 ye düşerken disiplinli spor yaptım leslie ya da sabah yürüyüş

selam kızlarrrrr

gene wc sorunu yaşıyoum yediklerimi içimde özütüyorum . mıdem bulanmaya başladı korkuyorum artık :) sabah yarım gevrek dıye başladım bir gevrek yemişim farkında olmadan:) hergün öyle oluyo. öğlen dürüm döner yedim :) akşamda sadece çorba içicemmmm

bu arada karbonatlı suyu çok duyuyorum zayıflatıyomuş sizde deneyın

Ev sahibi eşimi aramis dün kira icin normalde 720 oturuyorm evimi eski parayla bir milyar yapiyorm diyor hrsabina gelirse otur gelmezse cik diyor bu insanlarda hic vicdan kslmsmis ne demek 280 zammi olurmuş dilerim allahtan ben burdan cikinca oyle bir kiraci girsinki eb sahibinin yüreği sissin

Canımmmm çok üzüldüm.Sıkma sen canını.Rabbimin adaleti büyük.İnşallah huzur bulacağın ferah bir eve çıkarsın.Allah iyileriyle karşılaştırsın.

canım ya kiracı hakları yok mu birden o kadar oranda zam yapamaz ki , bence bunu bir araştırın, inşallah hayırlısı olur sizin için .

herkese günaydın kızlar ,
dün akşam 1 tabak bamya yemeği yedim sonra hiç birşey yemedim ,
sabah uyanınca artık kuvveytli bir protein almam gerekiyor diye düşündüm ve 1 bucuk yumurta yedim evet 1 bucuk çünkü 1 tanesi o kadar küçüktü ki neredeyse bıldırcın yumurtası kadar dı :)
3 zeytin 1 dilim kaşar yedim yarım bardak da süt içtim..

canım ikimizde de bu sorun fena halde devam ediyor desene bir de karnımızın şişi gitse, inan form çay içiyorum ama o bile fayda etmiyor.. napıcaz o halde sıvı tüketimini artırıp katı tuketimini azaltacağız bugünlerde ki kilo verebilelim.

bu arada karbonatlı suyu hiç duymadım ben .. ne zaman sabah aç karnına mı içilmesi gerekiyor ?

Kahvaltı =1 dilim(50 gr) tambuğday ekmeği-10 zeytin-2 domates-Maydanoz
Kalori =100-110-40-10 =260
Öğle =4 Köfte (90 gr)+Salata
Kalori =162+18
Akşam =4 Kepçe Domates Çorbası
Kalori =130

Ara=2 hurma -56 Kalori

Toplam=626 Kalori

1 lt 9lu çay -2 lt su

Günaydın herkese :)

canım ya kiracı hakları yok mu birden o kadar oranda zam yapamaz ki , bence bunu bir araştırın, inşallah hayırlısı olur sizin için .

Dort senedir oturuyorum canım ayni evde heryil esim elli lira zam yapıyor benden sonra gelenler daha pahaliya oturuyor hepsine sormuş ev sahibi bizinki uygun du urfada evler biz tasindiktan sonra cok pahali oldu buna istibaden yapti zammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…