- 10 Ekim 2018
- 66
- 156
- 13
- 34
Ptesi kilon kacti canım?tamam cnm sağolasın :)
Olsun o dunde kaldı, bugün bizim icin onemli olanGünaydın
Kahvaltı: 1porsiyon omlet, 1kk peynir, 1 domates, 1 bardak çay
Akşam: tost yani bildiğiniz yarım tost, öyle kepekli tam bugday ekmegi felan da değil, çok saçmaladım bu ara
2 lt yakın su
7000 adım
Toparlaniyoruz canim, ben ptesiden itibaren basladimEvet ya. Geçmişi okudum da bi yazın çok güzel olmuş. Alıntı yapacaktım hatta. Beni gayet motive etti, yarın spora gidicem. Bu ara çok boş boğaz oldum ben. Yarın toparlanıyoruz Çiğdem hadi bakalım..
başlangıç kg 58.6 cnm boy 1.55 yaş 27 hedef 47Ptesi kilon kacti canım?
Hedef, boy da yazar misin
Evet hedefime çok yaklaştım ve daha zor kilo verince kaçamaklar arttı.Olsun o dunde kaldı, bugün bizim icin onemli olan
Canım senin isin daha zor tabi ama oncelikle kacamaklari kesmelisin, sonra da bir süre ekmek vs gibi basit karbonhidrati kes, ise yarayacaktir. Durduğu anda bi detoks yaparsin. Mesela dukan bira ic o da duraklamayi kiriyor.Evet hedefime çok yaklaştım ve daha zor kilo verince kaçamaklar arttı.
Son 4 kilo ama kaldım 52 de, farklı birşeyler yapmalı mı acaba
Ekliyorum canim, hedefin de baya dusukmusbaşlangıç kg 58.6 cnm boy 1.55 yaş 27 hedef 47
Daha önce indiysen yine yapabilirsin, benim de boy 1.55 ve hedef 49.5 ama benimki biraz ütopik çünkü 49 oldugumu hatırlamıyorum yani ortaokuldan sonra olmadım, belki lise 1 falanaynen cnm bakalım hedefler tutturulur inşallah :) bi ara o kilodaydım yine yapabilirim diyorum kendime
Teşekkür ederim canım.Canım senin isin daha zor tabi ama oncelikle kacamaklari kesmelisin, sonra da bir süre ekmek vs gibi basit karbonhidrati kes, ise yarayacaktir. Durduğu anda bi detoks yaparsin. Mesela dukan bira ic o da duraklamayi kiriyor.
Dun kilonu yazacaktin, baktim göremedim. Kac oldun?
Aksamki kacamagin olmasaydi aksami iyi kapatmissin aslindaSelam kızlar dün menümü yazmamışım, akşam gene yoğundu
Sabah iki haşlanmış yumurta tulum peynir, zeytin, roka, dereotu, iki lokma bal kaymak akşam Mercimek çorbası, zeytinyağlı pırasa cayın yanına iki fistikpare ilk kaçamak
Memlekette elinden geldigince dikkat etmeye çalış, ben yapamadim yazın, simdi de hala o kilolari vermeye calisiyorum yoksa 56dan devam ediyor olacaktimTeşekkür ederim canım.
Dün arkadaşın tartısında yine 52 geldim.
Bi detoks lazım galiba, bu hafta 2 tost hiç olmadı farkındayım, haricinde çok az yedim ağzıma ekmek koymuyorum.
Memlekete gidip geleyim de biraz daha sıkı tutarım işi, orada dikkat etsemde tam anlamıyla uygulayamam.
Evet öyle ama millet Şevkimi kırıyor artık. Gören erimiş bitmişsin yeter diyor. Eşim de durumdan rahatsız çok zayıflamışım güya, ağzıma ağzıma tepiyor her şeyi.Aksamki kacamagin olmasaydi aksami iyi kapatmissin aslinda
Anne yemekleriyle elimden geldigince savaşıcam canimMemlekette elinden geldigince dikkat etmeye çalış, ben yapamadim yazın, simdi de hala o kilolari vermeye calisiyorum yoksa 56dan devam ediyor olacaktimbu hataya sen düşme
Ben kesssin kes kalırım o sınavdanAnne yemekleriyle elimden geldigince savaşıcam canim
Aksamda evlilik yildönümü için yemeğe gidiyormuşum. Bu dönem benim için ciddi bir sınav olacak
canım en kötü büte bırakır, orada kurtarırız. Yolun sonu güzel olsun ümidindeyimBen kesssin kes kalırım o sınavdan
Elbettecanım en kötü büte bırakır, orada kurtarırız. Yolun sonu güzel olsun ümidindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?