- 6 Aralık 2016
- 1.784
- 2.046
- 133
Hayır çok iyi demek istedim zaten:)Beş saat az mi sence başlangıç icinharikasın olacak bu iş
zamanla daha iyi olcak İnan buna:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır çok iyi demek istedim zaten:)Beş saat az mi sence başlangıç icinharikasın olacak bu iş
zamanla daha iyi olcak İnan buna:)
VuhuuuBenim 1 kaşık irmik helvası vardı başka da kaçamağım yok. Bu hafta çılgınlar gibi beslenip o +1 i kapıcam![]()
Güzel canımSabah kalkınca 1 bardak ılık limonlu su
11:30 da Kahvaltı: resimde atmıştım
2 gun kurusu kayisi
17:30 da Akşam yemeği:1 kase tarhana çorbası,1 porsiyon kabak yemeği
Spor 1 saat lislie+ pilates
2 lt su
Canım çok az yağda rendeleyip kavurup üstüne dereotlu yoğurt nane kırmızı biber bazen Mısır cevizNasıl yapıyorsun kabağı. Bende dün alabildim henüz yapmadım![]()
Güzel canım
Canım çok az yağda rendeleyip kavurup üstüne dereotlu yoğurt nane kırmızı biber bazen Mısır ceviz
Tercih hangisini istersen ama dereotu çok yakışıyor
Yemeğini de Bulgurlu yaptım:)
Soğan sarımsak az kavurdum
Salça kabak bulgur atıp az kavurdum
Sıcak su tuz baharat
Dereotum yoktu
Ben kabağı dereotu ile severim![]()
Canım benim kolumla derdim Yok. Ondan yazmadım aslında. Çünkü şu anda ince. Daha fazla gerek Yok. :)@kolera88 kol olcun eksik canim, söylemeyi unuttum
Kizlar tablodaki bilgilerinizi kontrol eder misiniz?
Spor puanları ve menu puanı eklenmedi.
Ben bu hafta haftanin en iyi besleneni olarak @_Zaman_ secmek istiyorum ve +1 puan veriyorum. Sizlerin fikirlerine de açığım?
Kendinizi de onerebilirsiniz, gozumden kaçmış olabilir? Yani en iyi 2-3 kisi de olabilir anlaminda..
Tertemiz bi menüSabah kalkınca 1 bardak ılık limonlu su
11:30 da Kahvaltı: resimde atmıştım
2 gun kurusu kayisi
17:30 da Akşam yemeği:1 kase tarhana çorbası,1 porsiyon kabak yemeği
Spor 1 saat lislie+ pilates
2 lt su
Hatırlamıyorum, yarin ben de deneyeyim deneyeyim tekrarNormalde yatak odasında parke üstü nde salona fayans üzerine götürdüm nerdeyse 66 cikacaktim abooooo dedimve sanki fayans üzerimi en doğru sonucu veriyordu
![]()
Kendini nasil hissediyorsan oyle yap, kendine uyarla, kahvaltıları erken yap amaKızlar ben bu Karatay i ilk hafta 3 öğün yapacagim hatta öyle devam edebilirim ve çok uzun yapmayacağım 1 ay felan şuan cok kötü oldum tansiyonum normalde dusuk aç kalınca iyice düşüyor gözüm bile karariyor5 saat tutacağım arayi ama normal diyet gibi olacak biraz
Menü bildiriyorum:
Sabah 1,5 haslanmis yumurta, peynir,zeytin,domates, çiğ kuruyemiş,şekersiz çay
Akşam mercimek çorbası, dereotlu kabak, yoğurtlu semizotu
500ip atladım, uygulamaya göre yaklaşık 1km yürümüşüm, ev işi yaptım bir sürü![]()
cgdmk
Kızlar squat a insancıl bi tekrarla başlasaydınız ben de katılacaktım ama mümkün değil o sayılar su an bana![]()
Menü güzelmiş. Squatnkonusunda haklısın. 105 i kimse yapamaz doğru yaparsa bence. 30 yapmıştım da 3 gün bacaklarım tutmadı.Menü bildiriyorum:
Sabah 1,5 haslanmis yumurta, peynir,zeytin,domates, çiğ kuruyemiş,şekersiz çay
Akşam mercimek çorbası, dereotlu kabak, yoğurtlu semizotu
500ip atladım, uygulamaya göre yaklaşık 1km yürümüşüm, ev işi yaptım bir sürü![]()
cgdmk
Kızlar squat a insancıl bi tekrarla başlasaydınız ben de katılacaktım ama mümkün değil o sayılar su an bana![]()
Pilavi oglen yeseydin daha iyi olurdu yani illa yiyeceksenEki Görüntüle 2188238 Bugün böyle.
Aksama oğlanlara patlamış mısır yapacagim. Tırtıklarım biraz. Az kalori aldım o yüzden.
Su 2 lt. 3'e tamamlarım onu.
Evet dun ve bugünün toplamiAAA 105 miiii
Ne demek :)Yarın deniyim
Teşekkürler canım![]()
Yarın deniyim
Teşekkürler canım![]()
O zaman bugun dunkuyle beraber yapiyoruz, faydalanmak isteyenler icin ornek bi program atiyorum buraya yani bugun toplam 105 squat
Eki Görüntüle 2188217
O zamaaannn sana da gelsin gecen haftadan 1 puanBenim 1 kaşık irmik helvası vardı başka da kaçamağım yok. Bu hafta çılgınlar gibi beslenip o +1 i kapıcam![]()
Dimi midem kadar temizTertemiz bi menü![]()
Birazdan uyuyacağız boşver, tertemiz kalsın. :)Dimi midem kadar temiz![]()