Yeni yıla zayıf girmek isteyenler 🛎

Kahvaltı
2 dilim tb ekmeğiyle yapılmış peynirli tost
Zeytin
1 haşlama yumurta
1 adet hurma
Bitki çayı

Öğle
Bir kase yoğurt
1 meyve

Ara öğün
Leblebi
Kuru üzüm
Bitki çayı

Akşam
Ispanak yemeği

Hamilelik düşünüyorum yumurtlama takibi yapıyorum acaba bende katılabilir miyim ? Diyet yapabilir miyim ki ?
Diyet yap olumsuz bir etkisi olmaz sağlıklı besleniyorsun sonuçta hatta yanında biraz spor yaparsan yumurtlamayı da kolaylaştırır ben de diş tedavisine başlayacağım bu hafta inşallah çok uzun sürmez de ondan sonra hamilelik düşüneceğim ve spora başlayacağım tekrar spordan kastım Leslie ve yürüyüş

Başlangıç kilom (1 kasım): 67
Güncel (1 Aralık ) :61
İlk Hedef (1 Ocak ) : 56
Son hedef (20 Ocak ) : 53
İnşallah yıl başına hedef kilonuza ulaşmış bir şekilde girersiniz ve zayıflama sürecinizde kolaylıklar diliyorum

Tamamdır teşekkür ederim önerileriniz için

Nasıl gidiyor bende bugun itibariyle start verdim ay sonu kendimi en fazla 53 görmek istiyorum

Ben chloe ting’in 2 haftalık egzersiz programlarına başladım.Tavsiye ederim
Ona ben de başlamak istedim vücut şekillendirmek için daha etkili bence ama 6 ay önce doğum yaptım ağır egzersiz yasak. Mekike daha yeni başladım

Selam
Teklifiniz hala gecerli mi acaba?

Merhaba o zaman
1.58 boyunda 68.5 kiloyum 36 yasindayim.
Ev hanimiyim
2 oglum var .onlari besleyeyim derken kendini kaptiranlardanim
Gecen sene eylulde dikkat etmeye basladim 78 5 ile, 10 u gitti kaldi 10 kg

Yilbasina kadar 65 olmam istiyorum.insallah olur .28 gun var olabilir
Neden olmasin

Pazartesileri tartiliyoruz sanirim di mi??

62 bile olursunuz bence.
Ben de 67 ile başladım 61 e düştüm 1 ayda. İlk haftalar ödem falan gidiyor daha çok veriliyor. Rahat bi 5 kg verirsiniz tabi kaçamak yapmadan diyet yaparsanız. Bi de leslie yaptım ben hergün onun da etkisi çok var. Bir ay emek edersiniz ama bir ay sonunda 62 olmuş olacaksınız bi düşünsenize müthiş bi duygu

Cok güzel olur
Insallah :))

Merhaba,
Güncel kilom 60
Haftaya hedef 59
Diyete ve spora tam gaz devam. Leslie mekik squat çok faydasını görüyorum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…