yeni yılda anne olacağını öğrenen melekler 2014

Pretty hayırlı olsun ikizlerin. Sen istedin bi göz, Allah verdi iki göz. Bunlar ilk bebişlerin olacak sanırım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İns biri kız biri erkektir. Cinsiyetlerini de yaz en kısa zamanda e mi :) Sevgiler...

teşekkürler canım yazarım tabii ki öyle oldu gerçekten ilk bebek ve çok beklenen bir bebek inşallah sağ salim kucağımıza da alırız hem mutluyum hemde korkuyorum erken doğum filan ikiz biraz riskli

teşekkürler canım yazarım tabii ki öyle oldu gerçekten ilk bebek ve çok beklenen bir bebek inşallah sağ salim kucağımıza da alırız hem mutluyum hemde korkuyorum erken doğum filan ikiz biraz riskli

Artık 14. haftadasın cinsiyetler belli olacaktır bugünlerde. Sen hiç kötü bişi düşünme, kendine çok iyi bak. Yemene-içmene varsa ilaçlarına, yürüyüşüne dikkat et ondan sonrasında hiç bişi olmaz merak etme. Birbirimiz için de dua edelim daha makbulmüş. Kısmetse eylülde de uyusunda büyüsün ninni dicez, yeter artık uyu be çocuk dicez

Ayy ne güzel söylüyorsun inşallah o gunleride görürüz dualarim seninle bu arada ismini yazarsan ismiyle dua ederim benim adim sema dualarında unutma

Pretty çooooooooooooooooook sevindim ben artık nete giremiyorum bundan sonra tekrar vın falan alırmıyız girermiyim bilmem amaaa gerçekten super bu ikiz haberi inşşşşşşşş sağlıklı şekilde bebeişlerini kucağına alırsınnnnnn

Bende diyorum kocyigit nerde ? Arada sırada bilgi wer ama bize merak ederiz. :18:
Bu arada bizim kızımız olacak Allah nasip ederse

ayyyy canım bende seni gördüm çok sevindim teşekkür ederim inşallah hepbirlikte sağlıkla kucağımıza alırız sen nasılsın ben 3 gündür raporluyum fena halde grip oldum kulak zarım iltihaplanmış antibiyotik verdi korkarak içiyorum inşallah bir şey olmaz :18:

Bende diyorum kocyigit nerde ? Arada sırada bilgi wer ama bize merak ederiz. :18:

hayırlıı olsun canım minik prensesin oluyor demek biz daha öğrenemedik meraktayız

inş fırsat buldukça bilgi veririm demek kızın olcak güzel haber biz henüz öğrenemedik meraklar içerisindeyiz

pretty71 cnm çooooooooook geçmiş olsun dr vermiş kendi bildiğine almamışşsın ki içini ferah tutmaya çalış bir zararı olsa dr zaten vermez kendine bebişlere çooooooooooooooook iyi bak

eylülde dogum yapacaklar cinsiyet ögrendimi ?? ne Zaman ögreniriz yaa ben cok merak ediyorumm

13. haftada baktık. Cinsiyet için erkek pipisi 13. haftada vücuda göre bayağı büyük olduğu bi zamanmış. Tek çizgi halinde net gözükürmüş. Bizimki önce eliyle özel bölgesini kapattı ( kız kısmı göstermezmişi doğrulamak için ) sonrasında çift çizgiyi gördük Kısa zamanda sende öğrenirsin umarım ..

senin ki simdi kizmi ?? pek anlamadim da canim

Canlarım günaydın hepinize.Bugün regl günüm ama 3 gün öncesinden itibaren ara ara pembe-kahverengi lekelenmeler görmüştüm.Dün akşam ( herne kadar saçma uydurulmuş bir yöntem olsada, deneyenler var diye yaptım) ovülasyon testiyle bir denemek istedim ve 2 çizgide kopkoyuydu.Sabahi zor ettim.Zaten sürekli pıt pıt kramplar giriyo karnıma.Sabah erkenden Laboquick erken gebelik testini yaptım.Resimde gördüğünüz gibi çok açık 2.çizgi çıktı.Emin olamadım.Yorumlarmısınız lütfen? Bu arada pztesiye randevu alabildim.Eki Görüntüle 1032692

Tebrikler :) Hayırlısı olsun.. Benim de aynı böyle silik çıkmıştı.. Kan değerinde gerektiği gibi yükselsin, keseni gör , kalp atışını duy inşallah :) En sonunda da sağlıklı bi şekilde kucağında gör bebeğini emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…