Pretty hayırlı haberlerini bekliyoruumm gidebildin mi kontrole :) ?
arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler kontrole gittim bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum en kısa zamanda inşallah hamile arkadaşların hepsi duyar çok güzel bir duygu insanın elinde değil tabii endişe etmemek ben bu gece rüyamda sabaha kadar doktorla kavga ettim kabuslar gördüm kontrole gitmeden iki kez ağladım ama şükürler olsun ki iyi haberler aldım en yakın zamanda sizin de iyi haberlerinizi alırız inşaallah
merhaba arkadaşlar.ben geçensene ocak ayında kürtaj olmak zorunda kalmıştımbir seneye yakın uğraştık olmadı bu ocak ayında müjdemi aldım.inşallah sorunsuz geçer.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.ben haftaya 2 li teste gideceğim siz ne zaman gideceksiniz?
Amin canim inşallahallahımm herkeze bebegını sağlıkla kucağına almayı nasıp etsınn ısteyenlere de bır an once nasıp etsın ınsallah..
Geçmiş olsun Rabbim yavrunu sana bagislasin benim de ilk haftalarda bir kanama olduğu söylendi ama disari gelen birşey yoktu rahim içindeydi protestan kullanıyorum yarin soracagim birakirim belki Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ben alti yildir bekliyordum derisi tüm isteyenlere inşallah :87:selam kızlar bende ocakta öğrendim anne olucağımı ,şuna benim hesabuma göre 10+5 haftalığız ama çocuğumun gelişimi bir hafta önde dr a göre 11+5 teyiz. yalnız benim düşük tehlükesi var dendi 2 haftadır raporluyum evde yatıyorum sabahları alıntım kanlı geliyor onun dışında büyük bi kanamam yok çok şükür, 2 iğne vuruldu ve şu düşük önleyici ilacı kullanıyorum, drum çok büyük değil tehlike dedi ama endişelenmemek elde değil.Cuma kontrolüm var dr 2li taramayıda yaparız dedi. benimle aynı sorunları yaşayanınız varmı acaba?
Allah hepimize eylülde sağlıklı sıhatli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin
14 aralıkta başlayan tüp bebek maratonumuzla birlikte 11 ocak 2014 tarihinde ikiz bebeklerimin olacağını öğrendim çok şükür. ama bebişlerimden biri melek oldu kalbi dayanamadı bu mücadeleye. tek gebelik olarak yola devam ediyoruz rabbim ona sağlık versin kucağımıza almayı nasip etsin. Rabbim arayan herkese nasip etsin.
Kızlar kontrolden geliyoruz ve şoktayızbenim bebişler ikizmiş bu aralar kimsenin sesi çıkmıyor nerdesinizzz kısslarrr sağlıkları keyifleri yerinde biri diğerinin arkasına saklanmış doktorum bakarken gülmeye başladı çok iyi saklanıyor diye
Canımm gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder bebişlerini inşallah doktor benim ultrasonumdada iki tane kalp atışı gördü ama emin olamadık bazen damarlarda kalp atışı şeklinde görünebiliyormuş şimdi 7. Haftadayız iki hafta sonra kesinleşecek bakalım nasıl bekleyeceksek iki hafta
Kızlar kontrolden geliyoruz ve şoktayızbenim bebişler ikizmiş bu aralar kimsenin sesi çıkmıyor nerdesinizzz kısslarrr sağlıkları keyifleri yerinde biri diğerinin arkasına saklanmış doktorum bakarken gülmeye başladı çok iyi saklanıyor diye
Oyhh Pretty çok sewindim yaa sanki benim ikizmiş gibi sewindim bi an :)) şoka girdim çıktımÇook tebrik ederim yaa acayip sewindim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Allahım hayırlısıyla. Yarın İzmir'e gidiyorum tatile 2li testimizi yaptırcaz inşallah her şey yolundadır. Pek giremiyebilirim nete, artık ewe dönünce topluca okurum naptınız nettiniz die
Amin canim inşallah
Geçmiş olsun Rabbim yavrunu sana bagislasin benim de ilk haftalarda bir kanama olduğu söylendi ama disari gelen birşey yoktu rahim içindeydi protestan kullanıyorum yarin soracagim birakirim belki Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ben alti yildir bekliyordum derisi tüm isteyenlere inşallah :87:
Hayirli olsun canim ne güzel Rabbim bebeğine sağlık versin tüp bebek denemiş biri olarak neler yasadigini anlayabiliyorum benim tüp olmamisti 7ay sonra kendiliğinden hamile kalmistim ancak kalp atislari olmadigi için kürtaj oldum simdi yine hamileyim inşallah bu sefer kucagimada alirim
selam kızlar bende ocakta öğrendim anne olucağımı ,şuna benim hesabuma göre 10+5 haftalığız ama çocuğumun gelişimi bir hafta önde dr a göre 11+5 teyiz. yalnız benim düşük tehlükesi var dendi 2 haftadır raporluyum evde yatıyorum sabahları alıntım kanlı geliyor onun dışında büyük bi kanamam yok çok şükür, 2 iğne vuruldu ve şu düşük önleyici ilacı kullanıyorum, drum çok büyük değil tehlike dedi ama endişelenmemek elde değil.Cuma kontrolüm var dr 2li taramayıda yaparız dedi. benimle aynı sorunları yaşayanınız varmı acaba?
Allah hepimize eylülde sağlıklı sıhatli bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin
Hayırlı olsun canım, çok sevindim. Rabbim ikisini birden sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
İyi akşamlar canım. Öncelikle tebrik ederim, Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ben de şu an 11+4 günlük hamileyim. 3 hafta önce şiddetli kanamam oldu, apar topar acile gittik. Hemen iğne vuruldum ve 3 gün hastanede kaldım. O zamandan beri de raporluyum, evde dinlenmeye çalışıyorum. 5 yaşında bir çocukla ne kadar yatılabilirse tabi. Bugün doktor kontrolüm vardı. Rahimde kanamalı bölge hala var ama iğne vurulduğumdan beri bir daha kanamam olmadı. Günde 3 tane progastan içiyorum. Muhtemelen doğuma kadar da devam edecek. Haftaya 13 haftalık olucaz inşallah artık düşük tehdidi azalır. Bunları yaşadıkça benimle aynı durumda olan ve bebeğini sağlıkla kucağına alan çok insan olduğunu da öğreniyorum. Rabbim kısmet ederse sağ salim kucağımıza alırız inşallah. Sen de gönlünü ferah tut annesi. Sen sıkıldıkça o da hissediyordur. Olumlu düşün ki herşey çok güzel olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?